Sve više fufica po Sarajevu!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Tomahawk11
Globalni moderator

#801 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Tomahawk11 »

A ona jedna. Cijena podignuta do neba. Zajebaće se 99%.
To ko za kakav dobar posao, jedno mjesto, prijavi se 5586635866 kandidata.
Posao dobije neko preko štele :mrgreen:
triconja

#802 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by triconja »

Tomahawk11 wrote:A ona jedna. Cijena podignuta do neba. Zajebaće se 99%.
To ko za kakav dobar posao, jedno mjesto, prijavi se 5586635866 kandidata.
Posao dobije neko preko štele :mrgreen:
Jebiga jaro, da jest jebeno birat zivotnog partnera, jest. Pa vise od 60% svih veza ce zavrsit razvodom a onaj ostatak (tj. 30%) ce zavrsit u stalnim svadjama i prepucavanjima. Mozda desetak posto bude ono filmski i knjiški brakovi :D .
moonca

#803 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by moonca »

triconja wrote: Jebiga jaro, da jest jebeno birat zivotnog partnera, jest. Pa vise od 60% svih veza ce zavrsit razvodom a onaj ostatak (tj. 30%) ce zavrsit u stalnim svadjama i prepucavanjima. Mozda desetak posto bude ono filmski i knjiški brakovi :D .
:-) :lol:
Nemoj slucajno da se pocnes zabavljati, a da ne govorim o :oops:
triconja

#804 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by triconja »

moonca wrote:
triconja wrote: Jebiga jaro, da jest jebeno birat zivotnog partnera, jest. Pa vise od 60% svih veza ce zavrsit razvodom a onaj ostatak (tj. 30%) ce zavrsit u stalnim svadjama i prepucavanjima. Mozda desetak posto bude ono filmski i knjiški brakovi :D .
Nemoj mislit da se na tebe ovo ne odnosi, posebno su kriticni brakovi bez djece jer nemaju dodatnu spregu (u vidu djece) :D
edo_79

#805 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by edo_79 »

moonca wrote:
Ramzess Veliki wrote:Image
Djevojka je sasvim ok. Nasminkana predobro za tu priliku, ima lijepo lice, frizura predobra, haljinica izgleda elegantno i dobro joj stoji. :thumbup:
Ocito ima dovoljno samopouzdanja da ovu haljinu nosi kako treba.
Ima jos za pokazati :-D

Image
Jel ovo nju nešto u krstima safatalo? :roll:
moonca

#806 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by moonca »

triconja wrote:
moonca wrote:
Nemoj mislit da se na tebe ovo ne odnosi, posebno su kriticni brakovi bez djece jer nemaju dodatnu spregu (u vidu djece) :D
Sta kaze statistika? :-D :lol:

Jes, vise djece manje sanse za razvod.savjest obe strane. :-) :)
triconja

#807 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by triconja »

moonca wrote: Sta kaze statistika? :-D :lol:

In other words, the rate for childless couples was almost double the rate for families with children.” More recently, according to journalist Anneli Rufus, whose number crunching discovered that of the divorced couples in the United States, 66 percent are childless compared with 40 percent who have kids
lele, znaci pravo turbulentno upustat se u take podvige :D
moonca

#808 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by moonca »

triconja wrote:
moonca wrote: Sta kaze statistika? :-D :lol:

In other words, the rate for childless couples was almost double the rate for families with children.” More recently, according to journalist Anneli Rufus, whose number crunching discovered that of the divorced couples in the United States, 66 percent are childless compared with 40 percent who have kids
lele, znaci pravo turbulentno upustat se u take podvige :D
:hm: samo 26% razlika. :-)
No, moram ti reci da je taj procenat od 66% zahvaljujuci parovima koji sklapaju ''brak'' zbog papira- koji traje oko 2 godije u prosjeku. :-)
Last edited by moonca on 15/05/2018 14:12, edited 1 time in total.
Zoya

#809 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Zoya »

Hakiz wrote:
Zoya wrote:Tobejarabi, previše otkriva.

Ne mogu da zamislim svoju kćer u ovakvoj haljini :-?
Kada dođe vrijeme, misliš li da će te pitati smije li obući takvu haljinu?

U svakom slučaju, kada sam ja završavao srednju školu, ovakve haljine se nisu oblačile. Nema šanse da bi ih neka od djevojaka obukla.

