FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#801 Re: FC Barcelona
David Villa: I Want To Join Barcelona
Barcelona have been told that David Villa wants to join them - by the player himself.
Jul 2, 2009 6:16:21 AM
David Villa has told Barcelona, in a face-to-face meeting, that he wants to join them - and now the Catalan club are set to make a push to secure his services.
The Valencia striker maintained his silence over a move away from Mestalla throughout the Confederations Cup, but is now reported to have made his intentions clear.
Blaugrana technical secretary Txiki Begiristain flew to Asturias on Monday to speak directly to Villa and was told in no uncertain terms that the player wanted a deal to be done.
"I want to join Barcelona," Villa is quoted as telling the Barca chief by Sport.
Valencia admitted that there have been talks, but the rumour mill has since gone into over-drive regarding the type of deal that could be put forward to try and convince them to sell.
If Barcelona meet los Che's asking price then a move could be done, but the involvement of loan players is said to complicate matters and could delay any move.
Villa has yet to return to Valencia after going back to Asturias to be with his family, and until he reports for pre-season training there will be no outcome.
Lucas Brown, Goal.com
Barcelona have been told that David Villa wants to join them - by the player himself.
Jul 2, 2009 6:16:21 AM
David Villa has told Barcelona, in a face-to-face meeting, that he wants to join them - and now the Catalan club are set to make a push to secure his services.
The Valencia striker maintained his silence over a move away from Mestalla throughout the Confederations Cup, but is now reported to have made his intentions clear.
Blaugrana technical secretary Txiki Begiristain flew to Asturias on Monday to speak directly to Villa and was told in no uncertain terms that the player wanted a deal to be done.
"I want to join Barcelona," Villa is quoted as telling the Barca chief by Sport.
Valencia admitted that there have been talks, but the rumour mill has since gone into over-drive regarding the type of deal that could be put forward to try and convince them to sell.
If Barcelona meet los Che's asking price then a move could be done, but the involvement of loan players is said to complicate matters and could delay any move.
Villa has yet to return to Valencia after going back to Asturias to be with his family, and until he reports for pre-season training there will be no outcome.
Lucas Brown, Goal.com
- Rz88
#802 Re: FC Barcelona
Taj brazilac je treba u Bayern po preporuci Elbera, ali naravno bayernu žao dati lovu. Odličan igrać nema se tu šta dodati. Villa, ccc, Eto'o izmislio fudbal za njega. Ne znam šta vide u njemu.
- Charuga
- Globalni moderator
- mrtva kokoš
#804 Re: FC Barcelona
kad bi uspjeli Fabregasa dovesti bilo bi dovoljno,a ni ja ne znam sta vide u Villi meni on nije ni u pola sa Samuelom kloc koji ima 28 godina ne vrijedi toliko koliko pisu o njemu...po prvi put sam ljubomoran na igraca kojeg je real doveo Benzemaaaa 
- mrtva kokoš
#805 Re: FC Barcelona
Henry Eto`o Messi
Iniesta Fabregas
Xavi
Abidal Pique Puyol Alves
Valdes
Ni 3 reala im nece moci nista

Iniesta Fabregas
Xavi
Abidal Pique Puyol Alves
Valdes
Ni 3 reala im nece moci nista
- Charuga
- Globalni moderator
#806 Re: FC Barcelona
Ako Eto'o ostane (a najvjerovatnije hoce) onda se neko mora pomiriti sa klupom. Villa je izrazio zelju da dodje u Barsu a narocito sad kad ga Real vise nece. Jutros citam nesto oko Davida Silve i Realove zelje za njegovim dovodjenjem. Kaze najveci problem je sto on hoce u Barsu.Splinter wrote:kad bi uspjeli Fabregasa dovesti bilo bi dovoljno,a ni ja ne znam sta vide u Villi meni on nije ni u pola sa Samuelom kloc koji ima 28 godina ne vrijedi toliko koliko pisu o njemu...po prvi put sam ljubomoran na igraca kojeg je real doveo Benzemaaaa
- adcor
#807 Re: FC Barcelona
potpisujem ovo za eto'o/villa, ali u slucaju da eto'o napusti barcu villa ce bit neophodan (za nekih cc 30 mil).Plavih_11 wrote:Ako Eto'o ostane (a najvjerovatnije hoce) onda se neko mora pomiriti sa klupom. Villa je izrazio zelju da dodje u Barsu a narocito sad kad ga Real vise nece. Jutros citam nesto oko Davida Silve i Realove zelje za njegovim dovodjenjem. Kaze najveci problem je sto on hoce u Barsu.Splinter wrote:kad bi uspjeli Fabregasa dovesti bilo bi dovoljno,a ni ja ne znam sta vide u Villi meni on nije ni u pola sa Samuelom kloc koji ima 28 godina ne vrijedi toliko koliko pisu o njemu...po prvi put sam ljubomoran na igraca kojeg je real doveo Benzemaaaa
fabregas bi bio odlican transfer (ne znam koliko je izvodivo)
u svakom slucaju karanje wc reala zagarantovano i iduce sezone
- hidrant
#808 Re: FC Barcelona
Fabregasa mogu dovest samo na Manager-u!
