Stocharov i Pittov NHL kutak

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Bordolini

#801 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Bordolini »

Bruins! :dance:
jest tek u drugom OT ali pobjeda je zasluzena...ovaj me njihov golman tako isfurava da to nije normalno, frajer je svugdje. Njemu dati 3 gola je kao nekom drugom 6 :-D. Uglavnom, 3:1 :)

Jel mi komsinica ziva? :D
awekenings

#802 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by awekenings »

Ispadoshe Devilsi, za mene totalno neocikivano ...Washington i dalje gazi i ocekujem da Montreal veceras zavrsi svoje ucestvovanje u playoffu ... :D ... San Jose se valjda probudio i valjda ce konachno resiti ovu seriju protvi Avsa, opet se pate u prvom krugu misha im, iako su prakticno u svakoj tekmi bili bolji od Colorada...Chicago ce naravno proci Nashville, pa mora proci, nistu toliki bogalji da ne prodju... A veceras se navija za Boston, bolji su bili u svakoj tekmi dosad pa valjda ce i veceras .. nadati se da Miller nece imati svoje veche mada uvijek dobro brani ... ali ipak .. Boston ima Raska :D ....
Bordolini

#803 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Bordolini »

Veceras moramo zatvoriti ovu seriju sa Buffalom.
Zao mi Montreala :D
awekenings

#804 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by awekenings »

Bordolini wrote:Veceras moramo zatvoriti ovu seriju sa Buffalom.
Boston izgubio .. kako bem im misha .. shta bi ... nisam gledao tekmu ... :sad: ... vidim i Montreal pobedio .. shta se deshava veceras ... koji vrag .... :? :? :?
Urden

#805 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Urden »

ni ja fkt ne kontam sta bi sa Washingtonom veceras :-? ja sam vala i ocekivo pobjedu Buffala , Boston se mucio zadnju utakmicu i kod kuce , pa su stizali zaostatak od 0 : 2 , i tek nakon produzetaka pobijedili , gledo sam trecu trecinu , kad je Boston izjednacio Buffalo je napadao do kraja tekme , i po meni su tad ne zasluzeno izgubili. Al evo Red Wingsi vode :-D a sutra Chicago ce da odere Nashville , dok ocekujem da moji ljubimci Pittsburgh zavrsi seriju protiv Ottawe. ako prodju Ottawu a sve su prilike da hoce , nebi trebali imat puno problema do finala Istoka , jer onda igraju protiv Flyersa koji su iznenadjujuce za mene prosli Devilse :-? . Sve u svemu ovo ce biti pravo zanimljiv play off jer nema izrazitog favorita :D sry na malo duzem postu , al ovo mi je prvi post na ovom topicu ( nisam ga prije vidio :D ) :sax:
Bordolini

#806 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Bordolini »

awekenings wrote:
Bordolini wrote:Veceras moramo zatvoriti ovu seriju sa Buffalom.
Boston izgubio .. kako bem im misha .. shta bi ... nisam gledao tekmu ... :sad: ... vidim i Montreal pobedio .. shta se deshava veceras ... koji vrag .... :? :? :?

Nisam bas sve gledao, u istom terminu su igrali i Celticsi pa sam saltao s kanala na kanal ali po vidjenom Bruinsi zasluzen poraz. Rask mi je djelovao nesigurno.
Nema veze, oprosteno im je ali slijedecu moraju pobjediti. U ponedjeljak aBd.

Montreal hmm...iznenadjenje ali drago mi je, nek ne bude sve laganica.
Shoshana

#807 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Shoshana »

Ah, evo i mrskog neprijatelja. :D

'Djes' ba komsija, tol'ko te dugo nema da sam ti i ime zaboravila :lol: :lol: Pa sta kazes, nije ti dosta sto si Bostonas, jos si i pitar... Samo mi jos reci da si crn, jevrej i gej :roll: :mrgreen: (za one koji me ne poznaju - ovo je sala bez ikakvih predrasuda, osim sportskih, naravno!)

Neka smo ih dobili, i trebali smo. Da ima imalo pravde, ova bi serija bila juce zavrsena 4:1 za Montreal. Ja sve ovo gledam, pa mi nikako nije jasno kako je Washington uspio uzeti diviziju :? Da ovi moji mamlazi imaju imalo samopouzdanja (k'o sto nemaju) rasturili bi ih. Ovako, sve me strah, zacas voda udje u usi.

