O jebo te led pa ovi nisu normalni, zenu samo tako nazivaju kurvom ono ne znam odakle bi poceo, ovo nije normlano jbt ...AmiĐa_Idriz wrote:I OVA KURVA JE NAVIJALA ZA HRVATE: ĆERKA HILARI KLINTON BODRILA USTAŠE
http://informer.rs/vesti/svet/388444/fo ... ila-ustase![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1/4 Rusija - Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Korisničkoime
#801 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
-
tetejac
#802 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
istra_hr wrote:Hvala najljepše,omega369 wrote:Opet se govna provukla
Odron od reprezentacije.
... šta bi dao da si na mom mjestu
da te mrze, a da ti se dive

- dječak sa šibicama
#803 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Cekaj dok otkriju Gari Kasparova i njegove tvitove, proglasice ga povampirenim ustaskim zlikovcem, drogiranim singapurskim placenikom sto baca bombe po 50 metara pod uticajem opijata koje vastase dobijaju Vatikanskim kanalima.
- pirmin
#804 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Koviljka je tacno ogadila zivot Medvedevu. 
-
nelle_tz
#805 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Naslov u linku
Cerka Hilari klinton bodrila ustase
pa to je presmijesno sta oni pisu
Cerka Hilari klinton bodrila ustase
pa to je presmijesno sta oni pisu
-
Korovjev
#806 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Ali ko je obuče onako.pirmin wrote:Koviljka je tacno ogadila zivot Medvedevu.
- Kikibombona
#808 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Tatari su ostavili srce na terenu. Malo talenta a puno zelje za pobjedom. Dobro prvenstvo za Tatarstan.
Hrvatska zasluzeno ide dalje. Imaju znanje, volju i srecu. Nece biti nikakvo cudo ako dignu pehar. Za sada su pokazali najvise na prvenstvu.
Akinfeev fenomenalno brani penale jednako kao Subasic. Lukina se lopta provukla. Hrvati imaju pobjednicki mentalitet i to im se vraca u ovakvim trenucima. Bili su fokusiraniji kod penala i to je to.
Engleska - Hrvatska
Uffff, pravi ispit za jedne i druge. Tek cemo vidjeti koliko su jaki, narocito mentalno. Proci ce ekipa koja bude imala vise hrabrosti. Ovdje nama favorita, 50-50.
Isto vazi za drugi dvomec, s tim da bih Francuzima ipak dao blagu prednost. Azar i Brujne su uz Mbapea i Modrica najbolji igraci na prvenstvu. Belgija ima velike pojedince ali nekako nema tecnu igru. Francuska je izrazito cvrsta nazad, tesko im je dati gol, a Mbape i Grizman vec nesto naprave u napadu. 60-40 u korist Francuske.
Po meni je Francuska blagi favorit za titulu mada sve cetiri ekipa imaju itekako realne sanse.
Hrvatska zasluzeno ide dalje. Imaju znanje, volju i srecu. Nece biti nikakvo cudo ako dignu pehar. Za sada su pokazali najvise na prvenstvu.
Akinfeev fenomenalno brani penale jednako kao Subasic. Lukina se lopta provukla. Hrvati imaju pobjednicki mentalitet i to im se vraca u ovakvim trenucima. Bili su fokusiraniji kod penala i to je to.
Engleska - Hrvatska
Uffff, pravi ispit za jedne i druge. Tek cemo vidjeti koliko su jaki, narocito mentalno. Proci ce ekipa koja bude imala vise hrabrosti. Ovdje nama favorita, 50-50.
Isto vazi za drugi dvomec, s tim da bih Francuzima ipak dao blagu prednost. Azar i Brujne su uz Mbapea i Modrica najbolji igraci na prvenstvu. Belgija ima velike pojedince ali nekako nema tecnu igru. Francuska je izrazito cvrsta nazad, tesko im je dati gol, a Mbape i Grizman vec nesto naprave u napadu. 60-40 u korist Francuske.
Po meni je Francuska blagi favorit za titulu mada sve cetiri ekipa imaju itekako realne sanse.
- Point.
#809 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Saznaće se za par godina. Kao i poslije OI u Sočiju.cyprus wrote:Nego, kako je moguće da Rusi onoliko trče?Hrvati krepali (osim Modrića), a ovima ništa
- cyprus
#810 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Kiki, kakvi bolan Tatari?
Otkad se oprostio Marat Izmailov, ne vjerujem da je više ijedan Tatar igrao za reprezentaciju

- Zejnep
#811 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
dječak sa šibicama wrote:Kolinda garant, ko ni svako zensko, ne zna ni sta je oPsajd.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#812 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Seljakluk. Misli da je "in" ako misli da jedan narod vrijeđa imenom drugog naroda. Papanluk za bana.cyprus wrote:Kiki, kakvi bolan Tatari?Otkad se oprostio Marat Izmailov, ne vjerujem da je više ijedan Tatar igrao za reprezentaciju
![]()
- xoklix
#813 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Nevjerojatno...Pa portali tipa senzacija.ba i eksluziva.ba su CNN za 98% srbijanskih medija.AmiĐa_Idriz wrote:I OVA KURVA JE NAVIJALA ZA HRVATE: ĆERKA HILARI KLINTON BODRILA USTAŠE
http://informer.rs/vesti/svet/388444/fo ... ila-ustase![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- AmiĐa_Idriz
#814 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Jel se to Sirija seli polako na pf fudbala 
- Josip321
#815 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
AmiĐa_Idriz wrote:Tomo, do you know who is coming back home?
