jest tek u drugom OT ali pobjeda je zasluzena...ovaj me njihov golman tako isfurava da to nije normalno, frajer je svugdje. Njemu dati 3 gola je kao nekom drugom 6
Jel mi komsinica ziva?
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Boston izgubio .. kako bem im misha .. shta bi ... nisam gledao tekmu ...Bordolini wrote:Veceras moramo zatvoriti ovu seriju sa Buffalom.
Zao mi Montreala
awekenings wrote:Boston izgubio .. kako bem im misha .. shta bi ... nisam gledao tekmu ...Bordolini wrote:Veceras moramo zatvoriti ovu seriju sa Buffalom.
Zao mi Montreala... vidim i Montreal pobedio .. shta se deshava veceras ... koji vrag ....
![]()
![]()
Shoshana wrote:Ah, evo i mrskog neprijatelja.![]()
'Djes' ba komsija, tol'ko te dugo nema da sam ti i ime zaboravila![]()
Pa sta kazes, nije ti dosta sto si Bostonas, jos si i pitar... Samo mi jos reci da si crn, jevrej i gej
![]()
(za one koji me ne poznaju - ovo je sala bez ikakvih predrasuda, osim sportskih, naravno!)
Neka smo ih dobili, i trebali smo. Da ima imalo pravde, ova bi serija bila juce zavrsena 4:1 za Montreal. Ja sve ovo gledam, pa mi nikako nije jasno kako je Washington uspio uzeti divizijuDa ovi moji mamlazi imaju imalo samopouzdanja (k'o sto nemaju) rasturili bi ih. Ovako, sve me strah, zacas voda udje u usi.
Jos da dodam, mada ja, za razliku od mnogih, smatram da je Oveckin najtalentovaniji hokejas u ligi - ispao je tolika supcina u svoja zadnja dva boravka u Montrealu, da ja od sveg srca zelim da konacno sam sebi slomi nogu i da vise nikada ne izadje na led! Houg!
Pa necu valjda doci kad izgubimo, da me zajebavasBordolini wrote:Shoshana wrote:Ah, evo i mrskog neprijatelja.![]()
'Djes' ba komsija, tol'ko te dugo nema da sam ti i ime zaboravila![]()
Pa sta kazes, nije ti dosta sto si Bostonas, jos si i pitar... Samo mi jos reci da si crn, jevrej i gej
![]()
(za one koji me ne poznaju - ovo je sala bez ikakvih predrasuda, osim sportskih, naravno!)
Neka smo ih dobili, i trebali smo. Da ima imalo pravde, ova bi serija bila juce zavrsena 4:1 za Montreal. Ja sve ovo gledam, pa mi nikako nije jasno kako je Washington uspio uzeti divizijuDa ovi moji mamlazi imaju imalo samopouzdanja (k'o sto nemaju) rasturili bi ih. Ovako, sve me strah, zacas voda udje u usi.
Jos da dodam, mada ja, za razliku od mnogih, smatram da je Oveckin najtalentovaniji hokejas u ligi - ispao je tolika supcina u svoja zadnja dva boravka u Montrealu, da ja od sveg srca zelim da konacno sam sebi slomi nogu i da vise nikada ne izadje na led! Houg!Znao sam ja da ces ti doci cim ste potkacili nekakvu pobjedu
. Neka, drago mi je zbog tebe, nisam ja ko neki sto komsijama cak ni ime ne mogu zapamtiti
![]()
Sad problem i sto sam BORDO? eee ove boston-montreal zajebancije mogu tolerisati ali u te bordo mi ne diraj...ja i ti neprijatelji na svim poljima izgleda?!Taman kontam u Montreal slijedece hefte, mislio sam ti rundu zvati
ali sad ne smijem
Sto se tice vase pobjede, drago mi je. Nisam gledao pa ne znam kako je to islo ali sto dalje dogurate bolje nama ostalim. Ili napatite Washington da nama bude lakse ili nama dodjite na noge-jos bolje
Sta je to supchinaOveckin uradio?
Ma nije nesto da "ubise" ali dobro igraju ... kao shto neko reche u prethodnom postu dosad su realno trebali i voditi u seriji ako ne i pobjediti samo da su imali malo vishe samopouzdanja i malo vishe promisljenosti ... ali u svakom slucaju ocekujem prolaz Capsa ... Chicago se opet napati sa Nashvileom kao i Pitsburgh sa Ottawom .. vrlo lako su mogli biti i drugaciji rezultati ... Veceras Detroit ...mislim da bi Detroit to trebao reshiti iako ocekjem zahebanu tekmu .. ali ... vi šel si ..Topla voda wrote:ubi ovaj vasington
Boston ... ocekivano ..Bordolini wrote:Bruins 4:2, adio Buffalo.![]()
Boga mi komsinica izbori 7 tekmu, aferim. Nije mi zbog nje
nego zbog onog supka Oveckina

Nije ovo niko ocekiv'o... ali znas kako ovdje kazu: U plejofu je sve moguce.... Odo' jos da se dernjam... pusta steta sto nije bar petakBordolini wrote:wow, nisam ovo ocekivao ali hvala komsilare![]()
Flyersi u petak ovdje dolaze, extra
Drugarice jel se slavilo sinoc?Shoshana wrote:And the hero, #41
JAroslav HalaK
Odradi Vankuver Chicago ... kolko tolko ... jednostavno nije bio njihov dan ... Ali Boston s druge strane, fenomenalna tekma ...bash sam uzivao ...Topla voda wrote:i sta je veceras,evo vodi vankuver u cikagu na pocetku serije?
0-5 na kraju druge![]()
ubise siroti mali cikago