Stadion: Bilino Polje, Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Warashii
#801 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
E muke ti i napravit najbolji i najljepsi stadion u BIH
p.s.
zaboravih dodati da B. Polje vec jeste najljepsi stadion u BiH .
p.s.
zaboravih dodati da B. Polje vec jeste najljepsi stadion u BiH .
Last edited by Warashii on 12/03/2013 17:37, edited 1 time in total.
-
Djubre_
#802 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
HahahahaWarashii wrote:E muke ti i napravit najbolji i najljepsi stadion u BIH
Sent from my GT-i9001
- Ajatolah_
#803 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Zapravo izgledao bi poprilično čudan jer bi tribine iza golova bile veće i različite od tribina duž terena, ali bi barem bio poprilično jedinstven.
Evo po onoj prezentaciji, ako bi se radio na sprat:

-
1bosna
#804 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Od toga projekta nema nista,ja mislim da ce prije biti na 1 sprat kao i zapad,mozda malo bolji krov urade i to je to ali od te prezentacije nema nista jer kosta 50 miliona eura.EdoI wrote:Zapravo izgledao bi poprilično čudan jer bi tribine iza golova bile veće i različite od tribina duž terena, ali bi barem bio poprilično jedinstven.Evo po onoj prezentaciji, ako bi se radio na sprat:
-
Ponosan
#805 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
ma samo podici sjevernu i junznu tribinu u visini zapada i to natkriti i stadion ko bombona,kapaciteta cca 20 000 sjedecih mjesta,za sad vise nego dovoljno,iako da se razumijemo da je kapacitet stadiona 60 000 malo je i to kolika je potraznja za ulaznicama(npr kao za ovu utakmicu protiv Grcke)... ubjedjen sam u to ako s ene krene sa povecanjem kapaciteta stadiona da ce reprezentacija u buducnosti igrati na Kosevu(zbog 3 puta veceg kapaciteta i 3 puta vece zarade,a danas ti je sve u novcu) jer kao sto sarajlije kazu,kad Srbija moze igrati na Marakani,Hrvatska na Maksimiru onda moze i BIH igrati na Kosevu! ali ponavljam opet,Huso nece dati reprezentaciji da ide iz Zenice,jer reprezentacija je promjenila imidz Zenice,koja vise nije poznata po Zeljezari,rudnicima i teskoj industriji itd,i treba samo nastaviti u modernizaciji grada i njegovom uljepsavanju,u svakom smislu!
-
Nuken
#806 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
BP je za utakmice repke jedini izbor za sad 
Jesam hordaš(nisam Sarajlija ni Zeničanin već Sanjanin-ovo čisto da se zna da sam "neutralan")
Koševo prvo treba pokriti,srediti tribine komplet,sanitarne čvorove i sl.,video nadzor...
Do tad neka repke u Ze.
A i ne kontam šta se imamo svađati Đe stadion ljepši.Nek imamo barem jedan koji zadovoljava uvjete da se ne sramotimo.

Jesam hordaš(nisam Sarajlija ni Zeničanin već Sanjanin-ovo čisto da se zna da sam "neutralan")
Koševo prvo treba pokriti,srediti tribine komplet,sanitarne čvorove i sl.,video nadzor...
Do tad neka repke u Ze.
A i ne kontam šta se imamo svađati Đe stadion ljepši.Nek imamo barem jedan koji zadovoljava uvjete da se ne sramotimo.
-
Djubre_
#807 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Ovo je slika prve i drug faze. Slijedeca slika je faza 3 i 4. Ma da i ja mislim da od ovog nema nista... ipak 100 miliona km je previse..ne znam gdje nabi ovu cifru? Ovdje vec postoji pola stadiona. Fali nadogradnja 3 tribine, prostori i stolice.. i ostale sitnice..
