VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
Moderator: anex
-
djana h
#801 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
Sasvim je sigurno,a mnogi izgleda nece da vide,da je vise koristi nego stete od vakcinisanja djece.
Nevacinisanjem ugrozavas i druge.
I,da,treba zakonski obavezati roditelje,drugacije sigurno nece ici.
Strasno je slusati razloge i misljenja onih koji ne zele vakcinisati djecu,te ovo,te ono.A,ne razmisljaju o raznim bolestima koje nas mogu ponovo snaci.
Nevacinisanjem ugrozavas i druge.
I,da,treba zakonski obavezati roditelje,drugacije sigurno nece ici.
Strasno je slusati razloge i misljenja onih koji ne zele vakcinisati djecu,te ovo,te ono.A,ne razmisljaju o raznim bolestima koje nas mogu ponovo snaci.
-
Margita81
#802 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
Histericni sektasi.
Koji su opasni za druge.
Zakonom odrediti obavezno vakcinisanje inace nema pravo upisa djeteta u skolu, vrtic i sl.
Koji su opasni za druge.
Zakonom odrediti obavezno vakcinisanje inace nema pravo upisa djeteta u skolu, vrtic i sl.
- starii
#803 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
neki dan vaksinicsao malog sve proslo bez problema, odem da ga upisem u vrtic kad tamo fino na papiru pise jel dijete vakcinisano...
- Smrcak15
#804 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
palestinka wrote:Ma kakvo više pravo izbora, zakonom obavezati treba na vakcinisanje. Ne odlučuju nevakcinisani o sebi, odnosno roditelji koji ne žele vakcinisati djecu, ne odlučuju samo o svojoj djeci nego i o svojim unucima, kompletnom društvu. nevakcinisana djeca su zdrava zato što ih štiti još uvijek dovoljan broj vakcinisane djece, ali taj balon, s ovakvim primtivizmom uskoro može popustiti. Nacija koja sama sebi propisuje antibiotike i prestaje piti nakon dvije tablete 'jer im je bolje', odjednom sve zna o sastavu vakcina. On line dr. medicine, ma ne vrijede više ni argumenti ni nauka, protiv gluposti i zatucanosti, nažalost, nema vakcine. A onu Jagodu što je pokrenula masovnu histeriju protiv vakcina, treba u zatvor strpati.
ja svoju djecu nisam vakcinisao, nisam dozvolio vakcinisanje nakon visegodisnjeg istrazivanja vakcina, gledanja dokumenataraca, citanja tekstova, izvjestaja itd hvala Bogu nefali im nista, djeca zdrava samo tako, problema nikakvog nemaju, cak sta vise vodio sam ih da dobio ospice da to preboluju, ni to nisu dobili, kad su bolesni, to je dan ili dva maks, temperatura malo i to je to.
moje pitanje za tebe, dali uopste znas sta stavljas u svoje dijete koje komponenete od teskih metala pa ostalih mrtvih virusa i hemikalija, i tvari bioloskog proijekla??
Dali znas kako teski metali u vakcinama uticu na pojedine dijelove tijela?
- Bloo
- Globalna šefica
#805 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
šta si po struci?Smrcak15 wrote:palestinka wrote:Ma kakvo više pravo izbora, zakonom obavezati treba na vakcinisanje. Ne odlučuju nevakcinisani o sebi, odnosno roditelji koji ne žele vakcinisati djecu, ne odlučuju samo o svojoj djeci nego i o svojim unucima, kompletnom društvu. nevakcinisana djeca su zdrava zato što ih štiti još uvijek dovoljan broj vakcinisane djece, ali taj balon, s ovakvim primtivizmom uskoro može popustiti. Nacija koja sama sebi propisuje antibiotike i prestaje piti nakon dvije tablete 'jer im je bolje', odjednom sve zna o sastavu vakcina. On line dr. medicine, ma ne vrijede više ni argumenti ni nauka, protiv gluposti i zatucanosti, nažalost, nema vakcine. A onu Jagodu što je pokrenula masovnu histeriju protiv vakcina, treba u zatvor strpati.
ja svoju djecu nisam vakcinisao, nisam dozvolio vakcinisanje nakon visegodisnjeg istrazivanja vakcina, gledanja dokumenataraca, citanja tekstova, izvjestaja itd hvala Bogu nefali im nista, djeca zdrava samo tako, problema nikakvog nemaju, cak sta vise vodio sam ih da dobio ospice da to preboluju, ni to nisu dobili, kad su bolesni, to je dan ili dva maks, temperatura malo i to je to.
moje pitanje za tebe, dali uopste znas sta stavljas u svoje dijete koje komponenete od teskih metala pa ostalih mrtvih virusa i hemikalija, i tvari bioloskog proijekla??
