Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Zejnep

#801 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Zejnep »

Otkako je svijeta i vijeka zene prepuste igru zavodjenja muskarcu. Kao sto rekoh, dozvole da muskarac misli da je izabrao a u stvari je izabran.
I nikad jos ni pomislila a ni cula nisam da je zena tada manipulativna kucka koja se nije udala niti ce. To je igra zavodjenja. Zato se i zive igra. Nema zrtve, nema lovine i lovca, u sustini. Oboje zele isto, da budu skupa. Samo eto zarad ljepote te igre zena pusti muskarcu da misli da on kolo vodi. Niti ga time ostetj niti ponizi. A ni sebe.

Da se meni prestati cuditi pojedincima, dzaba ti sve :lol: :-)
Hakiz

#802 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Hakiz »

Connaisseur Karlin wrote:
Hakiz wrote:
Prijatelji su oni kojima vjeruješ više nego partneru, djeci, roditeljima. Svi ostali su drugovi. Zato možeš imati jednog do dva ili tri prijatelja. Svi ostali su niži rang.
Hakiz, termini drugovi i drugarice su partiznaski i komunisticki termini bratsva i jedinstva, a toga nema u mom rijecniku :kiss:

imam prijatelje/ice i radne kolege/ice :)
Nisam ja kriv što si indoktrinirana komunističkom ideologijom i opterećena komunističkim naslijeđem.

Prijatelji i drugovi su pojmovi stariji od komunizma.
Hakiz

#803 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Hakiz »

djevojka bez imena wrote:Ja bih satima mogla citati kako se Karlin i Hakiz 'naduravaju', i od oboje pročitati dosta smislenog.
Hvala. Bilježim se s štovanjem.
Last edited by Hakiz on 05/01/2018 21:37, edited 1 time in total.
Hakiz

#804 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Hakiz »

Zejnep wrote:Otkako je svijeta i vijeka zene prepuste igru zavodjenja muskarcu. Kao sto rekoh, dozvole da muskarac misli da je izabrao a u stvari je izabran.
I nikad jos ni pomislila a ni cula nisam da je zena tada manipulativna kucka koja se nije udala niti ce. To je igra zavodjenja. Zato se i zive igra. Nema zrtve, nema lovine i lovca, u sustini. Oboje zele isto, da budu skupa. Samo eto zarad ljepote te igre zena pusti muskarcu da misli da on kolo vodi. Niti ga time ostetj niti ponizi. A ni sebe.

Da bi se to shvatilo treba odrasti. Muškarci i jesu djeca do 60. jer upravo to ne shvataju.
Hakiz

#805 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Hakiz »

zoomba wrote:
Zejnep wrote:
zoomba wrote:I to je vise isprano zadnjih 50 godina isto..
Koje ba :-)
Uostalom sta je loše u tome da žena prepusti muskarcu da misli da je on odabrao nju iako je istina da je ona odabrala njega, prva?
Pa nije lose ako joj to prodje, lose je ako je iskulira.. :D

Obicno takvima je najbitnije da se ogledaju u ogledalu i kako im guzica izgleda u farmerkama/pantolama i kako ce se svidjeti suprotnom spolu

Strasna bica..
Zoomba, da ti stariji čiko nešto kaže. Biće ti lakše kada se sa tim pomiriš i prepustiš. Kao u moru, ne možeš se boriti protiv struje, moraš plivati sa njom i nadati se da ćeš se dokopati obale. A ono šta želim da ti kažem je slijedeće:

Žene biraju. Kraj diskusije.
zoomba

#806 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by zoomba »

Pricaju kako su zene ponizene (feministkinje) a niko da im kaze da ne zive guske vise u 6 vijeku i da postoje zakoni za oba spola isti..

Vjecito same a pricaju o nekoj ljubavi i braku..
Hoce sve da kontrolisu al pucaju brzo..
Najveci bezobrazluk od svega :izet: a da im ne udje..
Connaisseur Karlin

#807 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Connaisseur Karlin »

Hakiz wrote:
biraju obje strane, meni je smijesno kad cujem da izkljucvo zene biraju :)
zoomba

#808 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by zoomba »

Zejnep wrote:Otkako je svijeta i vijeka zene prepuste igru zavodjenja muskarcu. Kao sto rekoh, dozvole da muskarac misli da je izabrao a u stvari je izabran.

Zene ne zavode? Ahhhhahhaha , zavode i te kako cak su i iskomplexirane svojim adutima ...

Klinac ces zavesti nekoga ako to ne zeli i ne privlacis ga , vec ce on birati..
Last edited by zoomba on 05/01/2018 21:44, edited 1 time in total.
Hakiz

#809 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Hakiz »

Hakiz wrote:
Žana je izabrala da dozvoli da je zavedem ili je izabrala da me ona zavede.

Jedina situacija u kojoj me žena želi zavesti a ne uspije je ta da se precijenila.
Hakiz

#810 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Hakiz »

zoomba wrote:

Zene ne zavode? Ahhhhahhaha , zavode i te kako cak su i iskomplexirane svojim adutima ...

Klinac ces zavesti nekoga ako to ne zeli i ne privlacis ga , vec ce on birati..
Shvati da muškarci razmišljaju donjom glavom. Ako donja glava kaže da, gornja je nemoćna.
zoomba

#811 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by zoomba »

Hakiz wrote:
Hakiz wrote:

Jedina situacija u kojoj me žena želi zavesti a ne uspije je ta da se precijenila.

