sta bi s tamburom?jennisjoplin wrote:tambure nema sutra, nepredviđeni razlozi, zato bez razočarenja, ako ko ima ok, ako nema bit će drugi puta
ja vjezbala cijeli dan pjevanje
sta bi s tamburom?jennisjoplin wrote:tambure nema sutra, nepredviđeni razlozi, zato bez razočarenja, ako ko ima ok, ako nema bit će drugi puta
ja sam mislio do Marsala ako bude snage, ako si za mozemo probati do gore ... (ako bude snage jos jednom da naglasim)...fishtrija wrote:Pa nek pedala kako ko može, mislio sam na druge kada sam rekao rekreativno... ja se inače na Igman penjem sa road bike-om, tako da mi je potpuno svejedno. Ovaj put vozim posuđeni crossover, zbog tog makadama i ne znam kako će se ponašati. Inače, više bih volio da je ovo klasična vožnja gore - odmor - dole, ovako mi više vuče na teferič... Mogu li ja s vama gore pa da se timvra da gledam Romu, ipak je otvaranje sezone...

Ne sekiraj se za snagu, vise je do tempiranja. Nema forsiranja do Krupca i onda lagano drzis tempo do gore. A uvijek mozemo stati. Bice to ok. Samo ako se znojis puno, ponesi vode puno. Ja kaki sam, prije ce mi biti hladno nego sto cu se oznojitid2 wrote:ja sam mislio do Marsala ako bude snage, ako si za mozemo probati do gore ... (ako bude snage jos jednom da naglasim)...
hajde to utvrdi jos jednom..pa mi javifishtrija wrote: Sorry kolega al grcevi nemaju bas puno veze sa istezanjemPotrebno ih je opskrbiti energijom dovoljno i u pravo vrijeme, sto znaci bez preforsiranja i sa stalnom opskrbom elektrolitima
![]()
Loli - na spavanje, odmah!lolita_xx wrote:za grceve Mg
zasto?shiz wrote:Loli - na spavanje, odmah!lolita_xx wrote:za grceve Mg
Utvrdio... javiobavka wrote:hajde to utvrdi jos jednom..pa mi javifishtrija wrote: Sorry kolega al grcevi nemaju bas puno veze sa istezanjemPotrebno ih je opskrbiti energijom dovoljno i u pravo vrijeme, sto znaci bez preforsiranja i sa stalnom opskrbom elektrolitima
![]()
vidis koja su doba, nemoj mi zijevanja sutralolita_xx wrote:zasto?shiz wrote:Loli - na spavanje, odmah!lolita_xx wrote:za grceve Mg
pa sto ti ne spavas?shiz wrote: vidis koja su doba, nemoj mi zijevanja sutra

Loli: sigurno nisi imala tezi danbavka wrote:hajmo svi...spavanac
nipostofishtrija wrote:Nema kise, nema grceva, svi lagano i svi happy. I ne zajebavajte sefa da vas ne ostavi u sumi gore dje...
zelja mi jara popeti se na bjelasnicu ali ako se to kosi puno sa planovima grupe onda necu nego idem sa vama skroz...bavka wrote:ovaj...sta je ovo...dernek odje?
D2...zasto do Marshala?...to cemo drugi put...
Dacina_curice...ma nema grceva..kvalitetno istezanje i to je to
sta fali tom sistemu?d2 wrote:posto ce svakako izgleda na igmanu biti sistem dekica-livadica, sjedi, ljencari...
ne bih o tome ako mozeCompos_Sui wrote:sta fali tom sistemu?d2 wrote:posto ce svakako izgleda na igmanu biti sistem dekica-livadica, sjedi, ljencari...
valja se nama koji budemo hodali pored bica i odmorit
E zato sam ja i rekao teferic mescini... Nisam fan ni sjedenja ni ljencarenja ni gitare ni vodke... Imas partnera u zlocinu, ako gdje skrenes s grupne terapije... Radije cu voziti bajk citav dan nego sjediti vise od po sata igdje...d2 wrote:...kontao sam eventualno otici gore do raskrsca sa vama pa dalje na bjelasnicu a onda vam se poslije pridruziti opet na igmanu posto ce svakako izgleda na igmanu biti sistem dekica-livadica, sjedi, ljencari...