Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hrasno38 wrote: ↑24/03/2025 22:43
Onako samo u prolazu citam komentare nekih novih likova i strasno me podsjecaju na politicke botove kojima je osnovni cilj da pljuju po nekome. Te ne valja Tahirovic, te ne valaj kockar Barbarez, te ne valja Bazdar.......ko ih pusti na Klix i forum kad tako kenjaju protiv igraca svoje reprezentacije. Ovi momci su napravili ono sto nismo dugo napravili a to su dvije pobjede u startu kvalifikacija ali ne protiv bilo kakvih protivnika. Ovaj Kipar nas je gazio sa puno jacim rosterom i jedino sto cu reci....BRAVIO MOCI I BRAVO SERGEJ I BRAVO BOSNO I HERCEGOVINO anekima ako se ne svidja nek idu navijati za Englesku ili Njmeacku!
Hajde sad iskreno
Je li tahirovic za ovoga ili Radeljic mozda
atmel wrote: ↑24/03/2025 22:42
Ja mislim da Barbi negdje tamo oko 60 minute Vaha javi šta da uradi
Čovjek se je pogubio u prvom poluvremenu.
Procitap ba na klix forumu..
Ma ja, sve samo ne barbarez...kao i nekad susic, kojeg se pljuvalo za sve....
Toliko tesko napisati pohvalu?! Zelja za pljuvanjem prevelika?
Last edited by izvrsni direktor on 24/03/2025 22:47, edited 1 time in total.
Samo budala moze ostaviti Katica na klupi i Tahirovica u startnoj postavi. Katic i Barisic moraju igrati zajedno. U sredini Sunjic i onaj iz Engleske i ispred Hajradinovic. Po stranama Kola i Dedic. Ispred trojica Dzeko, Demir i Bazdar i to je to, nema puno pametovanja.
Ali ta vizija nas je kostala dvije uvezane pobjede.
atmel wrote: ↑24/03/2025 22:42
Ja mislim da Barbi negdje tamo oko 60 minute Vaha javi šta da uradi
Čovjek se je pogubio u prvom poluvremenu.
Procitap ba na klix forumu..
Ma ja, sve samo ne barbarez...kao i nekad susic, kojeg se pljuvalo za sve....
Toliko tesko napisati pohvalu?! Zelja za pljuvanjem prevelika?
Isto su pisali za Safeta kako mu je Osim pisao sastav i taktiku.
Onako samo u prolazu citam komentare nekih novih likova i strasno me podsjecaju na politicke botove kojima je osnovni cilj da pljuju po nekome. Te ne valja Tahirovic, te ne valaj kockar Barbarez, te ne valja Bazdar.......ko ih pusti na Klix i forum kad tako kenjaju protiv igraca svoje reprezentacije. Ovi momci su napravili ono sto nismo dugo napravili a to su dvije pobjede u startu kvalifikacija ali ne protiv bilo kakvih protivnika. Ovaj Kipar nas je gazio sa puno jacim rosterom i jedino sto cu reci....BRAVIO MOCI I BRAVO SERGEJ I BRAVO BOSNO I HERCEGOVINO anekima ako se ne svidja nek idu navijati za Englesku ili Njmeacku!
Hajde sad iskreno
luckylaka wrote: ↑24/03/2025 21:35
Bez obzira na rezultat na kraju nama fale 3vigraca koji ce ovo ukonponovati u dobru ekipu
Fali nam neko ko ce primit loptu na centru i povuci je dalje i gurnut jal lijevo jal desno i naprijed. Gigovic izgubljen veceras.
Tahirovic i Saric isto pogibljeni skroz .
Haridinovic se udvaja s Dedicem i Demirovicem, nikako da razvuku. S druge strand stoperi spori bezidejni.
Sad je do Barbe da vidimo je li tale koliko ga fale. Da se razumijemo 100% sam us Barbu i stab i ono sto rade u gradje nu ekipe ali ovo veceras ne izgleda dobro.
Da se ponovim, Barba ubo sa izmjenama promjenio formaciju u drugom. Sve se promjenilo, totalno drugs ekipa.
Demirovic masina. Sta covjek istrci za 90 minuta. Dobro su ga udvajali ali opet. Bazdar u je dao prostora. Ovaj mali Sunjic sto je usao i slanke Hajradinovica na drugu stranu promjenio sve.
Covjece i njemu 19. Ima ovdje materijala .
Treba ovu ekipu na klupi pustit da radi.
Bazinga1234 wrote: ↑24/03/2025 22:47
Ali nevjerovatno koliko je Tahirovićev izlazak pojačao ekipu i unio neku energiju
Ili je ulazak onih drugih? Ili savjeti na poluvremenu? Do promjeme formacije? I u dobrom se ne trazi razlog za pohvalu vec krivac dto prije nije bilo dobro...pkjuvanje i pljuvanje
Last edited by izvrsni direktor on 24/03/2025 22:50, edited 1 time in total.
Hajde sad iskreno
Bazinga1234 wrote: ↑24/03/2025 22:47
Ali nevjerovatno koliko je Tahirovićev izlazak pojačao ekipu i unio neku energiju
Ili je ulazak onih drugih? Ili savjeti na poluvremenu? Do promjeme formacije? I u dobrom se ne trazi razlog za pohvalu vec krivac dto prije nije bilo dobro...pkjuvanje i pljuvanje
ja71 wrote: ↑24/03/2025 23:00
Meč sa Austrijom će pokazati da li stvarno možemo otići na Svjetsko ... a to znači biti prvi u grupi.
Pa s obzirom da ih je Srbija izbacila a ona nije nesto jaca od nas ne vidim zasto se ne bi mogli potuci protiv njih pogotovo kuci ih dobiti. Daleko je Austrija od nekog bauka. Mislim da nam je ovo jedan od najlaksih grupa od kada igra reprezentacija.