ma ko ih je.bedječak sa šibicama wrote: ↑10/09/2023 18:25 Valjda ce ta prica "zasto se komsije raduju nasim porazima" prezivjeti i nuklearni rat.
Cuj zasto se raduju porazima, eto tugovacetako reaguje svaki komsija i ne vidim zasto se to problematizira. Nizozemac se raduje porazu Njemacke, Svabo porazu Engleza i obratno, rugas se komsiji kad izgubi i to je dio sporta. Sasvim normalna pojava.
Problem sa istocnim komsijama je samo taj ludjacki gen hajduka i odmetnika koji se kod njih njeguje kroz deseterac i gusle, pa i u sportu furaju pricu kako ratuju protiv celog sveta. Besmisleno i iritirajuce, ali ne mozes mentalitet promijeniti.
Tu se isticu Srbi sa kamenjara i pasivnih krajeva, prosto covjek ne moze da ne navija protiv ovakvihGacko inace
![]()
švabe bile bolje i zasluženo osvojile, a ovi umjesto da su presretni jer su odigrali genijalno prvenstvo odma po sudijama, a uskoro će to proširiti na “belosvetsku zaveru”
prvenstvo je bilo prva klasa, ne znam da sam gledao bolje. da je u prošlosti na SP bilo puno boljih timova, naravno da jeste, ali izjednačenije, napetije i interesantnije nije mislim nikad bilo