Haram im bilo.....
- bosan
#801 Re: Haram im bilo.....
Ja sam juce poslao novac .
A mislim da ce i radne kolege prikupiti za jos jednu ovcicu.
Pa cu to poslati kad prikupim.
Ima da se zabijeli livada u Podcausu.
Pozdrav svima.
A mislim da ce i radne kolege prikupiti za jos jednu ovcicu.
Pa cu to poslati kad prikupim.
Ima da se zabijeli livada u Podcausu.
Pozdrav svima.
- Pasiflora
#802 Re: Haram im bilo.....
Ovo za motokultivator je fenomenalna vijest
Mislim da je to vrlo vazna sprava obzirom na okolnosti u kojima ljudi zive.
Nego sto se tice viska para: mozda ne bi bilo lose da im se taj visak stavi na banku pa da trajnim nalogom placa npr. struja, voda ili sl. za neki duzi period. Sta mislite?
Mislim da je to vrlo vazna sprava obzirom na okolnosti u kojima ljudi zive.
Nego sto se tice viska para: mozda ne bi bilo lose da im se taj visak stavi na banku pa da trajnim nalogom placa npr. struja, voda ili sl. za neki duzi period. Sta mislite?
- faruche
#803 Re: Haram im bilo.....
ma stipu ovoga, ja citam, kontam nesto ce reci, kad ono nista.
nego,jesu li otisli oni tamo, javljaju li se, ima li vijesti. nestrpljiv sa majkemi. ova tema je ko neka dobra serija sa happy endom. ono jedva cekas sutra da vidis sta ima novo.
i jos nesto, bolje je kupiti polovan motokultivator za 1300km nego novi, jer za 1300 se nemoze kupiti kvalitetan motokultivator. to znam sigurno
a ako sa vec odlucite za novu, onda dodajte malo para iz kasice prasice
nego,jesu li otisli oni tamo, javljaju li se, ima li vijesti. nestrpljiv sa majkemi. ova tema je ko neka dobra serija sa happy endom. ono jedva cekas sutra da vidis sta ima novo.
i jos nesto, bolje je kupiti polovan motokultivator za 1300km nego novi, jer za 1300 se nemoze kupiti kvalitetan motokultivator. to znam sigurno
a ako sa vec odlucite za novu, onda dodajte malo para iz kasice prasice
-
teAMICA
#804 Re: Haram im bilo.....
Evo već 2 puta sam pričala sa njima, oni krenuli jutros u 6
HAVANA kaže:
-upravo istovarili 2 džipa puna stvari, sjeli malo da odmore
-zemlja dobra, moći će se super iskoristiti za štalu i za još štošta
-ima malo šume iznad, motokultivator će dobro doći
-kurty crta projekat
Pitam kako je mali reagovao, kaže eno ga dole novinarka snima... on stalno plače, a ona bi htjela da se malo nasmije...
HAVANA kaže:
-kurty crta projekat
Pitam kako je mali reagovao, kaže eno ga dole novinarka snima... on stalno plače, a ona bi htjela da se malo nasmije...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#805 Re: Haram im bilo.....
pa kako da se dijete nasmije, ne trazi on iphone vec obicni hljeb, i mozes mislit kako se osjeca sad....teAMICA wrote: Pitam kako je mali reagovao, kaže eno ga dole novinarka snima... on stalno plače, a ona bi htjela da se malo nasmije...
- atko
#806 Re: Haram im bilo.....
Upravo ... trebace period navikavanja na redovan zalogaj hljebamIRCerka wrote:pa kako da se dijete nasmije, ne trazi on iphone vec obicni hljeb, i mozes mislit kako se osjeca sad....teAMICA wrote: Pitam kako je mali reagovao, kaže eno ga dole novinarka snima... on stalno plače, a ona bi htjela da se malo nasmije...
Al dobro je da je dosao taj prerod
- HAVANA
#807 Re: Haram im bilo.....
Evo pijemo kafu,kurty crta,placa vise nema.Sad je osmijeh na licu.
-
mIRCerka
#808 Re: Haram im bilo.....
Hvala na updateuHAVANA wrote:Evo pijemo kafu,kurty crta,placa vise nema.Sad je osmijeh na licu.
-
biscanka2
#809 Re: Haram im bilo.....
Uhhhhh evo mi niz obraze radosnice teku.Sad mi malo lakse ,da ta dijeca osijete sta je radost .HAVANA wrote:Evo pijemo kafu,kurty crta,placa vise nema.Sad je osmijeh na licu.
Hvala miRCerka,hvala HAVANA na izvjestaju
Super organiovano
-
mIRCerka
#810 Re: Haram im bilo.....
nemam ja nista sa ovim babiscanka2 wrote:Uhhhhh evo mi niz obraze radosnice teku.Sad mi malo lakse ,da ta dijeca osijete sta je radost .HAVANA wrote:Evo pijemo kafu,kurty crta,placa vise nema.Sad je osmijeh na licu.
Hvala miRCerka,hvala HAVANA na izvjestaju.
Super organiovano![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#811 Re: Haram im bilo.....
odlicno recenofaruche wrote: nego,jesu li otisli oni tamo, javljaju li se, ima li vijesti. nestrpljiv sa majkemi. ova tema je ko neka dobra serija sa happy endom. ono jedva cekas sutra da vidis sta ima novo.
ja zaplakah majkemi, sto od tuge sto od sreceteAMICA wrote:Evo već 2 puta sam pričala sa njima, oni krenuli jutros u 6![]()
![]()
HAVANA kaže:
-kurty crta projekat![]()
- black
#812 Re: Haram im bilo.....
hvala forumasici sa nickom S. koja je poslala pare prije vec se sredio ziro racun (ja cu proslijediti dalje), i naravno svima onima koji su pomogli i pomazu, a nisu na forumu ili nemaju pristupa radi banova i sl. zato bi bilo nepravedno da nabrajam pojedinacno...
