HEHEHHEHEH......ZNAMO MI STA JE DOBITNA KOMBINACIJASinapsa wrote:bio si brzi sa predsjednistvom od mene....nisam vidioLast_one wrote:hehehehehheeh...VISOKI NEK KUPI GOVNA:::::Sinapsa wrote: Predlazem onu dvojicu iz GO WEST...njima motorke u ruke jer ionako dobro barataju...
Za seratore u pozadini predlazem clanove troglavog predsjednistva....bice autenticno...ali to pokazuje da je ideja kvalitetna...
Veceras Evrovizija 2006 - dajte glas Bosni!!!
Moderator: _BataZiv_0809
-
Last_one
- stickitout
E sto se ismijah dobro veceras, cirkus pravi
I komentari forumasa i one budale na BBC i raznih nastupa........ja upisa majko mila

-
BigBoss
Sto su sramota za metal, ljudi su odsvirali pravu hevi metal pjesmu i pobjedili, a to je samo dokaz da je hevi metal bolji od pop-muzike.izbjeglica_iz_besmisla wrote:Ma bilo je ok.Ovo sam ocekivao,pa mozda cak i malo losiji plasman.Medjutim,iznerviralo me ova pobjeda Finaca.Pa oni su sramota za rock muziku.Mislim da nijedan normalan roker ili metalac nece se pohvalno izraziti o njima.Pojaviti se na eurosongu,pa gdje ce im dusa.Hajde zamislite Iron Maiden ili Metallicu na eurosongu.Ovo je pop takmicenje,a ne Rock am ring ili slicni festivali.
Steta za neke zemlje koje su ostale iza,a imale su dobre pjesme.Posebno mislim na Rumuna i Annu Vissi,pa i Norvešku.Vise bi volio da su oni bili ispred nas.A ovaj Rus je ipak bolji od Finaca,ma koliko pederasto izgledao.Na kraju krajeva,ni Hari nije nesto pretjerano muzevan.
- daduli_sa
Drugi u polufinalu,
treci u finalu,
generalno ODLICAN prolaz!
SVAKA CAST HARI!
Nego, pogledajte broj bodova Finske u polufinalu i finalu.... Neko/nesto je tu upetljalo svoje prste...
polufinale:

finale:

Nego, gdje ono zavrsi Ševe?!

treci u finalu,
generalno ODLICAN prolaz!
SVAKA CAST HARI!
Nego, pogledajte broj bodova Finske u polufinalu i finalu.... Neko/nesto je tu upetljalo svoje prste...
polufinale:

finale:

