To ko za kakav dobar posao, jedno mjesto, prijavi se 5586635866 kandidata.
Posao dobije neko preko štele
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Jebiga jaro, da jest jebeno birat zivotnog partnera, jest. Pa vise od 60% svih veza ce zavrsit razvodom a onaj ostatak (tj. 30%) ce zavrsit u stalnim svadjama i prepucavanjima. Mozda desetak posto bude ono filmski i knjiški brakoviTomahawk11 wrote:A ona jedna. Cijena podignuta do neba. Zajebaće se 99%.
To ko za kakav dobar posao, jedno mjesto, prijavi se 5586635866 kandidata.
Posao dobije neko preko štele
triconja wrote: Jebiga jaro, da jest jebeno birat zivotnog partnera, jest. Pa vise od 60% svih veza ce zavrsit razvodom a onaj ostatak (tj. 30%) ce zavrsit u stalnim svadjama i prepucavanjima. Mozda desetak posto bude ono filmski i knjiški brakovi.
Nemoj mislit da se na tebe ovo ne odnosi, posebno su kriticni brakovi bez djece jer nemaju dodatnu spregu (u vidu djece)moonca wrote:triconja wrote: Jebiga jaro, da jest jebeno birat zivotnog partnera, jest. Pa vise od 60% svih veza ce zavrsit razvodom a onaj ostatak (tj. 30%) ce zavrsit u stalnim svadjama i prepucavanjima. Mozda desetak posto bude ono filmski i knjiški brakovi.
![]()
![]()
Nemoj slucajno da se pocnes zabavljati, a da ne govorim o
Jel ovo nju nešto u krstima safatalo?moonca wrote:Ima jos za pokazatiRamzess Veliki wrote:
Djevojka je sasvim ok. Nasminkana predobro za tu priliku, ima lijepo lice, frizura predobra, haljinica izgleda elegantno i dobro joj stoji.![]()
Ocito ima dovoljno samopouzdanja da ovu haljinu nosi kako treba.![]()
Sta kaze statistika?triconja wrote:Nemoj mislit da se na tebe ovo ne odnosi, posebno su kriticni brakovi bez djece jer nemaju dodatnu spregu (u vidu djece)moonca wrote:triconja wrote: Jebiga jaro, da jest jebeno birat zivotnog partnera, jest. Pa vise od 60% svih veza ce zavrsit razvodom a onaj ostatak (tj. 30%) ce zavrsit u stalnim svadjama i prepucavanjima. Mozda desetak posto bude ono filmski i knjiški brakovi.
![]()
![]()
Nemoj slucajno da se pocnes zabavljati, a da ne govorim o
moonca wrote: Sta kaze statistika?![]()
Jes, vise djece manje sanse za razvod.savjest obe strane.![]()
lele, znaci pravo turbulentno upustat se u take podvigeIn other words, the rate for childless couples was almost double the rate for families with children.” More recently, according to journalist Anneli Rufus, whose number crunching discovered that of the divorced couples in the United States, 66 percent are childless compared with 40 percent who have kids
triconja wrote:moonca wrote: Sta kaze statistika?![]()
Jes, vise djece manje sanse za razvod.savjest obe strane.
lele, znaci pravo turbulentno upustat se u take podvigeIn other words, the rate for childless couples was almost double the rate for families with children.” More recently, according to journalist Anneli Rufus, whose number crunching discovered that of the divorced couples in the United States, 66 percent are childless compared with 40 percent who have kids
Kakav kreten moraš biti da onaj moj post povežeš sa seksom, bludom i nemoralom? Govorim o svom djetetu. Pa nešto je ne vaspitavamo da se tako oblači a i dovoljno je pametna da zna šta je degutantno a šta normalno.Hakiz wrote:Kada dođe vrijeme, misliš li da će te pitati smije li obući takvu haljinu?Zoya wrote:Tobejarabi, previše otkriva.
Ne mogu da zamislim svoju kćer u ovakvoj haljini
U svakom slučaju, kada sam ja završavao srednju školu, ovakve haljine se nisu oblačile. Nema šanse da bi ih neka od djevojaka obukla.
Ali konzervativnije oblačenje nije zaustavilo seks, blud i nemoral. Ako će biti seksa, biti će, makar djevojka bila u burci.
Samo da prokomentarišem avatarZoya wrote:.
ide ramazan joj tebeTomahawk11 wrote:Samo da prokomentarišem avatarZoya wrote:.![]()
Šteta onog prošlog
Tugy - plakyTomahawk11 wrote:Samo da prokomentarišem avatarZoya wrote:.![]()
Šteta onog prošlog
Mashallah mashallah...moonca wrote:
E vala, ima da me pita.Kada dođe vrijeme, misliš li da će te pitati smije li obući takvu haljinu?