Ali konzervativnije oblačenje nije zaustavilo seks, blud i nemoral. Ako će biti seksa, biti će, makar djevojka bila u burci.
Kakav kreten moraš biti da onaj moj post povežeš sa seksom, bludom i nemoralom? Govorim o svom djetetu. Pa nešto je ne vaspitavamo da se tako oblači a i dovoljno je pametna da zna šta je degutantno a šta normalno.
Tomahawk11
Globalni moderator

#810 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Tomahawk11 »

Zoya wrote:.
Samo da prokomentarišem avatar :mrgreen:
Šteta onog prošlog :(
beni-bu-man

#811 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by beni-bu-man »

Tomahawk11 wrote:
ide ramazan joj tebe
Zoya

#812 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Zoya »

Tomahawk11 wrote:
Tugy - plaky :D
MarlboroGold

#813 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by MarlboroGold »

moonca wrote: Image
Mashallah mashallah... :D
triconja

#814 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by triconja »

Kakvi su ovo komentari, eee, i onda se mi imamo cudit arapima sto bale za svakim zenskom :lol: :lol: :lol:
S4mpion

#815 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by S4mpion »

E vala, ima da me pita.
Ommadawn

#816 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Ommadawn »

Sve to lijepo izgleda - de neka ona skine šminku prvo pa ćemo onda o tome koliko je lijepa i dobra.
Lično iskustvo me tome naučilo...
Hakiz

#817 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Hakiz »

moonca wrote:
Sta ti mislis, s kim su se te djevojke seksale onaokolo? :-) Kako im je polazilo za rukom da vas iskoriste, jednog po jednog jadnicka :cry: Padate ko' takshe ko' da nikada sunce nece obasjat. :zoka: :lol:
Naravno sa nama. Ali nisam to napisao kao kritiku, ovdje je izglada problem u tome da ljudi ne čitaju postove nego ih interpretiraju kako im se sviđa. Opet je došlo do nesporazuma. Poenta je bila u tome da osoba koja se ne oblači izazovno nije "višeg" morala od one koja se oblači izazovno.
Hakiz

#818 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Hakiz »

Euridika wrote: Velika je razlika između toga da nekom kažeš da ne posjeduje neko konkretno i specifično znanje (što je uostalom i prethodno demonstrirano komentarom da je primarna funkcija grudi da uzbuđuje muškarce i da su mliječne žlijezde u bradavicama) i toga da nekom indirektno sugeriraš da je intelektualno ograničen i da treba da šuti (i to prvo samo meni, a onda si to poopštio na sve žene).

Da te malo razočaram, ja imam stvarnu i bitnu moć - u realnom svijetu. U virtualnom se zafrkavam. Ako ti se već šehidi, ima Sirija (tema, ne država). Svakako tamo (na Politici) ti i tebi slični godinama liječite frustracije. :D
Dobro, ostaje da ti vjerujem na riječ, mislim to o moći.

Ne dao šejtan da je ostalo neodgovoreno, zar ne :-D
moonca

#819 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by moonca »

Hakiz wrote:
moonca wrote:
Sta ti mislis, s kim su se te djevojke seksale onaokolo? :-) Kako im je polazilo za rukom da vas iskoriste, jednog po jednog jadnicka :cry: Padate ko' takshe ko' da nikada sunce nece obasjat. :zoka: :lol:
Naravno sa nama. Ali nisam to napisao kao kritiku, ovdje je izglada problem u tome da ljudi ne čitaju postove nego ih interpretiraju kako im se sviđa. Opet je došlo do nesporazuma. Poenta je bila u tome da osoba koja se ne oblači izazovno nije "višeg" morala od one koja se oblači izazovno.
A ok, Slazem se. Mislila sam da je 'sezona otovorena' sa tim maturskim dogadjajem.

A i tu postoje kriterijumi, tolerancija sta je kome moralno. Vrlo osjetljivo podrucje. Naravno zene su pod vecom lupom , mada te iste zene odgajaju i musku djecu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#820 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Velkoski »

odijelo ne čini fuficu... naučite više razliku :twisted:

fufice su one koje skaču s chune na chunu, nekada i po 3-4 u isto vrijeme, sve ostalo nisu fufice ilitiga drolje. :mrgreen:
Hakiz

#821 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Hakiz »

triconja wrote:
Ramzess Veliki wrote: Ocito ima dovoljno samopouzdanja da ovu haljinu nosi kako treba.
Kakvo to treba samopouzdanje da nosas neku haljinku? Haj da si reko treba dosta samopouzdanja da se izadje na proteste i da te snimi kamera kako drzis poster jebite se politicari, nekako bih i povjerovo :roll:
Jesi li probao u javnosti nositi haljinu, pogotovo onakvu? Probaj, pa da vidiš treba li samopouzdanja.

