Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#801 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by mIRCerka »

MIRIS DUNJA wrote:Ma znate sta?Ne treba nama Bakir da bi nam otvorio oci da viidimo jasnije .On je nama samo posjetnik da vidimo u kakvom drustvu zivimo- bolje recenu indijsko pleme zvano Bosna .Zasto trazimo krivce kad mi dobro znamo ko su krivci .To smo mi- gradani ove drzave su jedini krivci- jer smo birali takve stranke.
Ali okrenimo se okolo malo pa ce te vidjeti svuda isto stanje korumpirano od skole do bolnice ,suda itd Vi to dobro znate kao i ja jer se srecem sa tim svaki dan,..Ali porucila bi borcima za dobro ove drzave nama jedine jer rezerve kao Hrvati i Srbi nemamo uz duzno postovanje svima koji se osjecaju bosancima ali cini mi se da je takvi sve manje i manje,,,evo poruke...Necu se sjecati ruzni rijeci moji neprijetalja vec sutnje moji prijatelja!
ja se ne osjecam krivom...al se osjecam isamaranom, prikovanom uz ogradu i ostavljenom na milost i nemilost kabadahiji...

ne znam je li to dodje s godinama ili sta je....ali znam da mi mucnina od sinoc drob pojede...

upravo radi "sutnje prijatelja"....
kazu da zlo zavrsava na tri...znaci trebamo sacekati da nekoga (nakon qfesta i ovog danas) neko pred ocima policije ubije, pa da se promijeni nesto....
ekvivalent

#802 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by ekvivalent »

jeben bakir u pm
nikad ga nisam vidio jebenijeg :shock:
memo70

#803 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by memo70 »

sud bh je drzavna institucuja,i nadlezan je drzavni ministar za sigurnost.ako neki zatvorski cuvar,koji obavlja funkciju sefa sudske plocije podnese ostavku,nista nije reseno.nesposobnost seze do vrha.a Bakiru se moze pruziti podrska samo trajnim protestima i nikako drugacije.odgovorni su i gradjani sarajeva koji nisu u dovoljnoj mjeri pokazali inicijativu,ipak su oni kao stanovnici glavnog grada prvi pozvani da to ucine,jer mi iz provincije malo toga mozemo uciniti.i sam Demir je to veceras naglasio.
The Nightwatchman

#804 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by The Nightwatchman »

ima li negdje na netu da se pogleda ova emisija "odgovorite narodu"?
ludo_jaje

#805 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by ludo_jaje »

od mirnih protesta i smrdljivih jaja nema svrhe, bagru jedino sila moze urazumiti
zlatiborka

#806 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by zlatiborka »

Johnny071 wrote:ne boshko mi nije stari nick niti je kad bio, to je moje ime, a ne znma ko tebi daje za pravo da ti ovdje nekom otkrivas kako se ja zovem, valjda hoces nesto da postignes sa tim ne znam jer ne vidim da se otkrivaju imena ostalih clanova, prvo cemo ovako, sad cu poslati na urednistvo SAXa zalbu, hocu JAVNO IZVINJENJE radi ovog, sad cu ja ic do kraja svim raspolozivim sredstvima. da ne spominjem to kako je nekulturno i nepismeno pisati tudje ime malim slovima...
Prijatelju dragi, smiri se, trebace ti zivci kao i svima nama da nesto pokrenemo na bolje. Ne daj se isprovocirati ni od koga!

Budi pribran i jak kao sto i jesi, ne trosi svoju snagu uzalud.
suspect_zero

#807 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by suspect_zero »

ekvivalent wrote:jeben bakir u pm

Misliš zajebanijeg :mrgreen:
kv99

#808 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by kv99 »

