SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
-
kiligonzales
#801 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Pritiscima hoce da ugura BH blok u koaliciju sa SDA. Špica.
Ako ovo ne prihvate nabacice im kroz medije epitete izdajnika.
Kako je dobro gledati botove SDA po socijalnim mrezama kako cvile, a jos vise njihove medije.
Jos prljavo lazu o njima, iskrecu izjave, predstavljaju namjerno stvari onakvim kakve nisu.
Ako ovo ne prihvate nabacice im kroz medije epitete izdajnika.
Kako je dobro gledati botove SDA po socijalnim mrezama kako cvile, a jos vise njihove medije.
Jos prljavo lazu o njima, iskrecu izjave, predstavljaju namjerno stvari onakvim kakve nisu.
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#802 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
plod silovanja zeljke cvijanovicImpressum wrote:ova peksina metalika je plod brata i sestre
- tandmand
#803 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Fino je on istjerao na livadu Inzka, Wigemarka, Bertona. Kurvi Evropi je sve u dure dok su Bošnjaci pod kontrolom agresora i vezanih ruku.kamen spoticanja wrote:moras priznati i da fino na livadu istjera FGR i ko nas bre zavadi ekipuPM72 wrote:Bakiru se mora priznati da je majstor da ujedini braću Srbe.Kad su naviše zavađeni i razjebani - Bakir ufura.Jebem mu i tatu i mamu.![]()
pa tacno mozes vidjeti kakva bi reakcija bila istih da veceras na kozijoj cupriju isplivaju balvani i granicni prelazi
-
Vilajet_Bosna
#804 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Prljave Metalike wrote:ono kad si IZNAD SVIH ono kad DOMINIRAŠ ono kad si PREPAMETAN takav sam po celom telu
lep sam i dominantan, samo me dobra silikonska pičoka može rasplakat a nikako ovi preteče isila i pripadnici bele el-kaide

Last edited by Vilajet_Bosna on 24/01/2019 19:07, edited 1 time in total.
-
Benjo34
#805 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
De šta se palite, pa to je samo Hafis pod nickom Prljave Metalike, ugledo se na svog preCjednika Čovu ćiriličara, ko veli, da iskoristim zulum, da dobijemo 3...
malo
malo-
kiligonzales
#806 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Ој Миле политика ти фула,
од Лакташа биче Челе кула.
Па још једном поновит.
Бакир тешку армију спрема,
од Српске ништа српског нема.
Коња седла, сабље стеже јаче,
а за њиме нјегов трезор плаче.
Комшић прати све из прикрајка,
Црни Миле кукала ти мајка.
...
Nastavi song u ovome ritmu...
SDA for Laktašenko
од Лакташа биче Челе кула.
Па још једном поновит.
Бакир тешку армију спрема,
од Српске ништа српског нема.
Коња седла, сабље стеже јаче,
а за њиме нјегов трезор плаче.
Комшић прати све из прикрајка,
Црни Миле кукала ти мајка.
...
Nastavi song u ovome ritmu...
SDA for Laktašenko
- General War
#807 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
To je meni odmah zaparalo oci, jesu se nakostrijesili...mozda bude nesto i vise od "zabrinutosti" zbog ovih SDA talibana sto lazu i poturaju price.tandmand wrote:
Fino je on istjerao na livadu Inzka, Wigemarka, Bertona. Kurvi Evropi je sve u dure dok su Bošnjaci pod kontrolom agresora i vezanih ruku.
Jos cu i povjerovati da je to radi izbora
- shbc
#808 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Znaci i ti kmecis za zlatnim kasikama?Vilajet_Bosna wrote:ko nije spreman da brani svoju vjeru, narod, porodicu, državu, svoju kuću i treba da bježi na vrijeme, bolje i tako nego da poslije kmeči za zlatnim kašikama.JThomas wrote:čuj neko jedva čeka da se zakuha. a ljudi u miru već bježe tempom k'o kad se pucalo![]()
i dođosmo do prave poente - eno oni svi zajedno, a mi sa pet i šest stranaka pravimo kantonalne vlade...nikad bošnjo neće pameti, itd.
