Dešavanja u Srbiji
- bijelo_dugme
De molimte stranicu posalji da i ja to malo pratim.pesak wrote:nasli se svi u urgentnom centu ... i panduri i huligani... evo snimci na b92...
- madner
Zato imaju SPC i SANU iza sebe, a to je najbitnije.artzy wrote: ..negjde rekose da USA gradjana nema u ambasadi nego nekoliko gradjana Srbije...
Inace u svoj ovoj frci moglo bi se reci da bi njihovi politicari htjeli da se ponasaju kao Zloba i sve i cine dosljedno ga kopirajuci (pale narod umjesto da ga umiruju) - zaboravili su da oni za razliku od Zlobe na drugoj strani vise nemaju nenaoruzan narod, zbunjen "svet" i JNA vojnu masineriju iza sebe...
Mi se smijemo, a preko nasih leda deal odraden. Nista od ukidanja RS-a.
-
zlatan01
A ako ide vise ljudi istovremeno, koga od njih prati? Onog ko ima najtamniju put? Bradonju? Bas me zanima...max_power wrote:"Nasa" je modernija, njihova je iz vremena SFRJ?Ivy wrote:Zanima me samo kakva bi bila reakcija Amerike i svijeta da se ovo, nedobog, desilo u Sarajevu, i da su upali u ambasadu i zapalili je...zasto su kod nas mjere sigurnosti ovakve kakve jesu (za zidom od 2,5 metra visine oko ambasade) a u Bgd je tako lako prici ambasadi?![]()
![]()
Da vidis americke ambasade u Stockholmu, ko u 007 filmovima. Kamera te pocne snimati na oko 500 metara od ambasade i od tada te ne gubi iz vida
-
d2
receno je da ono nije bila ambasada nego konzularno predstavnistvo, u sarajevu ono je koliko znam u sastavu ambasade tj dijele isti prostor a mozda to tako nije u beograduIvy wrote:Zanima me samo kakva bi bila reakcija Amerike i svijeta da se ovo, nedobog, desilo u Sarajevu, i da su upali u ambasadu i zapalili je...zasto su kod nas mjere sigurnosti ovakve kakve jesu (za zidom od 2,5 metra visine oko ambasade) a u Bgd je tako lako prici ambasadi?![]()
![]()
recimo u sarajevu hrvatska ambasada ima zid okolo a konzulat nema nego je obicna zgrada sa prozorima koji gledaju na ulicu (tamo kod vatrogasaca na skenderiji)
- Ridjobrki
Hvala adminu na obrisanom postu, zasluženo je!

P.S. Jbg, bio zicer, nisam mogao odoljeti...
P.S. Jbg, bio zicer, nisam mogao odoljeti...
-
pesak
milos vasic je isto rekao kako je policija pozdravljala demonstrante sa tri prsta i kako se vozila u hamerima, a to je poslednji put vidjeno 5. oktobra 2000 od legijinih crvenih beretki...
sve je tio planirano od strane kostunice.. i ekipe radikala.
kiosci i prodavnice su masovno polupani i pokradeni...
toliko o kosovu-srcu srbije i patriotizmu.
strasno lici stvarno na legijin i radikalski patriotizam.
sve je tio planirano od strane kostunice.. i ekipe radikala.
kiosci i prodavnice su masovno polupani i pokradeni...
toliko o kosovu-srcu srbije i patriotizmu.
strasno lici stvarno na legijin i radikalski patriotizam.
-
BombastiK
Porazbijali ambasade, opljackali radnje ...wow, bravo Beograde BRAVOOO, tako cete sigurno dobit' Kosovo republjik nazad pod svoje okrilje.
Na stranu sve ovo, ali najinteresantije mi je to sto su zvizdali i bukali kada je cijenjeni Dodik drzao govor. A tako se jadan pretrgnuo da im stigne na vrijeme i da im podrsku
Da li ovo treba da bude poruka lojalnim RS-ovcima da smire hormone i sjede gdje jesu...jer ni matica im nije sto je nekad bila.
u svakom slucaju
za Dodika i supportere koji su jutros otisli iz BL za Beograd da ucestvuju u javnoj palezi.