Citam da se gnjidina zena ( saucesnik i drugo optuzena i osudzena ) pokusala da danas ubije i mislim kako je istina kad kazu da pravda ima spore tockove ali da sitno melje. Jer ovo je najgore sto mu se moglo dogoditi. On je "karijeru" izgradio tako sto je mlade djevojke iskoristavo i tjerao na prostituciju a sada je dozivio da je on osudzen na zatvor, zena mu osudzena na zatvor tako da znaci da su mu djeca ostala okruzena i na milost i nemilost ...njegovim "jaranima"/ "poslovnim prijateljma"/ "tjelohraniteljima" koji su od njega naucili da iskoristavaju druge i to na najgori moguci nacin . I sad u zatvoru KPD ima 12 dugih godina da misli koji ce mu "poslovni partner " prvi da uvede kcerku u " posao" ili koji ce "jaran " da mu razgrne pare i imovinu koju je stekao na krvi drugih. Brata kriminalca su mu ubili ko i pseto, zena se pokusala ubiti , on u zatvoru, a "jarani " samo gledaju ko ce prvi da "uleti"......Spora ali sitno melje :thumbup:
ekvivalent

#809 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by ekvivalent »

suspect_zero wrote:

to to :-)
konrad

#810 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by konrad »

Pored zatvora tu bi se trebala konsifikovati kompletna imovina!
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#811 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Pera Trta »

kv99 wrote:Citam da se gnjidina zena ( saucesnik i drugo optuzena i osudzena ) pokusala da danas ubije i mislim kako je istina kad kazu da pravda ima spore tockove ali da sitno melje. Jer ovo je najgore sto mu se moglo dogoditi. On je "karijeru" izgradio tako sto je mlade djevojke iskoristavo i tjerao na prostituciju a sada je dozivio da je on osudzen na zatvor, zena mu osudzena na zatvor tako da znaci da su mu djeca ostala okruzena i na milost i nemilost ...njegovim "jaranima"/ "poslovnim prijateljma"/ "tjelohraniteljima" koji su od njega naucili da iskoristavaju druge i to na najgori moguci nacin . I sad u zatvoru KPD ima 12 dugih godina da misli koji ce mu "poslovni partner " prvi da uvede kcerku u " posao" ili koji ce "jaran " da mu razgrne pare i imovinu koju je stekao na krvi drugih. Brata kriminalca su mu ubili ko i pseto, zena se pokusala ubiti , on u zatvoru, a "jarani " samo gledaju ko ce prvi da "uleti"......Spora ali sitno melje :thumbup:
Mislim da je to njena taktika da se prikaže žrtvom. Pošto u saopštenju piše da je nakon ukazane pomoći otpuštena na kućno liječenje, nije se radilo o teškom trovanju. Uzela je 2-3 tablete i napravila dramu, u neuspjelom pokušaju da ona i njen Tashim ispadnu žrtve.
mIRCerka

#812 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by mIRCerka »

ja imam jedno pitanje malo off topic...

ko je ukinuo Miliciju a uveo Policiju?
Pri tome ne mislim na termine, vec ovlastenja.
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#813 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Pera Trta »

mIRCerka wrote:ja imam jedno pitanje malo off topic...

Jevropa sa njenom "demokratijom" i "ljudskim pravima"...mislim.
Mahalac

#814 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Mahalac »

I ti se Mirci izbirikala :wink:
mIRCerka

#815 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by mIRCerka »

Pera Trta wrote:

Tugo moja, svi nadju opravdanje u rupi u zakonu...
a neki ne mogu izac iz drzave na 5 dana jer nisu platili kaznu za prelazak na crveno....
HAVANA

#816 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by HAVANA »

Pera Trta wrote:

Serem im se u vaku demokratiju. :x
memo70

#817 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by memo70 »

sve te kabadahije napadaju osobe koje se ne mogu ili ih nema ko braniti,i ako mi kao gradjani ne pomognemo u zastiti tih osoba,njima nema spasa.to dokaziju procesi u zadnje vrijeme,da su sve zrtve bile osobe bez porodicne zastite.zar ce mo se morati braniti kao na divljem zapadu,u klanovima,a ne kao drustvo.ja licno ne bih cekao reakciju ni drzave ni suda a ni gradjana,vec 24 sata i spisak pa zavrsi sa bandom,jer oni ne razumiju drugi rijecnik,a fala bogu ima se ,pa kom obojci kom opanci.ja imam dvoje djece i da se takva tragedija desila mom dijetu u prvom udaru bi bili izvrsioci i njihove porodice,a u drugom korumpirani duznosnici koji su im to omogucili.
nudis verbis

#818 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by nudis verbis »

buduci da drzava sa njenim aparatima nije sposobna da zastiti i odbrani svoje gradjane, trebala bi im zvanicno dozvoliti da se sami brane! mislim da svi znate na koji nacin!
kv99

