http://saff.ba/hrvatski-portali-zestoko ... as-biskup/Hrvatski portali žestoko napali biskupa Komaricu: “Franjo Komarica više nije naš biskup”
7. Novembra 2018.
![]()
Sve ove godine puna su mu usta naroda. Kako bi se dodvorio Komšiću jučer se Franjo Komarica javno odrekao svog naroda, izjavom kako priznaje legitimnog i legalnog Komšića.
Da to je Franjo Komarica. Od kojeg se ništa drugo nije trebalo niti nadati… Franjo Komarica više nije naš biskup, piše hrvatski portal --- NO LINKS ---.
Biskup Franjo Komarice je dan ranije za N1 jasno rekao da priznaje izbor Željka Komšića.
“Nisam imao priliku da biram Komšića ili nekog drugog. Kao građanin nisam imao priliku da glasam za koga hoću. Prihvaćam ga kao legalnog predstavnika, ali mene ne prihvaća onaj ko je izabran. Njegovo djelovanje i djelovanje drugih je rezultiralo nestajanjem Hrvata. Komšić me nikada nije posjetio, a Dragan Čović me je nekada davno posjetio”, istakao je Komarica.
Velikohrvatski mediji vode žestoku kampanju protiv svakog Hrvata koji na bilo koji način ne podržava rušilačku politiku HDZ-a. Eto, na njihovom udaru našao se, kako to Hrvati vole reći, i uzoriti biskup Komarica.
Željko Komšić - Komšo
-
Haman2
#801 Re: Željko Komšić - Komšo
- 512MB
#802 Re: Željko Komšić - Komšo
I onda procitas ustav i skontas da nije bas tako kako si misliiEvdin90 wrote:Komšić će imati problem oko "Halal Hrvata" u ambasadama i opet će gurati Muslimane, Hrvatska to treba pratiti i reagirati.
Trebalo lobirati u EU i svijetu kako islamisti u BiH ruše ustavno pravni poredak a onda povući i apelaciju u Ustavnom sudu oko predsjedništva te tako zaustaviti velikomuslimansko orgijanje a Saru zabiti na aparate.
- 512MB
#803 Re: Željko Komšić - Komšo
#NotMyBishopHaman2 wrote:http://saff.ba/hrvatski-portali-zestoko ... as-biskup/Hrvatski portali žestoko napali biskupa Komaricu: “Franjo Komarica više nije naš biskup”
7. Novembra 2018.
![]()
Sve ove godine puna su mu usta naroda. Kako bi se dodvorio Komšiću jučer se Franjo Komarica javno odrekao svog naroda, izjavom kako priznaje legitimnog i legalnog Komšića.
Da to je Franjo Komarica. Od kojeg se ništa drugo nije trebalo niti nadati… Franjo Komarica više nije naš biskup, piše hrvatski portal --- NO LINKS ---.
Biskup Franjo Komarice je dan ranije za N1 jasno rekao da priznaje izbor Željka Komšića.
“Nisam imao priliku da biram Komšića ili nekog drugog. Kao građanin nisam imao priliku da glasam za koga hoću. Prihvaćam ga kao legalnog predstavnika, ali mene ne prihvaća onaj ko je izabran. Njegovo djelovanje i djelovanje drugih je rezultiralo nestajanjem Hrvata. Komšić me nikada nije posjetio, a Dragan Čović me je nekada davno posjetio”, istakao je Komarica.
Velikohrvatski mediji vode žestoku kampanju protiv svakog Hrvata koji na bilo koji način ne podržava rušilačku politiku HDZ-a. Eto, na njihovom udaru našao se, kako to Hrvati vole reći, i uzoriti biskup Komarica.