- Smrcak15
#806 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
inzinjerBloo wrote:šta si po struci?Smrcak15 wrote:palestinka wrote:Ma kakvo više pravo izbora, zakonom obavezati treba na vakcinisanje. Ne odlučuju nevakcinisani o sebi, odnosno roditelji koji ne žele vakcinisati djecu, ne odlučuju samo o svojoj djeci nego i o svojim unucima, kompletnom društvu. nevakcinisana djeca su zdrava zato što ih štiti još uvijek dovoljan broj vakcinisane djece, ali taj balon, s ovakvim primtivizmom uskoro može popustiti. Nacija koja sama sebi propisuje antibiotike i prestaje piti nakon dvije tablete 'jer im je bolje', odjednom sve zna o sastavu vakcina. On line dr. medicine, ma ne vrijede više ni argumenti ni nauka, protiv gluposti i zatucanosti, nažalost, nema vakcine. A onu Jagodu što je pokrenula masovnu histeriju protiv vakcina, treba u zatvor strpati.
- Bloo
- Globalna šefica
#807 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
biohemije?Smrcak15 wrote: inzinjer
- Smrcak15
#808 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
ne, nego elektrikeBloo wrote:biohemije?Smrcak15 wrote: inzinjer
- Bloo
- Globalna šefica
#809 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
znači da su mnogo pametanSmrcak15 wrote:ne, nego elektrikeBloo wrote:biohemije?Smrcak15 wrote: inzinjer
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#810 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
razumije se u metale i provodnike.
-
AFEni
#811 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
I ti kazes nije i sta se desi nista...starii wrote:neki dan vaksinicsao malog sve proslo bez problema, odem da ga upisem u vrtic kad tamo fino na papiru pise jel dijete vakcinisano...
Zakonom jeste regulisano da se djeca moraju vakcinisati,ali se taj zakon ne primjenjuje u praksi jer ima dosta slucajeva gdje su vakcine zaista ostavile trajne posljedice na djecu,to je realno jos uvijek nedovoljno istrazeno podrucje...
-
ozdrlje_donje
#812 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
Hajde mi ako ti znas navedi te komponente. Koji su to teski metali i koje hemikalije u vakcinama? Kako mrtvi virusi uneseni vakcinom uticu na nas organizam?Smrcak15 wrote:palestinka wrote:Ma kakvo više pravo izbora, zakonom obavezati treba na vakcinisanje. Ne odlučuju nevakcinisani o sebi, odnosno roditelji koji ne žele vakcinisati djecu, ne odlučuju samo o svojoj djeci nego i o svojim unucima, kompletnom društvu. nevakcinisana djeca su zdrava zato što ih štiti još uvijek dovoljan broj vakcinisane djece, ali taj balon, s ovakvim primtivizmom uskoro može popustiti. Nacija koja sama sebi propisuje antibiotike i prestaje piti nakon dvije tablete 'jer im je bolje', odjednom sve zna o sastavu vakcina. On line dr. medicine, ma ne vrijede više ni argumenti ni nauka, protiv gluposti i zatucanosti, nažalost, nema vakcine. A onu Jagodu što je pokrenula masovnu histeriju protiv vakcina, treba u zatvor strpati.
- Smrcak15
#813 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
da ti ja nebi nabrajao, evo ti video sabrano kakvih "vitaminskih" koktela mozes naci u vakcinamaozdrlje_donje wrote:Hajde mi ako ti znas navedi te komponente. Koji su to teski metali i koje hemikalije u vakcinama? Kako mrtvi virusi uneseni vakcinom uticu na nas organizam?Smrcak15 wrote:palestinka wrote:Ma kakvo više pravo izbora, zakonom obavezati treba na vakcinisanje. Ne odlučuju nevakcinisani o sebi, odnosno roditelji koji ne žele vakcinisati djecu, ne odlučuju samo o svojoj djeci nego i o svojim unucima, kompletnom društvu. nevakcinisana djeca su zdrava zato što ih štiti još uvijek dovoljan broj vakcinisane djece, ali taj balon, s ovakvim primtivizmom uskoro može popustiti. Nacija koja sama sebi propisuje antibiotike i prestaje piti nakon dvije tablete 'jer im je bolje', odjednom sve zna o sastavu vakcina. On line dr. medicine, ma ne vrijede više ni argumenti ni nauka, protiv gluposti i zatucanosti, nažalost, nema vakcine. A onu Jagodu što je pokrenula masovnu histeriju protiv vakcina, treba u zatvor strpati.
