Donekle se slažem s tobom. Ja Ćiri vjerujem, ali se slažem s tobom "prvo jare, pa onda pare". Ono što želim reći jeste da trebamo Ćiri dati mogućnost da radi svoj posao i da se pokaže, uostalom što su Vaha i Baždar rekli. Neka oproste Kodrini nostalgičari (priznajem, i ja sam bio do Ćire među njima), ali ne može se Kodro mjeriti sa Ćirom,..ono, i sama pomisao je pogrešna. Pa vidite šta je sa ispodprosječnim Zagrebom radio prošle sezone u HNL-u kad je izgubio Lovreka. Samo je Ibričić bio iznad prosjeka.
Ćiro je u pravu i kada kaže da je na igraču da gine za nacionalni dres, jer je on svetinja, iznad svega. Ukoliko se ne odazove protiv Bugarske ili Španjolske, njega ne treba niti uzimati u konzideraciju, treba ga izbaciti doživotno. tu se slažem u potpunosti.
To što kažeš da je govorio da mu protiv Španjolaca treba 12. igrač malo priglupo, moraš priznati, predstavljaš. Za razliku od svih prijašnjih naših izbornika nije rekao da je protivnik favorit i da će biti teško, ali "lopta je okrugla" i da ćemo prigodu tražiti na Bilinom polju, nego je rekao da ne može garantirati rezultat, ali da će garantirati da će tkogod izađe na teren izgoriti kao lav, jer nisu Španjolci sa onoga svijeta. Pa jebote, ako vi bojkotaši imate nešto reći protiv ovoga, onda vam je glupa priča.
Vi koji ćete se boriti "pred stadionom" mi ličite na one što su isparili u Skandinaviju čim je pukla prva i sada prodaju skandinavski patriotizam. Ne volim koristiti političko - ratne komparacije, ali ovaj put moram. Navijači su tu da bodre nacionalni dres i one koji se bore za njega, a ne da protestuju čisto protesta radi. Razgovaram sa mnogo "bojkotaša" u biti oni ne znaju zašto protestuju- Protestuju protiv korumpiranog Saveza, zašto ne protestvujemo onda protiv 99,9% političara i ne izađemo na izbore? Ovamo se radi o nogometu koji ima 0,0001% utjecaja na naš privatni i javni život, a ovamo se skrivamo k'o p.i.čke. Protestvujemo jer Savez krade? Dajte mi jednog dužnosnika ili političara ili direktora koji ne krade? Pa
većina naših političara je optužena za primanje mita, kojekakve malverzacije i sl. a opet svi p.i.čkasto šute.
Naše je da bodrimo igrače i damo im priliku, a boriti se protiv korupcije u Savezu sa tribina, jer tako rade navijači.