"Veza bez obaveza"

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Big Ang

#801 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Big Ang »

sheilak wrote:zezamo te malo :lol: :kiss:
ja ga ne zezam :roll:
ultima_palabra

#802 Re: "Veza bez obaveza"

Post by ultima_palabra »

Nego? :D
Big Ang

#803 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Big Ang »

ultima_palabra wrote:Nego? :D
:hihihi:
zajebavam te :lol:
burek_in_space

#804 Re: "Veza bez obaveza"

Post by burek_in_space »

ultima_palabra wrote:Narod zna :skoljka:
Nama treba jedan takav poput tebe, ultima...rachunamo na tebe.
ultima_palabra

#805 Re: "Veza bez obaveza"

Post by ultima_palabra »

Stranka ima velike planove za mene? :mrgreen:
burek_in_space

#806 Re: "Veza bez obaveza"

Post by burek_in_space »

Nema josh uvijek.

Prvo se morash dokazati na lokalnom nivou, a onda ide Parlament, Vlada, nadzorni, upravni i ini odbori.
sheilak

#807 Re: "Veza bez obaveza"

Post by sheilak »

ultima_palabra wrote:Stranka ima velike planove za mene? :mrgreen:
dragi vodja... :D
dječak sa šibicama

#808 Re: "Veza bez obaveza"

Post by dječak sa šibicama »

Ja sam jednom imao vezu bez obaveza, mlada dama je smatrala da sex nije obavezan :roll:
Blackjack21

#809 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Blackjack21 »

uspjesna dugotrajna veza bez obaveza je nemoguca, prvenstveno zato sto minimalno kod jednog partnera, a nerijetko i kod oba, prorade emocije. Nazalost covjek jos uvijek nije tako upoznat s funkcijama mozga da bi olako mogao iskljuciti emocije koje su ustvari jedne od osnovnih covjekovih sposobnosti i ono sto ga ustvari razlikuje od zivotinje. Naravno da postoje i ljudi bez osnovnih emocija tipicnih za covjeka, ali oni definitivno nisu sposobni za bilo kakvo vezivanje sa drugom osobom. Tarlahanje u vezi bez obaveza do iznemoglosti, a da u tako dugom vremenskom periodu izmedju dvije osobe postoji samo strast, bez ljubomore i ostalih faktora koji cine normalnu vezu, jednostavno nije u covjekovoj prirodi i mislim da je to sa stanovista mojih saznanja o emotivnim sposobnostima covjeka, jednostavno nije moguce. Na krace vremensko razdoblje definitivno da.
Big Ang

#810 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Big Ang »

Sjedi, dva. :eh:
dječak sa šibicama

#811 Re: "Veza bez obaveza"

Blackjack21 wrote:uspjesna dugotrajna veza bez obaveza je nemoguca, prvenstveno zato sto minimalno kod jednog partnera, a nerijetko i kod oba, prorade emocije. Nazalost covjek jos uvijek nije tako upoznat s funkcijama mozga da bi olako mogao iskljuciti emocije koje su ustvari jedne od osnovnih covjekovih sposobnosti i ono sto ga ustvari razlikuje od zivotinje. Naravno da postoje i ljudi bez osnovnih emocija tipicnih za covjeka, ali oni definitivno nisu sposobni za bilo kakvo vezivanje sa drugom osobom. Tarlahanje u vezi bez obaveza do iznemoglosti, a da u tako dugom vremenskom periodu izmedju dvije osobe postoji samo strast, bez ljubomore i ostalih faktora koji cine normalnu vezu, jednostavno nije u covjekovoj prirodi i mislim da je to sa stanovista mojih saznanja o emotivnim sposobnostima covjeka, jednostavno nije moguce. Na krace vremensko razdoblje definitivno da.
Citajuci ovaj post, stekoh dojam da su ljudi divna bica.
Blackjack21

#812 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Blackjack21 »

.
Last edited by Blackjack21 on 08/01/2019 00:57, edited 1 time in total.
Big Ang

#813 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Big Ang »

Mekmoj, jestoti? :eh:
McMoy

#814 Re: "Veza bez obaveza"

Post by McMoy »

Big Ang wrote:Mekmoj, jestoti? :eh:

Nisam. Jedan je Me(ha)k Moj! :mrgreen:

A u vezi teme, ja sam rekao svoje mišljenje:

Može biti sex bez obaveze, a "veza bez obaveze" mi je nekako van mojih poimanja.