-
ozdrlje_donje
#814 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
Joj, kud upitah.. 
- zgiba
#815 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
Otkada je nesto sa NaturalNews.com pouzdan dokaz icega. 
-
palestinka
#816 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
H
Hahaha taman tako se čovjek osjeća. Svega víše toga ima u jednoj viršli, pa ópet jede. Mobitel izaziva rak, pa ga koristi, ali jok:-( ne možeš objasniti civilizacijsko dostignuće kakvo je vakcina Dječija paraliza samo npr. je nepoznat pojam, srećom, još uvijek i kod nas. Sad treba stavíti podatke o tome koliko danas djece izraste u zdrave ljude, prije su djeca umirala do pete godina, polovina koja se rodi od danas iskorijenjenih bolesti...i onda se opet vritmo ukrug...civilizacija protiv pseudonauke i priučenosti. Nema pomoći, samo zakonom i pod prijetnjom teških kazni obavezati na vakcinisanje.ozdrlje_donje wrote:Joj, kud upitah..
-
Haman
#817 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
MUK HRVATSKIH MEDIJA NA SVJETSKI SKANDAL: De Niro razotkrio ‘cjepivo’ mafiju: ‘Vrijeme je da svijet sazna cijelu istinu’!

Pustite ljude da vide film VAXXED, pa da sami odluče što je istina! Nakon skandaloznog povlačenja dokumentarnog filma Vaxxed s Tribeca Film Festivala koji je povučen nakon nevjerojatnog pritiska farmaceutske mafije, trolova i ‘nacističke’ Sloan Fundation, Robert de Niro zauzima jasan stav o javnoj raspravi na kojoj treba govoriti o povezanosti cjepiva i autizma. Napominjemo […]
Pustite ljude da vide film VAXXED, pa da sami odluče što je istina!
Nakon skandaloznog povlačenja dokumentarnog filma Vaxxed s Tribeca Film Festivala koji je povučen nakon nevjerojatnog pritiska farmaceutske mafije, trolova i ‘nacističke’ Sloan Fundation, Robert de Niro zauzima jasan stav o javnoj raspravi na kojoj treba govoriti o povezanosti cjepiva i autizma. Napominjemo da, iako je riječ o svjetskom skandalu hrvatski masovni mediji javnosti nisu dali ni slova, pa je jasnije za koga rade dok promiču zakonski obavezno cijepljenje!
Naime, u velikom intervjuu emisije Today, de Niro je doslovno uzviknuo: ‘Vrijeme je da saznamo istinu, istinu o cjepivima i autizmu.’
De Niro je nakon svoje žustre borbe s farmaceutskom mafijom sa zahvalnošću pozdravljen od zajednice autizma zbog njegove hrabrosti jer je imao smjelosti prikazati film koji priča priču o CDC zviždaču dr. Williamu Thompsonu, koji je otvoreno priznao da CDC (centar za kontrolu bolesti) izmjenjuje znanstvene studije i prikriva stvarne podatke studija koje jasno pokazuju ozbiljnu povezanost cjepiva i autizma. Ključno za razumijevanje ove priče je to da mediji namjerno lažu tvrdeći da se u filmu radi o dr. Andrewu Wakefieldu koji je ubijen. To nije istina. Film govori o znanstveniku koji radi za CDC i koji priznaje da je sudjelovao u prijevari koja će uskoro biti otkrivena kao najveći medicinski skandal u povijesti modernog svijeta.
De Niro, koji i sam ima autističnog sina od zabrane ovog dokumentarca čvrsto radi na tome da ljudima približi cijelu istinu. U intervjuu koje u nastavku možete pogledati on poziva ljude da pogledaju dokumentarac i sve dokaze prije nego odluče što je istina. Dokumentarac naime jasno dokumentira da toksična živa u cjepivima uzrokuje ovu bolest.
