SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Da li mislite da ste adekvatno rasporedjeni?

Da.
28
34%
Ne.
54
66%

Total votes: 82

pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#801 Re: SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV

Post by pape »

Izvod iz uvodnog posta: ..... ali, ... ali, ... ali ovo nije sve, ... :oops: :zzzz: :-)

........................................................................... SARAJEVO - X ... PARLAMENT

Image

Iz Visokog - predstavnik

..................................................................... :( ............................................. :D ............................................ :oops:
................................................................... Hrlek ....................................... Bolek ....................................... Srlek

..................................................................... :roll: ............................................. :roll: ............................................ :roll:
...................................................................................................... tajnice i sekretarice

............................................. desnica:
..................Image... Stranka bosanskohercegovaca:
................................... ili... ( SSVZDM5min. )
.................................................. Skljoco

Anarhisti: ...................... Nezavisni kandidati:(nk) ..................... Ambasadori: ................................... Trenutno bez fotelja i portfelja:
....................................................................................ImageImage... :kravata: hananah ..(nk).. regija Sandzak ....................... TheGame
Zreli ..Image.......................... Image.. zoom66 .................. Image... :kravata: Image Lace..(nk)...... Jamajka ................................... da_pamtis
dajdzarile .. Image.........................................Image ...:kravata: mraVOjed ..(lc).. Mauricijus................................ stidljiv
...........................................................................................Image... :kravata: ImageSorge_Sa - brko ..(lc).. Turska ............ sunday_morning (nedeljka)
...........................................................................................Image... :kravata: Pitt ..(l)... USA ........................................................... Dezze
.................................................................................... Image... :kravata: The Fluid ..(lc)..UN ................................................. paauk
............................................................................Image... Image... :kravata: manijak1 ..(dc).. SCG ............................................. flora.sa
...........................................................................................Image... :kravata: Ake ..(ud).. Iran ....................................................... anais_nin
.......................................................................................... Image... :kravata: umro je mostar ..(ul).. Kuba .................................. Prince
...........................................................................................Image... :kravata: A ..(l). Mongolija
...........................................................................................Image... :kravata: Gavrilo..(nk).. Avganistan
.......................................................................................... Image... :kravata: Saian ..(lc).. Holandija
.......................................................................................... Image... :kravata: hrasno38 ..(lc) .. Filipini
.......................................................................................... Image... :kravata: Vodenjak ..(l) .. Sejsheli
.......................................................................................... Image... :kravata: zena ..(lc) .. Monako
.......................................................................................... Image... :kravata: macak u cizmama ..(nk) .. Grcka
.......................................................................................... Image... :kravata: Becho ..(dc) .. Svicarska

...................................................................................... Predsjedavajuci vijeca ministara - PREMIJER:
..........................................................................................................(upraznjeno mjesto)
.............................. Image
...................................................................................... Komisija za bunkere, trezore, capljinske mostove, manastire, trapove za krompir,
...................................................................................... golfove dvojke, rimske terme na Ilidzi, nanotehnologije: - (konkurs otvoren)
.......................................................................................Image
................................................................................................................................ Cheerleaders grupa - "69"

Himera ... brojac glasova ..................................................................................................... Image ... micika
Qler ... diler kikirikija i kospica ... Image............................................................ Image ... fortuna b................ Image ... c.pantera
Lucy01 ... dilerka boba i trave ... Image................................ Image ... danas ....................... Image ... zijancer ............ Image ... zensko
Mahalac ... glavni izbacivac ... Image................................................................. Image ... victory
mostarac

Post by mostarac »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

inache na kubi je stanje mirno i radno i produzavaju se tradicionalno dobra prijateljstva kubanskog i bosanskog naroda. Obecali Kubanci poslat ljekare da nasim pokazu neke fore :D
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

@ pape

gdje sam ja u ovom sazivu parlamenta? vec sam se predlozio i samoizabrao na mjesto glavnog blagajnika. lace je trebala biti zamjenica no kako vidim da je imenovana za ambasadoricu na Jamajci. posto funkcije blagajnika po pravilniku izgleda nema predlazem se za ovu komisiju za sve i svasta :D
htio bih za predsjedavajuceg vijeca ministara predloziti sljedece kandidate: manijak1, h&d, stochar, pitt,
danas

Post by danas »