Sent from my GT-i9001
Sent from my GT-i9001
-
1bosna
#808 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
http://aksa.ba/site/index.php?pcat=5&pr ... &link=projandr0id wrote:Ovo je slika prve i drug faze. Slijedeca slika je faza 3 i 4. Ma da i ja mislim da od ovog nema nista... ipak 100 miliona km je previse..ne znam gdje nabi ovu cifru? Ovdje vec postoji pola stadiona. Fali nadogradnja 3 tribine, prostori i stolice.. i ostale sitnice..
Sent from my GT-i9001
Taj projekat podrazumijeva rusenje svih tribina,cak je predvidena i podzemna garaza,stadion na dvije etaze sto dodatno poskupljuje gradnju,a istocna trbina bi postala kao sada zapadna jer vidim da su planirali na istoku 9000 sjedista a na zapadu 6000 sjedista a na zapadu sve loze,vip,novinarske... sto je po meni glupost jer se sve to moze uraditi i na drugi nacin,jeftiniji nacin.50 miliona eura nebi nikada nasli jer nema nekih ozbiljinijih investitora tako da mislim da je ovaj projekat propao i da se ne treba nadati da ce stadion ovako izgledati,prije ce biti po Bostijancicevom projketu jer je on dosta realniji i ne predvida puno rusenja i mislim da je i dosta jeftiniji
-
Rob_Atl
#809 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Gdje ce raja janjetinu okretat ako se ovo sve prosiri?? 
- samo_ti
#810 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Kod Gimnazije, kao zadnjih godinaRob_Atl wrote:Gdje ce raja janjetinu okretat ako se ovo sve prosiri??
- Mikady
#811 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Mah hrvati igraju na Maksimiru jer pobj. gdje god su drugo pokusali donji su.. srbi ev poceli igrati u Novom Sadu.Ponosan wrote:ma samo podici sjevernu i junznu tribinu u visini zapada i to natkriti i stadion ko bombona,kapaciteta cca 20 000 sjedecih mjesta,za sad vise nego dovoljno,iako da se razumijemo da je kapacitet stadiona 60 000 malo je i to kolika je potraznja za ulaznicama(npr kao za ovu utakmicu protiv Grcke)... ubjedjen sam u to ako s ene krene sa povecanjem kapaciteta stadiona da ce reprezentacija u buducnosti igrati na Kosevu(zbog 3 puta veceg kapaciteta i 3 puta vece zarade,a danas ti je sve u novcu) jer kao sto sarajlije kazu,kad Srbija moze igrati na Marakani,Hrvatska na Maksimiru onda moze i BIH igrati na Kosevu! ali ponavljam opet,Huso nece dati reprezentaciji da ide iz Zenice,jer reprezentacija je promjenila imidz Zenice,koja vise nije poznata po Zeljezari,rudnicima i teskoj industriji itd,i treba samo nastaviti u modernizaciji grada i njegovom uljepsavanju,u svakom smislu!
- Mikady
#812 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Imamo mi potrebniji stvari gdje bi se trebalo uloziti 50 mill eura1bosna wrote:http://aksa.ba/site/index.php?pcat=5&pr ... &link=projandr0id wrote:Ovo je slika prve i drug faze. Slijedeca slika je faza 3 i 4. Ma da i ja mislim da od ovog nema nista... ipak 100 miliona km je previse..ne znam gdje nabi ovu cifru? Ovdje vec postoji pola stadiona. Fali nadogradnja 3 tribine, prostori i stolice.. i ostale sitnice..
Sent from my GT-i9001
Taj projekat podrazumijeva rusenje svih tribina,cak je predvidena i podzemna garaza,stadion na dvije etaze sto dodatno poskupljuje gradnju,a istocna trbina bi postala kao sada zapadna jer vidim da su planirali na istoku 9000 sjedista a na zapadu 6000 sjedista a na zapadu sve loze,vip,novinarske... sto je po meni glupost jer se sve to moze uraditi i na drugi nacin,jeftiniji nacin.50 miliona eura nebi nikada nasli jer nema nekih ozbiljinijih investitora tako da mislim da je ovaj projekat propao i da se ne treba nadati da ce stadion ovako izgledati,prije ce biti po Bostijancicevom projketu jer je on dosta realniji i ne predvida puno rusenja i mislim da je i dosta jeftiniji
Imas onoliko koliko su ti mogucnosti, ispada da su nasi stadioni livade.. koliko imamo super su
- phillie
#813 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Kad dodje Lihtenstajn da moze da bude poluprazan 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#814 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
za Lithenštajn će i Bilino u ovom kapacitetu biti poluprazno
nego kakva je situacija sa ovim trening kampom u Kamberovića....za kada se predviđa završetak radov?
