Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tendencija da se (prirodno) bira veci muzhjak se poprilichno smanjila i josh uvijek smanjuje...
vaznost "pametnosti" i materijalne situacije/sigurnosti u "njega" (kako u datom trenutku ali josh vaznije u buducnosti) cini mi se da sve vishe nadjachava fizichke karakteristike (izmedju ostalog, i visinu)...
tendencija da se (prirodno) bira veci muzhjak se poprilichno smanjila i josh uvijek smanjuje...
vaznost "pametnosti" i materijalne situacije/sigurnosti u "njega" (kako u datom trenutku ali josh vaznije u buducnosti) cini mi se da sve vishe nadjachava fizichke karakteristike (izmedju ostalog, i visinu)...
eto...
a ti tatjana prestan zachatavat
pa vidiš da na ovoj temi nije tako
sve bi neke 'krilate, dugonoge, guzate, dugih ruku, iznda 2 metra itd itd '
OFF TOPIC:
Ali ja sam sretna i uz malene
Znala sam oduvijek cjeniti...druge sposobnosti...
Aura Perez wrote:ja sam sinoc upoznala ideal ljepote zaljubljena sam
Dje? Ko? Hocu i ja.
ma neces. bili smo na kafi, tip je odron. morala sam slagat da moram brata na fizikalnu terapiju vodit da ga se rijesim . fuj jebote. koji gubitak reproduktivnog materijala :S
Uči se na greškama ....
Ja kažem, nije sve u visini
kad nekog upoznas i zavolis takve stvari su smijesne,volis ga onakvim kakav jeste.problem je onaj prvi kontakt ostvariti,kad se nekom svidis ili ne svidis,i da li ce "ona" u tom momentu odluciti se, da vrijedi pokusati s tobom ili ce vidjeti samo tvoju visinu.iskreno, bila sam sa nizim frajerom,ali nije potrajalo i to ne zbog visine vjeruj mi...