_BaykoNoor_ wrote:@ pape

gdje sam ja u ovom sazivu parlamenta? vec sam se predlozio i samoizabrao na mjesto glavnog blagajnika. lace je trebala biti zamjenica no kako vidim da je imenovana za ambasadoricu na Jamajci. posto funkcije blagajnika po pravilniku izgleda nema predlazem se za ovu komisiju za sve i svasta :D
htio bih za predsjedavajuceg vijeca ministara predloziti sljedece kandidate: manijak1, h&d, stochar, pitt,
pa ti i jesi riznicar koliko vidim... :D
a sve, samo mojne pitt-a za predsjedavajuceg... :D :-) :D
mostarac

Post by mostarac »

moze li mene pa da odmah krenemo u sirenje komunizma i prosirimo ga bar na dvije drzave prije nego me amerika rokne :D
Toozla

#806 Re: SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV

Post by Toozla »

pape wrote: Image

Iz Visokog - predstavnik
.....Pape, mogul ja bit iz Sarajeva predstavnik.... :D :D :D
pape

Post by pape »

_BaykoNoor_ wrote:@ pape

Bayko, ... dobit ces na poklon cvikere od parlamentarne komisije "za cvikere". Blagajnik-riznicar si od prvog dana. :zzzz:
Dobar prijedlog za PRIMEministra, ... prebrojat cemo glasove, pa ... eto, ... bit ce proglasen na svecanoj sjednici. :oops:
pape

#808 Re: SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV

Post by pape »

Toozla wrote:
pape wrote: Image

Iz Visokog - predstavnik
.....Pape, mogul ja bit iz Sarajeva predstavnik.... :D :D :D
:lol: Hapliciraj, ..... mislim, ... nesto "hapis", .... pola meni das i bit ces inaugurisan u Povisokog predstavnika iz Sarajeva. :wink:
Toozla

Post by Toozla »

....kako da "hapim" kad jos nisam postavljen...... :shock: ....jedino u tranvaj da se zaletim.... :D :D :D
....kad me postavis, ide sve u tal.......samo tisu..... :D :D :D
pape

Post by pape »

Toozla wrote:....kako da "hapim" kad jos nisam postavljen...... :shock: ....jedino u tranvaj da se zaletim.... :D :D :D
....kad me postavis, ide sve u tal .......samo tisu..... :D :D :D
:D Pa trebo si to odmah reci, ... :-)
Ovako ti to ide, ..... za 5 tisuca eura mozes u Iracku misiju. Za 10 ides na Island, a za 20 na Kanarsko otocje (pod spanskom je zastavom). Jel`posteno? Pa ti se presaberi, ali nemas puno vremena. :-)
Odoh .... :sleep: :wink:
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

@ pape i danas

hvala, hvala na napomenama o mojoj poziciji. zadrzalo me brojanje ovih pfeninga i vid mi je oslabio. nego, kome se upucuje prijedlog za punjenje budzeta? mislio dam predloziti PDV na penzije i djeciju hranu jer penzioneri uvijek odnekud izvuku para a djeca rastu sa hranom ili bez nje. vjerujem da su ovo dvije kategorije koje neopravdano prolaze neoporezovane. :D :D :D inace, ukoliko se usvoji moj prijedlog PDV za ove kategorije mozemo isplatiti regres i povecati sebi plate za 200% plus otvoriti diplomatsko-konzularna predstavnistva u Riminiju i na Ibizi o cijem je znacaju i suvisno govoriti :D :-D :D

@ Toozla

Ako imamo Visockog predstavnika trebamo li imati i predstavnika od Olova? :D :D :D
Toozla

Post by Toozla »

....daj meni jednog "Povisokog predstavnika iz Sarajeva" i de naplati odma'..... :D :D :D
Toozla

Post by Toozla »

_BaykoNoor_ wrote: @ Toozla

Ako imamo Visockog predstavnika trebamo li imati i predstavnika od Olova? :D :D :D
....evo ja predlazem ReHaktora.... :D .....ReHaktor Von Olovo... :D :D :D....ili na nasem ReHaktor od Olova...... :D :D :D
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

Bravo kolega, vasim ste konstruktivnim prijedlozima doprinijeli jacanju lokalne samouprave i punoj implementaciji Evropske povelje o prikrivenoj korupciji u malim mjestima :D :D Predlozio bih vam da razmotrite zahjtev djece iz Zivinica koja zele svoje zastupnike u parlamentu u okviru odvojene grupe Zivincad :D :D :D Mislim da bez papeta ne vrijedi o tome govoriti.
Idi uplati za Povisokog predstavnika na salteru blagajne. Sa'cu ja prozvati dole i reci da ces stici. Nime ciba stone na fuka :D :D :D
Toozla

Post by Toozla »