nego kakva je situacija sa ovim trening kampom u Kamberovića....za kada se predviđa završetak radov?
-
Rob_Atl
#815 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Bas mislis da ce biti nekih 7000 protiv liht. nebih se slozio , raja je vec napaljena na reprezentaciju , e jedino ako ovi ne pretjeraju sa kartama opet pa i protiv liht. stave 40 marakaJoseMujica wrote:za Lithenštajn će i Bilino u ovom kapacitetu biti poluprazno
- Co0l
#816 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Ne bude li kakvih razocarenja prije Lihtenstajna i tad ce bit stadion pun.Ljudi su zeljni da gledaju kako se nad nekim i mi qrcimo a ti filatelisti su idealni da na njima ispraznimo sve svoje frustracije kad je rezultat u pitanju 
-
Mustang1
#817 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Nije na Kamberovicu to.. To je na brdu gore .. Mislim da je to haman pa gotovo samo sminka jos .. I ne znam jesu li sredili prilaz kako su htjeli (svakako se moze doci do tog mjesta samo nije bas autoput
)
- JoseMujica
#818 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
pa realno kakve je odnos ponuda-potražnja protiv Grka najjeftinija nije trebala ići ispod 100KM ...time bi se i šverc spriječio i savez zaradio (bolje da razlika ide u kasu saveza nego u džep švercera), a ko kaže da je puno ne znam šta hoće jer reprezentacija igra tek 3-4 domaće utakmice godišnje.Rob_Atl wrote:Bas mislis da ce biti nekih 7000 protiv liht. nebih se slozio , raja je vec napaljena na reprezentaciju , e jedino ako ovi ne pretjeraju sa kartama opet pa i protiv liht. stave 40 marakaJoseMujica wrote:za Lithenštajn će i Bilino u ovom kapacitetu biti poluprazno
-
Ammaar
#819 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Nepotreban je ovaj projekat jer je prekup za taj kes koji bi se ulozio mozemo skuckati I bilino I grbavicu da budu sasvim ok stadioni sa nekih 25 000....
bilino uraditi tako da se podigne jug I sjever u visini zapadne tribine, dakle da budu identicne, zatim isto uciniti sa istocnom tribinom na kojoj bi se mogla napraviti vip loza I gdje ce novinari biti a onda to sve fino natkriti bas kao sto je zapad natkriven trenutno, mislim da bi u ovom slucaju stadion bio I suvise nego smekerski zamislite te akustike kad zagrmi auu...isto mislim da bi ovo duplo jeftinije kostalo
bilino uraditi tako da se podigne jug I sjever u visini zapadne tribine, dakle da budu identicne, zatim isto uciniti sa istocnom tribinom na kojoj bi se mogla napraviti vip loza I gdje ce novinari biti a onda to sve fino natkriti bas kao sto je zapad natkriven trenutno, mislim da bi u ovom slucaju stadion bio I suvise nego smekerski zamislite te akustike kad zagrmi auu...isto mislim da bi ovo duplo jeftinije kostalo
-
Mustang1
#820 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
Jel to drzava gradi nesto pa se govori da se moze i Grbavica sredit ? 
- luckylaka
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
- phillie
- JoseMujica
#824 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica
bježte..ne zahebajite se s ovim budalašćinama...posebno kad reprezentacija igra....i bez toga smo dovoljno kokuzi
- Logovan