Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
A_A_AKCIJA

#801 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

sadie_forever wrote:jel ovo ljevicarska ili desnicarska partija'?
Jel ti ovo ozbiljno :-D ?

To ti je ko da se dvojica kočijaša na Vrelu bosne pitaju čija kočija ispunjava Euro 6 normu. U našem primitivno političkom društvu ćemo se još načekati kad će ta podjela imati smisla.

Jedina je jasna rigidna desnica, a ostalo je sve ni tamo ni ovamo.
Hajvan

#802 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Hajvan »

sadie_forever wrote:jel ovo ljevicarska ili desnicarska partija'?
desni centar, frljoke konstatiram :lol:
ultima_palabra

#803 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by ultima_palabra »

AmiĐa_Idriz wrote:Ma kakav Konaković i SDA, haj što bi se pokenjao po sebi, glasačima, već i po određenim ljudima unutar stranke.

Od tog posipanja pepelom nema ništa.
Ne vjerujem ni ja, isto kao i za Kuku... bas bi se popisali po glasacima. Mozda nekad u buducnosti, ali sada ne.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#804 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Velkoski »

Pa s kim će? On je čistokrvni SDA sviđalo se nekome ili ne, baš me zanima kako će preko toga preći fanovi NS-a i SDP-a ako dođe do koalicije :hm:
video

#805 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by video »

Velkoski wrote:Pa s kim će? On je čistokrvni SDA sviđalo se nekome ili ne, baš me zanima kako će preko toga preći fanovi NS-a i SDP-a ako dođe do koalicije :hm:
Kifla je uvijek imao prolaz kod Kojovica
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#806 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Velkoski »

I šta kaže prosječni NS glasač na tu moguću koaliciju? Ima li neko da se izjasni, pun ih je forum :mrgreen:
video

#807 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by video »

Po meni, ako sada NS odbije uci u vlast i ako se opet zacahuri, neka se odmah poslije toga ugasi ko stanka
baxus

#808 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by baxus »

Velkoski wrote:I šta kaže prosječni NS glasač na tu moguću koaliciju? Ima li neko da se izjasni, pun ih je forum :mrgreen:
Evo ja sam glasao npr i za Dinine i NS i SDP na različitim nivoima.
Tako da sasvim sam ok s tim.

Znam dosta raje koja tako relaxirano gleda na sve to i nisu isključivi sto se tiče opcija.
AmiĐa_Idriz

#809 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by AmiĐa_Idriz »

Velkoski wrote:I šta kaže prosječni NS glasač na tu moguću koaliciju? Ima li neko da se izjasni, pun ih je forum :mrgreen:
Ja sam glasao za NS na Kantonalnom nivou i nemam ništa protiv. Nije Kifla zlatna, al bolje i on nego...
tutku

#810 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tutku »

Mislim da je vecina glasaca NS za koaliciju sa NiP. Vrijeme je za preuzimanje odgovornosti u vlasti, a stranka poput NS bi doprinijela vise nego ijedna druga kvalitetnoj izvrsnoj vlasti u kantonu.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#811 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sabina1 »

tutku wrote:Mislim da je vecina glasaca NS za koaliciju sa NiP. Vrijeme je za preuzimanje odgovornosti u vlasti, a stranka poput NS bi doprinijela vise nego ijedna druga kvalitetnoj izvrsnoj vlasti u kantonu.
A tek što bi se Mustafa Busuladžić obradovao koaliciji sa ženama u izvršnoj vlasti na ekstremno liberalnim principima ?

A tek potomci onih koji su streljali Busuladžića zbog izdaje naroda i saradnje s okupatorom...suze radosnice bih ih oblile....
baxus

#812 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by baxus »

sabina1 wrote:
tutku wrote:Mislim da je vecina glasaca NS za koaliciju sa NiP. Vrijeme je za preuzimanje odgovornosti u vlasti, a stranka poput NS bi doprinijela vise nego ijedna druga kvalitetnoj izvrsnoj vlasti u kantonu.
A tek što bi se Mustafa Busuladžić obradovao koaliciji sa ženama u izvršnoj vlasti na ekstremno liberalnim principima ?

A tek potomci onih koji su streljali Busuladžića zbog izdaje naroda i saradnje s okupatorom...suze radosnice bih ih oblile....
Inače smo mi kao društvo sve probleme riješili pa nam sad ostaje samo da se globimo oko tih tema svojstvenih Australiji i Kanadi.

Nemamo ba tramvaja, pustite se gender i LGbt tema.
sabina1

#813 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sabina1 »

baxus wrote:
sabina1 wrote:

Inače smo mi kao društvo sve probleme riješili pa nam sad ostaje samo da se globimo oko tih tema svojstvenih Australiji i Kanadi.

A šta je Konaković čekao preko 1000 dana da pokrpi te tramvaje sa preko 800 miliona budžeta ?