- spreca
#804 Re: Željko Komšić - Komšo
Kako je jadno i bijedno napadati Komsica koji je legalno i po slovu zakona izabran za clana predsjednistva.....nazivate ga uhljebom i kako sve ne , sto govori samo o vama i vasoj zlobi i bas mi je drago sto takvi ne glasaju za Komsica.Gospodo kriticari recite sta su to drugi dobrog ucinili na ovoj funkciji osim sto su radili i otvoreno rade protiv drzave(i jos uvijek rade) a nigdje i nikada necuh da one druge kritikujete....svi osim Komsica su se obogatili kako su se uhvatili drzavne sise i pljacke ...i ne samo visi esalon BH bande nego i njihova bliza i daljna rodbina...jeli vas bar imalo sramota i dali se bar malo zacrvenite od stida kad znate da pisete lazi i neistine......vi ste zivi dokaz da je izbor bio pravilan i da ce Komsic posle ovog mandata sjediti jos 4 godine a vi mozte da zelenim povracate od muke zbog toga
-
Evdin90
#805 Re: Željko Komšić - Komšo
Nelegalno je da Musliman sjedi i prima plaću za ono što pripada Hrvatu, tu mislim na Nerkeza Arihodzica a biti će takvih više jer nema ni Hrvata koji će služiti vašem nacionalizmu512MB wrote:I onda procitas ustav i skontas da nije bas tako kako si misliiEvdin90 wrote:Komšić će imati problem oko "Halal Hrvata" u ambasadama i opet će gurati Muslimane, Hrvatska to treba pratiti i reagirati.
Trebalo lobirati u EU i svijetu kako islamisti u BiH ruše ustavno pravni poredak a onda povući i apelaciju u Ustavnom sudu oko predsjedništva te tako zaustaviti velikomuslimansko orgijanje a Saru zabiti na aparate.
Treba inzistirati da to prestane, to ćemo svje rješiti uz izborni, inače u Ustavu piše da je hrvatski član predsjedništva odgovoran hrvatskom domu naroda.
Teoretski da hrvatskog člana idu preglasati u predsjedništvu on se more pozvati na veto koji ide hrvatskom klubu u domu naroda, sve je to povezano.
Komšić je islamist i bošnjački nacional socijalist koji podržava rušenje ustavno pravnog poretka i vjerujem da ovo možemo rješiti, vjerujem da Hrvatska može natjerati i OHR da reagira.
OHR je ipak 2010 uspostavio nelegalnu platformicu koju je čak osudila i EU svojom deklaracijicom, samo treba reagirati
- 512MB
#806 Re: Željko Komšić - Komšo
Evdine care, sa rogatim se ne bode 
- muha_sa
#807 Re: Željko Komšić - Komšo
Evdin90 wrote:Nelegalno je da Musliman sjedi i prima plaću za ono što pripada Hrvatu, tu mislim na Nerkeza Arihodzica a biti će takvih više jer nema ni Hrvata koji će služiti vašem nacionalizmu512MB wrote:I onda procitas ustav i skontas da nije bas tako kako si misliiEvdin90 wrote:Komšić će imati problem oko "Halal Hrvata" u ambasadama i opet će gurati Muslimane, Hrvatska to treba pratiti i reagirati.
Treba inzistirati da to prestane, to ćemo svje rješiti uz izborni, inače u Ustavu piše da je hrvatski član predsjedništva odgovoran hrvatskom domu naroda.
Teoretski da hrvatskog člana idu preglasati u predsjedništvu on se more pozvati na veto koji ide hrvatskom klubu u domu naroda, sve je to povezano.
Komšić je islamist i bošnjački nacional socijalist koji podržava rušenje ustavno pravnog poretka i vjerujem da ovo možemo rješiti, vjerujem da Hrvatska može natjerati i OHR da reagira.
OHR je ipak 2010 uspostavio nelegalnu platformicu koju je čak osudila i EU svojom deklaracijicom, samo treba reagirati
- spreca
#808 Re: Željko Komšić - Komšo
Ljudi jel ja ovo sanjam ili je ovo java
- muha_sa
#809 Re: Željko Komšić - Komšo
kojospreca wrote:Ljudi jel ja ovo sanjam ili je ovo java
- spreca
#810 Re: Željko Komšić - Komšo
Takvi ste vi muslimani...samo gledate kako da sta capnetemuha_sa wrote:![]()
- muha_sa
#811 Re: Željko Komšić - Komšo
ko ti je kriv što ne citaš ustav kao što ga Edvin cita i ima ga u malom prstuspreca wrote:Takvi ste vi muslimani...samo gledate kako da sta capnetemuha_sa wrote:![]()
-
Evdin90
#812 Re: Željko Komšić - Komšo
Teoretski kad bi željeli mogli bi presudu u Ustavnom sudu oko izbornog zakona povezati i oko predsjedništva te zahtijevati da OHR makne Komšića, pod ovim mislim kad bi OHR bio pošten i nebi služio podjelama.