-
kiligonzales
#809 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
place svak ko upadne u tosin bunarVilajet_Bosna wrote:Prljave Metalike wrote:ono kad si IZNAD SVIH ono kad DOMINIRAŠ ono kad si PREPAMETAN takav sam po celom telu
lep sam i dominantan, samo me dobra silikonska pičoka može rasplakat a nikako ovi preteče isila i pripadnici bele el-kaide![]()
-
Vilajet_Bosna
#810 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
ne znam odakle to izvuče? zato što nisam trenutno u domovini? opet te pitam jesam li trebao sjest u baru i kmečat povasdan ko ti?shbc wrote:Znaci i ti kmecis za zlatnim kasikama?Vilajet_Bosna wrote:ko nije spreman da brani svoju vjeru, narod, porodicu, državu, svoju kuću i treba da bježi na vrijeme, bolje i tako nego da poslije kmeči za zlatnim kašikama.JThomas wrote:čuj neko jedva čeka da se zakuha. a ljudi u miru već bježe tempom k'o kad se pucalo![]()
i dođosmo do prave poente - eno oni svi zajedno, a mi sa pet i šest stranaka pravimo kantonalne vlade...nikad bošnjo neće pameti, itd.
-
Vilajet_Bosna
#811 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
znam koje sam vEre, a znam i da nisam đikan. pa makar imao i serbsko porEklo. sa đikanima sam na el-vela vel-bera.Prljave Metalike wrote:ma pusti bre picopevca, ne zna on ni kako se zove a ni koje je vere, duleee saviććć
- shbc
#812 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Pa vec si pobjegao. Znaci nisi spreman da branis.Vilajet_Bosna wrote:
ne znam odakle to izvuče? zato što nisam trenutno u domovini? opet te pitam jesam li trebao sjest u baru i kmečat povasdan ko ti?
-
Vilajet_Bosna
#813 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
shbc wrote:Pa vec si pobjegao. Znaci nisi spreman da branis.Vilajet_Bosna wrote:
ne znam odakle to izvuče? zato što nisam trenutno u domovini? opet te pitam jesam li trebao sjest u baru i kmečat povasdan ko ti?
trebao si čitati od početka, ne mogu ti ja sad copy paste jbga.
-
Alfa_i_Omega
#814 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
emric wrote:
Prije cemo ratovat ponovo nego sto ce ovi predat vlast. Ja iskreno ne mogu da vjerujem kakve ovce imamo u narodu. Nevjerovatno. Polupismena i poluglupa bića od kojih velika vecina nema ni sijalicu u frižideru, a puna im usta srba, muslimana, hrvata, entiteta, odcjepljenja i ostalih piqki materina kojima nas truju godinama.
-
palermo
#815 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Ovaj forum kao vremenksi stroj. Očas te vrati deset godina u prošlost i forumske postove ......Hare nabaciuje, Dodik zabija, opet Hare nabacuje Dodik zabija, i onda Hare nabacuje na volej, Dodik zabija i tako to........Hare nabaciuje, Dodik ostaje na valsti, Hare nabaciuje, Dodik učvršćuje vlast, Hare nabacuje Dodik opet zakucaje......uvijek ova strana nabacuje a ona zakucaje, a u materinu
-
Vilajet_Bosna
#816 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Alfa_i_Omega wrote:emric wrote:
Prije cemo ratovat ponovo nego sto ce ovi predat vlast. Ja iskreno ne mogu da vjerujem kakve ovce imamo u narodu. Nevjerovatno. Polupismena i poluglupa bića od kojih velika vecina nema ni sijalicu u frižideru, a puna im usta srba, muslimana, hrvata, entiteta, odcjepljenja i ostalih piqki materina kojima nas truju godinama.
ovako kad neto pročitam tačno detektujem ili jugo-baliju ili četalja. nema treće
još samo oni nisu prihvatili realnost postojanja Bošnjaka.neka polahko, naviknut ćete se. ima vakta. ili kad dođe vakat.