Ja sam nekada davno imao djevojku iz toplijih krajeva koja je studirala ovdje. I kada je u svom gradu, skoro gola. Ovdje obučena kao časna sestra. Razlog je bio reakcija okoline. Nije joj trebalo da je matori ohrndani perverznjaci koji pate jer ne mogu provociraju kada prolazi.
triconja

#822 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by triconja »

Hakiz wrote:
triconja wrote:
Ramzess Veliki wrote: Ocito ima dovoljno samopouzdanja da ovu haljinu nosi kako treba.
Kakvo to treba samopouzdanje da nosas neku haljinku? Haj da si reko treba dosta samopouzdanja da se izadje na proteste i da te snimi kamera kako drzis poster jebite se politicari, nekako bih i povjerovo :roll:
Jesi li probao u javnosti nositi haljinu, pogotovo onakvu? Probaj, pa da vidiš treba li samopouzdanja.

Ja sam nekada davno imao djevojku iz toplijih krajeva koja je studirala ovdje. I kada je u svom gradu, skoro gola. Ovdje obučena kao časna sestra. Razlog je bio reakcija okoline. Nije joj trebalo da je matori ohrndani perverznjaci koji pate jer ne mogu provociraju kada prolazi.
Ima i tog, zaboravio sam zadrtost i mentalitet starohana :thumbup:
Hakiz

#823 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Hakiz »

moonca wrote:...mada te iste zene odgajaju i musku djecu.
To je ono šta ja kažem kada kažem da su žene krive, Od Pandore, preko Eve, dakle mitologije, pa do realnosti, do žena koje si spomenula. Muškarci išli u lov i u ratove, žene ostajale na njivi sa djecom i učile djecu sistemu vrijednosti. Mušku djecu učile da su im žene vlasništvo, žensku djecu učile da kada se uda mora sve trpjeti od svog muža. Teško je hiljade godina takve indoktrinacije izbrisati u 50 do 100 godina koliko se svijest o položaju žena i muškaraca u društvu počela mijenjati.
Hakiz

#824 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Hakiz »

triconja wrote:Ima i tog, zaboravio sam zadrtost i mentalitet starohana :thumbup:
S tim da nismo svi mi starohani isti :evil:

Nema veze kolika je razlika u godinama (sve dok je onaj mlađi u okviru legalnog). Pristojno pitaš. Ako dobiješ, zahvališ. Ako ne dobiješ, izvineš se i produžiš dalje.
Hakiz

#825 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Hakiz »

Zoya wrote:
Hakiz wrote:
Zoya wrote:Tobejarabi, previše otkriva.

Ne mogu da zamislim svoju kćer u ovakvoj haljini :-?

U svakom slučaju, kada sam ja završavao srednju školu, ovakve haljine se nisu oblačile. Nema šanse da bi ih neka od djevojaka obukla.

Ali konzervativnije oblačenje nije zaustavilo seks, blud i nemoral. Ako će biti seksa, biti će, makar djevojka bila u burci.
Kakav kreten moraš biti da onaj moj post povežeš sa seksom, bludom i nemoralom? Govorim o svom djetetu. Pa nešto je ne vaspitavamo da se tako oblači a i dovoljno je pametna da zna šta je degutantno a šta normalno.

Ko govori o tvom djetetu? Samo prva rečenica u postu je bila vezana za ono šta si ti napisala o tome da ne možeš zamisliti svoju kćer u takvoj haljini.

Ostatak posta je napisan uopšteno, nema veze ni sa kim konkretno, a naročito ne sa tobom ili bilo kim od tvojih. Valjda je to svima jasno?

A za nazivanje kretenom, Euridika, kako sad ona moja rečenica o trčanju pred rudu koja te je naljutila izgleda, nije baš toliko pogrešna, zar ne?

Naravno, ne očekujem da ćeš Zoyu upozoriti kao mene. Ipak je ona žena koja se obraća muškarcu, pa joj je dozvoljeno.
Locked