Pa, heboga, da si u vezi sa vibratorom, opet imaš obavezu da ga napuniš ili promijeniš baterije ponekad! :-)
Blackjack21

#815 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Blackjack21 »

.
Last edited by Blackjack21 on 25/06/2016 13:20, edited 1 time in total.
McMoy

#816 Re: "Veza bez obaveza"

Post by McMoy »

Ne budi siguran! Andja kad hoće, ona to odmah 'vako :djidovoma:
dječak sa šibicama

#817 Re: "Veza bez obaveza"

Blackjack21 wrote:mozda sam samo neiskvaren pa vjerujem da postoji dobro u ljudima, a plus sto slijepo vjerujem u nauku
A dobro, razumijem te, i ja sam bio takav prije otprilike 9 hiljada... sedam stotina... sezdeset... i nekih sedam postova...
Big Ang

#818 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Big Ang »

McMoy wrote:Ne budi siguran! Andja kad hoće, ona to odmah 'vako :djidovoma:
:hihihi: true that :D
sheilak

#819 Re: "Veza bez obaveza"

Post by sheilak »

McMoy wrote:
Jedan je Me(ha)k Moj! :mrgreen:
fakat sad? je li ovo sala na svoj racun? il je samo glupo ispalo? :D
Big Ang

#820 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Big Ang »

sheilak wrote:
McMoy wrote:
Jedan je Me(ha)k Moj! :mrgreen:
fakat sad? je li ovo sala na svoj racun? il je samo glupo ispalo? :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mutivoda

#821 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Mutivoda »

:mrgreen: :lol:
Walther

#822 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Walther »

Blackjack21 wrote:uspjesna dugotrajna veza bez obaveza je nemoguca, prvenstveno zato sto minimalno kod jednog partnera, a nerijetko i kod oba, prorade emocije. Nazalost covjek jos uvijek nije tako upoznat s funkcijama mozga da bi olako mogao iskljuciti emocije koje su ustvari jedne od osnovnih covjekovih sposobnosti i ono sto ga ustvari razlikuje od zivotinje. Naravno da postoje i ljudi bez osnovnih emocija tipicnih za covjeka, ali oni definitivno nisu sposobni za bilo kakvo vezivanje sa drugom osobom. Tarlahanje u vezi bez obaveza do iznemoglosti, a da u tako dugom vremenskom periodu izmedju dvije osobe postoji samo strast, bez ljubomore i ostalih faktora koji cine normalnu vezu, jednostavno nije u covjekovoj prirodi i mislim da je to sa stanovista mojih saznanja o emotivnim sposobnostima covjeka, jednostavno nije moguce. Na krace vremensko razdoblje definitivno da.
Da su ljudi divno bica mozda bi i stojalo... Nisu. Zivimo u vremenima kad je se povrsno i lako, sve drugo out. Zenske nece da prave kompromise jer im se moze. Muskarci zbog ovih prije pomenutih isto nece vezu jer im se moze. I tako u kruh. To se nekad zvalo kurvanje ali moderna su vremena sad pa se to zove veza. Dugorocno sljaka ako se nadju dvije iskrene kurve (sto danas bas i nije problem). Znam dosta takvih "parova". Ja licno bas i nemam zeludac za tako nesto jer 99,9% normalne price ode kroz prozor.

Da se dragom oko vecere protabirim kome ga je danes potegla? JOK. Da cu u nju ulagati zivce? Novac? Svoj zivot? Ma jok.
Sta da takvoj osobi kazes ili pitas a da nije nepotrebno/glupo/ljigavo...... Kako da u glavi razdvojis cudne mirise/slike/...?

Al ima pacenika (muskog i zenskog roda) koji bi zajahali i ovcu... :roll:
Ramzess Veliki

#823 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Ramzess Veliki »

Veza bez obaveza može biti između dvoje koji su prešli na second level. Iza oboje sjebane veze i razočarenje i ne žele ulaziti u novu vezu da neko nedužan ne ispašta tuđe greške. Pa se nađu. Ide to. :novine:
Walther

#824 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Walther »

Ramzess Veliki wrote:Veza bez obaveza može biti između dvoje koji su prešli na second level. Iza oboje sjebane veze i razočarenje i ne žele ulaziti u novu vezu da neko nedužan ne ispašta tuđe greške. Pa se nađu. Ide to. :novine:
Ljudi koji to prakticiraju obicno imaju emocionalni kapacitet krastavca tako da nije to bas do losih veza ili njihovih osjecanja.
Niko od hodze nije postao kurvar ili obratno. To takve stvar je covjek rodjen.
Ramzess Veliki

#825 Re: "Veza bez obaveza"

Post by Ramzess Veliki »

Walther wrote:
Ramzess Veliki wrote:Veza bez obaveza može biti između dvoje koji su prešli na second level. Iza oboje sjebane veze i razočarenje i ne žele ulaziti u novu vezu da neko nedužan ne ispašta tuđe greške. Pa se nađu. Ide to. :novine:
Ljudi koji to prakticiraju obicno imaju emocionalni kapacitet krastavca tako da nije to bas do losih veza ili njihovih osjecanja.
Niko od hodze nije postao kurvar ili obratno. To takve stvar je covjek rodjen.
Desi se da ljudi izgube povjerenje. Ne svojom greškom, nego jer su iskreno voljeli pa ne vidim zašto ih vrijeđati na emotivnoj osnovi. Emotivna osoba može jako da pati i da bude jako povrijeđena, daleko od tvojih krastavaca. Kad doživiš takav slom povjerenje nalaziš samo kod osobe koja je isto proživjela.
Post Reply