Kinaski wrote:
ufff Kerleusa je dosta bolja nego sto sam pretpostavljao
Kinaski wrote:
mokhac wrote:Babilonci, nato i farmaceutska industrija koji su protiv Srba pa samim tim i Putina, su sve ovo namontirali. Karleusa je bila ucenjena da prica protiv vakcina i Vucica, a sad kad dolazi Putin ona ovo sve namjerno pravi, jer sad niko i ne zna da Putin slijece za dva dana u Begeš, svi pričaju o majci i djeci i mikročipu. A Vranješ može vojvoda još trojicu iztatuirat, al zna se da je bosanac i nije slucajno za koga on igra, da je pravi srbin nikad ne bi sat iztetuirao već zna se šta (repubilčko srbski sat).
Znači, sve će te ču ti kad se Pernar javi. Grupa bilderberg
Soroš i Rokfeleri vas ubise a vi se bavite tuđim životima. Đe vam je čast i moral? Imate li majke?
Uslikaj pa da vidimo taj ben sto imas jebena karleusaTheMule wrote:Kinaski wrote:
ufff Kerleusa je dosta bolja nego sto sam pretpostavljao
sve je to pickin dim!denimb wrote:mokhac wrote:Babilonci, nato i farmaceutska industrija koji su protiv Srba pa samim tim i Putina, su sve ovo namontirali. Karleusa je bila ucenjena da prica protiv vakcina i Vucica, a sad kad dolazi Putin ona ovo sve namjerno pravi, jer sad niko i ne zna da Putin slijece za dva dana u Begeš, svi pričaju o majci i djeci i mikročipu. A Vranješ može vojvoda još trojicu iztatuirat, al zna se da je bosanac i nije slucajno za koga on igra, da je pravi srbin nikad ne bi sat iztetuirao već zna se šta (repubilčko srbski sat).
Znači, sve će te ču ti kad se Pernar javi. Grupa bilderberg
Soroš i Rokfeleri vas ubise a vi se bavite tuđim životima. Đe vam je čast i moral? Imate li majke?
Hoces da kazes da je sva ova prica od picke varka
Trebalo mi minut da skontam sta je gdje

Jedini lijek je da ne zna kad ćeš kući doći, da nemaš mobitela a ako imaš da su disable opcije kad si zadnji put bio online.Kinaski wrote:sto ke sigurno sigurno, treba i komsijama javiti da ne dodje do zabuneMatzan wrote:
Ako hoces da si 100% siguran, jedini lijek je da se uvijek na vrijeme najavis kad kuci dolazis.
seln wrote:Ok, da napravimo saldo: medju jadnim balkanskim jet setom skoro da nema nikoga ko nije imao neku aferu.
Godine, spol, bracno stanje, vjera, nacija.... apsolutno nevazno, jebali su se svi uzduz i poprijeko.
Svaki balakanski "celebrity" smatra da mu je sveta duznost da malo jebucka okolo, jer za boga miloga, on/ona je popularan/a.
Tako gledano, ni ovo ne bi bilo vrijedno spomena, u najboljem slucaju vijest za jednu naslovnicu (1/16 stranice, donji desni ugao) i dva-tri dana pisanja.
Takodje, nije JK ni prva ni posljednja zena od cetiri banke koja posumnja u svoju privlacnost, pa je potvrdjuje aferom sa nekim levatom, cak i ako je u pitanju takva slina kao sto je Vranjes. Dakle, cemu ovolika medijska buka?
Pa, vjerovatno zbog toga sto se JK do sada javljala na svaku temu (oni famozni "strucnjaci opste prakse" o kojima sam vec jednom pisao), bilo da se radi o vakcini, vanjskoj politici ili sjetvi krmnog bilja u timockom okrugu.
No, najvazniji razlog ove javne egzekucije je: JK se obicno ne slaze se srpskom politikom i ne smatra srpske 'eroje pravim 'erojima. Zbog toga je srpstvo sada sa uzivanjem razvlaci po svim mogucim medijima, jer se tu ne radi o Karleusi; oni zapravo Karleusu nabijaju na nos "domacim izdajnicima", a bogami i spoljnim neprijateljima, tipa Bosnjaci, Hrvati, Montenegrineri, Siptari, Hotentoti...
zato @radosni nama sada moralnu vertikalu (citat @radosni) potura pod nosu... look, Bosniaks, bili ste istog misljenja sa jednom kurvom.
Cinjenica je: je li Aca kresnuo zenu najboljeg prijatelja, je li Saban Cucu, a Vranjes Jecu... tice se samo njih.
Da ne govorim o mizoginiji koja samo tako prsti iz pojedinih komentara.
I naravno, svi seksualno frustrirani, "joooj, jarane, kako sam ja nekad jebavo".
Nema to veze s tim.liaar wrote:Dobro je moralac, ona je počela ozbiljnu raspravu sa njim, nakon one blage "rasprave" o Tošićevom nepozivanju u reprezentaciju, sama sebe zajebala. Ovaj kad je raspalio, ona se samo pokopala maksimalno
A nije mu išla u Atinuplain vanilla wrote:
poslije svega mislim da medju njima nije bila nista 'uzivo', dopisivali se, malo slikerazmijenili i to je to.Onda ga ona ispalila, on popizdio i to je to.
Zar i Fadilj, crni JThomaseJThomas wrote:al' bogami i njoj je vokri.
Tomahawk11 wrote:A nije mu išla u Atinuplain vanilla wrote:
poslije svega mislim da medju njima nije bila nista 'uzivo', dopisivali se, malo slikerazmijenili i to je to.Onda ga ona ispalila, on popizdio i to je to.