nemoj boga ti ako farky kaze..Ivy wrote:kaže farky da liče, mnogo ličeedu wrote:ajvi..ne igras timski..![]()
![]()
![]()
ruka ruku mije..moramo se paziti..liČe li na nesto?..![]()
![]()
Sarajevo-x Akcija - Pomoć Tetka Zilhi
- pitt
Ne prebacuj mi svoju dijagnozuedu wrote:kakve crne hostese..moj federalni brat i ja smo bili najzgodniji..jedino ako nisi.........deen..pa...pitt wrote:Jebo janjca....vise bi sevapa zaradili da ste hostese slikali:D
![]()
![]()
Vas dvojicu ne bih ni u snu volio vidjet
- CROCOP
Ma nema u snu, de ti nama jos koji dolarcic posalji pa eto nas u Ameriku, u javi da ti dodjemopitt wrote:Ne prebacuj mi svoju dijagnozuedu wrote:kakve crne hostese..moj federalni brat i ja smo bili najzgodniji..jedino ako nisi.........deen..pa...pitt wrote:Jebo janjca....vise bi sevapa zaradili da ste hostese slikali:D
![]()
![]()
:D
Vas dvojicu ne bih ni u snu volio vidjet:D
- pitt
Nisam ba...al kako su se toga docepali to me kopka :DD: Nije valjda da su te na foru uzeliIvy wrote:jesi ti to uplaćivao još šta mimo ovog što sam ja uplatila?pitt wrote:Nema frke....javit cu ja kolegama da vas na aerodromu lijepo docekaju i spreme narandzaste odore:D
-
edu
sve ide preko ziro racuna..a znad da 'rvati najbolje barataju sa parama..tako da je moj federalni brat jedini ovlasten za podizanje suski..hik..sarajevska je zakon..
jebite se..odoh..umirem od gladi..fighteru..mi se vidimo veceras..mani se vise sastanaka po aquariusu..nista od toga..

jebite se..odoh..umirem od gladi..fighteru..mi se vidimo veceras..mani se vise sastanaka po aquariusu..nista od toga..
- Ivy
dovešću jednu hostessu (londonsku) da je upoznateedu wrote:sve ide preko ziro racuna..a znad da 'rvati najbolje barataju sa parama..tako da je moj federalni brat jedini ovlasten za podizanje suski..hik..sarajevska je zakon..![]()
![]()
![]()
jebite se..odoh..umirem od gladi..fighteru..mi se vidimo veceras..mani se vise sastanaka po aquariusu..nista od toga..![]()
![]()
- Ivy
kategorija -40, 1900 kubika, dobroooooooooooo očuvanaCROCOP wrote:Ajvi, ako je kategorija 40+ onda zovi Poolla, sve do - 40 edu more izdurat... ovo ja za njega pishem jer je poshao jesti pa da ne bi bilo nekih nesporazuma...![]()
![]()
- CROCOP
1900 kubika, pa ta ide k'o flak... a kategorija -40... ali imamo i mi "konja" za utrku...Ivy wrote:kategorija -40, 1900 kubika, dobroooooooooooo očuvanaCROCOP wrote:Ajvi, ako je kategorija 40+ onda zovi Poolla, sve do - 40 edu more izdurat... ovo ja za njega pishem jer je poshao jesti pa da ne bi bilo nekih nesporazuma...![]()
![]()
ima sve papire i u mene mi je rod
-
revizija
ja imam zamjenu sa svom pratechom opremom ....... mora se taj dogadjaj valjano propratitfarky wrote:frozen wrote:VEČERAS U 18.00 SATI, AQUARIUS, OKUPLJANJE...
MOŽETE LI SVI???
IVY I FARKY VEĆ POTVRDILI, JAVITE KOGA SE SJETITE...
.....
-
revizija
hochu pitt vrlo rado ali ne veceras.vjeruj da nista sa tim direktno nemam - sve je posredstvom drugih. ako se veceras, sutra ili bilo kada ili gdje desi u vezi sa tim humanim projektom - pored aktivnih forumasha - ima i i pasivnih koji ce propratiti sve isvakoga u vezi sa tim.ja bih rado ali polomila mi se pomochna hodalica.....a godine .......starost .uhpitt wrote:Samo ti to osvjedoci fotografijama i salji:D
dok je ovakvih tema...
- CROCOP
Dosadasnji izvjestaji o stranim uplatama.
Banka me obavijestila o 3 inozemne uplate.
To su uplate od:
1. Soul-Sista - 200 SEK
2. M.H. - Arndtstrasse - 70,00 EURA
3. A.I. - Gernotsrt. 51 - 50,00 EURA
Stavljam inicijale a ne imena (nomina sunt odiossa:-)) te podatke koje imam iz bankovnog izvjesca.
Hvala svima. Danas Pooll i ja, edu ce ako uzmogne, idemo u banku da pregledamo konacno stanje racuna, inozemne + tuzemne uplate.
Cim izvrsimo pregled rn, postirat cemo stanje. Transparentnost je nasa vrlina.

To su uplate od:
1. Soul-Sista - 200 SEK
Stavljam inicijale a ne imena (nomina sunt odiossa:-)) te podatke koje imam iz bankovnog izvjesca.
Hvala svima. Danas Pooll i ja, edu ce ako uzmogne, idemo u banku da pregledamo konacno stanje racuna, inozemne + tuzemne uplate.
Cim izvrsimo pregled rn, postirat cemo stanje. Transparentnost je nasa vrlina.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Hrvatska komponenta fercera koliko vidimCROCOP wrote:Dosadasnji izvjestaji o stranim uplatama.
To su uplate od:
1. Soul-Sista - 200 SEK
Cim izvrsimo pregled rn, postirat cemo stanje. Transparentnost je nasa vrlina.![]()
![]()
![]()
bitno je da se sto prije svede racunica za donrano da mozemo javiti svima koji pitaju