Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
AmiĐa_Idriz

#801 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Zadnja stvar koju treba raditi sad je iz neba pa u rebra Kovačevića na gol stavljati. Prvenstveno zbog njegove karijere.
Lincoln-Burrows

#802 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by Lincoln-Burrows »

Ako se pobjedi Italija sve će se ovo zaboraviti a situacija okrenuti.

Sad koliko je to realno....
mO k3

#803 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by mO k3 »

Lincoln-Burrows wrote:Ako se pobjedi Italija sve će se ovo zaboraviti a situacija okrenuti.

:shock: :-)
al-em

#804 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by al-em »

AmiĐa_Idriz wrote:Zadnja stvar koju treba raditi sad je iz neba pa u rebra Kovačevića na gol stavljati. Prvenstveno zbog njegove karijere.
Naravno da nema potrebe, on ce svakako biti prvi golman reprezentacije za 3,4 godine. A i treba mu mujakic ispred, sunjica su juce vozali kao da je stoper goska.
Bazinga1234

#805 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by Bazinga1234 »

Ja ću samo napisati da su Duljević i Višća najveće ublehe na krilnim pozicijama u historiji reprezentacije, a da su pritom odigrali ovoliko minuta u istoj.

Prvi dribla sam sebe čitavu utakmicu, sut na nivou amatera. Ima snage za 45 minuta.

Drugi obori glavu, nabije loptu i trči za njom, pa ubacuje napamet svaki put.

Ljudi su bukvalno nezamjenjivi. Na klupi sjedi Zakarić koji je tu reda radi.

Stevanović bi bio konkretniji, garantujem.
LSD

#806 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by LSD »

Bazinga1234 wrote:Ja ću samo napisati da su Duljević i Višća najveće ublehe na krilnim pozicijama u historiji reprezentacije, a da su pritom odigrali ovoliko minuta u istoj.

Prvi dribla sam sebe čitavu utakmicu, sut na nivou amatera. Ima snage za 45 minuta.

Nemoj porediti jednog grandmastera fudbala poput Višće sa tim propalim šlaufom Duljevićem.

Momak, pripazi malo šta pišeš :wink: nemoj više praviti takve kikseve.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#807 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by Gerro »

Kad se sjetim pljuvanja Lulica od ogranicenog Bosnje a lik je Arjen Robben za sve pokusaje nasih krila......
LSD

#808 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by LSD »

Gerro wrote:Kad se sjetim pljuvanja Lulica od ogranicenog Bosnje a lik je Arjen Robben za sve pokusaje nasih krila......
Ogranicenog Bošnje, ha ?
I zašto moderacija dozvoljava vrijeđanja citavog jednog naroda? ko si bre ti da vređaš bošnjake ? neki veliko-srbin? hrvat, crnogorac, šta si, ko si...hu iz ju

Šta je ovo :? pitam moderaciju koja meni daje banove zbog jedne nebitne sličice.
Logovan

#809 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by Logovan »

Lincoln-Burrows wrote:Ako se pobjedi Italija sve će se ovo zaboraviti a situacija okrenuti.

Sanse da pobijedimo su 3%. :D
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#810 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by Gerro »

LSD wrote:
Gerro wrote:Kad se sjetim pljuvanja Lulica od ogranicenog Bosnje a lik je Arjen Robben za sve pokusaje nasih krila......
Ogranicenog Bošnje, ha ?
I zašto moderacija dozvoljava vrijeđanja citavog jednog naroda? ko si bre ti da vređaš bošnjake ? neki veliko-srbin? hrvat, crnogorac, šta si, ko si...hu iz ju

Šta je ovo :? pitam moderaciju koja meni daje banove zbog jedne nebitne sličice.
Znaci citava nacija ga je vrijedjala? Dobro znas sta sam mislio, vrijedjale su ga ogranicene osobe. Ako si se pronasao heh Boze moj.
Dupli_skalp

#811 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by Dupli_skalp »

dobro jučer neko napisa, sve ovo već odavno, na žalost, počinje da liči na period od prije 15 i više godina. u savezu se ne zna ko pije, ko plaća, na okupljanja se dolazi kako ko hoće, ista se svode na kafansko-rodbinska sijela, neki igrači se iz ko zna kojih razloga otpisuju sa spiska, neki biraju utakmice, nekima se ne igra, a neki imaju zacementirano mjesto na svakoj utakmici. pritom dodaš i debelog bahu koji neprestano baljezga gluposti i eto slike i prilike s kraja 90tih i 2000tih.

vratite legea dresove, utakmice na bht1, velida spahu i igora kristića, ćiru, papeta, sergeja, bolu, ivicu osima i komitet za normalizaciju, vratite nam "savez napolje" navijače koji će se boriti protiv nepravde i svega onog lošeg u i oko reprezentacije... jer ovaj tumor koji je zahvatio reprezentaciju je iz dana u dan jači i sve se više širi.
Last edited by Dupli_skalp on 09/06/2019 19:28, edited 1 time in total.
Lincoln-Burrows

#812 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by Lincoln-Burrows »

Logovan wrote:

Šanse na kladionicama da će Hrvatska igrati finale svjetskog prvenstva su bile ispod 2%, znači nije skroz nemoguće 8)
Možda se sve posloži, ali za to treba jako dobro raspoloženje unutar ekipe kao što je bilo tada kod Hrvata, mislim da je tu problem.
LSD

#813 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by LSD »

Gerro wrote: Znaci citava nacija ga je vrijedjala? Dobro znas sta sam mislio, vrijedjale su ga ogranicene osobe. Ako si se pronasao heh Boze moj.
Nikad nisam vidio da si napisao npr. "ograniceni srbin" ili ograniceni hrvat, nebitno...ali tebi je samo bošnjo ogranicen...cist primjer mržnje prema jednom narodu.

