arzuhal wrote:Pocrniće mi oči od tolke kahve..de malo ovog
Nemoj ovo bolan Arza........valja sutra i bez vode
arzuhal wrote:Pocrniće mi oči od tolke kahve..de malo ovog
Ehehe, to je prava stvar, al ne znam gdje si u ova doba godine to nabavio, nije ti sad sezona za to. Ja sam mesar, hehe i toga zimi prodam na tone, a isto toliko cini mi se i pojedem,al sad nema. Ako je to ono sto mislim da jee.arzuhal wrote:Pocrniće mi oči od tolke kahve..de malo ovog
Neka ba, šta nas brigasuspect_zero wrote: Nemoj ovo bolan Arza........valja sutra i bez vode![]()
![]()
Imam neke veze u podzemlju, znam ljude i to...ništa golemo, tek usluga za uslugicu..pa mi dobave vako maloButcher wrote:Ehehe, to je prava stvar, al ne znam gdje si u ova doba godine to nabavio, nije ti sad sezona za to. Ja sam mesar, hehe i toga zimi prodam na tone, a isto toliko cini mi se i pojedem,al sad nema. Ako je to ono sto mislim da jee.
Ako nista onda bar da se sjetimo u mislima i dovama evo nasao sam jedan tekst o Ramazanu u Gazi ...arzuhal wrote:Selam alejkum, narode.
Molim Allaha da olakša u ovom ramazanu stanovnicima Gaze.
istocnjak wrote:Htio sam vas upitati za misljenje o onim iftarima koji se organizuju na Hajatu tv?
Bas su mi nekako sasvim neumjesni i neprikladni. Nakon toga gledam vijesti ... govori neka zena koja je radila u Pretisu kako nema hljeba da jede ... I onda kontam koliko je takvih koji imaju u kuci tv ... a nemaju sa cime da iftare dok oni tamo na jedu razna jela ... bas mi to bezveze ...
Sta vi mislite o tome?
hadžinice pogledaj ovo gore od Bugarija obaveznohadzinica wrote:nismoooo..razumijem ja tvoj hal i sta te dovelo do tih tema..kontam i ja o tome, kontam..al nosim u sebi i borham se , u dusi... i ucinim koliko sta mogu, sto dovom, sto kakvim od srca pozivom na iftar... nekih mi dragih postaca...
Dobro necemo teskih tema ... to su neka moja razmisljanja ... sta ces sve je to sudbina, odredjenje ... kader ...Ahmmed wrote:istocnjak wrote:Htio sam vas upitati za misljenje o onim iftarima koji se organizuju na Hajatu tv?
Bas su mi nekako sasvim neumjesni i neprikladni. Nakon toga gledam vijesti ... govori neka zena koja je radila u Pretisu kako nema hljeba da jede ... I onda kontam koliko je takvih koji imaju u kuci tv ... a nemaju sa cime da iftare dok oni tamo na jedu razna jela ... bas mi to bezveze ...
Sta vi mislite o tome?
Ma, vidi, prijatelju.....ne bi trebao tako strogo gledati na činjenicu koju si naveo.....I nisam baš siguran da jedu razna jela...... Pogotovo u ovogodišnjem ramazanskom programu, čini mi se da se ne pretjeruje sa brojem jela, a pogotovo sa količinom hrane koja se priprema....I industrija je to.....Oglašivačima iz industrije hrane odgovaraju ovakve rubrike u okviru ramazanskog programa,reklama je to, a ona se plaća. Zahvaljujući i tim reklamama,u okviru ramazanskog programa, pretpostavljam da tristotinjak porodica( otprilike 300 ljudi radi na toj televiziji) čiji se budžet nadopunjava i novcem zarađenim na Hayatu,može da živi relativno pristojno!
we alejkumusselam we rahmetullahi we berekatuhu, uvažena hadžinice!hadzinica wrote:selam alejkum Ahmmede![]()
( nosis lijepo ime kao i moj stariji sin)
Htio sam vas upitati za misljenje o onim iftarima koji se organizuju na Hajatu tv?
Sta vi mislite o tome?
Da mubarek mjesec Ramazan je velika milost vjernicima od Allaha dž.š. da se sjete Njegove blagodati i budu mu zahvalni na svemu ...Ahmmed wrote:istočnjak, ma nisu teške teme. Normalno je da razgovaramo i o tome, normalno je da razmišljamo o mnogo čemu, pogotovo u ramazanu, normalno je da razmišljanja dijelimo s drugima, da čujemo i drugačija mišljenja.
Alejkumu selam,BHF_Manijak wrote:Ee selam braco moja i sestre!!!
@Istocnjak,imam ti cijelo ovo predavanje,super je,jedno od najboljih hafizovih predavanja!!imas ja mislim skinuti na stranici hajrat.com!!
ako ste mislili da ste kutarisali BHF_Manijaka,ipak sam tu![]()
![]()
ne spavaju... sad ide red nafila, red kahve pa red forumanja... ja odoh peglatistocnjak wrote:Alejkumu selam i ti si tu ... bas kontam nije valjda da su svi zaspali ...
hahahahah dobro si ...Kwaheri wrote:ne spavaju... sad ide red nafila, red kahve pa red forumanja... ja odoh peglatistocnjak wrote:Alejkumu selam i ti si tu ... bas kontam nije valjda da su svi zaspali ...
Kwaheri wrote:ve la havle ve la kuvvete illa billahi... insani dobri, spavate li vi? mahsuz vam selam... p. s. ahmo, neka te..