Dres reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Koja marka za novi BH dress????

Poll ended at 31/07/2009 23:13

Umbro
17
9%
Le qoc sportif
17
9%
Hummel
4
2%
Nike
46
24%
Adidas
59
30%
Puma
26
13%
Kappa
12
6%
Lotto
2
1%
Legea
6
3%
Reebok
5
3%

Total votes: 194

SirHepek

#801 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by SirHepek »

Nema nas vise na stranici Lege-e sad ima pod "sponsorship" Albanija. Izgleda daje novi Sponzar albanije legea http://www.fshf.org/kampionati/392.html neznam siptarski al datum je 27.08.2009. Sad nas vise nece ni Legea izgleda!!! Bice Errea, Loma, Mestina ili tako nesto :x :x :x
The idijot

#802 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by The idijot »

pa vidite da nisu jos potpisali ni sa jednom sponzorskom kucom , zato nas nema na stranici ;-)
Edin H.

#803 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by Edin H. »

Ja jedva cekam nove Errea dresove :D
bijelo_dugme

#804 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by bijelo_dugme »

Zimbabwe, Kosovo, Montenegro, Albania, Padania and Bosnia & Herzegovina :run:
SirHepek

#805 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by SirHepek »

Image
Bilo bih dobro jaje ovo novi dres nsbih isti ko u Wolfsburga al nema vise nade bice Legea :sad:
Last edited by SirHepek on 30/08/2009 17:28, edited 1 time in total.
Majjah

#806 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by Majjah »

studeni76 wrote: Znaci i dalje Legea

"U cetvrtak navecer se iz Napulja vratila delegacija NSBiH koja je bila na razgovorima sa celnicima Legee koja je snabdjevac opremom nasih reprezentativnih selekcija.U Italiju su isli predsjednik Sulejman Colakovic,generalni sekretar Munib Usanovic, selektor Miroslav Blazevic,direktor marketinga Nijaz Merdanovic i saradnik u medjunarodnom odjelu Elmir Pilav.
- Sa Legeom nam je istekao ugovor i posto oni imaju pravo prvenstva otisli smo u Napulj na pregovore o novom ugovoru. Ima jos nekoliko zainteresiranih proizvodjaca, ali sa Legeom imamo dobre odnose i na putu smo da potpisemo novi ugovor -rekao nam je Usanovic."
Pazi molim te, svugdje na svijetu onaj koji nesto nudi ili prodaje dodje onome kome zeli da taj svoj proizvod ,,uvali''. Koji li je to visi interes da jedna citava delegacija ide za Napoli na noge Legei da bi sa njima kao ,,pregovarala''?? :x Eto zbog cega njima trebaju cijene od 40 KM za ulaznice, bagra otisla malo do Italije da dusom dahne, a i Munibu alkosu to garant dobro doslo, na Siciliji nema Ramazana :lol:
studeni76

#807 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by studeni76 »

@Majjah

Cisto informativno,znas li ti gdje je Napulj?
Majjah

#808 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by Majjah »

studeni76 wrote:@Majjah

Cisto informativno,znas li ti gdje je Napulj?
Hmmm..geografska lokacija Napolia nije bitna, pogotovo ako nisi skontao post i asocijacije :D Buduci da se radilo o najobicnijem sastanku mafijasa iz NSBIH i onih iz Cosa Nostre, vjerovatno su Munib i kompanija morali skoknuti i do Sicilije, ako nista da poljube kuma u prsten :D
http://media.onsugar.com/files/ons1/379 ... r_Pate.jpg[/img]

Sefe, stigo' Munib sa onim pijacarima iz Bosne, hoces li ih primiti il da pripremimo lavore i cement??? :D
studeni76

#809 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by studeni76 »

Ma hajd,mozda talijanska mafija sta pogura.eto im reklame,za male pare :x
BarbaDue

#810 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by BarbaDue »

Majjah wrote:

