Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
HAVANA wrote:A jes bilo saroliko u posti...
Za jednim stolom suca, ko zemlja pjan,artana lopatom natrpo u sebe...malo dalje ciko i teta piju caj...sto pored odlikasice iz druge gimnazije...istom eto nakih pankera...ispred motaju ko da su na sred dama...i u svemu tome vratnik...isce caj od ese...
Nemam pojma gdje je...
Sad sam se smijao,da nam vidis pere u laosu(vijetnam) jede tortu sa nakim vijetnamcem , naki slonovi okolo...a rope u legea trenerci... bosna i hercegovina preko prsa
Kod drage na profilu...
helpdesk1 wrote:Papilon je bio jednoj od zgrada iznad ulaza u tunel iz pravca Velešića, neke garaže su bile ispod Papilona. A jeli se ono zvao 'Gaučos' isto na K.Brdu ispod taxi štanda, bila muzika uživo?
to je ono gdje je bila i ona videoteka flash,aha ..isla reklama na radio m...videoteka fles muhameda dzudze dzudze dzudze
sandra01 wrote:Cek' malo,jeste li spomenuli CDA, Jasnu,Teatar,Rapsodija u staklenom gradu,Piramida,Tiffany na Socijalnom...to be continued
jasna slasticarna, cda dom kulture,
piramida uzbrdo
rapsodije se ne sjecam, bivala sam u staklenom gradu, ali ime - 0 bodova
dalje od marindvora nisam isla
ODVRATAN_i_GADAN wrote:Clo? Ustvari, radi li taj kraj svijeta jos uvijek?
sreo sam prosle godine jarana sto je drzo klo,ustvari od njegovog dajdze je prostor to,al ga handre nesto mulici s onim parkingom..poslije rata dzezerica se pustala,bilo dobro svratiste pravo
sandra01 wrote:Cek' malo,jeste li spomenuli CDA, Jasnu,Teatar,Rapsodija u staklenom gradu,Piramida,Tiffany na Socijalnom...to be continued
jasna slasticarna, cda dom kulture,
piramida uzbrdo
rapsodije se ne sjecam, bivala sam u staklenom gradu, ali ime - 0 bodova
dalje od marindvora nisam isla
a teatar isti kao sto je bio
ma rapsodija ono desno kad udjes u stakleni grad,poslije monumenta...u ratu je dobro radila ona lijevo dole kafana u staklenom gradu,kako se ono zvase nesto na f............i dobro je radila ramona,zijo brazil je drzo
Ko se sjeća kako se zvao restoran-picerija u Hrasnom? Ovako... Preko puta sadašnjeg Robota, u onoj ulici što ide naseljem, pa prekop uta nebodera dole u podrumu-prizemlje? Imao 2-3 prostorije?
KatarinaKosaca wrote:Ko se sjeća kako se zvao restoran-picerija u Hrasnom? Ovako... Preko puta sadašnjeg Robota, u onoj ulici što ide naseljem, pa prekop uta nebodera dole u podrumu-prizemlje? Imao 2-3 prostorije?
KatarinaKosaca wrote:Ko se sjeća kako se zvao restoran-picerija u Hrasnom? Ovako... Preko puta sadašnjeg Robota, u onoj ulici što ide naseljem, pa prekop uta nebodera dole u podrumu-prizemlje? Imao 2-3 prostorije?
Sto je Buco drzao?
Je'l Napoli?
Bravo Napoli Je ko Buco?
Draganov burazer. Dragan drzi onaj restoran brze hrane u BBI-u.
Buco je radio u Navi, cini mi se, pa su onda u Skenderiji prije rata zajedno otvorili kafanu.
Edin H. wrote:Draganov burazer. Dragan drzi onaj restoran brze hrane u BBI-u.
Buco je radio u Navi, cini mi se, pa su onda u Skenderiji prije rata zajedno otvorili kafanu.
Znam Bucu konobara iz Nave, ali nisam znala da mu je brat držao taj restoran. Govorim o kasnim osamdesetim o tom Napoliju. A baš tad je Buco radio u Navi.
Znam Bucu konobara iz Nave, ali nisam znala da mu je brat držao taj restoran. Govorim o kasnim osamdesetim o tom Napoliju. A baš tad je Buco radio u Navi.
E sad i ti pitas kao da je bilo jucer
Ne znam da li Buco jos drzi onaj restoran na Ciglanama sto su otvorili poslije rata. Drzao je i nesto na Bjelasnici.
Uglavnom vjerovatno je to taj momak iz Nave .
Sad ce to chisum i muha pojasniti
Ne mogu vjerovati da u putu nisi srela lipu(piramida...sad mala basta),zelu,ciku(safija),kiflu(jerlagic pekara),facu,ricija,ceremide,amila(bb)...pa do dileja konje,krepe...pa do muzike i denija peterkovica,vlade dzihana,rogija ,darke jelisica...to su bar neki koje sam ja spominjao...pored mahalaca i nako... malo osebujnih i problematicnih likova koje jos spomenuh...
Nikoga fakat od spomenutih....
Na onoj drugoj temi sam se samo sjetila tog Sandra iz Kaktusa davno, davno... i to je sve otprilike. Da, tamo je i Utog netko spomenuo, sjetila sam se i to je sve.
U vrijeme koje ti Katarina spominješ, Napoli su pod zakupom "vodilil" momci kojih se sjećam po nadimcima.....Goša i Stana............i sjećam se da sam mnogo puta izašao iz Napolija sa prvim zrakama sunca
U vrijeme koje ti Katarina spominješ, Napoli su pod zakupom "vodilil" momci kojih se sjećam po nadimcima.....Goša i Stana............i sjećam se da sam mnogo puta izašao iz Napolija sa prvim zrakama sunca
uh da znate kako vas je citati u ove sitne sate i sjecati se kafica,raje,vremena,faca......ljepote ...bogami se ostarilo sto reko muha zaboravili smo klub pisaca kod trake
Ne dodjoh na forum u zadnje vrijeme, a vidim sve se vise fosilnih ostataka javlja ovdje, zatrpava ovaj potforum, pa kad se preturimo, jebali smo majku...
Ajde, probacu da uhvatim malo vremena pa da vam se opet prikljucim, jebali me sarajevski kafici, i nekad, a i sad