SP POOL - UCESNICI - TABELA - NAGRADE

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Shoshana

Post by Shoshana »

Edit wrote:
Shoshana wrote:Vala Pape, stvarno si ovo momacki odradio! Svaka cast! Zahvaljujem za dobroj zabavi i uljepsanom svjetskom prvenstvu!

Hvala ocu, hvala majci, hvala komsijama, hvala FIFI, hvala forumu, hvala sponzorima i, last but not the least, hvala Haretu :D (cija cestitka nije prosla nezapazeno)!
I hvala papetu na cokoladi, htjela si dodat :)
Ja se lijepo zahvalih sponzorima... :roll:
Saian

Post by Saian »

care neka te gore da te imam na oku, bolje nego da mi se motas oko repa :D :D :D
Harrys

Post by Harrys »

:D Shoshana,volis li ti cokoladu? :lol: :lol: Image
Mislim,nisam te primjetio na temi cokolada. :D :-)
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Edit wrote:
uupssss :shock:
ja svoju vec dodijelila... nadam se da ti to ne kvari finish :?
Edit wrote:Horni, okano... smiješi ti se Čola :lol:

Obozavam tetu Edit :D:D

Citirati :D:D
max_power

Post by max_power »

Izadjite na balkone pozdravite sampione :D
Vidimo se na EURO2008 :oops:
krava

Post by krava »

samo da javim da je kod mene Saianova nagrada tj cd dubioze koji bi trebala uruciti 45-om takmicaru....a to je Brando!

pretpostavljam da nece biti neka zvanicna dodjela nagrada, da ja to mogu rijesiti face to face?
:D
Edit

Post by Edit »

horns&drums wrote: Obozavam tetu Edit :D:D
Citirati :D:D
A ja obozavam kad me citiraju 8)
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Ja bih da oficijelno objavim da je izrada priznanja za organizatora POOLa zvanično završena i da je ista spremna za uručenje. :-D
alek

Post by alek »

congrats :D hajd zakaci ovdje neki scan ili nesto
alek

Post by alek »

:D :D ne zaboravi, zasluzeno zaradjeni cd BW sa posvetom :D :D mozda da mi flu uruci nagradu :? :D meni je svejedno, biraj :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

alek wrote:congrats :D hajd zakaci ovdje neki scan ili nesto
it will happen, but kao što rekoh nekad ranije, nije zonfa dok ne uručimo zvanično čovjeku zbog surprajsa.
alek

#812 Re: SP POOL - UCESNICI - TABELA - NAGRADE

Post by alek »

pape wrote:Nagrada za najlosije plasiranu takmicarku u igri:
CD "The best of Barry White", sa sponzorovom posvetom. / - sponzor Zoom................................ dobitnica: - alek
jesam li samo ovo osvojila :?
alek

Post by alek »

Max.Cherry wrote:it will happen, but kao što rekoh nekad ranije, nije zonfa dok ne uručimo zvanično čovjeku zbog surprajsa.
kako cemo ga iznenaditi kad pape vec zna cak i kakav je kvalitet papira :? hajmo ga ovdje iznenaditi :D :?
fishtrija

Post by fishtrija »

...
Last edited by fishtrija on 29/10/2007 14:09, edited 2 times in total.
car-x

Post by car-x »

Saian wrote:care neka te gore da te imam na oku, bolje nego da mi se motas oko repa :D :D :D
tjesi se..
Stitch__

Post by Stitch__ »

ja ne skontah kome saljem nagradu :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Stitch__ wrote:ja ne skontah kome saljem nagradu :D
Zidaneu :D:D:D
Brando

Post by Brando »

krava wrote:samo da javim da je kod mene Saianova nagrada tj cd dubioze koji bi trebala uruciti 45-om takmicaru....a to je Brando!

pretpostavljam da nece biti neka zvanicna dodjela nagrada, da ja to mogu rijesiti face to face?
:oops: a ja mislio bice tu tepih, kamere, poziranje, intervjui, manekenke
ovo ono... :-? :)

Hvala Saianu sto je mislio na zlatnu sredinu poretka :D :D
Edit

Post by Edit »

Ako pape dolazi ovog lljeta u Sarajevo... moglo bi mu se organizirati urucenje - u Karabitu, recimo :))
alek

