Nisu ozbiljne teme za tebe, draga Kolindice, uhvati se kakve muške svlačionice, tu najbolje dodju do izražaja tvoji stvarni adutiKolinda wrote:Bogami vojska koja je bila u okruženju je spasila susjednu državu, kako? Pa tako da se nisu predali a da su se predali vjerojatno bi završili, svi znamo kako.costacurta wrote:Evo je opet:
Kolinda Grabar-Kitarović poručila je u četvrtak na svečanoj akademiji da je "Oluja" spasila BiH te kako bi voljela da "susjedi nikada ne zaborave ko im je pružio ruku u najtežim danima", prenosi Hina.![]()
Susjedi ne zaboravljaju kao ni UZP.
Zahvaljujući Atifu 17000 vojnika 2 KK VRS sa svim mts bilo je okrenuto ka Bihaću i bosanskoj krajini. Minđi bi trebalo objasniti šta bi značilo da je svo to ljudstvo i mts bio okrenut Kninu.
E svašta ti će hinsan pročitati na ovom dunjaluku.![]()
Kolinda Grabar-Kitarović
- Rampage
#801 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
- Kolinda
#802 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Koji si sad pa ti???
- dale cooper
#803 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Da nije Jakov? 
- Edin H.
#804 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
A inace uloga Amerikanaca u svemu ovome nula bodova 
-
90minut
#805 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Pa i jeste bez oluje 0.Edin H. wrote:A inace uloga Amerikanaca u svemu ovome nula bodova
- Edin H.
#806 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
A Oluje bi bilo bez Amerikanaca?90minut wrote:Pa i jeste bez oluje 0.Edin H. wrote:A inace uloga Amerikanaca u svemu ovome nula bodova
- Styling
#807 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Njima su kao pomogli a nama nisu dali da uđemo u Banja Luku. Pogan.Edin H. wrote:A inace uloga Amerikanaca u svemu ovome nula bodova
- salik79
#808 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
A Iran cemo, po obicaju, izostaviti?Edin H. wrote:A inace uloga Amerikanaca u svemu ovome nula bodova
- salik79
#809 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Ko je "pod pomeo" s kime?! Iz kojeg si ti filma izasao?General War wrote:Ti nemoras nista, da su takvu ulogu imali nebi Aljo i svita oko njega pod pomeli sa njima i poslali ih odakle su dosli...vec bi ih cuvali ko zjenicu oka, a amerikancima rekli dovidjentosalik79 wrote:
Da, vjerovat cu "neutralnim" Amerima, koji se nisu libili bilo sta uciniti da bi razvalili vezu s onima koji su nam prvi pritekli u pomoc, kada su nam svi drugi okretali ledja. Branim one koji su cistog obraza usli i cistog obraza izasli iz Bosne, a bez cije pomoci tesko da bi opstali ovdje.
I koji su uvijek tu za nas, ako ne daj Boze zatreba.
Za razliku od Izraela, koji bi najvise volili da nas nema.![]()
I opet kazem, nisu oni nigdje pritekli u pomoc, vec su bili tu...ostavi se suplje...cuvali Sarajevski pasaluk...a radi njihove pomoci sad imamo qurceve entitete...Niste (VI-TI) Bosna, halo
Ma bravo, kao i uvijek, argumentovano. Nisam znao da je Holbrooke, ustvari, Iranac
-
costacurta
#810 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
A zamisli da su fino napustili položaje ko što uradiše bojovnici u Posavini, da se ne muče i ne prljaju uniforme. A zamisli nisu, znaš li zašto? Zato što nismo ljigavi i dvolični, nismo imali skrivenih namjera niti pretenzija na rvacki teritorij, čak se i 20ak hiljada... pardon tisuća Hmuslimana uključilo u domovinski rat i pogHide ih 1200 za slobodu Rvacke. Jbga.Kolinda wrote:Bogami vojska koja je bila u okruženju je spasila susjednu državu, kako? Pa tako da se nisu predali a da su se predali vjerojatno bi završili, svi znamo kako.costacurta wrote:Evo je opet:
Kolinda Grabar-Kitarović poručila je u četvrtak na svečanoj akademiji da je "Oluja" spasila BiH te kako bi voljela da "susjedi nikada ne zaborave ko im je pružio ruku u najtežim danima", prenosi Hina.![]()
Susjedi ne zaboravljaju kao ni UZP.