....za fuka nema problema al' za zivincad damne stani.... :D :D :D .....nije moj reon..... :D :D :D....nekako, vise pripada olovskom.... :D :D :D
Lace

Post by Lace »

sta znaci NK i LC :-?
mačak u čizmama

Post by mačak u čizmama »

Lace wrote:sta znaci NK i LC :-?
nezavisni kandidat, lijevi centar
pape

#818 Re: SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV

Post by pape »

Insert iz uvodnog posta:

........................................................................... SARAJEVO - X ... PARLAMENT

:) Dobili smo drage goste. :)

.........................................................................................................Image
Image........................................................ Gosti u VIP lozhi:.....ImageImageImageImage
Iz Visokog - predstavnik:

:) Njegova zvijezda jos uvijek nije zasjala pravim sjajem, ali .....

............................................. desnica:
..................Image... Stranka bosanskohercegovaca:
................................... ili... ( SSVZDM5min. )
.................................................. Skljoco

:) Inaugurisani su i novi ambasadori. ... :zzzz:

...........................................................................................Image... :kravata: Gavrilo..(nk).. Avganistan
.......................................................................................... Image... :kravata: Saian ..(lc).. Holandija
.......................................................................................... Image... :kravata: hrasno38 ..(lc) .. Filipini
.......................................................................................... Image... :kravata: Vodenjak ..(l) .. Sejsheli
.......................................................................................... Image... :kravata: zena ..(lc) .. Monako
.......................................................................................... Image... :kravata: macak u cizmama ..(nk) .. Grcka
.......................................................................................... Image... :kravata: Becho ..(dc) .. Svicarska
.......................................................................................... Image... :kravata: Toozla .. (lc) .. Haiti
.......................................................................................... Image... :kravata: edu .. (d) .. Burundi

:D Premjersko mjesto je jos uvijek upraznjeno, ... tko zna, ... mozda cete to biti bas ... Vi .. ?!

...................................................................................... Predsjedavajuci vijeca ministara - PREMIJER:
..........................................................................................................(upraznjeno mjesto)
.............................. Image
....................................................................................................Image
...............................Image

:oops: Komisije vape za novim kadrovima. :roll:

...................................................................................... - (konkurs otvoren)
.......................................................................................Image

:zzzz: Cheerleaders grupu potresaju afere, ... sukobi medju clanicama. Jedna je clanica demonstrativno i definitivno otisla iz grupe. Izjavila je da ce joj biti bolje na ulici nego u ovakvom parlamentu i plesnoj grupi. :oops: :zzzz: Spremno je u grupu uskocila nova zvijezda Zvjezdana. :-)

................................................................................................................................ Cheerleaders grupa - "69"

..................................................................................................... Image ... micika
............................................................................. Image ... fortuna b................ Image ... c.pantera
.................................................. Image . stella_k ....................... Image ... zijancer ............ Image ... zensko
...................................................................................... Image ... victory

:oops: Razjarena bivsa clanica plesne grupe, ................................................................................................................. jucer, ... Image, ... sutra
mostarac

Post by mostarac »

Dobije li se kakav orden ako smaknem VIP lozu :D
stella_k

Post by stella_k »

Jes da mi je malo problem svako malo trcat iz Kengurije na probe al' hajde nema veze, samo nek je veselo...Image

I predlazem Danas za premijeraImage
Last edited by stella_k on 07/10/2005 00:01, edited 1 time in total.
FortunaBela

Post by FortunaBela »

A, hoćemo li mi na kakvu turneju ići?... :roll:
danas

Post by danas »

ne znam stella,
da ti pravo kazem, bolje mi je na ulici nego u plesnoj grupi -- bolje se zaradi :D :D :D a nema ni desnicara previse... :D
pape

Post by pape »

umro je mostar wrote:Dobije li se kakav orden ako smaknem VIP lozu :D
:D Sta god da se desi, optuzit cemo desnicu. :lol:

@ Stella_k, .... glas za Danas upisan. :)

@ Fortuna, ... masta cini svasta, ... samo predlazite. :)
stella_k

Post by stella_k »

danas wrote:ne znam stella,
da ti pravo kazem, bolje mi je na ulici nego u plesnoj grupi -- bolje se zaradi :D :D :D a nema ni desnicara previse... :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fakat, oplakah, Buduca Premijerko!!!! :lol: :lol:
danas

Post by danas »

umro je mostar wrote:Dobije li se kakav orden ako smaknem VIP lozu :D
opet bi se ti igrao partizana... :D :D :D
Locked