-
Vilajet_Bosna
#817 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
jao bre,od onako dobrih pjesama i spotova o Knindžama i Vukovima sa Vučjaka na šta ste spali.Prljave Metalike wrote:Ја сам чика Веља, хош са мном на питу од сира и од зеља? Кае она море, само вид ђе ћеш, пресвући те пантоле, одзада ти смеђе..
- shbc
#818 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Jah jah. Otisao poslije rata. Isao pod granatama u skolu. Odma bi se vratio.Vilajet_Bosna wrote:shbc wrote:Pa vec si pobjegao. Znaci nisi spreman da branis.Vilajet_Bosna wrote:
trebao si čitati od početka, ne mogu ti ja sad copy paste jbga.
Standardna vasa prica. Na rijecima ste jaki, a ovamo na djelima i u realnosti... Ispalili se prije ili u toku rata, nemate apsolutno nikakvu namjeru da dolazite osim na par sedmica godisnje da posjetite familiju i eventualni novi rat cete gledati iz udobnosti fotelja i sve govorit "majku im cetnicku vidi sta mi rade od Bosne" uz krokodilske suze i meso bez hljeba.
Ali zato na forumima, portalima i drustvenim mrezama... Vas patriotizam nema granica. Covjek bi rekao Brave Heart do Brave Heart-a. A i prvi ste na svaku trzavicu da jos vise zakuhavate. Jos da jebete majke Hrvatima sto se mijesaju u unutrasnja pitanja BiH, pri tom ne shvatajuci da ovdje vise niko vas ne smatra njenim gradjanima i da ste u istoj ravni sa Kolindom kada uzmete da serete.
Shvatite vec jednom. Vi ste sada Svedi, Francuzi, Svabe, Ameri, Norvezani... Niste vise nasi. Ne "branite" i ne brinite za nas, ne zelimo vasu pomoc. Ovo vise nije vasa drzava. Imate svoju kojoj ste se zakleli i kojoj placate poreze. Odjebite od BiH jer ste joj dusmani isto koliko i domace i strane snage koje zele da je razjebu.
-
Alfa_i_Omega
#819 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Ne mogu da se natezem sa botovima na drzavnoj sisi. Budala sam sto pisem bilo sta.
Dok se ne digne narod na sve tri strane, pa javno ne podavi "lidere" srba, muslimana, hrvata, moze samo jos gore da bude.
Laka noc.
Dok se ne digne narod na sve tri strane, pa javno ne podavi "lidere" srba, muslimana, hrvata, moze samo jos gore da bude.
Laka noc.
Last edited by Alfa_i_Omega on 24/01/2019 19:46, edited 1 time in total.
- kamen spoticanja
#820 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
to svakakotandmand wrote:Fino je on istjerao na livadu Inzka, Wigemarka, Bertona. Kurvi Evropi je sve u dure dok su Bošnjaci pod kontrolom agresora i vezanih ruku.kamen spoticanja wrote:moras priznati i da fino na livadu istjera FGR i ko nas bre zavadi ekipuPM72 wrote:Bakiru se mora priznati da je majstor da ujedini braću Srbe.Kad su naviše zavađeni i razjebani - Bakir ufura.Jebem mu i tatu i mamu.![]()
pa tacno mozes vidjeti kakva bi reakcija bila istih da veceras na kozijoj cupriju isplivaju balvani i granicni prelazi
- tuzlak1212
#821 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Ovo je autogol za SDA, ovo ucjenjivanje napadom na ime RS i ovo kočenje vlasti, pa ljudi mogu ne dobit penziju ostat zbog uhljupa talibanskih. Prošli put kad su popušili izbore makar su pošteno priznali i odigrali mandat fine opozicije koja je kasnije pomutila i podjelila SDP. Ovo sad je čak i za njih nisko, ako takvo nešto može da postoji... 