Jos da dodam, mada ja, za razliku od mnogih, smatram da je Oveckin najtalentovaniji hokejas u ligi - ispao je tolika supcina u svoja zadnja dva boravka u Montrealu, da ja od sveg srca zelim da konacno sam sebi slomi nogu i da vise nikada ne izadje na led! Houg!
Bordolini

#808 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Bordolini »

Shoshana wrote:Ah, evo i mrskog neprijatelja. :D

'Djes' ba komsija, tol'ko te dugo nema da sam ti i ime zaboravila :lol: :lol: Pa sta kazes, nije ti dosta sto si Bostonas, jos si i pitar... Samo mi jos reci da si crn, jevrej i gej :roll: :mrgreen: (za one koji me ne poznaju - ovo je sala bez ikakvih predrasuda, osim sportskih, naravno!)

Neka smo ih dobili, i trebali smo. Da ima imalo pravde, ova bi serija bila juce zavrsena 4:1 za Montreal. Ja sve ovo gledam, pa mi nikako nije jasno kako je Washington uspio uzeti diviziju :? Da ovi moji mamlazi imaju imalo samopouzdanja (k'o sto nemaju) rasturili bi ih. Ovako, sve me strah, zacas voda udje u usi.

Jos da dodam, mada ja, za razliku od mnogih, smatram da je Oveckin najtalentovaniji hokejas u ligi - ispao je tolika supcina u svoja zadnja dva boravka u Montrealu, da ja od sveg srca zelim da konacno sam sebi slomi nogu i da vise nikada ne izadje na led! Houg!

:D Znao sam ja da ces ti doci cim ste potkacili nekakvu pobjedu :-D . Neka, drago mi je zbog tebe, nisam ja ko neki sto komsijama cak ni ime ne mogu zapamtiti :x :D

Sad problem i sto sam BORDO? eee ove boston-montreal zajebancije mogu tolerisati ali u te bordo mi ne diraj...ja i ti neprijatelji na svim poljima izgleda?! :lol: Taman kontam u Montreal slijedece hefte, mislio sam ti rundu zvati :-) ali sad ne smijem :D

Sto se tice vase pobjede, drago mi je. Nisam gledao pa ne znam kako je to islo ali sto dalje dogurate bolje nama ostalim :-D. Ili napatite Washington da nama bude lakse ili nama dodjite na noge-jos bolje :)
Sta je to supchina :D Oveckin uradio?
Shoshana

#809 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Shoshana »

Bordolini wrote:
Shoshana wrote:Ah, evo i mrskog neprijatelja. :D

:D Znao sam ja da ces ti doci cim ste potkacili nekakvu pobjedu :-D . Neka, drago mi je zbog tebe, nisam ja ko neki sto komsijama cak ni ime ne mogu zapamtiti :x :D

Sad problem i sto sam BORDO? eee ove boston-montreal zajebancije mogu tolerisati ali u te bordo mi ne diraj...ja i ti neprijatelji na svim poljima izgleda?! :lol: Taman kontam u Montreal slijedece hefte, mislio sam ti rundu zvati :-) ali sad ne smijem :D
Sto se tice vase pobjede, drago mi je. Nisam gledao pa ne znam kako je to islo ali sto dalje dogurate bolje nama ostalim :-D. Ili napatite Washington da nama bude lakse ili nama dodjite na noge-jos bolje :)
Sta je to supchina :D Oveckin uradio?
Pa necu valjda doci kad izgubimo, da me zajebavas :? Ja - jest' da navijam za Montreal, al' mojoj ludosti ipak ima granica :lol: :lol:

Supcina? U Montrealu, prije svakog izlaska ekipe na led dva djeteta (najcesce se radi o bolesnoj djeci iz Montrealove fondacije) obidju polovinu terena sa zastavama Montreala i postave se pored vrata da docekaju igrace. Pri prvom susretu je Oveckin sjeo na klupu (koja je pored vrata) i posipao vodom jedno od te djece. Da se barem htio nasaliti sa djetetom, prisao bi mu valjda nakon toga, pa mu dao high-five ili ga potapsao po ramenu, ili nesto. Ali ne... Supcina se ocito zabavlja maltretirajuci bolesne petogodisnjake. Pri drugom mecu se zaletio sa kraja terena i zakocio na 20 centi ispred tog djeteta sa zastavom. I opet.... da je prisao djetetu pa ga potapsao po ramenu - moglo se reci, hajde, nije mislio... ili bilo sta... ALi dvaput zaredom... Mislim, svaka mu cast, bas je ispao mangup :x
Topla voda