- Vitamin C
#809 Re: FC Barcelona
Vitamin C: I Want To Join Barcelona
Da prostiš, David Villa je karinaš. Žao mi Benzeme, ali bi taj osjećaj sreća zamijenila kada bi Forlan došao. Naravno, Eto'ou da grije klupu. Žao mi što će Real Madrid na PES 2010 biti jači nego na ovome. Žao mi je još nešto, ali ne mogu da se sjetim.
I da, kao što reče Hidrant, Fabregasa neka dovode na Manageru. Sredina u kojoj su Xavi, Iniesta i Fabregas jednostavno ne može štimati, jer joj je potreban igrač sličan YaYi Toureu, Sergiu Busquetsu ili Kaderu Keiti. Naravno, Fabregas može doći da pojača konkurenciju, ali što skrnaviti nešto ovako dobro i uspješno.
Da prostiš, David Villa je karinaš. Žao mi Benzeme, ali bi taj osjećaj sreća zamijenila kada bi Forlan došao. Naravno, Eto'ou da grije klupu. Žao mi što će Real Madrid na PES 2010 biti jači nego na ovome. Žao mi je još nešto, ali ne mogu da se sjetim.
I da, kao što reče Hidrant, Fabregasa neka dovode na Manageru. Sredina u kojoj su Xavi, Iniesta i Fabregas jednostavno ne može štimati, jer joj je potreban igrač sličan YaYi Toureu, Sergiu Busquetsu ili Kaderu Keiti. Naravno, Fabregas može doći da pojača konkurenciju, ali što skrnaviti nešto ovako dobro i uspješno.
- cyprus
#810 Re: FC Barcelona
Ja jedini mislim da je Benzema precjenjen igrač?Splinter wrote:kad bi uspjeli Fabregasa dovesti bilo bi dovoljno,a ni ja ne znam sta vide u Villi meni on nije ni u pola sa Samuelom kloc koji ima 28 godina ne vrijedi toliko koliko pisu o njemu...po prvi put sam ljubomoran na igraca kojeg je real doveo Benzemaaaa
- ja.neron
#811 Re: FC Barcelona
da je došao Fergusonu u ruke bio bi vrijedan barem 45 miliona eura nakon jedne sezone odigrane u Man Utd, ovako više ne vrijedi ni 15 miliona jer u Real-u nijedan dovedeni igrač nije postao još bolji nego samo još goricyprus wrote:Ja jedini mislim da je Benzema precjenjen igrač?Splinter wrote:kad bi uspjeli Fabregasa dovesti bilo bi dovoljno,a ni ja ne znam sta vide u Villi meni on nije ni u pola sa Samuelom kloc koji ima 28 godina ne vrijedi toliko koliko pisu o njemu...po prvi put sam ljubomoran na igraca kojeg je real doveo Benzemaaaa
- Rz88
#812 Re: FC Barcelona
cyprus wrote:Ja jedini mislim da je Benzema precjenjen igrač?Splinter wrote:kad bi uspjeli Fabregasa dovesti bilo bi dovoljno,a ni ja ne znam sta vide u Villi meni on nije ni u pola sa Samuelom kloc koji ima 28 godina ne vrijedi toliko koliko pisu o njemu...po prvi put sam ljubomoran na igraca kojeg je real doveo Benzemaaaa
Može biti. Tek mu je 21 godina, ima dosta prostora za napredak, želim mu svu sreču ovog svijeta.
Hoće Fabregasa dovesti, eh vidiš sada, zar sam ja jedini koji misli da je on precjenjen igrać. Po meni nema veze, previše ga furaju mediji, radi ničega.