Vidi još: SOROS: MI SMO TI KOJI ODLUČUJU O VAŠIM SUDBINAMA!
Mediji brutalno prikrili skandal
Dr. William Thompson, znanstvenik koji radi za CDC tvrdi da su studije koje dokazuju povezanost autizma i cjepiva naprasno uništene, kao i da je sam sudjelovao u uništenju. ‘Donijeli smo kantu za smeće na sred prostorije i sve ono što je dokazivalo da cjepivo izaziva autizam smo bacili – uništili’ rekao je Thompson i time izazvao brojne prosvjede koji su se danima održavali ispred CDC-ja, a o kojima skoro nitko nije izvještavao.
Dr. Thompson rekao je kako su sve znanstvene studije koje su pokazale veću stopu autizma kod afroameričkih dječaka koji su primili MMR cjepivo zataškane, a u razotkrivanju neviđene korupcije unutar CDC-ja pomogao mu je kongresmen Bill Posey s Floride koji je izjavio da roditelji jednostavno moraju imati prave i ispravne informacije, koje zbog korupcije i sprege s farmaceutskom industrijom ne dobivaju od vladinih agencija.
Potom je nastavio čitati priopćenje dr. Thompsona koja se odnosila na znanstvenu studiju objavljenu 2004. u znanstvenom časopisu Pediatrics. Tvrdi kako je on zajedno sa svojim kolegama namjerno uništio podatke iz te znanstvene studije i to samo one koji dokazuju da su dječaci cijepljeni MMR cjepivom, mlađi od 3 godine, imali povećanu stopu autizma za 340 posto. Kako on govori, svi znanstvenici koji su radili na studiji, dogovorili su se da će uništiti dokaze. Srećom dr. Thompson sačuvao je računalne datoteke koje dokazuju krivotvorene studije o kojima možete više čitati ovdje i o kojima je obaviješten i američki kongres. Međutim, masovni mediji i dalje šute iako je riječ o razotkrivanju jedne od najvećih industrija današnjice – farmaceutske.
Thompson je nadalje upozorio da ljudi uopće nisu svjesni da drastični porast autizma itekako povezan s masovnim procijepljenjem djece, za koje kaže da je apsolutno nehumano s obzirom na broj cjepiva koja djeca primaju do 7. godine života! Možda je sad jasnije zašto je cjepivo u Hrvatskoj obavezno? Nama nije!
MUK HRVATSKIH MEDIJA_NA SVJETSKI SKANDAL: De Niro razotkrio ‘cjepivo’ mafiju: ‘Vrijeme je da svijet sazna cijelu istinu’! » Kultura i politika

Pustite ljude da vide film VAXXED, pa da sami odluče što je istina! Nakon skandaloznog povlačenja dokumentarnog filma Vaxxed s Tribeca Film Festivala koji je povučen nakon nevjerojatnog pritiska farmaceutske mafije, trolova i ‘nacističke’ Sloan Fundation, Robert de Niro zauzima jasan stav o javnoj raspravi na kojoj treba govoriti o povezanosti cjepiva i autizma. Napominjemo […]
Nakon skandaloznog povlačenja dokumentarnog filma Vaxxed s Tribeca Film Festivala koji je povučen nakon nevjerojatnog pritiska farmaceutske mafije, trolova i ‘nacističke’ Sloan Fundation, Robert de Niro zauzima jasan stav o javnoj raspravi na kojoj treba govoriti o povezanosti cjepiva i autizma. Napominjemo da, iako je riječ o svjetskom skandalu hrvatski masovni mediji javnosti nisu dali ni slova, pa je jasnije za koga rade dok promiču zakonski obavezno cijepljenje!
Naime, u velikom intervjuu emisije Today, de Niro je doslovno uzviknuo: ‘Vrijeme je da saznamo istinu, istinu o cjepivima i autizmu.’