"U cetvrtak navecer se iz Napulja vratila delegacija NSBiH koja je bila na razgovorima sa celnicima Legee koja je snabdjevac opremom nasih reprezentativnih selekcija.U Italiju su isli predsjednik Sulejman Colakovic,generalni sekretar Munib Usanovic, selektor Miroslav Blazevic,direktor marketinga Nijaz Merdanovic i saradnik u medjunarodnom odjelu Elmir Pilav.
- Sa Legeom nam je istekao ugovor i posto oni imaju pravo prvenstva otisli smo u Napulj na pregovore o novom ugovoru. Ima jos nekoliko zainteresiranih proizvodjaca, ali sa Legeom imamo dobre odnose i na putu smo da potpisemo novi ugovor -rekao nam je Usanovic."
Pazi molim te, svugdje na svijetu onaj koji nesto nudi ili prodaje dodje onome kome zeli da taj svoj proizvod ,,uvali''. Koji li je to visi interes da jedna citava delegacija ide za Napoli na noge Legei da bi sa njima kao ,,pregovarala''?? :x Eto zbog cega njima trebaju cijene od 40 KM za ulaznice, bagra otisla malo do Italije da dusom dahne, a i Munibu alkosu to garant dobro doslo, na Siciliji nema Ramazana :lol:
To moze samo u Bosni :x potpisace ugovor na jos jedno 10 godina, sta fali :mrgreen:
Blueboy-

#811 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by Blueboy- »

ma kad se sve skonta dobro uopste imamo ikakve dresove. Znaci legea ostaje i dalje?
sarajevsko_pivo

#812 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by sarajevsko_pivo »

Znaci opet LEGEA? :x
trueBosnae

#813 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by trueBosnae »

kad smo tolike p.... i samo blebecemo u prazno,neradimo nista,niko da se napravi lud i da malo usranovicu izvuce usi jer repka nije cirkus niti dzeko,ibisevic...usranovicve seoske komsije nego momci koje gotivi adidas i puma onda trebamo otvoriti novu temu sa ziro racunom i svi poceti prikupljati novac da damo usranovicu da nam izabere dostojnog sponzora jer on ne j... ko je sponzor nego ko vise da njemu ispod hastala...(ne kao u susjeda,ko vise da za omladinski pogon....i sl.)jel vise budala zna da usranovic samo muti,hej ide i selektor u italiju....nije ni ciro placen kolko zasluzuje pa na nama je da citamo izmedju redova jer tisucljetni nije ovde zbog bosanskog patriotizma....ko god hvali usranovica isti je ko i on......albanija ima nike....pa dokle usranovicu j....ti selo seronjo.....otvorimo racun i donirajmo novac za potrebe usranovica & co. pa cemo imati poznatog sponzora a ne legea sponzora serie C ......nema nam druge,usranovic ce obuci dzeku,ibisevica,spahu u dimije ako treba samo njemu vise........ne bh sportu u opremi i sl. nego njemu ispod hastala.......on ce ba prodati baraz turcima....boli njega za bh.....kakve premije armencima,dze oni znaju igrat da im das po milion,i dze armenci mogu s turcima ba,pa isli smo mi u skolu znamo mi njihov odnos,ono sto se pravimo da neznamo je usranovic i $$$$.......prodane duse,autobus pa na pijacu u trst po "farmerke"....pa nije ti ovo ba tanzanija......doce vam kraj kad tad....ZIVOT DAM AL BOSNE NEDAM......
Vainglorious

#814 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by Vainglorious »

Evo gledam, ima Andora adidas dresove. Fakat smo truba :roll:
cekpi

#815 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by cekpi »

Slazem se sa ziro racunom,
imal ziro racun da se plati kakvim siptarima il srbima da ga likvidiraju.... onako hladno i da mu mrtvom obuku legein dres :evil:
evo od mene 100 eura odma
duse pokvarene i proklete

pa jestel gledali tekmu u armeniji...
U spahica dres XXXXL.... smjesno izgledamo.... a jaka smo (aj bar pristojna) momcad

ma joooj pojeli su mi vise dresovi zivce nego dzekin penal po uzoru na bekama
and

#816 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by and »

BarbaDue wrote:
Majjah wrote:

To moze samo u Bosni :x potpisace ugovor na jos jedno 10 godina, sta fali :mrgreen:
kakvo pravo prvenstva i pravilo desne strane?kakve nebuloze pričaju ovi iz saveza?gdje su ostale ponude?ako neko da bolju i veću ponudu normalno da ćeš tu ponudu prihvatiti.pravo prvenstva bi legea možda mogla imati ako bi neko dao iste uslove kao i oni.da li je iko upoznat sa ovim ugovorom,da li je potpisan novi.to bi trebalo stajati na stranici saveza.
Edin H.