#810 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Topla voda »

ubi ovaj vasington :)
awekenings

#811 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by awekenings »

Topla voda wrote:ubi ovaj vasington :)
Ma nije nesto da "ubise" ali dobro igraju ... kao shto neko reche u prethodnom postu dosad su realno trebali i voditi u seriji ako ne i pobjediti samo da su imali malo vishe samopouzdanja i malo vishe promisljenosti ... ali u svakom slucaju ocekujem prolaz Capsa ... Chicago se opet napati sa Nashvileom kao i Pitsburgh sa Ottawom .. vrlo lako su mogli biti i drugaciji rezultati ... Veceras Detroit ...mislim da bi Detroit to trebao reshiti iako ocekjem zahebanu tekmu .. ali ... vi šel si ..
Globus

#812 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Globus »

A ya utakmice Montreal i Washington..a ya atmosfere :D jbt slabo ja ovaj hokej pravim al ovo je ludilo :D ovaj golman montreala 40 i nesto odbrana :D 3 0 vode .. jbt :D
Bordolini

#813 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Bordolini »

Bruins 4:2, adio Buffalo. :-D
Boga mi komsinica izbori 7 tekmu, aferim :D. Nije mi zbog nje :-D nego zbog onog supka Oveckina :x
awekenings

#814 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by awekenings »

Bordolini wrote:Bruins 4:2, adio Buffalo. :-D
Boga mi komsinica izbori 7 tekmu, aferim :D. Nije mi zbog nje :-D nego zbog onog supka Oveckina :x
Boston ... ocekivano .. :D ... Montreal ... neocekivano ... :-) .... Detroit ... nidje veze .... Vancouver .. ocekivano ....Philadelphia ...totalno neocekivano ....ne zna se vishe ko pije a ko placa ... :lol:
Bordolini

#815 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Bordolini »

Sad moram navijati za Montreal da uzmu Washington jer bi u tom slucaju Boston imao home court advantage protiv Flyersa...a kako da covjek za njih navija? :-) :-D
Ako ipak Washington pobjedi onda idemo na noge Pittsburghu.
Sve u svemu bice interesantno. :)
awekenings

#816 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by awekenings »

Ma ja veceras navijam Za Wash ... gledao sam skoro sve tekme, vidi se da je Wash bolji .. mada je mogao i Monteral vrlo lako uzeti seriju ... ovaj playoff je bash zaheban za proceniti ... cestitke Detroitu ,.,,potajno simpatiziram staronje ... :D
Globus

#817 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Globus »

Vodi Montreal :D :thumbup: Ja hokej slabo pratim al zavolit cu ovaj tim haman :D
Shoshana

#818 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Shoshana »

Bye-bye Washington!

Go Habs Go! :D
Bordolini

#819 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Bordolini »

wow, nisam ovo ocekivao ali hvala komsilare :-D
Flyersi u petak ovdje dolaze, extra :wink:
Shoshana

#820 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Shoshana »

And the hero, #41

Image

JAroslav HalaK
Shoshana

#821 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Shoshana »

Bordolini wrote:wow, nisam ovo ocekivao ali hvala komsilare :-D
Flyersi u petak ovdje dolaze, extra :wink:
Nije ovo niko ocekiv'o... ali znas kako ovdje kazu: U plejofu je sve moguce.... Odo' jos da se dernjam... pusta steta sto nije bar petak :oops: :-D
Bordolini

#822 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Bordolini »

sto bi bilo dobro da zajednicki potopimo ove iz Pensilvanije i nadjemo se u finalu...auu bilo bi krvi do koljena...a nije nemoguce tita mi:)
hajd ti uzivaj...btw vi igrate vec u petak a mi ipak u subotu.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#823 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Admir_1984 »

Shoshana wrote:And the hero, #41

Image

JAroslav HalaK
Drugarice jel se slavilo sinoc? :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Daj jos slika sa fejs on d plejs :D
Topla voda

#824 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Topla voda »

i sta je veceras,evo vodi vankuver u cikagu na pocetku serije? :-)

0-5 na kraju druge :D

ubise siroti mali cikago :D
awekenings

#825 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by awekenings »

Topla voda wrote:i sta je veceras,evo vodi vankuver u cikagu na pocetku serije? :-)

0-5 na kraju druge :D

ubise siroti mali cikago :D
Odradi Vankuver Chicago ... kolko tolko ... jednostavno nije bio njihov dan ... Ali Boston s druge strane, fenomenalna tekma ...bash sam uzivao ... :thumbup:
Post Reply