De Niro je nakon svoje žustre borbe s farmaceutskom mafijom sa zahvalnošću pozdravljen od zajednice autizma zbog njegove hrabrosti jer je imao smjelosti prikazati film koji priča priču o CDC zviždaču dr. Williamu Thompsonu, koji je otvoreno priznao da CDC (centar za kontrolu bolesti) izmjenjuje znanstvene studije i prikriva stvarne podatke studija koje jasno pokazuju ozbiljnu povezanost cjepiva i autizma. Ključno za razumijevanje ove priče je to da mediji namjerno lažu tvrdeći da se u filmu radi o dr. Andrewu Wakefieldu koji je ubijen. To nije istina. Film govori o znanstveniku koji radi za CDC i koji priznaje da je sudjelovao u prijevari koja će uskoro biti otkrivena kao najveći medicinski skandal u povijesti modernog svijeta.
De Niro, koji i sam ima autističnog sina od zabrane ovog dokumentarca čvrsto radi na tome da ljudima približi cijelu istinu. U intervjuu koje u nastavku možete pogledati on poziva ljude da pogledaju dokumentarac i sve dokaze prije nego odluče što je istina. Dokumentarac naime jasno dokumentira da toksična živa u cjepivima uzrokuje ovu bolest.
Dr. William Thompson, znanstvenik koji radi za CDC tvrdi da su studije koje dokazuju povezanost autizma i cjepiva naprasno uništene, kao i da je sam sudjelovao u uništenju. ‘Donijeli smo kantu za smeće na sred prostorije i sve ono što je dokazivalo da cjepivo izaziva autizam smo bacili – uništili’ rekao je Thompson i time izazvao brojne prosvjede koji su se danima održavali ispred CDC-ja, a o kojima skoro nitko nije izvještavao.
Dr. Thompson rekao je kako su sve znanstvene studije koje su pokazale veću stopu autizma kod afroameričkih dječaka koji su primili MMR cjepivo zataškane, a u razotkrivanju neviđene korupcije unutar CDC-ja pomogao mu je kongresmen Bill Posey s Floride koji je izjavio da roditelji jednostavno moraju imati prave i ispravne informacije, koje zbog korupcije i sprege s farmaceutskom industrijom ne dobivaju od vladinih agencija.
Potom je nastavio čitati priopćenje dr. Thompsona koja se odnosila na znanstvenu studiju objavljenu 2004. u znanstvenom časopisu Pediatrics. Tvrdi kako je on zajedno sa svojim kolegama namjerno uništio podatke iz te znanstvene studije i to samo one koji dokazuju da su dječaci cijepljeni MMR cjepivom, mlađi od 3 godine, imali povećanu stopu autizma za 340 posto. Kako on govori, svi znanstvenici koji su radili na studiji, dogovorili su se da će uništiti dokaze. Srećom dr. Thompson sačuvao je računalne datoteke koje dokazuju krivotvorene studije o kojima možete više čitati ovdje i o kojima je obaviješten i američki kongres. Međutim, masovni mediji i dalje šute iako je riječ o razotkrivanju jedne od najvećih industrija današnjice – farmaceutske.
Thompson je nadalje upozorio da ljudi uopće nisu svjesni da drastični porast autizma itekako povezan s masovnim procijepljenjem djece, za koje kaže da je apsolutno nehumano s obzirom na broj cjepiva koja djeca primaju do 7. godine života! Možda je sad jasnije zašto je cjepivo u Hrvatskoj obavezno? Nama nije!
MUK HRVATSKIH MEDIJA_NA SVJETSKI SKANDAL: De Niro razotkrio ‘cjepivo’ mafiju: ‘Vrijeme je da svijet sazna cijelu istinu’! » Kultura i politika
-
ozdrlje_donje
#818 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
I tako veli R. De Niro, poznati svjetski naucnik?
-
VjecitiStudent
#819 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
Kako ne vjerovati filmu kojeg je režirao tako ugledni lik
http://www.imdb.com/name/nm8006305/?ref_=tt_ov_dr
http://www.imdb.com/name/nm8006305/?ref_=tt_ov_dr
Ova tema je i dalje neprevaziđeni idiot-detektor.Andrew Jeremy Wakefield (born c. 1957) is a British former gastroenterologist and medical researcher, known for his fraudulent 1998 research paper in support of the now-discredited claim that there was a link between the administration of the measles, mumps and rubella (MMR) vaccine, and the appearance of autism and bowel disease.[1][2][3][4][5]
After the publication of the paper, other researchers were unable to reproduce Wakefield's findings or confirm his hypothesis of an association between the MMR vaccine and autism,[6] or autism and gastrointestinal disease.[7] A 2004 investigation by Sunday Times reporter Brian Deer identified undisclosed financial conflicts of interest on Wakefield's part,[8] and most of his co-authors then withdrew their support for the study's interpretations.[9] The British General Medical Council (GMC) conducted an inquiry into allegations of misconduct against Wakefield and two former colleagues.[10] The investigation centred on Deer's numerous findings, including that children with autism were subjected to unnecessary invasive medical procedures such as colonoscopies and lumbar punctures,[11] and that Wakefield acted without the required ethical approval from an institutional review board.