Brkas zavidjenje a obistranim svidjanjem..
Connaisseur Karlin

#812 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Hakiz wrote:
Hakiz wrote:
Prijatelji su oni kojima vjeruješ više nego partneru, djeci, roditeljima. Svi ostali su drugovi. Zato možeš imati jednog do dva ili tri prijatelja. Svi ostali su niži rang.
Hakiz, termini drugovi i drugarice su partiznaski i komunisticki termini bratsva i jedinstva, a toga nema u mom rijecniku :kiss:

imam prijatelje/ice i radne kolege/ice :)
Nisam ja kriv što si indoktrinirana komunističkom ideologijom i opterećena komunističkim naslijeđem.

Prijatelji i drugovi su pojmovi stariji od komunizma.
pa komunisti su upravo forsirali rijec druga i drugarica, nisma nikad cula da kazu prijatelj i prijateljica, to je znaci specifican jezik sindikata i KPJ partije

druga ili drugacica je na engleskom mate, a ne friend , a drugar znaci i na stanom jeziku COMRADE :D
zoomba

#813 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by zoomba »

Nece niko nikoga zavoditi ako nema svidjanja ili neke potrebe i tacka
Connaisseur Karlin

#814 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Hakiz wrote:
Hakiz wrote:

to prvi put cujem :D

kako se to bira da nekoga zavedes ili da budes zaveden, koje su to tehinke :lol:
Zejnep

#815 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Zejnep »

zoomba wrote:Nece niko nikoga zavoditi ako nema svidjanja ili neke potrebe i tacka
A sto je tebi zavodjenje nesto lose?
Ne zavode svi sa namjerom da zajebu :lol: :-)
Last edited by Zejnep on 05/01/2018 21:54, edited 1 time in total.
Connaisseur Karlin

#816 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Hakiz wrote: Shvati da muškarci razmišljaju donjom glavom. Ako donja glava kaže da, gornja je nemoćna.
u kojim situacijama konkretno vasa donja glava kaze NE?
Hakiz

#817 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Hakiz »

pa komunisti su upravo forsirali rijec druga i drugarica, nisma nikad cula da kazu prijatelj i prijateljica, to je znaci specifican jezik sindikata i KPJ partije

druga ili drugacica je na engleskom mate, a ne friend , a drugar znaci i na stanom jeziku COMRADE :D
Imaš pravo na svoje zablude.

Znaš šta ti sada upravo radiš. Ti govoriš da je skoro 3.000 godina tradicije budizma poništeno zbog Hitlera. Da pojasnim: U budizmu postoji znak Su-Asti, poznatiji kao svastika. I to je simbol dobra. Nacisti su taj znak modifikovali i koristili kao svoj. Ti govoriš da je svastika u stvari nacistički znak i odbacuješ originalni izvor i značenje. I to iz banalnog razloga što si rođena u kulturi, u svijetu u kojem je nacistička ikonografija prisutnija i poznatija od budističke.
Connaisseur Karlin

#818 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Zejnep wrote:
zoomba wrote:Nece niko nikoga zavoditi ako nema svidjanja ili neke potrebe i tacka
pa nije lose, ako volis pozorisne predstave :D
Zejnep

#819 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Zejnep »

Zejnep wrote:
To se radi suptilno. Ni on ne skonta a kamoli okolina. Ccc :mrgreen:
Connaisseur Karlin

#820 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Hakiz wrote:

Imaš pravo na svoje zablude.

Znaš šta ti sada upravo radiš. Ti govoriš da je skoro 3.000 godina tradicije budizma poništeno zbog Hitlera. Da pojasnim: U budizmu postoji znak Su-Asti, poznatiji kao svastika. I to je simbol dobra. Nacisti su taj znak modifikovali i koristili kao svoj. Ti govoriš da je svastika u stvari nacistički znak i odbacuješ originalni izvor i značenje. I to iz banalnog razloga što si rođena u kulturi, u svijetu u kojem je nacistička ikonografija prisutnija i poznatija od budističke.
ali mate nije isto sto friend :D
Connaisseur Karlin

#821 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Zejnep wrote:
Zejnep wrote: A sto je tebi zavodjenje nesto lose?
To se radi suptilno. Ni on ne skonta a kamoli okolina. Ccc :mrgreen:
kako znas da ne s/konta :D
Zejnep

#822 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Zejnep »

Haj se u klinac :pisnula:

Sad ja razumim mog Arzu :eh:
zoomba

#823 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by zoomba »

E jbg odkud sad i svastika iskoci :zoka:
Connaisseur Karlin

#824 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Zejnep wrote:Haj se u klinac :pisnula:

Sad ja razumim mog Arzu :eh:
ma vi mene volite, a volim i ja vas :lol:
Hakiz

#825 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Post by Hakiz »

Hakiz wrote: Shvati da muškarci razmišljaju donjom glavom. Ako donja glava kaže da, gornja je nemoćna.
u kojim situacijama konkretno vasa donja glava kaze NE?
Kada nema dovoljno biološke, životinjske požude.

Da se razumijemo, sve o čemu govorimo se odvija u određenom kontekstu. Naravno da neće žena koja je totalno biološki neprivlačna ciljanom muškarcu uspjeti ga zavesti (ili ga navesti da on krene zavoditi nju).

Dakle u situaciji u kojoj ta žena i taj muškarac bi mogli biti skupa, i žena ozbiljno odluči da želi tog muškaca, nikakva prepreka i racionalan razlog sa njegove strane (od ljubavi prema trenutnoj partnerici, djeci, porodici, braku, poslu, imovini, časti, poštenju itd) ga neće spasiti. Gotov je.
Post Reply