Post by alek »

at mejdan :oops:
tigris

Post by tigris »

alek wrote:at mejdan :oops:
obavezno :) samo nemaju milk sejka :roll: nema ni bezalkoholnog piva :D :D

cudni su s tim ima- nema :roll: inace je savrsno za dodjele :-) moze pape da mase sa sadrvana :D :D :D
Harrys

#822 Re: SP POOL - UCESNICI - TABELA - NAGRADE

Post by Harrys »

pape wrote:
NAGRADE:

- Nagrade za najbolje plasiranu takmicarku u igri:
1303 gr. cokoladnih proizvoda. / - sponzor Pape
CD "Unica fibre" - Gibboni, sa sponzorovom posvetom. / - sponzor Edu
CD "Kopriva" - Al Dino. / - sponzor Tigris .................................................................................................. dobitnica: - Shoshana

- Nagrada za drugoplasiranu takmicarku u igri:
CD "Kopriva" - Al Dino. / - sponzor Tigris .................................................................................................. dobitnica: - A

- Nagrada za treceplasiranu takmicarku u igri:
CD "Kopriva" - Al Dino. / - sponzor Tigris .................................................................................................. dobitnica: - black-cat

- Nagrade za najbolje plasiranog takmicara u igri:
703 gr. cokoladnih proizvoda. / - sponzor Pape
CD "Dubioza kolektiva". / - sponzor SA-X ................................................................................................. dobitnik: - nobody

- Nagrada za najuspjesnijeg ucesnika/cu nakon kvalifikacija SP-a:
CD "Dubioza kolektiva". / - sponzor SA-X ................................................................................................. dobitnik: - Neki lik

- Nagrada za ucesnika/cu koji pogodi najvise nerijesenih rezultata:
CD "Dubioza kolektiva". / - sponzor SA-X ................................................................................................. dobitnik: - ?

- Nagrada za najbolje plasiranog/nu sa Italijom kao sampionom:
CD "Metallica" (mp3 format). / - sponzor Stitch ...................................................................................... dobitnik: - ?

- Nagrada ucesniku ciji favorit zavrsi najlosije na SP-u:
CD kompilacija "Muzika raspolozenja". / - sponzor A ............................................................................ dobitnik: - ?

- Nagrada za najlosije plasiranu takmicarku u igri:
CD "The best of Barry White", sa sponzorovom posvetom. / - sponzor Zoom ................................ dobitnica: - alek

- Nagrada za najlosije plasiranog muskog ucesnika u igri:
CD "Okano" - Z. Colic. / - sponzor Edit ....................................................................................................... dobitnik: - Prince

- Nagrada za najboljeg prognozera iz Sarajeva:
3 cokoladne banane. / - sponzor ZmijaIzmaj ........................................................................................... dobitnik: - ?

- Nagrada najlosije plasiranom muskom ucesniku iz Sarajeva:
1 lutrija "greba". / sponzor Alek .................................................................................................................. dobitnik: - ?

- Nagrada ucesniku koji pogodi najvise polufinalista:
Kilogram svjezih cevapa. / - sponzor H&D ............................................................................................... dobitnik: - ?

- Ucesnici koja bude imala najvise tacno prognoziranih rezultata pripada nagrada:
CD "Greatest Love Songs" - Frank Sinatra + tamna cokolada / - sponzor Max.Cherry ................ dobitnica: - ?

- Ucesniku koji bude 45-ti na konacnoj listi pripada nagrada:
CD "Dubioza kolektiva" / - sponzor Saian ................................................................................................. dobitnik: - Brando

- Ucesniku/ci pool-a sa najvise pogodjenih rezultata Engleske + Italije pripast ce nagrada:
Dvostruki CD "The Sopranos OST" /- sponzor Max.Cherry .................................................................. dobitnik: - ?

