ja bih protiv rome igrao ovako:
------------cesar
maicon--ranocchia--lucio--yuto/zanetti
zanetti/kharja--cambiasso-motta
---------sneijder
-----pazzini--eto'o
sad leonardo ima više kvalitetnih opcija na klupi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
sta ih stedishrIder wrote:šta je sa luciom?
ja bih protiv rome igrao ovako:
------------cesar
maicon--ranocchia--lucio--yuto/zanetti
zanetti/kharja--cambiasso-motta
---------sneijder
-----pazzini--eto'o
sad leonardo ima više kvalitetnih opcija na klupii može mjenjati formaciju ako krene po zlu
pa to sa suspenzijom je cisti bezobrazlukextraordinary wrote:Kakav crni Chivu ratata, suspendovan četiri utakmice. Nisi izgleda uradio zadaću![]()
Maicon, Ranocchia, Lucio, Nagatomo, Zanetti, Cambiasso ili Motta, Kharja, Sneijder ili Coutinho, i u napadu Pazzo i Eto'o.

nema lucia, chivua, samuela u odbraniratata wrote:a vecheras........feshta![]()
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 55 Yuto Nagatomo, 57 Felice Natalino;
Midfielders: 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;
Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.
burdiso je levat vazda biopOZz wrote:Burdisso je počeo da igra za Inter tek kad je otišao u Romu.
Dream on...ratata wrote:baš mi nešto godra kad sam jutros pročitao da bi Benitez mogao da preuzme Juventus![]()
![]()
![]()
Šta će im Benitez kad imaju Del Nerijaratata wrote:baš mi nešto godra kad sam jutros pročitao da bi Benitez mogao da preuzme Juventus![]()
![]()
![]()
Strašni trenerihau jes no wrote:Šta će im Benitez kad imaju Del Nerijaratata wrote:baš mi nešto godra kad sam jutros pročitao da bi Benitez mogao da preuzme Juventus![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemoj pretjerati sa radovanjem, da ti ne prisjedne. valja ti zivjetiratata wrote:baš mi nešto godra kad sam jutros pročitao da bi Benitez mogao da preuzme Juventus![]()
![]()
![]()
Kakav je bio dok je igrao za Inter u Romi je jos i dobar, kad se sjetim samo sta je tekmi taj zajebo.pOZz wrote:Burdisso je počeo da igra za Inter tek kad je otišao u Romu.