Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vauuu, bas si fin. Ja bi te okarakterisao drugacije, ali eto.
problem je sto mi citamo ovaj forum jer ima super tema, pa pogledamo i ovu, i onda vidimo kako si uzurpirao prostor da bi svoje misljenje predstavio kao argument.
Covjece, pardon, dijete, ti jos niti jedan argument nisi iznio da bi potkrjepio ono sto tvrdis. Po tom znam da ti nije 12 god, jer da jeste bar bi bio u razredu gdje se rade naprednije pismene zadace, bez obzira sto ides u osnovnu osnovnu u Lawrencilleu, to i tamo uce!
Vidis, ja tebe stalno probam ovdje hljebom a ti mene opet kamenom, tako da mi djelujes mnogo nesto ratoboran typ, buntovnik bez razloga, dok sam ja svoje naoruzanje polozio jos davne '95.
Inace, ne znam zasto mislis uopste da ja nesto sad ono "uzurpirao" ovu temu ili jos manje neke druge, pa ovo je cyberspace, tj. beskrajni elektronski kosmos. Uostalom, ko je got sta ovdje postavio, uopste se nisam osjetio ugrozen.
Mi ovdje u Gwinnettu dobro razumijemo prednosti i mane ovog cyber svijeta time te informacije koje kruze u njemu vezano za autoindustriju, ali ne znam zasto ste vi gore iz Jacksona Countya jos zivite u nekoj proslosti, ko da su 80te i sad, kad je ovo vec 21st. sa svim nesmetanim protokom informacija, kako je moguce ste vi gore propustili takvu emancipaciju!?
Govoris o nekim argumetima, ako bih ja argumentima sa tobom ovdje bojim se da bi se ti nasao jos vise prozvan i uvrdjen tako da svaki daljnji razgovor sa tobom na toj relaciji bi jos vise polarizirao odnos medju nama, tako da me to nigdje ne vodi. I da, ti vec sve znas, tj. osnovu si vec poodavno zavrsio, tako da valjda znas da pronadjes odgovore na pitanja koja su te okupirala, a ne traziti od mene.
Pozz.
Kakav ba Jackson county, sta je tebi bolan???
Hajde ti pokusaj argumentima, pa da vidimo
pa ti stalno spominjes I85 a ne ja!
Ja samo kazem na cemu si ti izgleda jedino vozio, sto ne znaci da ja zivim tu, ili si ti naviko na ono: moje selo protiv njihovog, samo je sad moj county, to bi bio Gwinett, protiv necijeg, to bi bio Jackson.
Nisam nista drugo ni ocekivao
pa ti stalno spominjes I85 a ne ja!
Ja samo kazem na cemu si ti izgleda jedino vozio, sto ne znaci da ja zivim tu, ili si ti naviko na ono: moje selo protiv njihovog, samo je sad moj county, to bi bio Gwinett, protiv necijeg, to bi bio Jackson.
Nisam nista drugo ni ocekivao
Ma ja sad se sakrivas, zivis ti tamo sad ili prije a sve ko ne znas gdje je I85, ili Barrow ili Jackson ili Oconee County, vidi se jarane tako se i ponasas u skladu sa tim tamo podnebljem!
Navike iz Bosne se izgleda nikad ne mjenjaju.
Tipicno bosanski, mislim, ruralno Bosnaski, kada se preselis u jedan county iz drugog, i kao ovaj je malo bolji, onda su oni u drugom low life, a ti si kao bolji.
I ne ne zivim tu, niti u Georgiji, ali eto, znam geografiju, to uce u skoli, samo sto mozda nisi stigao do tog razreda
jefferson wrote:
Navike iz Bosne se izgleda nikad ne mjenjaju.
Tipicno bosanski, mislim, ruralno Bosnaski, kada se preselis u jedan county iz drugog, i kao ovaj je malo bolji, onda su oni u drugom low life, a ti si kao bolji.
I ne ne zivim tu, niti u Georgiji, ali eto, znam geografiju, to uce u skoli, samo sto mozda nisi stigao do tog razreda
Vidi se jarane, i previse si providan, prozvan si pa si dosao nazad da se nesto pravdas, sa ono tvoje "argumentovano" nego neka tebe gore u Jackson County i pored tvoje voljene I85, dok je emancipacija jos uvjek samo misaona imenica za tebe! (prevedeno: ko se zadnji smije, najsladje se smije)
corolla02 wrote:@anonimni, kod tebe auto djeluje relativno staro a usustini je mlado, kod moje djeluje relativno mlado a u sustini je staro!
Jos si ti zelen corolla...........
Ovdje se radi o koznom volanu,dakle nije rijec o plastici...........kao kod tebe.........
Radi se o razlici u ugradjenom materijalu,corolla........ .
I za ovo auto mogu dobiti 10 takvih kao kod tebe........
corolla02 wrote:@anonimni, kod tebe auto djeluje relativno staro a usustini je mlado, kod moje djeluje relativno mlado a u sustini je staro!
Jos si ti zelen corolla...........
Ovdje se radi o koznom volanu,dakle nije rijec o plastici...........kao kod tebe.........
Radi se o razlici u ugradjenom materijalu,corolla........ .
I za ovo auto mogu dobiti 10 takvih kao kod tebe........
Ovaj gore tvoj ovdje nije vise od $5000 a kad taj predje 320000km, ne znam sta ce od njegovog koznog volana ostati!