Eee necemo tako Dino, necemo necemo.
Logovan

#814 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by Logovan »

Lincoln-Burrows wrote:
Logovan wrote:

Šanse na kladionicama da će Hrvatska igrati finale svjetskog prvenstva su bile ispod 2%, znači nije skroz nemoguće 8)
Možda se sve posloži, ali za to treba jako dobro raspoloženje unutar ekipe kao što je bilo tada kod Hrvata, mislim da je tu problem.
Pa nije skroz nemoguce, lopta je okrugla, bla, bla i tako ta prica. :mrgreen:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#815 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by Gerro »

LSD wrote:
Gerro wrote: Znaci citava nacija ga je vrijedjala? Dobro znas sta sam mislio, vrijedjale su ga ogranicene osobe. Ako si se pronasao heh Boze moj.
Nikad nisam vidio da si napisao npr. "ograniceni srbin" ili ograniceni hrvat, nebitno...ali tebi je samo bošnjo ogranicen...cist primjer mržnje prema jednom narodu.

Ograniceni Srbin misli da je Jovic svjetska klasa a da je Tadic bdor kandidat. Logicno da cu Lulica spominjati u kontekstu Bosnjaka. Ae razguli sad
LSD

#816 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by LSD »

Gerro wrote:
LSD wrote:

Ograniceni Srbin misli da je Jovic svjetska klasa a da je Tadic bdor kandidat. Logicno da cu Lulica spominjati u kontekstu Bosnjaka. Ae razguli sad
Nikad nisi napisao to "ograniceni srbin" na ovom forumu, u kontekstu Jovića, Tadića ili bilo koga...nikad...dakle, prospaš jeftinu demagogiju i vrijeđaš bošnjacki narod, nece to moci tako.

I znam ja da bi ti volio da ja odjebem i razugulim, ili da te stavim ignore kao Omarka i ostali , pa da se možeš rahat širiti i qrciti na ovom forumu :per: ali nisam ja oni, nema ništa od toga :wink: meni ne možeš pobjeci.
AmiĐa_Idriz

#817 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Logovan wrote: Pa nije skroz nemoguce, lopta je okrugla, bla, bla i tako ta prica. :mrgreen:
Uvijek ima baraž :lol:
todd_smith

#818 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by todd_smith »

AmiĐa_Idriz wrote:Zadnja stvar koju treba raditi sad je iz neba pa u rebra Kovačevića na gol stavljati. Prvenstveno zbog njegove karijere.
Ma kakav Kovacevic ba sta vam je
Fudo387

#819 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by Fudo387 »

LSD wrote:
Bazinga1234 wrote:Ja ću samo napisati da su Duljević i Višća najveće ublehe na krilnim pozicijama u historiji reprezentacije, a da su pritom odigrali ovoliko minuta u istoj.

Nemoj porediti jednog grandmastera fudbala poput Višće sa tim propalim šlaufom Duljevićem.

Momak, pripazi malo šta pišeš :wink: nemoj više praviti takve kikseve.
Ma braca.
Ne zna se koji je gori.
Korovjev

#820 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by Korovjev »

U ovakvim situacijama uvijek pomogne malo narodne mudrosti.
https://m.youtube.com/watch?v=8NHnD7vappI
Slušati samo od 0:20 do 0:35 na repeat.
Vitoo

#821 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by Vitoo »

Sta je taj Robben ikad ista uradio u dresu bh? Navedi mi jednu utakm. osim protiv Rumunije kuci kad smo pobjedili 2 1 kad je nesto i odigrao... a to je jedna tekmai treba ae tom pekmecu klanjati nesto a igrao je pofino i nije bio igrac koji je ulazio s klupe nego od 1min...tako da :zzzz: nula mrtva nula et sta je lula qita vise nam je Hajro donio kroz igre u rep. a nije odigrao ni pola
House

#822 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by House »

vito je glas razuma na ovom forumu
Logovan

#823 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by Logovan »

AmiĐa_Idriz wrote:
Logovan wrote: Pa nije skroz nemoguce, lopta je okrugla, bla, bla i tako ta prica. :mrgreen:
Uvijek ima baraž :lol:
:lol: Daj baraz i prolazimo. :D
Sanjarko

#824 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by Sanjarko »

Kaze zuti nije jos gotovo, ima jos da se igra. :oops:
House

#825 Re: Kvalifikacije za EP: Finska-BiH, Italija-BiH

Post by House »

Vizionar 1985 wrote:Kaze zuti nije jos gotovo, ima jos da se igra. :oops:
Sušić: Zadovoljan sam osvojenim bodom, još je mnogo bodova u igri

:oops: :D