Nisu Bošnjaci sami nametnuli platformu 2010 nego je Inzko pomogao kada je ustvrdio da je 5 trecina od 17 i istu je osudio EP Parlament.
Koja je svrha da on visi kao fikus jer bi bilo smišno vidit da se obrati hrvatskom domu naroda ili da Nerkez radi kao hrvatski ambasador? 2006 ili 2010 mu je bilo 5 puta lakše naći halal Hrvate, danas gotovo da nema šanse.
Pogledajmo primjer Falatara
Nisu Bošnjaci sami nametnuli platformu 2010 nego je Inzko pomogao kada je ustvrdio da je 5 trecina od 17 i istu je osudio EP Parlament.
Koja je svrha da on visi kao fikus jer bi bilo smišno vidit da se obrati hrvatskom domu naroda ili da Nerkez radi kao hrvatski ambasador? 2006 ili 2010 mu je bilo 5 puta lakše naći halal Hrvate, danas gotovo da nema šanse.
- muha_sa
#813 Re: Željko Komšić - Komšo
Evdin90 wrote:Teoretski kad bi željeli mogli bi presudu u Ustavnom sudu oko izbornog zakona povezati i oko predsjedništva te zahtijevati da OHR makne Komšića, pod ovim mislim kad bi OHR bio pošten i nebi služio podjelama.
nek si vala došo
- spreca
#814 Re: Željko Komšić - Komšo
eee pa nemozemo svi biti pametni.....sve je to od lopindzimuha_sa wrote:ko ti je kriv što ne citaš ustav kao što ga Edvin cita i ima ga u malom prstuspreca wrote:Takvi ste vi muslimani...samo gledate kako da sta capnetemuha_sa wrote:![]()
-
Evdin90
#815 Re: Željko Komšić - Komšo
Da, došao sam a nema Saremuha_sa wrote:Evdin90 wrote:Teoretski kad bi željeli mogli bi presudu u Ustavnom sudu oko izbornog zakona povezati i oko predsjedništva te zahtijevati da OHR makne Komšića, pod ovim mislim kad bi OHR bio pošten i nebi služio podjelama.
Pogledajmo primjer Falatara![]()
nek si vala došoosvježenje si ovog foruma
- bingov buraz
#816 Re: Željko Komšić - Komšo
Uhljeb nego štaspreca wrote:Kako je jadno i bijedno napadati Komsica koji je legalno i po slovu zakona izabran za clana predsjednistva.....nazivate ga uhljebom i kako sve ne , sto govori samo o vama i vasoj zlobi i bas mi je drago sto takvi ne glasaju za Komsica.Gospodo kriticari recite sta su to drugi dobrog ucinili na ovoj funkciji osim sto su radili i otvoreno rade protiv drzave(i jos uvijek rade) a nigdje i nikada necuh da one druge kritikujete....svi osim Komsica su se obogatili kako su se uhvatili drzavne sise i pljacke ...i ne samo visi esalon BH bande nego i njihova bliza i daljna rodbina...jeli vas bar imalo sramota i dali se bar malo zacrvenite od stida kad znate da pisete lazi i neistine......vi ste zivi dokaz da je izbor bio pravilan i da ce Komsic posle ovog mandata sjediti jos 4 godine a vi mozte da zelenim povracate od muke zbog toga

Slika kaže više od hiljadu riječi
- spreca
#817 Re: Željko Komšić - Komšo
pricamo o clanovima predsjednistva .......neki vise pridonesu kad nista ne rade nego drugi koji navodno nesto rade......Komsica se moze i treba kritikovati ali zasto se o drugima cuti...zasto samo na Komsica pustate kerove.....ima vecih medjeda od njega pa ih nedirate bojite se sto li
- seln
#818 Re: Željko Komšić - Komšo
Masallah, Sepic najbolji!bingov buraz wrote:
Slika kaže više od hiljadu riječi
- bingov buraz
#819 Re: Željko Komšić - Komšo
Ja sam zadnji kojem to možeš prišiti,principijelnost držim i u slučaju Komšića i opštinskog ćate u Bužimu.spreca wrote:pricamo o clanovima predsjednistva .......neki vise pridonesu kad nista ne rade nego drugi koji navodno nesto rade......Komsica se moze i treba kritikovati ali zasto se o drugima cuti...zasto samo na Komsica pustate kerove.....ima vecih medjeda od njega pa ih nedirate bojite se sto li
Da je u ovom slučaju koristan jeste,da ga to amnestira od nerada ne amnestira.