#819 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by kv99 »

Pera Trta wrote:
kv99 wrote:Citam da se gnjidina zena ( saucesnik i drugo optuzena i osudzena ) pokusala da danas ubije i mislim kako je istina kad kazu da pravda ima spore tockove ali da sitno melje. Jer ovo je najgore sto mu se moglo dogoditi. On je "karijeru" izgradio tako sto je mlade djevojke iskoristavo i tjerao na prostituciju a sada je dozivio da je on osudzen na zatvor, zena mu osudzena na zatvor tako da znaci da su mu djeca ostala okruzena i na milost i nemilost ...njegovim "jaranima"/ "poslovnim prijateljma"/ "tjelohraniteljima" koji su od njega naucili da iskoristavaju druge i to na najgori moguci nacin . I sad u zatvoru KPD ima 12 dugih godina da misli koji ce mu "poslovni partner " prvi da uvede kcerku u " posao" ili koji ce "jaran " da mu razgrne pare i imovinu koju je stekao na krvi drugih. Brata kriminalca su mu ubili ko i pseto, zena se pokusala ubiti , on u zatvoru, a "jarani " samo gledaju ko ce prvi da "uleti"......Spora ali sitno melje :thumbup:
Mislim da je to njena taktika da se prikaže žrtvom. Pošto u saopštenju piše da je nakon ukazane pomoći otpuštena na kućno liječenje, nije se radilo o teškom trovanju. Uzela je 2-3 tablete i napravila dramu, u neuspjelom pokušaju da ona i njen Tashim ispadnu žrtve.

Niej poenta da li se ili nije pokusala ubiti vec u ovome sto sam poslije opisao. Sve ono sto je on drugima radio njemu se vraca. Ubijao je tudze najmilije = ubili mu najmilijeg, tjerao je tudze majke da placu = njegova je sigurno proplakala, tjerao je tudzu djecu da odrastaju bez mame= njegova djeca ce da odrastaju bez mame, iskoristavo je djecu drugih = sada ce njemu iskoristavati.....A mislio je da mu niko nikad nece moci nista. Zato i kazu, spora ali melje sitno.
Last edited by kv99 on 22/04/2009 22:25, edited 1 time in total.
bosanska rijec

#820 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by bosanska rijec »

Pa prije je bilo, po starom zakonu, da se nakon izricanja vise od 5 godina zatvora osudjenik ostaje u pritvoru a sada po novom i kad je izrecena od 12 godina ne obavezuje da automatski ostaje u pritvoru, ako to sudija i tuzilac nisu odredili. Demokratija ... nema sta...
Gazija80

#821 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Gazija80 »

Kad vidim ovakve stvari, cisto mi se gadi..ponekad se pitam ili zazelim da postoji neka taaaajnaaa organizacija koja ce ove kriminalce da odstrijeli..jednog po jednog..da ih gone do misije rupe..
Marija Magdalena

#822 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Marija Magdalena »

ekvivalent wrote:
suspect_zero wrote:

to to :-)
Ima li neko link da vidim tu Bakirovu zajeFRFRbanost?
bosanska rijec

#823 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by bosanska rijec »

Moje skromno misljenje da je tu glavni propusnt. Ne pritvaranje osudjenika sa visokim kaznama a teskim krivicnim djelima. Nije prije bilo institucije sudske policije pa se ovo nije desavalo. Zasto, zato sto su ovakvi kriminalci po sili zakona bili liseni slobode.
terra_incognita

#824 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by terra_incognita »

bosanska rijec wrote:Pa prije je bilo, po starom zakonu, da se nakon izricanja vise od 5 godina zatvora osudjenik ostaje u pritvoru a sada po novom i kad je izrecena od 12 godina ne obavezuje da automatski ostaje u pritvoru, ako to sudija i tuzilac nisu odredili. Demokratija ... nema sta...

Čitajući jednu knjigu došla sam do saznanja da je za vrijeme SFRJ postojala smrtna kazna ?

Je li to istina ?
Mahalac

#825 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!

Post by Mahalac »

Molim kad se zakaze protest da se posalje pm svim korisnicima, izgleda da ce biti nesto...pa reko da se naspavam :zzzz:
Post Reply