Last edited by black on 15/04/2009 13:28, edited 1 time in total.
- faruche
#813 Re: Haram im bilo.....
dodje mi da sad spucim opanke i pravac podcaus.
- pustopoljina
#814 Re: Haram im bilo.....
ja se ulogovala samo da kazem da od radosti placem
bas sam bez teksta... nema smaje-koji -vas -sve-grli 
-
teAMICA
#815 Re: Haram im bilo.....
Zvao me 5ar5rovic, kaže pošto vjerovatno raja cupkaju - evo najnoviji izvještaj (ukratko) sa lica mjesta:
-kurty nacrtao projekat za štalu, uzete mjere
-kupuje se KRAVA + pravi motokultivator sa priključcima
(ovce su malo zahtjevnije, ako ostane para, idu svakako i ovčice)
I ono najvažnije - oni su SRETNI
Reče mi još da prenesem VEELIKEEE POZDRAVE svim forumašima, detaljan izvještaj slijedi čim se vrate.
-kurty nacrtao projekat za štalu, uzete mjere
I ono najvažnije - oni su SRETNI
Reče mi još da prenesem VEELIKEEE POZDRAVE svim forumašima, detaljan izvještaj slijedi čim se vrate.
- vox-populi
#816 Re: Haram im bilo.....
Samo nek se ima u vidu da je bila opcija kupovine motokultivatora od strane neke firme. Da se ne dupla.teAMICA wrote:Zvao me 5ar5rovic, kaže pošto vjerovatno raja cupkaju - evo najnoviji izvještaj (ukratko) sa lica mjesta:
-kurty nacrtao projekat za štalu, uzete mjere![]()
I ono najvažnije - oni su SRETNI![]()
![]()
-
teAMICA
#817 Re: Haram im bilo.....
Znamo, čim se vrate moramo sjesti pa sve fino Zdogovoritivox-populi wrote:Samo nek se ima u vidu da je bila opcija kupovine motokultivatora od strane neke firme. Da se ne dupla.teAMICA wrote:Zvao me 5ar5rovic, kaže pošto vjerovatno raja cupkaju - evo najnoviji izvještaj (ukratko) sa lica mjesta:
![]()
-
biscanka2
#818 Re: Haram im bilo.....
Ma bolan svi ste vi nase vrijedne pcelice.Ovoliko truda i angazmana,ovaj uspijeh....!biscanka2 wrote:Uhhhhh evo mi niz obraze radosnice teku.Sad mi malo lakse ,da ta dijeca osijete sta je radost .HAVANA wrote:Evo pijemo kafu,kurty crta,placa vise nema.Sad je osmijeh na licu.
Hvala miRCerka,hvala HAVANA na izvjestaju.
Super organiovano![]()
Vratili ste vijeru u covijeka u ljudstvo.
Hvala LJUDI svima koji koji su otvorili sluh za napacene duse i pomogli da se bol i tuga ublaze !
- pustopoljina
#819 Re: Haram im bilo.....
ovo je pravi: YES, WE CAN
dogadjaj
- faruche
#820 Re: Haram im bilo.....
u svakom slucaju bolje krava nego junica. od krave odmah imas mlijeko, sir, maslo. litar mlijeka ti je 1KM (krava daje od 15-20 litara dnevno, sto se ne proda - ide u sir), kilo sira od 5 - 10 KM sve se to prodaje + godisnje jedno tele koje se proda za 800 - 1000 KMteAMICA wrote:Zvao me 5ar5rovic, kaže pošto vjerovatno raja cupkaju - evo najnoviji izvještaj (ukratko) sa lica mjesta:
![]()
- piupiu
#821 Re: Haram im bilo.....
globalno-bosansko plakanje od srece,pustopoljina wrote:ovo je pravi: YES, WE CAN![]()
![]()
dogadjaj
-
mIRCerka
#822 Re: Haram im bilo.....
ne zaboravite opremu za pravljenje sirafaruche wrote:u svakom slucaju bolje krava nego junica. od krave odmah imas mlijeko, sir, maslo. litar mlijeka ti je 1KM (krava daje od 15-20 litara dnevno, sto se ne proda - ide u sir), kilo sira od 5 - 10 KM sve se to prodaje + godisnje jedno tele koje se proda za 800 - 1000 KMteAMICA wrote:Zvao me 5ar5rovic, kaže pošto vjerovatno raja cupkaju - evo najnoviji izvještaj (ukratko) sa lica mjesta:
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#823 Re: Haram im bilo.....
piupiu wrote:globalno-bosansko plakanje od srece,pustopoljina wrote:ovo je pravi: YES, WE CAN![]()
![]()
dogadjaj
![]()
![]()
... inspirativno!
Obama, halali na "kradji"
- faruche
#824 Re: Haram im bilo.....
uf, onda moramo kupiti jednu ovcu viskamIRCerka wrote:ne zaboravite opremu za pravljenje sirafaruche wrote:u svakom slucaju bolje krava nego junica. od krave odmah imas mlijeko, sir, maslo. litar mlijeka ti je 1KM (krava daje od 15-20 litara dnevno, sto se ne proda - ide u sir), kilo sira od 5 - 10 KM sve se to prodaje + godisnje jedno tele koje se proda za 800 - 1000 KMteAMICA wrote:Zvao me 5ar5rovic, kaže pošto vjerovatno raja cupkaju - evo najnoviji izvještaj (ukratko) sa lica mjesta:
![]()