Zahvaljujući Atifu 17000 vojnika 2 KK VRS sa svim mts bilo je okrenuto ka Bihaću i bosanskoj krajini. Minđi bi trebalo objasniti šta bi značilo da je svo to ljudstvo i mts bio okrenut Kninu.
E svašta ti će hinsan pročitati na ovom dunjaluku.![]()
A to što kenjaju da su primili naše izbjeglice, da ti kAem nješta, 300 tadasnjih njemačkih maraka je Rvacka uzimala tj naplaćivala za dijete a 400 maraka za odraslu osobu..... mjesečno. Plus luke Ploče i Rijeka, takse za brodove sa Umanitarnom pomoći itd.
Elem,
Čestike Zrinjskom na prolazu HUtrehta
- Kolinda
#811 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Mozgovi su ipak isprani...
- LBVIEW
#812 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Kontekst u kojem je receno je bitan, kuzis?
-
baglama
#813 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Ma kuzim ja to a sto ih BOsnjaci pustaju da ulaze.LBVIEW wrote:Kontekst u kojem je receno je bitan, kuzis?
Oderi mu rafal iznad glave i mirna Bosna.
Kako je to nekad zlatni ljiljan rjesavo zik zik i gotovo a sad laje sa 300 kilometara daljine
- salik79
#814 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Inace, migranti su se teleportirali u bihacki dzep, odakle dalje namjeravaju ka EU.baglama wrote:Ma kuzim ja to a sto ih BOsnjaci pustaju da ulaze.LBVIEW wrote:Kontekst u kojem je receno je bitan, kuzis?
Oderi mu rafal iznad glave i mirna Bosna.
Kako je to nekad zlatni ljiljan rjesavo zik zik i gotovo a sad laje sa 300 kilometara daljine
-
mali jomu
#815 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
dembele wrote:Ne znam za vas, ali meni je suza potekla nakon ovih riječi.mali jomu wrote:NAKON NIZA NAPADA
Grabar-Kitarović: Oluja je spasila BiH i spriječila nove Srebrenice, voljela bih da susjedi to ne zaborave
"Upravo je 'Oluja' spasila BiH i voljela bih da naši susjedi nikada ne zaborave ko im je pružio ruku u najtežim danima", poručila je predsjednica.
Ponašamo se baš kao nezahvalna stoka.
Ljudi nam pomažu na sve moguće načine a mi to ne vidimo.
Čak su i Stari most srušili, jer je i onako bio star i samo bi se sramotili pred turistima.
Ovako imamo novi most, nova gradnja...mislim kvaliteta je to...kad bi se mi toga sami sjetili da nije suseda...nikad.
Je suis Kolinda
"NISMO IM DUŽNI": Hamdija Abdić odgovorio Kolindi: Peti korpus je oslobodio dio Hrvatske, vi biste nas trebali odlikovati!
"Molim vas napišite da sam ja već sa 4. na 5. august 1995. godine bio duboko u Hrvatskoj, na njihovoj teritoriji. Vraga su oni nas spašavali".

Hamdija Abdić Tigar i general Atif Dudaković, Ličko Petrovo selo, Republika Hrvatska
Kako iz Hrvatske često spominju "Oluju" u kontekstu "spašavanja" Krajine, a sada i cijele BiH, komentar smo zatražili od pukovnika Armije RBiH Hamdije Abdića Tigra, komandanta proslavljene 502. viteške brigade iz sastava Petog korpusa. I direktnog učesnika borbi koje hrvatska predsjednica spominje...
https://faktor.ba/vijest/hamdija-abdic- ... vati/46403
-
swanfilter
#816 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Neka i susjedi na zaborave da je 5. Korpus 4 godine navlacio cetnike i tako branio Karlovac i Zagreb.
Al, danas plavuse palamude o ratu, pa imamo sta vec imamo ...
- General War
#817 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
salik79 wrote: Ko je "pod pomeo" s kime?! Iz kojeg si ti filma izasao?Ko je bio tu? I ko je "cuvao sarajevski pasaluk"?!
