Dogovori za protest 13. 2.
- vjesticanametli
procitati vijesti sa-x portala
- vjesticanametli
vidimo se ljudi a nasem malom kojeg ce veceras donijeti roda zelimo sve najbolje 
-
jasminasab
Naglasio je momak vise puta da oni nisu organizatori nego se samo pridruzuju "spontanom okupljanju gradjana i gradjanki". Upitase ga opet da li je javljeno MUP-u.damirm wrote:Molio bih DOSTA i GROZD da se pridruze, ali da ne daju izjave vezano za protest!!! I zbog njih i zbog protesta.
Mogao bi neko poslati obavjestenje i na radiosarajevo.ba - objavise kako se ne zna gdje su protesti, da li kod Katedrale ili kod Svjetlosti!? ali reko se bar da je u 13.
- DaysleepeR
niko od poznatih nije javno istupio 
-
newone
http://edition.cnn.com/exchange/ireport ... .news.html
Na ovaj link mozete prenijeti snimke sa protesta da cijeli svijet vidi. Ide ravno na CNN. Koristite digitalne kamere i kamere na mobitelima. Uz to mozete staviti i popratni komentar.
Sretno Sarajlije!
Na ovaj link mozete prenijeti snimke sa protesta da cijeli svijet vidi. Ide ravno na CNN. Koristite digitalne kamere i kamere na mobitelima. Uz to mozete staviti i popratni komentar.
Sretno Sarajlije!
-
damirm
Tako, takojasminasab wrote:Naglasio je momak vise puta da oni nisu organizatori nego se samo pridruzuju "spontanom okupljanju gradjana i gradjanki". Upitase ga opet da li je javljeno MUP-u.damirm wrote:Molio bih DOSTA i GROZD da se pridruze, ali da ne daju izjave vezano za protest!!! I zbog njih i zbog protesta.
Mogao bi neko poslati obavjestenje i na radiosarajevo.ba - objavise kako se ne zna gdje su protesti, da li kod Katedrale ili kod Svjetlosti!? ali reko se bar da je u 13.
-
skojotovski
alice, jesi li poslala Hayatu, BHT-u, FTV-u?
-
uzalud pitas
- vjesticanametli
na zapadu nasi redovi su..............
idemooooooooooooooooooooooooo
- zlatiborka
Ukupno 281 korisnika online: 48 registrovanih, 20 skrivenih, 213 gostiju [ Administrator ] [ Moderator ]
-
fixer
HVALA ADMINU
ljudi sutra povest sa sobom sto vishe ljudi. lobirajte.
a posaljite ovaj text svim medijima od kantonalne pa do avaza. nashe je da se posalje njihovo je da biraju dal da objave. ak ne objave znamo da su nam neprijatelji. ako im ne posaljemo reci ce nam da smo ih namjerno zaobisli.
ljudi sutra povest sa sobom sto vishe ljudi. lobirajte.
a posaljite ovaj text svim medijima od kantonalne pa do avaza. nashe je da se posalje njihovo je da biraju dal da objave. ak ne objave znamo da su nam neprijatelji. ako im ne posaljemo reci ce nam da smo ih namjerno zaobisli.
-
luciferino
Bravo! Odlično si se sjetio CNN-a. Nismo mi spali na Kantonalnu...fuj...newone wrote:http://edition.cnn.com/exchange/ireport ... .news.html
Sretno Sarajlije!
-
skojotovski
GONI!alica.k wrote:evo dodajem dodajem!skojotovski wrote:alice, jesi li poslala Hayatu, BHT-u, FTV-u?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
Svi Mi smo medij.
Vi pozivajte svoje poznanike, Vi pozivajte svoju porodicu,Vi pozivajte svoje kolege,Vi pozivajte svoje PRIJATELJE.....
A ovi iz medija koji nas prate nek prate ,svaka cast,koji ne prate i koji nas neopravdano sataniziraju njima neka je na obraz.
Mi smo medij,Mi smo Sarajevo,Mi smo Valter!!!!!!!
Bez nasilja,mirno i dostojanstveno idemo na proteste.
Vidimo se sutra!!!!!
p.s GOVORI SARAJEVO!!!!!!!!!!!
Vi pozivajte svoje poznanike, Vi pozivajte svoju porodicu,Vi pozivajte svoje kolege,Vi pozivajte svoje PRIJATELJE.....
A ovi iz medija koji nas prate nek prate ,svaka cast,koji ne prate i koji nas neopravdano sataniziraju njima neka je na obraz.
Mi smo medij,Mi smo Sarajevo,Mi smo Valter!!!!!!!
Bez nasilja,mirno i dostojanstveno idemo na proteste.
Vidimo se sutra!!!!!
p.s GOVORI SARAJEVO!!!!!!!!!!!
Last edited by -LIBERO- on 15/02/2008 16:30, edited 1 time in total.
-
fixer
treba poslat preko derneka. dernek je veoma jak medij. samo tamo se treba napraviti nova proshirenija verzija da se objasni mladima gdje su tu oni. da im se ukaze zasto je bitno da sve prodje u najboljem redu. ovaj momak damir, forumash, nek to doda i nek posta na forum pa cemo slat. on je pokazao da zna mnogo s javnosti.
-
jasminasab
Evo i BBC: http://bbcnewsupload.streamuk.com/luciferino wrote:Bravo! Odlično si se sjetio CNN-a. Nismo mi spali na Kantonalnu...fuj...newone wrote:http://edition.cnn.com/exchange/ireport ... .news.html
Sretno Sarajlije!