Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Postovani!! Danas sam posjetio prvi put ovu stranicu na kratko..Lijepo izgleda Sarajevo,posebno objekti gradjeni stotine godina prije/to dijaspora zna/.Moja molba je da pisete kako se zivi i ko sve zivi i sta radi od ovog grada i ovog naroda.Pisite o politicararima sta rade ovom narodu,kako zive penzioneri,omladina,borci,invalidi.pisite kako ubijaju zivotinje...pisite....Mozda dijaspori nece vise biti vazne fasade i panorame ove nesretne Bosne??!!
miroslav76 wrote:Postovani!! Danas sam posjetio prvi put ovu stranicu na kratko..Lijepo izgleda Sarajevo,posebno objekti gradjeni stotine godina prije/to dijaspora zna/.Moja molba je da pisete kako se zivi i ko sve zivi i sta radi od ovog grada i ovog naroda.Pisite o politicararima sta rade ovom narodu,kako zive penzioneri,omladina,borci,invalidi.pisite kako ubijaju zivotinje...pisite....Mozda dijaspori nece vise biti vazne fasade i panorame ove nesretne Bosne??!!
Zasto?
Da vi mozete uvidjeti koliko vam je gore bolje ?
Ili da nam pisete suosjecajne poruke?
miroslav76 wrote:Postovani!! Danas sam posjetio prvi put ovu stranicu na kratko..Lijepo izgleda Sarajevo,posebno objekti gradjeni stotine godina prije/to dijaspora zna/.Moja molba je da pisete kako se zivi i ko sve zivi i sta radi od ovog grada i ovog naroda.Pisite o politicararima sta rade ovom narodu,kako zive penzioneri,omladina,borci,invalidi.pisite kako ubijaju zivotinje...pisite....Mozda dijaspori nece vise biti vazne fasade i panorame ove nesretne Bosne??!!
Zasto?
Da vi mozete uvidjeti koliko vam je gore bolje ?
Ili da nam pisete suosjecajne poruke?