Neka gamad iz Ferr... pardon FIA-e samo dodavaju Massi bodove, opet će Hamilton bit prvak
F1 2008, 2009, 2010 and counting
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- JohnnyS
#801 Re: F1 2008 and counting
Znači kad Massa napravi pi*dariju onda mu je to "u krvi ko pravom vozaču", a kad Hamilton nešto napravi, e onda "đe mu je pamet"...
Neka gamad iz Ferr... pardon FIA-e samo dodavaju Massi bodove, opet će Hamilton bit prvak
- Neelix
#802 Re: F1 2008 and counting
ko to kazeJohnnyS wrote:Znači kad Massa napravi pi*dariju onda mu je to "u krvi ko pravom vozaču", a kad Hamilton nešto napravi, e onda "đe mu je pamet"...![]()
![]()
![]()
- beco
#803 Re: F1 2008 and counting
Znači kad Massa napravi pi*dariju onda mu je to "u krvi ko pravom vozaču", a kad Hamilton nešto napravi, e onda "đe mu je pamet"...
Kako je to Massa napravio pizdariju?! Istina jeste da se prekocio ali on je otisao skroz unutra (na travu) kuda je mogao vise otici?! Sto Hamo nije otisao siroko sto je mogao uraditi jer je imao prostora? Sta treba da kad se Hamo pojavi svi da bjeze 100 metara od njega. Dok je Hamo ciljano zadrzao sve, odnosno vise od pola polja moralo je da se snalazi poslije ove vratolomije Hame. On je u prvoj krivini vise od tri puta zatvarao druge, jednom Haikija jednom Kimija i jos nekog, a po dogovoru to se ne smije. Massa zbog Hamine gluposti izgubio 3 mjesta pri tome jer je morao da izbjegne Kimia koji je moro zbog Hame zakociti.
Kako je to Massa napravio pizdariju?! Istina jeste da se prekocio ali on je otisao skroz unutra (na travu) kuda je mogao vise otici?! Sto Hamo nije otisao siroko sto je mogao uraditi jer je imao prostora? Sta treba da kad se Hamo pojavi svi da bjeze 100 metara od njega. Dok je Hamo ciljano zadrzao sve, odnosno vise od pola polja moralo je da se snalazi poslije ove vratolomije Hame. On je u prvoj krivini vise od tri puta zatvarao druge, jednom Haikija jednom Kimija i jos nekog, a po dogovoru to se ne smije. Massa zbog Hamine gluposti izgubio 3 mjesta pri tome jer je morao da izbjegne Kimia koji je moro zbog Hame zakociti.
-
dinosaur
#804 Re: F1 2008 and counting
Nije nego vi McL fanovi hvalite svog vozača,a kad mu se vrati istom mjerom- onda je cijela F1 protiv McLArena.JohnnyS wrote:Znači kad Massa napravi pi*dariju onda mu je to "u krvi ko pravom vozaču", a kad Hamilton nešto napravi, e onda "đe mu je pamet"...![]()
![]()
![]()
Bolan, podnesite poraze i padove dostojanstveno, kakva zavjera,kakva FIA ... Kolo sreće se okreće...
-
Leonid Breznjev
#806 Re: F1 2008 and counting
architect wrote:ne mogu da vjerujem kakve gluposti ovi masodupeljubci pišu
necemo se tako igrati... ne, ne..
12. okt. 2008. 23:07 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila sa-x foruma”
» architect 14 dana
- kirby
#807 Re: F1 2008 and counting
nisam gledao formulu ali citao sam da je hamo opet kaznjen bio radi guranja kimi-a sa staze,nakon sto mu je ovaj na startu uzeo prvu poziciju?
-
Karen
#808 Re: F1 2008 and counting
nije mu kimi uspio na kraju uzeti poziciju, hamo ga je zatvorio, ali bez kontakta. napravili su takvu gužvu, da se tek nakon kruga uspijelo skontat da kubica vodi a alonso drugi. bilo je zanimljivo 
a nakon toga se desio kontakt hame i masse, kada je massa krenuo pretjecat, nije bilo baš ok, ali hamo je i za gore postupke prolazio bez kazne, sjeti se glocka.
a što se tiče kazne za bourdoisa, massa nije kriv, ovaj je zasluženo kažnjen, samo smiješno, jednu utrku kazne kad kihneš, drugu hamo pola vozača po stazi izgura ili zatvori i njemu ništa. ali neko je već rekao, kolo sreće se okreće.
a nakon toga se desio kontakt hame i masse, kada je massa krenuo pretjecat, nije bilo baš ok, ali hamo je i za gore postupke prolazio bez kazne, sjeti se glocka.
a što se tiče kazne za bourdoisa, massa nije kriv, ovaj je zasluženo kažnjen, samo smiješno, jednu utrku kazne kad kihneš, drugu hamo pola vozača po stazi izgura ili zatvori i njemu ništa. ali neko je već rekao, kolo sreće se okreće.