On 28 January 2010, a five-member statutory tribunal of the GMC found three dozen charges proved, including four counts of dishonesty and 12 counts involving the abuse of developmentally challenged children.[12] The panel ruled that Wakefield had "failed in his duties as a responsible consultant", acted both against the interests of his patients, and "dishonestly and irresponsibly" in his published research.[13][14][15] The Lancet fully retracted the 1998 publication on the basis of the GMC's findings, noting that elements of the manuscript had been falsified.[16] The Lancet's editor-in-chief Richard Horton said the paper was "utterly false" and that the journal had been "deceived".[17] Three months following The Lancet's retraction, Wakefield was struck off the UK medical register, with a statement identifying deliberate falsification in the research published in The Lancet,[18] and was barred from practising medicine in the UK.
https://en.wikipedia.org/wiki/Andrew_Wakefield
- Smrcak15
#820 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
Evo cijeli dokumentarac, obavezno preporucujem da pogledateHaman wrote:MUK HRVATSKIH MEDIJA NA SVJETSKI SKANDAL: De Niro razotkrio ‘cjepivo’ mafiju: ‘Vrijeme je da svijet sazna cijelu istinu’!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#821 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
ne zelim nevakcinisane u svojoj blizini, kuci, na poslu nigdje...
raus od mene idite u etiopiju eritreju somaliju samo prestanite siriti svoju ideologiju
u skokovima
jedino sam sumnjicav prema Antitetanus...ne vidim smisla u njoj
a sumnicav sam zasto se protiv pljuskavicva ne daje
raus od mene idite u etiopiju eritreju somaliju samo prestanite siriti svoju ideologiju
u skokovima
- Smrcak15
#822 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
Pa eto onda daji i sebi i djeci zivu,aluminijum, formaldehid, msg, zive i mrtve viruse itdBlack swan wrote:ne zelim nevakcinisane u svojoj blizini, kuci, na poslu nigdje...
u skokovima![]()
Ako neznas sta vakcine sadrze onda nemas pravo glasa.
Last edited by Smrcak15 on 15/08/2016 00:33, edited 1 time in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#823 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
sad je mnogo jasnije za hidzamu

-
Opal_89
#824 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
Svaku vakcinu primimo sa nekom dozom straha, rizik kao i u svemu. Do sada nije bilo nikakvih reakcija hvala Bogu.
Ali ne mogu, a da ne pomislim kako postoje velike sanse da se farmaceutska industrija pocne igrati sa zivotima ljudi, cemu smo sve cesce svjedoci. Ove danasnje vakcine nisu istog sastava kao sto su bile one koje smo mi primali ko djeca tako da nam i ne pali ona "Sta to nama fali?".
Ali ne mogu, a da ne pomislim kako postoje velike sanse da se farmaceutska industrija pocne igrati sa zivotima ljudi, cemu smo sve cesce svjedoci. Ove danasnje vakcine nisu istog sastava kao sto su bile one koje smo mi primali ko djeca tako da nam i ne pali ona "Sta to nama fali?".
-
sizifinho
#825 Re: VAKCINACIJA DJECE I NOVORODJENCADI U BIH ?
bolan u trenucima kad pričam s tvojom vrstom pomislim da definitivno nismo svi jednaki i da se ne trebamo tretirati svi jednako.Smrcak15 wrote:Pa eto onda daji i sebi i djeci zivu,aluminijum, formaldehid, msg, zive i mrtve viruse itdBlack swan wrote:ne zelim nevakcinisane u svojoj blizini, kuci, na poslu nigdje...
u skokovima![]()
Ako neznas sta vakcine sadrze onda nemas pravo glasa.
Kakve ti nebuloze godinama pišeš po forumu, to je strašno. A nikako te se riješiti.
T