Ma bravo, kao i uvijek, argumentovano. Nisam znao da je Holbrooke, ustvari, Iranac![]()
![]()
Promjeni khat, ovaj ti ne godi.
- mO k3
#818 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Samo dokaz da trebamo biti spremni na najgore sutra ...
- Hajvan
#819 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
i pruziti im najgore moguce ako dodje do najgoreg...mO k3 wrote:Samo dokaz da trebamo biti spremni na najgore sutra ...
- General War
#820 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Pa ni ti nisi nesto bas se proslavio...jer nepomenuti cijelu ABiH vec nesto potencirati 5 korpus koji se je najvise tukao sa Abdicevcima ako cemo pravo.swanfilter wrote:Neka i susjedi na zaborave da je 5. Korpus 4 godine navlacio cetnike i tako branio Karlovac i Zagreb.
Znaci, nemoj parcijale ziv bio...
- General War
#821 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Da bog da, ko vodi i predstavlja BiH...tamam se ljudi smjestili.mO k3 wrote:Samo dokaz da trebamo biti spremni na najgore sutra ...
-
baglama
#822 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
A ovo nije bio napad na drugu suverenu drzavu i krsenje rezolucije UN.mali jomu wrote:dembele wrote:Ne znam za vas, ali meni je suza potekla nakon ovih riječi.mali jomu wrote:NAKON NIZA NAPADA
Grabar-Kitarović: Oluja je spasila BiH i spriječila nove Srebrenice, voljela bih da susjedi to ne zaborave
"Upravo je 'Oluja' spasila BiH i voljela bih da naši susjedi nikada ne zaborave ko im je pružio ruku u najtežim danima", poručila je predsjednica.
Ponašamo se baš kao nezahvalna stoka.
Ljudi nam pomažu na sve moguće načine a mi to ne vidimo.
Čak su i Stari most srušili, jer je i onako bio star i samo bi se sramotili pred turistima.
Ovako imamo novi most, nova gradnja...mislim kvaliteta je to...kad bi se mi toga sami sjetili da nije suseda...nikad.
Je suis Kolinda
"NISMO IM DUŽNI": Hamdija Abdić odgovorio Kolindi: Peti korpus je oslobodio dio Hrvatske, vi biste nas trebali odlikovati!
"Molim vas napišite da sam ja već sa 4. na 5. august 1995. godine bio duboko u Hrvatskoj, na njihovoj teritoriji. Vraga su oni nas spašavali".
Hamdija Abdić Tigar i general Atif Dudaković, Ličko Petrovo selo, Republika Hrvatska
Kako iz Hrvatske često spominju "Oluju" u kontekstu "spašavanja" Krajine, a sada i cijele BiH, komentar smo zatražili od pukovnika Armije RBiH Hamdije Abdića Tigra, komandanta proslavljene 502. viteške brigade iz sastava Petog korpusa. I direktnog učesnika borbi koje hrvatska predsjednica spominje...
https://faktor.ba/vijest/hamdija-abdic- ... vati/46403
Pa lako je bilo uci u Hrvatsku kad smo im mi jebali mater oko njihove kuce.
Bio tu, ne pricam iz druge ruke pardon drzave od Njemacke do Skandinavije
- mO k3
#823 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
mene brinu vise ovi domaci izdajnici kojih je bilo i 1941 gdje su suradjivali sa fasistima a i 1992 gdje su krenuli unistavati zemlju u kojoj su rodjeni
- General War
#824 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
baglama wrote: A ovo nije bio napad na drugu suverenu drzavu i krsenje rezolucije UN.![]()
![]()
![]()
Pa lako je bilo uci u Hrvatsku kad smo im mi jebali mater oko njihove kuce.
Bio tu, ne pricam iz druge ruke pardon drzave od Njemacke do Skandinavije
da bog da da si imao ruke tada
- General War
#825 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Pa to...kako oni sto mrze tako i oni koji bi se j...bali za polozaj i funkciju.mO k3 wrote:mene brinu vise ovi domaci izdajnici kojih je bilo i 1941 gdje su suradjivali sa fasistima a i 1992 gdje su krenuli unistavati zemlju u kojoj su rodjeni