Ovo je i mene uzasno sokiralo. Kontam da li su ti ljudi normalni?!dr_Evil wrote: ↑23/02/2026 09:46Vozac je sudjelovao u nesreci u kojoj je poginuo covjek, a djevojka da ne kazem sta. Izlazi iz pritvora nasmijesen sa podignutom pesnicom dok rulja krvavih ociju vice njegovo ime i parole "nisi sam Adnane", i skace od radosti sto ga vide.Man of steel wrote: ↑23/02/2026 00:06 Mišljenja sam da nas nikad gora ekipa nije vodila nego ova sad.
Premijer bez ikakvog upravljačkog iskustva i ministri sa kupljenim diplomama bez ikakve kompetencije, će svaki naredni snijeg ili nesreća ogoliti i pokazati o kakvim se tu u stvari diletantima radi.
Prijatelju, ovo gore je presjek stanja u drustvu...
Eh sad.. hajde reci mi koje je tvoje misljenje o tome koja je ekipa dovela do ovog stanja u drustvu?
A premijer bez upravljackog iskustva, pa slazem se, dok s druge strane imas Stetu vjerovatno najbolje ministra ikad u KS - valjda zato sto je mostarac.
Hajde sto su mu dali podrsku.. sacekali ga ispred suda… al da li se neposredno nakon uzasne nesrece u kojoj je poginulo jedno dijete a drugo tesko ranjeno, moralo skandirati??
Dno dna