Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma kupi bona odjece i cipela nikad na odmet... nest na njegov racun... reci cu ja djuvegijama da novcanik ne posalju u Bakije pa cemo proslavit na njegov racun
Irm@ wrote:ma kupi bona odjece i cipela nikad na odmet... nest na njegov racun... reci cu ja djuvegijama da novcanik ne posalju u Bakije pa cemo proslavit na njegov racun
a to moze
ma nesto cu svecano, a i tebi cu nesto jer si sve organizovala
Irm@ wrote:e mnogo si divna
(imaju jedne sandale pa et... )
@Barba: okano moje...procitaj...nemoj da budes lijen
Ja htio da brzo reagujem.....reko odmah cu dobiti zadata.....nemojte me da citam puno......
Samo konkretne zadatke primam.....ime prezime i slika......
vidis ti moja lolita ovog mog djuvegije...pa nema ga na Antartiku 'vakog
u Dorothy-ju bijele... (trece su mi cipele ovog mjeseca...pa moram naci sponzora)
Irm@ wrote:vidis ti moja lolita ovog mog djuvegije...pa nema ga na Antartiku 'vakog
u Dorothy-ju bijele... (trece su mi cipele ovog mjeseca...pa moram naci sponzora)
danas sam tamo bila, al ne mogu da se sjetim bijelih
evo ako sve bude kako treba i ako to odradimo sandale od mene
Irm@ wrote:vidis ti moja lolita ovog mog djuvegije...pa nema ga na Antartiku 'vakog
danas sam tamo bila, al ne mogu da se sjetim bijelih
evo ako sve bude kako treba i ako to odradimo sandale od mene
zelim vam laku noc
Gdje ces taman sam se bio namariso da bijem nekog....Irma reci joj....
Irm@ wrote:Barba nemoj da ne dobijem sandale :smajlikojidizeobrvu:
vidis da se curi skupilo...mi cemo zavrsiti posao...
laku noc lolita
Ma vidim da joj se skupilo ćehre, nego mogli smo joj u međuvremenu naći neku alternativu dok mi ne odradimo poso...
A kad cemo, kad cemo odrađivat POso.. .hajde bona ne mogu da cekam..