Mogao sam staviti samo italijanske ili španske, ali bi to bilo previše. A šta fali Dnjepr - Kharkiv? Prognozirali smo našu ligu, mislim, ukrajinska nije ništa slabija.Neelix wrote:jel to bas nema boljeg para od Dnjepr Dnjepropetrovsk - FK Kharkiv![]()
Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
- van Basten
e da mi se više riješiti ove serije gostujućih susreta, mislim da bih se preporodio 
- Neelix
ma nidje veze, pola lige je dobilo dzaba poene na ajdinu, a drugo pola ih nece dobit, i eto ti "fer" takmicenja...
ja predlazem da se nadje novi clan koji ce odigrati sve one utakmice koje je ajdin propustio.
ja predlazem da se nadje novi clan koji ce odigrati sve one utakmice koje je ajdin propustio.
-
avenged_sevenfil
prijavljujem se ja
-
elSaik
Pravila su jasna, tako da neće biti ponavljanja tekmi. Vjeruj mi, prvi bih bio za to zbog toga što su mi oba konkurenta uzeli tako gostujuće bodova, ali pravila su pravila. Mnogi su isto tak dobili bodove "zahvaljujući" Edoxxxu pa ne ponavljamo. Morat ćemo nešto skontati u vezi toga za naredne sezone.Neelix wrote: ja predlazem da se nadje novi clan koji ce odigrati sve one utakmice koje je ajdin propustio.
A evo našao sam nam novog člana Lige.
AjdinBSC je izbačen lige zbog kršenja člana 6.25 Pravilnika NFSSax.
U Ligu i NFSSax je primljen avenged_sevenfil. Odluka je donešena od strane Izvršnog odbora i stupa na snagu odmah.
- cyprus
uh...
cyprus - van Basten 1:1 (Kankava/Olić)
Opet nisam kod kuće pobjedio
. Neće me. Malo falilo da izgubim, ali eto Dniprov igrač, izvjesni Kankava (po prezimenu meščini gruzijac, možda griješim) me spasi minut pred kraj utakmice.
Uh, moram se popravit, al kako... 
cyprus - van Basten 1:1 (Kankava/Olić)
Opet nisam kod kuće pobjedio
- darius_maximus
Dobrodosao avenged_sevenfil, da se iscupas iz "opasne zone", aBd...
@cyprus, pa mogao si i meni upisati onaj jedan bod sto ga osvojih na gostovanju...
Nazalost, ne mijenja nista na tabeli, ali zatrebat ce...

Tek sam sad vidio da sam gostovao kod elSaika, tako da sam cyprusa izruzio bez razloga... Moje izvinjenje, ja gledao proslo kolo, rekoh vidi izvukoh nerijeseno...
Jos jednom se izvinjaJem cyprusu, malo me prenijelo...
@cyprus, pa mogao si i meni upisati onaj jedan bod sto ga osvojih na gostovanju...
Tek sam sad vidio da sam gostovao kod elSaika, tako da sam cyprusa izruzio bez razloga... Moje izvinjenje, ja gledao proslo kolo, rekoh vidi izvukoh nerijeseno...
Jos jednom se izvinjaJem cyprusu, malo me prenijelo...
Last edited by darius_maximus on 25/11/2007 23:23, edited 1 time in total.
-
vjecnobordo
Ja mislim da u pravilniku jasno stoji da nema ponavljanja utakmica, tako da nema potrebe ni razgovarati o ovome prijedlogu Neelix-a. Možda tek od sljedece sezone napraviti novu stavku u pravilniku koja bi ovakve slucajeve regulisala.A Neelixe ako se tebi ne sviđaju pravila, lahko je odstupiti iz lige
P.S:Cestitke svim pobjednicima u ovom kolu pogotovo Međedu
P.S:Cestitke svim pobjednicima u ovom kolu pogotovo Međedu
- cyprus
Bio bih ti zahvalan kad bi mi reko gdje si ti to osvojio bod a ja ga nisam upisao.darius_maximus wrote:Dobrodosao avenged_sevenfil, da se iscupas iz "opasne zone", aBd...![]()
![]()
@cyprus, pa mogao si i meni upisati onaj jedan bod sto ga osvojih na gostovanju...![]()
![]()
Ako sam stvarno pogriješio izvinjavam se i obećavam da ću ispravit.
P.S. vidim da si editovo, apology excepted
- darius_maximus
Vec sam gore ispravio ucinjeno...cyprus wrote:Bio bih ti zahvalan kad bi mi reko gdje si ti to osvojio bod a ja ga nisam upisao.darius_maximus wrote:Dobrodosao avenged_sevenfil, da se iscupas iz "opasne zone", aBd...![]()
![]()
@cyprus, pa mogao si i meni upisati onaj jedan bod sto ga osvojih na gostovanju...![]()
![]()
Ako sam stvarno pogriješio izvinjavam se i obećavam da ću ispravit.
-
avenged_sevenfil
hvala vam sto ste me primili
Cyprus pa nisi mi daleko sticu te brzo
Cyprus pa nisi mi daleko sticu te brzo
-
elSaik
Kod mene ni oni koji igraju neriješeno sa mnom ne mogu izvući bod, a pogotovo ne oni koji izgube.darius_maximus wrote: Tek sam sad vidio da sam gostovao kod elSaika, tako da sam cyprusa izruzio bez razloga... Moje izvinjenje, ja gledao proslo kolo, rekoh vidi izvukoh nerijeseno...![]()
![]()
Last edited by elSaik on 25/11/2007 23:31, edited 1 time in total.
- van Basten
eh dobro je, iščupah barem bod sa gostovanja... a vidim da je malo falilo i za sva tri
... iduće kolo sam domaćin, i očekujem da sada krene moja serija... 
-
vjecnobordo
*ebem ti Ronalda i pogani United. Ovako sumljam da cu doci do bodova. primih gol u 45+3

- Hantraga
Pusiona sam ovu utakmicu...Mojim igracima nikako ne odgovara hladno vrijeme...Edoxxx wrote:Za iznenadjenje kola pobrinuo se Ronaldo u 90 + minuti ... tako da uz bonus par vodim na poluvremenu Hantrangu 2 - 0 ...
P.S. Skinuli mi ban konacno ..