Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Splinter wrote:mogao je on i bolje...
ali ocigledno ga je wolsburg naguzio....
kad su bili atletiko, fiorentina i jos neki bili zainteresovani nisu mu dali da ide...
kad su ukalkulisali diega, dali mu zeleno svijetlo, nazalost vec je bilo kasno pomenute klubove...
bilo je pitanje ili da sjedi na klupi u wolsburgu ili da igra u galati...
haj bar je istambul lijep grad...
potpuno razumijem misketa.bio je važna karika u wolfsburgu,jedan od najzaslužnijih za titulu,a 1 i 2 poluvrijeme u miinhenu su pokazali šta je wolfsburg sa i bez misketa.miske ima ponos i nakon što je smetljar henes doveo diega, miske je izabrao ono što mu je od svih ponuda ostalo.solidan klub i solidan ugovor.vremenom će u wolfsburgu skontati šta su izgubili,kao što su i u bajernu.najveći promašaj im je taj henes kojeg su doveli nakon što je onakvu hertu poslao u 2 ligu.
miske je majstor i to će pokazati i u galati.
Splinter wrote:mogao je on i bolje...
ali ocigledno ga je wolsburg naguzio....
kad su bili atletiko, fiorentina i jos neki bili zainteresovani nisu mu dali da ide...
kad su ukalkulisali diega, dali mu zeleno svijetlo, nazalost vec je bilo kasno pomenute klubove...
bilo je pitanje ili da sjedi na klupi u wolsburgu ili da igra u galati...
haj bar je istambul lijep grad...
potpuno razumijem misketa.bio je važna karika u wolfsburgu,jedan od najzaslužnijih za titulu,a 1 i 2 poluvrijeme u miinhenu su pokazali šta je wolfsburg sa i bez misketa.miske ima ponos i nakon što je smetljar henes doveo diega, miske je izabrao ono što mu je od svih ponuda ostalo.solidan klub i solidan ugovor.vremenom će u wolfsburgu skontati šta su izgubili,kao što su i u bajernu.najveći promašaj im je taj henes kojeg su doveli nakon što je onakvu hertu poslao u 2 ligu.
miske je majstor i to će pokazati i u galati.
Moje misljenje je da se Wolfsburgh opasno zeznuo, drugu najbolju poziciju u ekipi mijenjaju, a 70% ostatka tima trebalo poboljsati. Jeste Diego mozda bolji igrac od Misketa, ali za igru Wolfsburgha korisniji im je Miske, tako da fakat ne kontam sto su ovo uradili. Ma garant marketing, sad ce planuti dresovi Diega i to je to
"Igrači koji jedino što rade je da žvaću žvaku na terenu mi nisu potrebni. Ne preuzimaju odgovornost i ruše atmosferu u svlačionici", rekao je Hagi, misleći na Misimovića.
hz__semir wrote:"Igrači koji jedino što rade je da žvaću žvaku na terenu mi nisu potrebni. Ne preuzimaju odgovornost i ruše atmosferu u svlačionici", rekao je Hagi, misleći na Misimovića.
Sada ce i Hagi - morati da ode - kao i Ciro ..... Ili mozda nece ?
Miske je puno više govorio o adaptaciji, životu u Istanbulu i svojoj porodici nego o samoj igri i klubu. To bi moglo značiti da je shvatio da se ipak preveslao ovim transferom i da želi nazad u Njemačku. Po svaku cijenu, kroz suspenziju ako treba.
zecko_kupuz wrote:Miske je puno više govorio o adaptaciji, životu u Istanbulu i svojoj porodici nego o samoj igri i klubu. To bi moglo značiti da je shvatio da se ipak preveslao ovim transferom i da želi nazad u Njemačku. Po svaku cijenu, kroz suspenziju ako treba.
ako je tako, onda je budala. ja bih sad odeslio u istanbul. pa makar igrao i u feneru.
Hagi: Misimovića sam odstranio jer mu je pristup kritično loš!
Gheorge Hagi, trener istanbulskog Galatasaraya službenim saopštenjem za medije objasnio je razloge zbog kojih je Zvjezdana Misimovića izbacio iz prve ekipe.
Naš reprezentativac od danas trenira sa drugim timom i neće biti u kombinacijama za duel 13. kola koji će Galata u nedjelju igrati protiv Kayserispora.
“Igrač Zvjezdan Misimović svojim je ponašanjem na treningu i utakmicama daleko ispod standarda kluba kao što je Galatasaray. Njegov je pristup treninzima i utakmicama, koje igra na ekshibicijskoj razini, kritično loš“, istakao je Rumun bez ustezanja dodavši:
“Misimović igra s manjkom koncentracije, bez imalo želje te posve nedisciplinirano u tehničko-taktičkom pogledu. Iz tih razloga sa suradnicima u stručnom štabu odlučio sam ga udaljiti iz kruga prve ekipe“.
Misimović je ljetos doveden iz Wolfsburga za osam miliona eura, dok je u klubu još trener bio Frank Rijkaard, a da je u krizi potvrđuje i statistika našeg reprezentativca, obzirom da je upisao samo jednu asistenciju.
sve je to zavjera ustaško - džihadska
Ako ćemo pošteno, kako Misimović igra zadnjih 6 mjeseci - godinu, svaki ozbiljan trener bi to uradio. Valjda se dozove pameti na vakat
campa_xxx wrote:Hagi: Misimovića sam odstranio jer mu je pristup kritično loš!
Dobra motivacija za utakmicu protiv Rumunije.
Upravo ce se i tako desiti Eh, "pao" je on vise puta u njegovoj karijeri, nista to ne znaci. Iako sjedi ovu sezonu samo na klupi, opet bi nakon toga igrao bolje od onog Dijega. Neka pokaze Rumunima njegovu klasu