Na stranu sve ovo, ali najinteresantije mi je to sto su zvizdali i bukali kada je cijenjeni Dodik drzao govor. A tako se jadan pretrgnuo da im stigne na vrijeme i da im podrsku
Da li ovo treba da bude poruka lojalnim RS-ovcima da smire hormone i sjede gdje jesu...jer ni matica im nije sto je nekad bila.
u svakom slucaju
- StLouis
hoce li biti jos ovakvih derneka?
mislim da sam nesto procitao da se sprema jos jedan miting u subotu? pesak, koji su sad na redu; antirusi ili rusofili?
mislim, zalosno, nije mi drago ako komsiji crkne krava, ali ovo ne vodi dobrom, tek ce tu biti obracuna i loma i ko zna gdje se sve moze zavrsiti. daleko im lepa kuca
mislim, zalosno, nije mi drago ako komsiji crkne krava, ali ovo ne vodi dobrom, tek ce tu biti obracuna i loma i ko zna gdje se sve moze zavrsiti. daleko im lepa kuca
- kicky
ne, mislim da je to ipak ambasada, s obzirom da je u Knez Mihajlovoj smješetn veći broj ambasada. Uostalom konzulati ne mogu biti u istim gradovima gdje su i ambasade, bar sam tako mislio dosad!!!d2 wrote:
receno je da ono nije bila ambasada nego konzularno predstavnistvo, u sarajevu ono je koliko znam u sastavu ambasade tj dijele isti prostor a mozda to tako nije u beogradu
recimo u sarajevu hrvatska ambasada ima zid okolo a konzulat nema nego je obicna zgrada sa prozorima koji gledaju na ulicu (tamo kod vatrogasaca na skenderiji)
cnn je upravo potvrdio da je nađeno izgoreno tijelo
Last edited by kicky on 21/02/2008 23:05, edited 1 time in total.
- bijelo_dugme
A ma kakvo tijelo? Srbin?jefferson wrote:Evo State Department potvrdio da je tijelo nadjeno!
-
pesak
pa ne znam...trebao je jedan da bude juce, ali je otkazan zbog bezbednosti...StLouis wrote:hoce li biti jos ovakvih derneka?mislim da sam nesto procitao da se sprema jos jedan miting u subotu? pesak, koji su sad na redu; antirusi ili rusofili?
- kicky
na CNN-u http://edition.cnn.com/artzy wrote:Gdje citas?jefferson wrote:Evo State Department potvrdio da je tijelo nadjeno!
-
jefferson
CNN, evo sad se javio diplomata iz Beograda, uposlenik ambasade i potvrdio da je nadjeno tijelo, najvjerovatnije jedan od onih sto su pokusali zapaliti ambasadu!artzy wrote:Gdje citas?jefferson wrote:Evo State Department potvrdio da je tijelo nadjeno!
-
zlatan01
Dodik ima prilicno nezahvalnu poziciju mada malo ko to vidi. Njegovi odnosi sa Radikalima su prilicno pomuceni a na tom mitingu su radikali glavna skupina. Na kraju nezahvalno je uvjek dokazivati da si veci Srbin od Srbijanaca, veci Hrvat od Hrvata i td. A ako sad trazi nezavisnost za RS na osnovu Kosova kao presedana, onda prvo mora priznati Kosovo da bi mu to pilo vodu! Ko smije presjeci Gordijev cvor?BombastiK wrote:Porazbijali ambasade, opljackali radnje ...wow, bravo Beograde BRAVOOO, tako cete sigurno dobit' Kosovo republjik nazad pod svoje okrilje.
Na stranu sve ovo, ali najinteresantije mi je to sto su zvizdali i bukali kada je cijenjeni Dodik drzao govor. A tako se jadan pretrgnuo da im stigne na vrijeme i da im podrsku![]()
![]()
![]()
u svakom slucajuza Dodika i supportere koji su jutros otisli iz BL za Beograd da ucestvuju u javnoj palezi.
-
d2
ne znam, nisam bio u beogradu, sto se tice konzulata moguce da sam se zeznuo ali koliko znam hrvatska ima i amabasadu i konzulat u sarajevu a i amerika takodjekicky wrote:ne, mislim da je to ipak ambasada, s obzirom da je u Knez Mihajlovoj smješetn veći broj ambasada. Uostalom konzulati ne mogu biti u istim gradovima gdje su i ambasade, bar sam tako mislio dosad!!!d2 wrote:
receno je da ono nije bila ambasada nego konzularno predstavnistvo, u sarajevu ono je koliko znam u sastavu ambasade tj dijele isti prostor a mozda to tako nije u beogradu
cnn je upravo potvrdio da je nađeno izgoreno tijelo![]()
-
walkabout
pesak wrote:Sad je bas govorio novinar Vremena Milos Vasic- kaze da je policija bila zrtvovana politici...kako su demonstracije mogle biti sprecene, ali nisu, jer su kontrolisane od vlasti..,..To je isto rekla i Vesna Pesic.
Sta ce biti dalje, ko zna. Sta ce biti sutra ?
danijel server- kostunicin govor vise lici na govor uga caveza...![]()
dobro jutro, kolumbo...kome vi dajete podrsku ?
pritom, meni uopste nije jasno o cem se radi, kad ce i kosovo i srbija biti u EU ?
koje ludilo...