#817 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by Edin H. »

Hoce li biti promocija novih Errea dresova protiv Turske?
-danTe-

#818 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by -danTe- »

mislim da je vrijeme da se tema zakljuca...Legea ostaje sponzor i ocito jos dugo vremena se to nece promijeniti...
zecko_kupuz

#819 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by zecko_kupuz »

Pa dobro, nekako čovjek može preći i preko činjenice da ostaje Legea, ali da konstantno igramo u istim, milicionerskim dresovima, e to je tek prevelika knedla u mom grlu. :-D
SirHepek

#820 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by SirHepek »

treba Legea napravit neki specialni disajn za nas ipak smo mi reprezentacija a ne da nosimo iste dresove ko neki klubovi iz 3 i 4 Lige ! To me nboli...jebiga
bijelo_dugme

#821 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by bijelo_dugme »

SirHepek wrote:treba Legea napravit neki specialni disajn za nas ipak smo mi reprezentacija a ne da nosimo iste dresove ko neki klubovi iz 3 i 4 Lige ! To me nboli...jebiga
Mi imamo cenzuru :-)

Image

Image
Image

Only in Boznia, Zimbabwe, Kosova and Mozambique :dance:

//Hocemo specijalni dres a neznamo ni koje je boje nas prvi dres, bijele ili plave, dno dna...
SirHepek

#822 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by SirHepek »

bijelo_dugme wrote:
SirHepek wrote:treba Legea napravit neki specialni disajn za nas ipak smo mi reprezentacija a ne da nosimo iste dresove ko neki klubovi iz 3 i 4 Lige ! To me nboli...jebiga
Mi imamo cenzuru :-)

Image

Image
Image

Only in Boznia, Zimbabwe, Kosova and Mozambique :dance:

//Hocemo specijalni dres a neznamo ni koje je boje nas prvi dres, bijele ili plave, dno dna...
bas sto kazes Only in Bosnia ! Svi nas levate
Van Halen

#823 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by Van Halen »

Kad smo kod priče koji su nam domaći,a koji gostujući dresovi, mislim da će sutra Turci igrat u bijelim dresovima sa svijetlo-plavim šorcevima. To je njihiva gostujuća kombinacija. U tom slučaju mi igramo u plavim dresovima i plavim šorcevima, što je isto tako naša gostujuća kombinacija. Zašto kao domaćini ne bi igrali uvijek u našoj najboljoj kombinaciji bijeli dres i plavi šorc. Al vjerovatno to malo koga iz saveza brine.
mathijsen

#824 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by mathijsen »

van halen i ostali ocito nisu upoznati sa igrama oko boje dresa.sad nam je inace domaci dres plavi jer tako hoce ljudi koji zele da nam sjebu drzavu i tradiciju reprezentacije.plavi dresovi su veliki poraz portiota u bih ali to niko ne primjecuje osim onih koji znaju sta rade.boja zastave nema nikakve veze sa bojom dresa nogometne reprezentacije tako da su nasi dresovi trebali ostati bijeli koliko god to smetalo velikom navijacu dodiku kojeg inace zaboli neka stvar na nasu reprezentaciju ali svejedno moramo igrati u plavim dresovima da se on ne naljuti slucajno.
sto se tice cenzure to je zbog velicine logotipa koja nije dozovljena.
ja mislim da je ovo sa plavim domacim dresovima ozbiljna stvar i trebala bi raja koja voli BIH da malo obrati paznju na zbivanja.
sarajevsko_pivo

#825 Re: Errea nas novi sponzor za BH dress?????

Post by sarajevsko_pivo »

Mozda kad odemo u baraz dobijemo novi dress, ali nije do firmama nego do SAVEZA!
Post Reply