Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post Reply
insomnia78

#801 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by insomnia78 »

Ubijen bas zbog toga?
zavrzlama

#802 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by zavrzlama »

insomnia78 wrote:Ubijen bas zbog toga?
svi uspjesni i bogati biznismeni u manjem entitetu placaju reket za odrzavanje antibosanskih aktivnosti,cim odbijes poslusnost slijedi Kruniceva sudbina...
zavrzlama

#804 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by zavrzlama »

insomnia78 wrote:Jah
Jahci ti koliko hoces :D ...

genocidni dvojac i ostale zlocince su uglavnom finansirali njihovo skrivanje najbogatiji privrednici u manjem entitatu,danas ista stvar,cim neko zeli da izadje iz tog reketaskog kruga placa cijenu.....
insomnia78

#805 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by insomnia78 »

Ovaj umal sto ne postade Safet i ukokase ga.
zavrzlama

#806 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by zavrzlama »

Najveca smetnja dodikovom i vucicevom planu o prakticnoj secesiji u BIH je upravo protivljenej uspjesnih srpskih biznismena,koji ne zel da svoj kapital i bogastvo stave na kocku,radi dodikove avanture ...a bez ovih biznismena i njihove financijske pomoci je tesko krenut u avanturu.
insomnia78

#807 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by insomnia78 »

Hajd dobro
zavrzlama

#808 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by zavrzlama »

insomnia78 wrote:Ovaj umal sto ne postade Safet i ukokase ga.
Nije on volio BIH,ali nije htio ni da bude sluga i reketiran od dodikovih sluzbi,pa je glavom platio.
General War

#809 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by General War »

zavrzlama wrote:
insomnia78 wrote:Ovaj umal sto ne postade Safet i ukokase ga.
Nije on volio BIH,ali nije htio ni da bude sluga i reketiran od dodikovih sluzbi,pa je glavom platio.
Hocel kod nas Bingo sta donirat za policiju? :D
Bodkin

#810 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Bodkin »

zavrzlama wrote:
svi uspjesni i bogati biznismeni u manjem entitetu placaju reket za odrzavanje antibosanskih aktivnosti,cim odbijes poslusnost slijedi Kruniceva sudbina...
I kolektivno subotom idu po stanovima i ljudi ubacuju u vrece sto imaju. Neko 50 neko 100km
zavrzlama

#811 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by zavrzlama »

Bodkin wrote:
zavrzlama wrote:
I kolektivno subotom idu po stanovima i ljudi ubacuju u vrece sto imaju. Neko 50 neko 100km
ne...obicna raja ne daje pare jer nemaju,dovoljno je da jedu korijenje i glasaju za lidere geocidnih i zlocinackih postovaoca,a poneki tehnoloski sposobni da koriste kompjuter i na ovakvim forumima brane zlo,genocidni brlog i mute vodu....svako daje svoj doprinos 8) :D
Hendrix

#812 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by Hendrix »

Opravdane i grobnice...logicno jel.

Image
LBVIEW

#813 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by LBVIEW »

Hendrix wrote:Opravdane i grobnice...logicno jel.

Image
Pa ti Bosnjo ne naoruzaj poliiciju.
mO k3

#814 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by mO k3 »

@lbw...

:thumbup:

Kako su nam spremni polticari izgleda da ce cetnici imati ponovo ovaca za klanje
LBVIEW

#815 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by LBVIEW »

Image

Humanost srpske vojske je konacno dobila i potvrdu akademske zajednice.
mO k3

#816 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by mO k3 »

prebacivanje tijela iz jedne u drugu masovnu grobnicu je humana i higijenska obaveza ??

ovo je dno dna .....

kako bi bilo da neko kaze da u jasenovcu ubijani bolesni ljudi iz humanioh i higijenskig razloga kako ostalo stanovnostvo ne bi zarazili ?? (ovo je zaista bolesno sta sam napisao ) .... :shock: :-?
muha_sa

#817 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by muha_sa »

LBVIEW wrote:Image

meni ih je iskreno žao :( kakva moraš bit gnjida i nešto slicno i pomislit a kamli još ovaj idiotizam na papir nabacit i svoj potpis stavit :-)
General War

#818 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by General War »

muha_sa wrote:

meni ih je iskreno žao :( kakva moraš bit gnjida i nešto slicno i pomislit a kamli još ovaj idiotizam na papir nabacit i svoj potpis stavit :-)
Nabijem ih na qurac, sta mi ih je treba biti zao...nisu iz Jakesa pisali ovu idiotariju pa da im se promjeni terapija.
General War

#819 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by General War »

mO k3 wrote:@lbw...

Kako su nam spremni polticari izgleda da ce cetnici imati ponovo ovaca za klanje
Policija ne sluzi nicemu, osim ako nece kazne naplacivati.
mO k3

#820 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by mO k3 »

Zao bi mi bilo da su bolesni , ovo nisu ni bolesni umovi nego cisti bezobrazluk
muha_sa

#821 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by muha_sa »

mO k3 wrote:Zao bi mi bilo da su bolesni , ovo nisu ni bolesni umovi nego cisti bezobrazluk
itekako bolesni :-) neizljeciva bolest, zaraženi umovi

al što reko General War :D nabijem ih na kurac i njih i one koji im vjeruju
decembar2017

#822 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by decembar2017 »

PM72 wrote:
swanfilter wrote:Boga mi, sarajevski predstavnici B naroda su dozvolili Cavku, Tadicku. Da ih ne imenujem ...