Treca, najvaznija nagrada, ... :-) .... ciji se dobitnik vec zna, ... 8-) ... Organizatoru Pool-a:
Specijalna diploma, uradjena na specijalnom vrhunskom papiru, potpisana od ucesnika pool-a / - sponzor Max.Cherry

Osvajac ove nagrade Vam se srdacno zahvaljuje, ... :-) :) :-) :) :-)
Svim poznatim osvajacima nagrada kao i onima koji ce biti naknadno objavljeni iskrene cestitke i BRAVO. :) :)
tigris

Post by tigris »

nema se kupiti originalni cd koprive :roll: cure sta cemo? :D ja dogovaram sa papom alternative pa kad bidne javim se osvajacicama :-)

kazu cd puko ko halva........ :D :D :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

NAGRADE:

- Nagrade za najbolje plasiranu takmicarku u igri:
1303 gr. cokoladnih proizvoda. / - sponzor Pape
CD "Unica fibre" - Gibboni, sa sponzorovom posvetom. / - sponzor Edu
CD "Kopriva" - Al Dino. / - sponzor Tigris .................................................................................................. dobitnica: - Shoshana

- Nagrada za drugoplasiranu takmicarku u igri:
CD "Kopriva" - Al Dino. / - sponzor Tigris .................................................................................................. dobitnica: - A

- Nagrada za treceplasiranu takmicarku u igri:
CD "Kopriva" - Al Dino. / - sponzor Tigris .................................................................................................. dobitnica: - black-cat

- Nagrade za najbolje plasiranog takmicara u igri:
703 gr. cokoladnih proizvoda. / - sponzor Pape
CD "Dubioza kolektiva". / - sponzor SA-X ................................................................................................. dobitnik: - nobody

- Nagrada za najuspjesnijeg ucesnika/cu nakon kvalifikacija SP-a:
CD "Dubioza kolektiva". / - sponzor SA-X ................................................................................................. dobitnik: - Neki lik

- Nagrada za ucesnika/cu koji pogodi najvise nerijesenih rezultata:

- Nagrada za najbolje plasiranog/nu sa Italijom kao sampionom:
CD "Metallica" (mp3 format). / - sponzor Stitch ...................................................................................... dobitnik: - nobody

- Nagrada ucesniku ciji favorit zavrsi najlosije na SP-u:
CD kompilacija "Muzika raspolozenja". / - sponzor A ............................................................................ dobitnik: - breskva

- Nagrada za najlosije plasiranu takmicarku u igri:
CD "The best of Barry White", sa sponzorovom posvetom. / - sponzor Zoom ................................ dobitnica: - alek

- Nagrada za najlosije plasiranog muskog ucesnika u igri:
CD "Okano" - Z. Colic. / - sponzor Edit ....................................................................................................... dobitnik: - Prince

- Nagrada za najboljeg prognozera iz Sarajeva:
3 cokoladne banane. / - sponzor ZmijaIzmaj ........................................................................................... dobitnik: - ?

- Nagrada najlosije plasiranom muskom ucesniku iz Sarajeva:
1 lutrija "greba". / sponzor Alek .................................................................................................................. dobitnik: - ?

- Nagrada ucesniku koji pogodi najvise polufinalista:
Kilogram svjezih cevapa. / - sponzor H&D ............................................................................................... dobitnik: - vodolija_33

- Ucesnici koja bude imala najvise tacno prognoziranih rezultata pripada nagrada:
CD "Greatest Love Songs" - Frank Sinatra + tamna cokolada / - sponzor Max.Cherry ................ dobitnica: - A

- Ucesniku koji bude 45-ti na konacnoj listi pripada nagrada:
CD "Dubioza kolektiva" / - sponzor Saian ................................................................................................. dobitnik: - Brando

- Ucesniku/ci pool-a sa najvise pogodjenih rezultata Engleske + Italije pripast ce nagrada:
Dvostruki CD "The Sopranos OST" /- sponzor Max.Cherry .................................................................. dobitnik: - Bobi

Treca, najvaznija nagrada, ... .... ciji se dobitnik vec zna, ... ... Organizatoru Pool-a:
Specijalna diploma, uradjena na specijalnom vrhunskom papiru, potpisana od ucesnika pool-a / - sponzor Max.Cherry

Kao sto primjecujete, skoro svi dobitnici su poznati.
Za ove dvije nagrade koje su jos pod upitnikom, nemam podatke, tj. ne znam tko je iz Sarajeva!?
U narednom postu (sutra) ce biti pojasnjeno kako da posaljemo i preuzmemo nagrade, .... kako da to sve to fino i na najljepsi nacin privedemo kraju.
Istovremeno cu postirati neke dijelove iz PP-prepiske sa nekim od osvajaca nagrada. Zaista je bilo lijepo igrati ovu igru sa vama.
alek

Post by alek »

znam ja :D ako princ nije iz SA, onda greba ide manijaku

prince :? pa kako to tako lose :? :D :D :D
Post Reply