- cyprus
#813 Re: FC Barcelona
Šuti, čućete hidrant, a onda eto belajaRz88 wrote:Hoće Fabregasa dovesti, eh vidiš sada, zar sam ja jedini koji misli da je on precjenjen igrać. Po meni nema veze, previše ga furaju mediji, radi ničega.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#814 Re: FC Barcelona
Zeljno iscekujem njihov obracun na nekoj temicyprus wrote:Šuti, čućete hidrant, a onda eto belajaRz88 wrote:Hoće Fabregasa dovesti, eh vidiš sada, zar sam ja jedini koji misli da je on precjenjen igrać. Po meni nema veze, previše ga furaju mediji, radi ničega.![]()
- primus-1
#815 Re: FC Barcelona
Nako vala, i ja mislim da nije bog zna u donosu na eto-a,cyprus wrote:Ja jedini mislim da je Benzema precjenjen igrač?Splinter wrote:kad bi uspjeli Fabregasa dovesti bilo bi dovoljno,a ni ja ne znam sta vide u Villi meni on nije ni u pola sa Samuelom kloc koji ima 28 godina ne vrijedi toliko koliko pisu o njemu...po prvi put sam ljubomoran na igraca kojeg je real doveo Benzemaaaa
sto se tice fabregasa,od viska glava ne boli...njega i villu i taaaaman,mada bih vise volio jednog dobrog beka...
- hidrant
#816 Re: FC Barcelona
Rz88 wrote: Hoće Fabregasa dovesti, eh vidiš sada, zar sam ja jedini koji misli da je on precjenjen igrać. Po meni nema veze, previše ga furaju mediji, radi ničega.
Jesi.
Ti si jedini koji misli da je najbolji vezni igrac svijeta precjenjen.
Kako te nije sramota to pricati?
Da mozda nije Van Bommel ili ko vec igra u onom kvaziklubu bolji od Maestra?
Ocekujem ispriku.
- Rz88
#817 Re: FC Barcelona
Pozz moj drug, kao prvo, po čemu je najbolji vezni igrać baš on. ima makar 5-6 i više boljih od njega. Kao drugo, gdje ti vidiš da sam rekao da je Van Bommel bolji od njega. Bommel je i za mene glup igrač i ja to priznajem da je Cesc bolji od njega, ali reći da je najbolji je niđe veze. Titule, nagrade govore svoje......
- hidrant
#818 Re: FC Barcelona
Nabroji bolje!Rz88 wrote:Pozz moj drug, kao prvo, po čemu je najbolji vezni igrać baš on. ima makar 5-6 i više boljih od njega. Kao drugo, gdje ti vidiš da sam rekao da je Van Bommel bolji od njega. Bommel je i za mene glup igrač i ja to priznajem da je Cesc bolji od njega, ali reći da je najbolji je niđe veze. Titule, nagrade govore svoje......
- Rz88
#819 Re: FC Barcelona
Po meni svakako Xavi i to dosta bolji, Danielle De Rossi ista potpuna cijena, 25 godina stariji, ozljede su ga vratile unazad ali tu su negdje, Pirlo, Jérémy Toulalan (medijski nije potpraćen toliko kao ono dijete iz Arsenala).
Engleski mediji vole napucavati igrače, ima ih milion takvih. Barca želi Fabregasa to je tačno, ali željeli su i De Rossija ali im je preskup bio, Pirlo , šta reći o njemu da nije rečeno, ulazi u godina ali still one of the best, Xavi majstor za lopte, Iniesta je bolji od Fabregasa također ali sada igra više na krilu. Ima tu još dosta igrača, ali od takvog slabog Arsenala moraju naći 1 koga će ko hvaliti. Ti nisi gledao očigledno večinu utakmica posebno kup utakmica gdje Fabregas uglavnom krivac za poraze i loša dodavanja. Sergio Busquets će biti bolji od njega.
Za mene igrači tipa Adirano, Fabregas, Clerc (Lyon), Motta, i još dosta njih nisu nikakvi igrači. Imali jednu dobru ezonu i propali i opijali se.
ne kažem sada da nije Cesc dobar ali ima boljih od njega, mediji su čudo, to najbolje zna Tottenham i City
Engleski mediji vole napucavati igrače, ima ih milion takvih. Barca želi Fabregasa to je tačno, ali željeli su i De Rossija ali im je preskup bio, Pirlo , šta reći o njemu da nije rečeno, ulazi u godina ali still one of the best, Xavi majstor za lopte, Iniesta je bolji od Fabregasa također ali sada igra više na krilu. Ima tu još dosta igrača, ali od takvog slabog Arsenala moraju naći 1 koga će ko hvaliti. Ti nisi gledao očigledno večinu utakmica posebno kup utakmica gdje Fabregas uglavnom krivac za poraze i loša dodavanja. Sergio Busquets će biti bolji od njega.
Za mene igrači tipa Adirano, Fabregas, Clerc (Lyon), Motta, i još dosta njih nisu nikakvi igrači. Imali jednu dobru ezonu i propali i opijali se.
ne kažem sada da nije Cesc dobar ali ima boljih od njega, mediji su čudo, to najbolje zna Tottenham i City
- hidrant
#820 Re: FC Barcelona
Xavi je beskoristan igrac i ne zelim raspravljat o ljudima koji igraju u malim klubovima.Rz88 wrote:Po meni svakako Xavi i to dosta bolji, Danielle De Rossi ista potpuna cijena, 25 godina stariji, ozljede su ga vratile unazad ali tu su negdje, Pirlo, Jérémy Toulalan (medijski nije potpraćen toliko kao ono dijete iz Arsenala).