Naravno sa nama. Ali nisam to napisao kao kritiku, ovdje je izglada problem u tome da ljudi ne čitaju postove nego ih interpretiraju kako im se sviđa. Opet je došlo do nesporazuma. Poenta je bila u tome da osoba koja se ne oblači izazovno nije "višeg" morala od one koja se oblači izazovno.moonca wrote:
Sta ti mislis, s kim su se te djevojke seksale onaokolo?Kako im je polazilo za rukom da vas iskoriste, jednog po jednog jadnicka
Padate ko' takshe ko' da nikada sunce nece obasjat.
![]()
Dobro, ostaje da ti vjerujem na riječ, mislim to o moći.Euridika wrote: Velika je razlika između toga da nekom kažeš da ne posjeduje neko konkretno i specifično znanje (što je uostalom i prethodno demonstrirano komentarom da je primarna funkcija grudi da uzbuđuje muškarce i da su mliječne žlijezde u bradavicama) i toga da nekom indirektno sugeriraš da je intelektualno ograničen i da treba da šuti (i to prvo samo meni, a onda si to poopštio na sve žene).
Da te malo razočaram, ja imam stvarnu i bitnu moć - u realnom svijetu. U virtualnom se zafrkavam. Ako ti se već šehidi, ima Sirija (tema, ne država). Svakako tamo (na Politici) ti i tebi slični godinama liječite frustracije.
A ok, Slazem se. Mislila sam da je 'sezona otovorena' sa tim maturskim dogadjajem.Hakiz wrote:Naravno sa nama. Ali nisam to napisao kao kritiku, ovdje je izglada problem u tome da ljudi ne čitaju postove nego ih interpretiraju kako im se sviđa. Opet je došlo do nesporazuma. Poenta je bila u tome da osoba koja se ne oblači izazovno nije "višeg" morala od one koja se oblači izazovno.moonca wrote:
Sta ti mislis, s kim su se te djevojke seksale onaokolo?Kako im je polazilo za rukom da vas iskoriste, jednog po jednog jadnicka
Padate ko' takshe ko' da nikada sunce nece obasjat.
![]()
Jesi li probao u javnosti nositi haljinu, pogotovo onakvu? Probaj, pa da vidiš treba li samopouzdanja.triconja wrote:Kakvo to treba samopouzdanje da nosas neku haljinku? Haj da si reko treba dosta samopouzdanja da se izadje na proteste i da te snimi kamera kako drzis poster jebite se politicari, nekako bih i povjerovoRamzess Veliki wrote: Ocito ima dovoljno samopouzdanja da ovu haljinu nosi kako treba.
Ima i tog, zaboravio sam zadrtost i mentalitet starohanaHakiz wrote:Jesi li probao u javnosti nositi haljinu, pogotovo onakvu? Probaj, pa da vidiš treba li samopouzdanja.triconja wrote:Kakvo to treba samopouzdanje da nosas neku haljinku? Haj da si reko treba dosta samopouzdanja da se izadje na proteste i da te snimi kamera kako drzis poster jebite se politicari, nekako bih i povjerovoRamzess Veliki wrote: Ocito ima dovoljno samopouzdanja da ovu haljinu nosi kako treba.
Ja sam nekada davno imao djevojku iz toplijih krajeva koja je studirala ovdje. I kada je u svom gradu, skoro gola. Ovdje obučena kao časna sestra. Razlog je bio reakcija okoline. Nije joj trebalo da je matori ohrndani perverznjaci koji pate jer ne mogu provociraju kada prolazi.
To je ono šta ja kažem kada kažem da su žene krive, Od Pandore, preko Eve, dakle mitologije, pa do realnosti, do žena koje si spomenula. Muškarci išli u lov i u ratove, žene ostajale na njivi sa djecom i učile djecu sistemu vrijednosti. Mušku djecu učile da su im žene vlasništvo, žensku djecu učile da kada se uda mora sve trpjeti od svog muža. Teško je hiljade godina takve indoktrinacije izbrisati u 50 do 100 godina koliko se svijest o položaju žena i muškaraca u društvu počela mijenjati.moonca wrote:...mada te iste zene odgajaju i musku djecu.
S tim da nismo svi mi starohani istitriconja wrote:Ima i tog, zaboravio sam zadrtost i mentalitet starohana
Zoya wrote:Kakav kreten moraš biti da onaj moj post povežeš sa seksom, bludom i nemoralom? Govorim o svom djetetu. Pa nešto je ne vaspitavamo da se tako oblači a i dovoljno je pametna da zna šta je degutantno a šta normalno.Hakiz wrote:Kada dođe vrijeme, misliš li da će te pitati smije li obući takvu haljinu?Zoya wrote:Tobejarabi, previše otkriva.
Ne mogu da zamislim svoju kćer u ovakvoj haljini
U svakom slučaju, kada sam ja završavao srednju školu, ovakve haljine se nisu oblačile. Nema šanse da bi ih neka od djevojaka obukla.
Ali konzervativnije oblačenje nije zaustavilo seks, blud i nemoral. Ako će biti seksa, biti će, makar djevojka bila u burci.