Nego, gdje ono zavrsi Ševe?!
Last edited by daduli_sa on 21/05/2006 00:57, edited 2 times in total.
-
Phobius
Evo pogledajno rezultate Big Poll-a, prediction od http://www.esctoday.com
Interesting results!
BigPoll 2006: Bosnia & Herzegovina wins?
The computers did their jobs and here they are; the results of the 2006 Eurovision Song Contest BigPoll. Your votes have been counted and the results are highly interesting, with a close top-3, a high number of votes in the top-5 and a large amount of countries with only a few points. France, unfortunately, has been predicted to end up last with nil points.
Final Prediction
1: [291 points] Bosnia & Herzegovina
2: [287 points] Sweden
3: [280 points] Greece
4: [268 points] Romania
5: [268 points] Russia
6: [164 points] Finland
7: [112 points] Ukraine
8: [107 points] Germany
9: [89 points] Norway
10: [61 points] FYR Macedonia
11: [53 points] Croatia
12: [30 points] Turkey
13: [24 points] Switzerland
14: [24 points] Malta
15: [13 points] Israel
16: [12 points] Lithuania
17: [12 points] Denmark
18: [12 points] Spain
19: [11 points] Armenia
20: [9 points] United Kingdom
21: [8 points] Ireland
22: [6 points] Moldova
23: [5 points] Latvia
24: [0 points] France
Jos jednom, svaka cast Hari!!!!!!!!!!!!!!
Interesting results!
The computers did their jobs and here they are; the results of the 2006 Eurovision Song Contest BigPoll. Your votes have been counted and the results are highly interesting, with a close top-3, a high number of votes in the top-5 and a large amount of countries with only a few points. France, unfortunately, has been predicted to end up last with nil points.
Final Prediction
-
akyx
dizZaster wrote:Slovenija 12
Danska 8
Švedska 10
Finska 10
Hrvatska 12
Srbija i Crna Gora 12
Norveška 8
Irska 2
Litva 4
Cipar 2
Nizozemska 8
Švicarska 12
Ukrajina 10
Rusija 6
Poljska 4
Armenija 5
Francuska 6
Bjelorusija 4
Njemačka 7
Španjolska 1
Moldavija 5
Island 3
Monako 12
Izrael 2
Albanija 12
Grčka 6
Bugarska 7
Makedonija 12
Turska 12
ee, a gdje su desetke;)))))))))
svaka cast na plasmanu, Lejla je jedna od 3-4 pojesme s kvalitetom tamo,.
al Fincii su Titaa majke imiiiii
razvalise ljudi festival totalnooooooo
hahaaaa;)
-
Last_one
...MA AKO NISTA,MORALNI SMO POBJEDNICI....ISPRED NAS SU SAMO JEDAN PEDER I METAL GRUPA KOJA JE OK (GLASALA SAM ZA NJIH)AL IM VALA NIJE TU MJESTOPhobius wrote:Evo pogledajno rezultate Big Poll-a, prediction od http://www.esctoday.com
Interesting results!
Final Prediction
BRAVO HARI I EKIPA
-
Hadzi-Murat
Pa evo nesto kontam kako se suprotstavit sovjetskom lobiju, pa mi naumpade da ce se uskoro u nasem Balkanskom lobiju naci jos dvije zemlje, CG i Kosovo Republjik, eto dodatnih poena 
-
Dijaspora
#811 Bravo
Bravo Hari! Odlicno trece mjesto!
Jao sto oplakah za ovo janje
Sto se pobjednika tice ima u narodu dobar izraz: Gluho bilo!
Jao sto oplakah za ovo janje
Sto se pobjednika tice ima u narodu dobar izraz: Gluho bilo!
-
Last_one
ETO RJESENJA...A JA SE ZABRINULAHadzi-Murat wrote:Pa evo nesto kontam kako se suprotstavit sovjetskom lobiju, pa mi naumpade da ce se uskoro u nasem Balkanskom lobiju naci jos dvije zemlje, CG i Kosovo Republjik, eto dodatnih poena
- daduli_sa
Hadzi-Murat wrote:Pa evo nesto kontam kako se suprotstavit sovjetskom lobiju, pa mi naumpade da ce se uskoro u nasem Balkanskom lobiju naci jos dvije zemlje, CG i Kosovo Republjik, eto dodatnih poena
Vidis, nije ti ni to razmisljanje daleko od pameti...
-
BigBoss
...Last_one wrote:
[/quote]MA AKO NISTA,MORALNI SMO POBJEDNICI....ISPRED NAS SU SAMO JEDAN PEDER I METAL GRUPA KOJA JE OK (GLASALA SAM ZA NJIH)AL IM VALA NIJE TU MJESTO
BRAVO HARI I EKIPA
Sta ba nije im tamo mjesto, odlicna pjesma. I kostimi su pravi. Zasto je onome forkloru mjesto na evroviziji?
-
Deluxe
Sve je odlično ispalo. Svaka čast HARI i ekipa. Jedino mi Rusi idu na neku stvar, bezze pjesma al' sta ces kad ih ima 300 miliona. Minimum!
Finci su prodali dobar fazon - rock (pa iako je hard), se izgleda ponovo vraca na scenu - pa makar i preko Evrovizije
Muzika jako dobra, ideja i nastup originalni, nimalo vulgarni i bezobrazni - odlična formula.
Ko je još bio dobar? Makedonija, Turska, Jermenija, Švedska (u Švedskoj problemi, zdra'o!) i još poneko, ne mogu se sad sjetiti.
Zaboravih dodati:
Ne bih da kvarim raspoloženje i veselje, al' sjetite se komentara na samom početku na radio-stanicama, TV-u, po čaršiji: te nije pjesma za evroviziju, te nece biti bolji od merlina, te ako makar osvojimo direktan plasman bice dobro, te slicno pjesmi "Lane Moje", isfurano i ostale gluposti.
Da smo prošli loše, onda bi komentari bili: Znali smo. Neka je bio loš, mnogo se uzdigao, ufurao i sl.
Mrzim licemjerje našeg naroda. Al' drago mi je da je HARI pobijedio a naročito zbog onih koji odgovaraju datom opisu.
Još jednom. BRAVO HARI!
Finci su prodali dobar fazon - rock (pa iako je hard), se izgleda ponovo vraca na scenu - pa makar i preko Evrovizije
Ko je još bio dobar? Makedonija, Turska, Jermenija, Švedska (u Švedskoj problemi, zdra'o!) i još poneko, ne mogu se sad sjetiti.
Zaboravih dodati:
Ne bih da kvarim raspoloženje i veselje, al' sjetite se komentara na samom početku na radio-stanicama, TV-u, po čaršiji: te nije pjesma za evroviziju, te nece biti bolji od merlina, te ako makar osvojimo direktan plasman bice dobro, te slicno pjesmi "Lane Moje", isfurano i ostale gluposti.
Da smo prošli loše, onda bi komentari bili: Znali smo. Neka je bio loš, mnogo se uzdigao, ufurao i sl.
Mrzim licemjerje našeg naroda. Al' drago mi je da je HARI pobijedio a naročito zbog onih koji odgovaraju datom opisu.
Još jednom. BRAVO HARI!
Last edited by Deluxe on 21/05/2006 01:20, edited 1 time in total.
- daduli_sa
Mislim da je kod njih bio ziri.N:E:R:A wrote:kako 12 poena iz Monaka?
jaka dijaspora po azurnoj obali?
ne kontam!
Ako jeste onda definitivno se treba vratiti tom sistemu, ako nista barem 50% ukupnih glasova da dolazi od zirija.. Ovako se desava da moze svako sranje da pobijedi! Otisao kvalitet u PM!
-
FaceOff
Koliko sam procitao iz Monaka je glasao ziri, sto definitivno potvrdjuje da smo imali najbolju pjesmu, a ako i nije glasao ziri, opet koliko sam upucen GSM mreza iz Monaka se koristi na Kosovu, eto otkud.N:E:R:A wrote:kako 12 poena iz Monaka?
jaka dijaspora po azurnoj obali?
ne kontam!