Zasto nabrajas ove Talijane koje je Fabregas razmontirao u medusobnim susretima?
Sergio Busquets?
Ovaj je garant bolji od Maestra.
Nazivati covjeka, koji ima 20 asistencija u najjacoj ligi svijeta, precjenjenim je bezobrazno.
Ocekujem ispriku!
- Rz88
#821 Re: FC Barcelona
Šta je to osvojio Fabregas, lol Xavi beskoristan igrač LOL. Čovjek je osvojio LP sa Barcelonom koji zadnje 3 godine igraju najljepši fudbal. Razmontirao ili misliš srećom prošli, šta je to osvojio Cesc da nije De Rossi......Po tvome dobio Hull City Arsenala i onda je neki veznjak Hulla odmah bolji jer je razmontirao Arsenal. Bude objektivan a ne subjektivan.
- hidrant
#822 Re: FC Barcelona
Kad je Talijan zadnji put dobio Arsenala?Rz88 wrote:Šta je to osvojio Fabregas, lol Xavi beskoristan igrač LOL. Čovjek je osvojio LP sa Barcelonom koji zadnje 3 godine igraju najljepši fudbal. Razmontirao ili misliš srećom prošli, šta je to osvojio Cesc da nije De Rossi......Po tvome dobio Hull City Arsenala i onda je neki veznjak Hulla odmah bolji jer je razmontirao Arsenal. Bude objektivan a ne subjektivan.
O nacinu na koji je Barca osvojila to drugorazredno takmicenje, ne vrijedi polemisati i, ako se pozivas na to,
treba da se sramis.
Igraju naljepsi fudbal protiv Recreaiva Huelve i Real Madrida. Ja ekipa i kurca.
Hoces da budem objektivan?
Evo.
Milan(sa Pirlom i ostalim vrlim igracima, tipa Kake, Pata,Ambrosinia)-Arsenal 0:2
Uz napomenu da na svom stadionu nisu sanse stvorili.
- Rz88
#823 Re: FC Barcelona
Koliko LP ima Arsenal a koliko Pirlo, toliko o tvojoj objektivnosti kada svi svjetski stručnjacit kažu da igraju najljepši nogomet na svijetu. Jedino se ti pojavuljuješ iu kažeš da nije.
Dobro i meni je krivo što je Barca ikako došla u LP nakon Chelsea. Chelsea je treba biti tu ali šta češ dešava se. A Barca je dobila i Arsenala u finalu LP. Jesam li ja kriv što onda Henry nije mogao dati gol slabom Valdezu.
Uspoređuješ 6-7 lp sa 0 lp. Navijaj za Arsenal, nisi ni A od onoga Arsenala što je imao po 50 utakmica bez poraza. Neka se ti i Wenger tješite da imate uvijek vrlo mladu ekipu. Adebayor, Persie, to su igrači....
Dobro i meni je krivo što je Barca ikako došla u LP nakon Chelsea. Chelsea je treba biti tu ali šta češ dešava se. A Barca je dobila i Arsenala u finalu LP. Jesam li ja kriv što onda Henry nije mogao dati gol slabom Valdezu.
Uspoređuješ 6-7 lp sa 0 lp. Navijaj za Arsenal, nisi ni A od onoga Arsenala što je imao po 50 utakmica bez poraza. Neka se ti i Wenger tješite da imate uvijek vrlo mladu ekipu. Adebayor, Persie, to su igrači....
- hidrant
#824 Re: FC Barcelona
Opet se pozivas na neke drugorazredne trofeje tipa LP.Rz88 wrote:Koliko LP ima Arsenal a koliko Pirlo, toliko o tvojoj objektivnosti kada svi svjetski stručnjacit kažu da igraju najljepši nogomet na svijetu. Jedino se ti pojavuljuješ iu kažeš da nije.
Opet ponavljam da je lahko igrati protiv nakih Santandera i sl.
Barcina pobjeda protiv Arsenala u finalu LP je bila cista kao suza. Ha?
Postao si mi malo agresivan, usljed svog podredenog polozaja u ovoj debati.
off
Moram braniti cast!
- Rz88
#825 Re: FC Barcelona
Tješi se ti , prazne vitrini ostaju. Džabe ti je govoriti šta bi bilo kad bi bilo, zna se ko je osvojio titulu neće pisati na peharu ko je bio bolje, ustvari Barca je sve utakmice bila bolja osim protiv Chelsea.