Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Bazinga1234
#801 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
Nalica za selektora 
- SmokingMan
#802 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
Ne bi me iznenadilo da Amar privremeno preuzme vruć krompir.... 
- armin071
#803 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
On je Rusmir Mahmutcehajic za fudbal. Moze sat vremena pricati i da nista ne kaze. Klasicni demagog.Bazinga1234 wrote:Nalica za selektora
-
last mohicans
#804 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
Ma nek i Pjanic ide u kurac. Uvijek sam ga branio. Gojak ga je izdominirao u dvije utakmice. Momak ima zara, muda i ne odustaje do zadnjeg trena. Pjanic danas na nivou Zuke.betametazon wrote:Mozda je to jednostavno nas realni nivo...osim dzeke, te mozda pjane i see 50%, ovo ostalo su sve igraci b i c kategorije....mO k3 wrote:Iz godine u godinu isto sranje sa repkom .... ništa nismo naučili
- cvrčak_na_hedonizmu
#805 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
Jezik pregrizo'SmokingMan wrote:Ne bi me iznenadilo da Amar privremeno preuzme vruć krompir....
- MaksprotivMarksa
#806 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
Ispade Robi smeker sa ostavkom, jedini na kojeg nismo morali da uriniramo pola godine, meni je radio dobar posao, neka dodje ko god, bitno je samo da to ne bude neko iz kriminalne hobotnice porodice Osim. 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#807 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
Ide ba Amar i trostruka kruna....prvenstvo, kup i prolaz na Euro u barazucvrčak_na_hedonizmu wrote:Jezik pregrizo'SmokingMan wrote:Ne bi me iznenadilo da Amar privremeno preuzme vruć krompir....
- mO k3
#808 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
Motaj kablove
bolje da sam gledao kako Srbija gubi nego ove balerine
Ah da Gojak je bio danas jedan od boljih
Ah da Gojak je bio danas jedan od boljih
- Grean
#809 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
Ispade Zuti pravi gospodin.
Svako moze fuliti ili biti nedorastao poslu ali malo ih je koji bi ovo napravili.
Svako moze fuliti ili biti nedorastao poslu ali malo ih je koji bi ovo napravili.
- cvrčak_na_hedonizmu
#810 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
A smijali se kad je bila prica da je Amar Murinjo za Zutoghrasno38 wrote:Ide ba Amar i trostruka kruna....prvenstvo, kup i prolaz na Euro u barazucvrčak_na_hedonizmu wrote:Jezik pregrizo'SmokingMan wrote:Ne bi me iznenadilo da Amar privremeno preuzme vruć krompir....
Jok, neka Husrefa dovedu, posteno
- bingov buraz
#811 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
Ti dečko nisi normalan da svojom opsesijom spram Džeke,liječi to na vrijeme.mO k3 wrote:Dzekibetametazon wrote:Mozda je to jednostavno nas realni nivo...osim dzeke, te mozda pjane i see 50%, ovo ostalo su sve igraci b i c kategorije....mO k3 wrote:Iz godine u godinu isto sranje sa repkom .... ništa nismo naučili![]()
Riba smrdi uvijek od glave , njemu se treba zavaliti i napraviti mjesto za druge koji hoće i žele
-
zrakomlat
#812 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
Po meni je radio kritičan posao, svaku smo utakmicu odigrali bez ikakve igre i vile nas pronosale tamo dje smo dobili. A bilo mi je drago kada je preuzeo.MaksprotivMarksa wrote:Ispade Robi smeker sa ostavkom, jedini na kojeg nismo morali da uriniramo pola godine, meni je radio dobar posao, neka dodje ko god, bitno je samo da to ne bude neko iz kriminalne hobotnice porodice Osim.
Sretno mu u svakom slučaju, moralno od njega.
Last edited by zrakomlat on 08/09/2019 17:44, edited 1 time in total.
- denimb
#813 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
Gojak je masina, samo sto nama fali jos 4-5 takvih...imamo skarta u reprezentaciji nevjerovatan broj, i koliko god ih uzdizali patriotski...vidi se bas u ovakvim utakmicama koliko su limitirani...i kad ti podbaci jedan Pjanic u sredi, cemu se nadati...
I sta slave onoliko koji klinac ti Armenci, kao da su se plasirali na EP jbt.
I sta slave onoliko koji klinac ti Armenci, kao da su se plasirali na EP jbt.
- muha_sa
- Logovan
#815 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
Jest nam lijepa gol razlika.
- AmiĐa_Idriz
#816 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
Nema potrebe vraćati se na staro, to je rijetko dalo rezultata.muha_sa wrote:
- MaksprotivMarksa
- nosara
-
mali_balon
#819 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
Davno sam ja reko sve ove zvjezde sto igraju vani rastjerart,pa i nedodirljivog Dzeku, i napravit repku od igraca iz domace lige....pa za nekoliko godina bi imali nesta ovako i porazi ne bi bolili......st ce bit kad ode Dzeko ili Pjanic....