- beco
#810 Re: F1 2008 and counting
Po meni Meclareni su izgurali ivde Ferarrije a Kubica i Alonso normalno prosli!
- beco
- beco
- Edin H.
#814 Re: F1 2008 and counting
Drago mi je da su navijaci Ferarija shvatili da nema vise svrhe da komentarisu na ovoj temi.
Lewis je definitivno za jedno tri klase ispred ostalih vozaca.
Prvi test: prvi
Drugi test: prvi
Kvalifikacije za kineski Grand Prix: prvi
Inace Lewis je potvrdio da ga je Massa namjerno udario u prosloj trci
- DoradO
#815 Re: F1 2008 and counting
par puta si ovako malo pohitio sa komentarima pa se poslije nisi javljaoEdin H. wrote:Drago mi je da su navijaci Ferarija shvatili da nema vise svrhe da komentarisu na ovoj temi.
- Edin H.
#816 Re: F1 2008 and counting
Samo prosle sedmice, gdje sam naravno tehnicki opet bio u pravu, ali nisam predvidio (a trebao sam) onaku bezobzirnost i nesportsko ponasanje Masse.DoradO wrote:par puta si ovako malo pohitio sa komentarima pa se poslije nisi javljaoEdin H. wrote:Drago mi je da su navijaci Ferarija shvatili da nema vise svrhe da komentarisu na ovoj temi.
Inace Lewis je potvrdio da ga je Massa namjerno udario u prosloj trci... zato ti preporucujem da sacekas da se kompletira vikend pa cemo onda da vidimo ko je i za koliko klasa ispred
Ovaj put je sigurica
- JohnnyS
#817 Re: F1 2008 and counting
Ja jutros prije predavanja sjedim u kafani, ranojutarnja kava, a neka ekipa gleda kvalifikacije. I neki lik sav sretan kaže "gledo ja na Internetu, sutra u Šangaju kiša, super, super..." Sad ja kontam, evo ima nas još koji smo za Hamu
kad on poče navijati za Massu
E dabogda mu sutra kiša pala pa da vidimo kako će to završit...
Da ne budem sutra prisiljen izbjegavati ovaj podforum, neću prosipat prognoze, ali se nadam da će Hamilton osigurati naslov...
Da ne budem sutra prisiljen izbjegavati ovaj podforum, neću prosipat prognoze, ali se nadam da će Hamilton osigurati naslov...
- Edin H.
#818 Re: F1 2008 and counting
Samo da ne bude nervozan kao prosle godineJohnnyS wrote:Ja jutros prije predavanja sjedim u kafani, ranojutarnja kava, a neka ekipa gleda kvalifikacije. I neki lik sav sretan kaže "gledo ja na Internetu, sutra u Šangaju kiša, super, super..." Sad ja kontam, evo ima nas još koji smo za Hamukad on poče navijati za Massu
![]()
![]()
![]()
- JohnnyS
#819 Re: F1 2008 and counting
Godinu je dana stariji, već je i rutiniraniji, sigurno mu je Ron deset psihoterapeuta nabavio za ovaj vikend 
- Djidjimilovich
#820 Re: F1 2008 and counting
JohnnyS wrote:Znači kad Massa napravi pi*dariju onda mu je to "u krvi ko pravom vozaču", a kad Hamilton nešto napravi, e onda "đe mu je pamet"...![]()
![]()
![]()
haj ne s. Allaha ti !!!
- JohnnyS
#821 Re: F1 2008 and counting
Opa, citiraju se postovi iz naftalina...
Nadam se da je i Massa neurozan ko obožavatelji mu
- Edin H.
#822 Re: F1 2008 and counting
Nema Massa razloga da bude nervozan, jer je svjestan svoje nemociJohnnyS wrote:Opa, citiraju se postovi iz naftalina...
- Better Man
#823 Re: F1 2008 and counting
Odera Hamilton konkurenciju. Ferarri truba, nisu mu mogli ni prismrdit.
-
Gost1515
#824 Re: F1 2008 and counting
Ajjjj ofirnog puštanja Masse
... ma baš je zaslužio titulu ...
i naravno iako je to zabranjeno ... neće bit' problema
- DoradO
#825 Re: F1 2008 and counting
slazem se .. cak je alonso mogao da ih pretekne a nije htio ... ali ima jos nadeBetter Man wrote:Odera Hamilton konkurenciju. Ferarri truba, nisu mu mogli ni prismrdit.
... strucnjak ... jel to zakljucak nakon ove utrkeGost1515 wrote:Ajjjj ofirnog puštanja Masse... ma baš je zaslužio titulu ...
![]()