Danas je najveća Dalićeva briga bila kako poslati Ruse kući kada su već kući?!
- Kikibombona
#816 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Pa sta su ovi, Dzuba, Dzagoev i drugi?cyprus wrote:Kiki, kakvi bolan Tatari?Otkad se oprostio Marat Izmailov, ne vjerujem da je više ijedan Tatar igrao za reprezentaciju
![]()
- Kikibombona
#817 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Challenger_ wrote:Seljakluk. Misli da je "in" ako misli da jedan narod vrijeđa imenom drugog naroda. Papanluk za bana.cyprus wrote:Kiki, kakvi bolan Tatari?Otkad se oprostio Marat Izmailov, ne vjerujem da je više ijedan Tatar igrao za reprezentaciju
![]()
Cheli u soku, ispala majcica
- Renta
#818 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Btw, upratio malo Milojka Pantića proteklih dana na jutjubu na kanalu "Sportska galaksija" i ugodno sam se iznenadio koliko je čovjek u jeseni života zreo i pametan... priča od sporta do politike.. Imao sam godinama posve drugačiju sliku o njemu. Preporučam pogledati!
Nije sve izgubljeno za Srbiju..
Last edited by Renta on 08/07/2018 01:06, edited 1 time in total.
- cyprus
#819 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Dzyuba Ukrajinac, Dzagoev OsetKikibombona wrote:Pa sta su ovi, Dzuba, Dzagoev i drugi?cyprus wrote:Kiki, kakvi bolan Tatari?Otkad se oprostio Marat Izmailov, ne vjerujem da je više ijedan Tatar igrao za reprezentaciju
![]()
Nego, života Vam ne uvlačite me u nešto interno sa Sirije
-
kiligonzales
#820 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
To je legenda velika, ali zajebo ga je Corba Cetnik svojevremeno u galaksiji, ovo sada mu bolje stoji, opservacije su mu za 10Renta wrote:Btw, upratio malo Milojka Pantića proteklih dana na jutjubu na kanalu "Sportska galaksija" i ugodno sam se iznenadio koliko je čovjek u jeseni života zreo i pametan... priča od sporta do politike.. Imao sam godinama posve drugačiju sliku o njemu.
- Kikibombona
#821 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Jebote, ne zna se ko vece komplekse ima, vi ili Srbi, mada vam ni Bosanci nisu daleko.Renta wrote:Btw, upratio malo Milojka Pantića proteklih dana na jutjubu na kanalu "Sportska galaksija" i ugodno sam se iznenadio koliko je čovjek u jeseni života zreo i pametan... priča od sporta do politike.. Imao sam godinama posve drugačiju sliku o njemu.
Jebali te Srbi, bolan, idi slavi, fantasticna pobjeda i fantasticna generacija hrvatskih fudbalera. Radi ovih momaka cijeli svijet zna za malu Hrvatsku.
- Challenger_
#822 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Nema tu ništa intreno. Wanna-be lik u očiglednom pokušaju wanna-be rasizma.cyprus wrote:Nego, života Vam ne uvlačite me u nešto interno sa Sirije
Riganje.
- Kikibombona
#823 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Ma to sam namjerno napisao, znao sam da ce se jedan skobalj upecati.cyprus wrote:Dzyuba Ukrajinac, Dzagoev OsetKikibombona wrote:Pa sta su ovi, Dzuba, Dzagoev i drugi?cyprus wrote:Kiki, kakvi bolan Tatari?Otkad se oprostio Marat Izmailov, ne vjerujem da je više ijedan Tatar igrao za reprezentaciju
![]()
![]()
Nego, života Vam ne uvlačite me u nešto interno sa Sirije
Rusofilska ekipa devastirana.
- Challenger_
#824 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Ne laskaj sebi pokušaju. Da te Cyprus nije kvotao, ne bih ni znao šta pišeš. Toliko me interesuješ.
- Renta
#825 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska
Kikibombona wrote:Jebote, ne zna se ko vece komplekse ima, vi ili Srbi, mada vam ni Bosanci nisu daleko.Renta wrote:Btw, upratio malo Milojka Pantića proteklih dana na jutjubu na kanalu "Sportska galaksija" i ugodno sam se iznenadio koliko je čovjek u jeseni života zreo i pametan... priča od sporta do politike.. Imao sam godinama posve drugačiju sliku o njemu.
Nije sve izgubljeno za Srbiju..Nakon ovakve pobjede ti o Srbima razmisljas.
![]()
![]()
Jebali te Srbi, bolan, idi slavi, fantasticna pobjeda i fantasticna generacija hrvatskih fudbalera. Radi ovih momaka cijeli svijet zna za malu Hrvatsku.![]()
A jebem ti, zato i ne volim više dolaziti na ovaj forum.. tu ne možeš ništa napisati da te netko ne pokuša zaskočiti, podjebati, odjebati.. nije vama lako.
Pa jebemu Bosanci opustite se malo, ne mora se uvijek hvatati poen na svakom postu.. A da slavimo da, u krugu obitelji...europski.