- GandalfSivi
#820 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
Za slijedece dvije tekme:
Nema napustanja trening kampa od pocetka priprema do kraja tog ciklusa (utkmica ili dvije).
Ne pozvati Besica, Kolasinca i Zukanovica.
Pjanic pocinje utakmicu na klupi, zajedno sa Viscom.
Dzeki oprostiti prva dva sebicna poteza, izvesti ga iz igre poslije treceg.
Svakako propale kvalifikacije, ali ih barem malo nauciti nekoj disciplini...
Nema napustanja trening kampa od pocetka priprema do kraja tog ciklusa (utkmica ili dvije).
Ne pozvati Besica, Kolasinca i Zukanovica.
Pjanic pocinje utakmicu na klupi, zajedno sa Viscom.
Dzeki oprostiti prva dva sebicna poteza, izvesti ga iz igre poslije treceg.
Svakako propale kvalifikacije, ali ih barem malo nauciti nekoj disciplini...
- Better Man
#821 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
Lulić je sve rekao i objasnio i svaki komentar na to je suvišan. Zadnji naš veliki igrač je bio Zvjezdan Misimović. Pjanić prema njemu izgleda kao amater. Novi selektor mora stvari promjeniti za 180 stepeni. Prvo mora ukinuti bilo kakvo treniranje na Ilidži i uvesti da repka trenira isključivo u modernom trening kampu u Zenici. Svakog reprezentativca koji odbije da trenira u Zenici treba nabiti nogom u dupe, za sva vremena ga protjerati iz repke i zabraniti pristup stadionu kad igra repka. Dalje treba uvesti strogu izolaciju i karantenu kad su okupljanja i zabraniti svima, pa i rodbini pristup repki. Zabraniti bilo kakvo snimanje reklama i slične aktivnosti i zabraniti im noćne provode. Pogledajte samo muzički ukus naših reprezentativaca i sve će vam biti jasno. To se sluša najgora vrsta šunda od teških narodnjaka i turbo folka. Sreća pa nisam gledao ove jadnike. Bolje mi je bilo što sam vrijeme proveo hodajući po brdima i prirodi.
-
last mohicans
#822 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
Nismo mi zatvarali njihovog najboljeg igrača, nego otvarali svoje.Laertes wrote:Jebemusvedamujebem, igraš protiv ekipe koja ima JEDNOG poštenog fudbalera i čovjek ko duh sam kod tri gola.
Kod nas godinama svi protivnici znaju: ne daj da igrač broj 10 doda igraču broj 11. Imamo dvojicu da vrijede i sad i Gojaka i to je to. Armenija ima Mkhtariana, al' đe će stručni stožer (jeboligastožerdagajebo) skontati kako zatvoriti najboljeg igrača protivnika.
Jest', ja sam bio za Žutog. Ko da sam se ja šta pitao, al' eto da se pospem pepelom. Ubleha debela, gemišt i cigare.
-
Stari
#823 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
Kad smo vec kod fraza i opstih mjesta ... rijetko se koja reprezentacija usrecila mijenjanjem selektora u sred kvalifikacionog ciklusa .... ali meni ovo izgleda kao gotova stvar .... nista onda .... treba naci nekog ko je sa iskustvom u takvim situacijama ... Muzurovic je to vec 2 puta radio ...ili momzda Ciro ...
- cvrčak_na_hedonizmu
#824 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
Bas takoBetter Man wrote:Lulić je sve rekao i objasnio i svaki komentar na to je suvišan. Zadnji naš veliki igrač je bio Zvjezdan Misimović. Pjanić prema njemu izgleda kao amater. Novi selektor mora stvari promjeniti za 180 stepeni. Prvo mora ukinuti bilo kakvo treniranje na Ilidži i uvesti da repka trenira isključivo u modernom trening kampu u Zenici. Svakog reprezentativca koji odbije da trenira u Zenici treba nabiti nogom u dupe, za sva vremena ga protjerati iz repke i zabraniti pristup stadionu kad igra repka. Dalje treba uvesti strogu izolaciju i karantenu kad su okupljanja i zabraniti svima, pa i rodbini pristup repki. Zabraniti bilo kakvo snimanje reklama i slične aktivnosti i zabraniti im noćne provode. Pogledajte samo muzički ukus naših reprezentativaca i sve će vam biti jasno. To se sluša najgora vrsta šunda od teških narodnjaka i turbo folka. Sreća pa nisam gledao ove jadnike. Bolje mi je bilo što sam vrijeme proveo hodajući po brdima i prirodi.
+ rijesiti se domacih balija iz saveza
-
90minut
#825 Re: Kvalifikacije za EP: BiH - Lihtenstajn / Armenija- BiH
Edin Džeko je kriv za sve