A, sto se Babe tice, i u tom slucaju se Sarajevo pokazalo kao bezmudo. Nije se niko u Krajini pitao bil vi sudili Babi u Sa. Ili cak u Bihacu. Da se jeste. makar na tabudu bi ga dokcekao. Sto ga Sarajevo prodalo Franji, pitaj Bakira. Mozda mu babo pricao ...

Za tu odbranu. Vec samo spominjanje ti je bijedno ...

Ipak, hvala vama.

Al, sto ne krenuste vi prvi, pa bi mozda i Krajisnici dosli vama na pomoc ...

Prica se, da zbog 4 godine, manje vise sjedenja, niste sa kardiom bas dobri bili. Na Krajinu mislim ..
Vidiš kako si nekorektan...

Nisu "sarajevski" predstavnici B naroda dozvolili Čavku,Tadićku itd nego oni što su šljegli u Sarajevo- iz čitave Bosne.Nećeš naći dvojcu rođenih u Sarajevu...
Što se tiče babe - ja bi mu sudio po kratkom postupku.Metak u čelo.Ne samo ja nego mnogi koje znam a sarajlije su.Meni je dovoljno kad vidim da je plaćao Arkana da ubija krajišnike...Meni je Krajina jako draga,najljepši dio Bosne i uživam kad tamo odem.

Što se tiče odbrane...nije spominjanje bijedno nego je bijedno kad te neko popljuje i ponižava.Moje su kolege i drugovi izginuli u Krajini,svi otišli dobrovoljno i svi sarajlije.To trebam možda prešutjeti da se ko ne uvrijedi? Mi smo ovdje primili više granata,mina i bombi nego komplet Krajina plus Podrinje i treba me toga biti stid? Što smo imali oko sebe 150 000 Srba od toga 20 000 do zuba naoružanih plus 13 kasarni JNA? Kad sve sabereš i oduzmeš,ko se uspio od toga odbraniti - jel imao manjak "kardia" kako ti kažeš?

Meni je srce treperilo od sreće kad je Dudaković krenuo a ti se sad gađaš provincijskim kompleksima...nije fer jebem ga.
I krajisnici su dobrovoljno dolazili na Igman kada su sarajlije bjezali sa njega ali vidim da se to zaboravilo ali nema veze vec mi je smijesno ovo o nekoj odbrani od 150 000 srba i 20 000 naoruzanih kada nam tvoj dragi haver " bio tu , znam sta je bilo " tvrdi da je sve vec bilo dogovoreno krajem 1991, sto bi se reklo da nije bilo ni agresije a prema tome ni odbrane. Tako da ne moze i jare i pare, odaberi, ili si ti u pravu pa je bilo agresije i odbrane ili ti je haver u pravu pa je bilo sve dogovoreno unaprijed tako da od agresije i odbrane nije bilo nista.

Odaberi , nemoj da se kao i u slucaju Faletica provaljujes , kada po temi i potrebi tvrdis prvo kako se nije moglo da zauzme pa nabrajas sve one razloge sto nije moglo a onda poslije na nekoj politickoj temi prozivas politicare sto nisu dali hrabrim sarajlijama da jurisaju na skladiste jel ko fol bilo samo pitanje volje i dopustenja vrha :wink:
Last edited by decembar2017 on 16/05/2019 09:54, edited 1 time in total.
decembar2017

#823 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by decembar2017 »

A vidim da je kao i obicno u ovakvim desavanjima nastalo zacitavanje teme, trolanje i skretanje u skroz pogresnom pravcu, nije dovoljno zagovaranja " drzanje glave na panju " kroz : " nece komsija na komsiju, spasice nas amerika i nato, nema ko ili ko ce da gine za politicare, hebo Bosnu i drzavu " pa se onda krene na unistavanje teme.

Ali bilo kako bilo, kvislinzi se javno organizuju, naoruzavaju, ustvari oni su vec naoruzani, sada to samo zvanicno i otvoreno rade,javno iznose svoje planove da idu u unistenje ne samo drzave vec i naroda i samo naivan, licmjeran, zlonamjeran ili glup moze da to negira pa slobodno nastavite jer vi time ne mozete da negirate te cinjenice vec samo da pokazete ko ste.
LBVIEW

#824 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by LBVIEW »

General War wrote:
muha_sa wrote:

Nabijem ih na qurac, sta mi ih je treba biti zao...nisu iz Jakesa pisali ovu idiotariju pa da im se promjeni terapija.
To je bolest za koju je jedini lijek svijest da onaj drugi nece vise pristati biti objekat njihove "humanosti".
U slucaju da ovi drugi ostanu goloruki, opet bi tu "humanost" pokazali na djelu, u to nema sumnje.
LBVIEW

#825 Re: Tkz rezervni sastav policije il ti ga VRS v.2

Post by LBVIEW »

General War wrote:
mO k3 wrote:@lbw...

Policija ne sluzi nicemu, osim ako nece kazne naplacivati.
Pa nije bas, barem ona redovna. Eno, neki dan u Predstavnickom domu Parlamenta predlazu popunu redovnog sastava, s naglaskom na specijalce. :wink:
Post Reply