Đe si vidio dobru stranku od ratnih profitera i parazita koji s pričom žrtve rata sisaju ovo malo krvi što je ostalo u državi
Đe si vidio dobru stranku od ratnih profitera i parazita koji s pričom žrtve rata sisaju ovo malo krvi što je ostalo u državi
-
Vilajet_Bosna
#822 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
jarane jesi ti neurozan, vidiš da si i ti trebao otići, naći neki posao, privređivati. ..ne očekivat sadaku od Bakira.Jah jah. Otisao poslije rata. Isao pod granatama u skolu. Odma bi se vratio.
Standardna vasa prica. Na rijecima ste jaki, a ovamo na djelima i u realnosti... Ispalili se prije ili u toku rata, nemate apsolutno nikakvu namjeru da dolazite osim na par sedmica godisnje da posjetite familiju i eventualni novi rat cete gledati iz udobnosti fotelja i sve govorit "majku im cetnicku vidi sta mi rade od Bosne" uz krokodilske suze i meso bez hljeba.
Ali zato na forumima, portalima i drustvenim mrezama... Vas patriotizam nema granica. Covjek bi rekao Brave Heart do Brave Heart-a. A i prvi ste na svaku trzavicu da jos vise zakuhavate. Jos da jebete majke Hrvatima sto se mijesaju u unutrasnja pitanja BiH, pri tom ne shvatajuci da ovdje vise niko vas ne smatra njenim gradjanima i da ste u istoj ravni sa Kolindom kada uzmete da serete.
Shvatite vec jednom. Vi ste sada Svedi, Francuzi, Svabe, Ameri, Norvezani... Niste vise nasi. Ne "branite" i ne brinite za nas, ne zelimo vasu pomoc. Ovo vise nije vasa drzava. Imate svoju kojoj ste se zakleli i kojoj placate poreze. Odjebite od BiH jer ste joj dusmani isto koliko i domace i strane snage koje zele da je razjebu.
meni kao muslimanu je obaveza da radim i privrjeđujem, da se ne dovodim u situaciju za sadakom, pa makar da skupim suharaka po šumi donesem breme i prodam, te kupim za to kiflu, bolje mi je nego da pružim ruku.
znači izdajnik sam što plaćam porez u državi gdje živim?
a nisam se zakleo nijedno državi, ni ovoj gdje živim, a ako ćeš pravo i iskreno čak ni Bosni, kad sam ono bio u stroju na polaganju zakletve u Zavidovićima kao regrut 2002. ali opet bih je branio, ne zato jer treba da me peče savjest zbog tebe ili nekog drugog, nego što mi je to vjerska dužnost.
- Banksy
#823 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Otkad to Sarajevo nije domovina? Nije rodno mesto, ok, ali ipak...Vilajet_Bosna wrote:
ne znam odakle to izvuče? zato što nisam trenutno u domovini?
- Point.
#824 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Čemu nervoza?Alfa_i_Omega wrote:Bošnjaci. Samo jos jedna od ubleha za polupismeni narod.
Kad si se to zvao Bošnjakom, yebem ti onu halu gdje ti je ćaća sa fenjerom trčao u prvi akšam.
Yugo balija. Četalj. Samo papci tako pričaju.
-
Vilajet_Bosna
#825 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Alfa_i_Omega wrote:Bošnjaci. Samo jos jedna od ubleha za polupismeni narod.
Kad si se to zvao Bošnjakom, yebem ti onu halu gdje ti je ćaća sa fenjerom trčao u prvi akšam.
Yugo balija. Četalj. Samo papci tako pričaju.
četaljska ti priča. šta ću ti kad ti je svo obrazovanje stalo u guslarsku epiku.
Last edited by Vilajet_Bosna on 24/01/2019 19:47, edited 1 time in total.