@seln
Šepić je bitan kao lanjski snijeg,šta ćemo sa "spasiocem" kojem je bilo mrsko prošetati bar do govornice da vidi kako izgleda?
- BHCluster
#820 Re: Željko Komšić - Komšo
Po ovoj osnovi Komsica ne mozemo kriviti za katastrofalno stanje u drzavi.bingov buraz wrote:Ja sam zadnji kojem to možeš prišiti,principijelnost držim i u slučaju Komšića i opštinskog ćate u Bužimu.spreca wrote:pricamo o clanovima predsjednistva .......neki vise pridonesu kad nista ne rade nego drugi koji navodno nesto rade......Komsica se moze i treba kritikovati ali zasto se o drugima cuti...zasto samo na Komsica pustate kerove.....ima vecih medjeda od njega pa ih nedirate bojite se sto li
Da je u ovom slučaju koristan jeste,da ga to amnestira od nerada ne amnestira.
@seln
Šepić je bitan kao lanjski snijeg,šta ćemo sa "spasiocem" kojem je bilo mrsko prošetati bar do govornice da vidi kako izgleda?
-
hizo ramidovic
#821 Re: Željko Komšić - Komšo
Mene samo zanima gdje ova @Sara pronalazi ove pacijente pa ih dovodi za sobim na ovaj forum...
I to svi sa nekakvim gluhobilo dijagnozama...
Idi, begaj bre Saro i vodi ih na lijecenje, pusti normalan svijet da zivi....
I to svi sa nekakvim gluhobilo dijagnozama...
Idi, begaj bre Saro i vodi ih na lijecenje, pusti normalan svijet da zivi....
- 512MB
#822 Re: Željko Komšić - Komšo
Mozda obecala papire pa ispale komplikacuje, ko ce znat..
- vivaldi
#823 Re: Željko Komšić - Komšo
pa ako govoris o hrvatima kod njih evidnetno narod ne zeli alterantivu jer hdz rastura na svakim izborimaPoint. wrote: Ko je bio alternativa? Imenom i prezimenom, hvala.
- vivaldi
#824 Re: Željko Komšić - Komšo
seln wrote:srbi i hrvati vec 23 godine gledaju samo sebe... i sada je zamjerka Bosnjacima koji takodje zele da gledaju samo sebe?vivaldi wrote:nije najbolji za bih nego bosnjaci misle da je najbolji za njih, zaokruzit sda za parlament, a komsica za predsjenistvo.Lug wrote:kako god okrenes, najbolji je od svih poslijeratnih clanova predsjednistva iz redova bosanskih Hrvata. Dovoljno je da glasa za BiH u predsjednistvu.. odmah je miljama ispred.
za bih (a tu mislim na interese sva tri naroda) je najbolji onaj ili oni koji iz ove politicke kaljuge koja je nepromljenjiva (a takva ce ostati bar jos 50 godina) izvuce maksimum tj najmanje lose rjesenje.
naravno svako treba da gleda samo sebe, ali je kod nas sistem, uredjenje, etnicka raspdojela itd takvo da ovdje ne moze niko nikoga zajebat i to se pokazalo svaki put kad je nesto tako i pokusano
Sve "kritike" oko Komsica se svode na jedno: zasto se Bosnjo ne sagne?
- Point.
#825 Re: Željko Komšić - Komšo
O tom pričam. Ako je Komšiću jedina alternativa HDZ i Čović, onda neka ga u predsjedništvu.vivaldi wrote:pa ako govoris o hrvatima kod njih evidnetno narod ne zeli alterantivu jer hdz rastura na svakim izborimaPoint. wrote: Ko je bio alternativa? Imenom i prezimenom, hvala.