Našu stranku ?
It_is_a_Leclerc

#814 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by It_is_a_Leclerc »

Gledam imena zastupnika Naroda i pravde da mi ih je lakše prepoznati pri nekom naslovu "XY napustio klub Narod i pravda i pristupio SDA-u"

Jer, let's face it, ovo će biti najveći bazen prebjega. Ako do 2022. bude 2-3 u tom klubu, bit će odlično.
tutku

#815 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tutku »

sabina1 wrote:

Svaka koalicija nudi neku cijenu, tu se i pokazuje politicka zrelost. Takvim razmisljanjem NS nikada nece biti u vlasti, a nadam se da tako ne razmisljaju rukovodeci ljudi stranke.
sabina1

#816 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sabina1 »

tutku wrote:
sabina1 wrote:

Svaka koalicija nudi neku cijenu, tu se i pokazuje politicka zrelost. Takvim razmisljanjem NS nikada nece biti u vlasti, a nadam se da tako ne razmisljaju rukovodeci ljudi stranke.
Ja sam nažalost sigurna da će rukovodeći ljudi Naše stranke halaliti petoricu Mustafa Busuluadžića za fotelje.
Ali onog dana kad se sve završi ostaće pune samo autobuske stanice i aerodromi.

I ostaće nam sigurno i Mustafa.
baxus

#817 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by baxus »

sabina1 wrote:
baxus wrote:
sabina1 wrote:Mislim da je vecina glasaca NS za koaliciju sa NiP. Vrijeme je za preuzimanje odgovornosti u vlasti, a stranka poput NS bi doprinijela vise nego ijedna druga kvalitetnoj izvrsnoj vlasti u kantonu.

A šta je Konaković čekao preko 1000 dana da pokrpi te tramvaje sa preko 800 miliona budžeta ?

Našu stranku ?
Taman će NS riješit GRAS :lol:
Tamo one Sandzaklije naoružani hodaju po krugu, spremni na državni udar ako im neko dirne u GRAS.
Ne boj se niko ne očekuje da Naša stranka to razjebe tamo. Mislim s kojim ljudima?
sabina1

#818 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sabina1 »

baxus wrote:
Tamo one Sandzaklije naoružani hodaju po krugu, spremni na državni udar ako im neko dirne u GRAS.
Ne boj se niko ne očekuje da Naša stranka to razjebe tamo. Mislim s kojim ljudima?
Mislim čitaj prvo svoje postove , ti si tražio da se "riješe tramvaji".

Šta je Dino dosada čekao ?
?
?

Našu stranku ?
baxus

#819 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by baxus »

sabina1 wrote:
baxus wrote:
Mislim čitaj prvo svoje postove , ti si tražio da se "riješe tramvaji".

Šta je Dino dosada čekao ?
?
?

Našu stranku ?
Može makar inicijativa s vaše strane da se riješi problem :)
A onda velikodušno im prepustite taj resor, oni se svakako hvale da su hrabri i da vole radit.

Vi uzmite obrazovanje i socijalnu politiku
Prpa.ba

#820 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Prpa.ba »

Forumasi lako zaboravljaju da za provedbu vlasti nedostaju i ljudi po institucijama, javnim kompanijama, zavodima, skolama itd koji se nece oglusivati na komandnu vertikalu i nece na svaku udarati tuzbama. Jedino gdje NS ima taj vid autoriteta je u kulturi, umjetnosti i donekle u obrazovanju (privatni sektor). Bez politickih operatera poput Lagumdzije, Marina Ivanisevica, Kifle, Efendica i slicnih tu nema prodje pa taman da NS dobije 32 mandata od 35. :-D

Veci haos po uhljebistanu izazvao je sukob dvije struje SDA nego "smjena vlasti" 2010., a to puno govori o tome ko je sta i kako provodio. :-D
A_A_AKCIJA

#821 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

Pa ljudi, naravno, Mustafa je goruće pitanje i oko toga nema kompromisa... :-)

Mislim da je ostalo sve riješeno.

:-)
statixx

#822 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by statixx »

sabina1 wrote: A šta je Konaković čekao preko 1000 dana da pokrpi te tramvaje sa preko 800 miliona budžeta ?

Našu stranku ?
Ta politika radim i poslujem kako hocu, jer budzet KS ce pokriti gubitke, je i dovela javna preduzeca u ovu situaciju.

Ti mislis da bi stranka liberalne orijentacije trebala podrzavati javasluk u jp i uskakati u pomoc po svaku cijenu.
sabina1

#823 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sabina1 »

baxus wrote:
Vi uzmite obrazovanje i socijalnu politiku
A vi da nazivate škole po Busuladžićima i i dalje držite "Sandžaklije pod kontrolom" ?

Malo sutra.
sabina1

#824 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by sabina1 »

statixx wrote:
sabina1 wrote: A šta je Konaković čekao preko 1000 dana da pokrpi te tramvaje sa preko 800 miliona budžeta ?

Našu stranku ?
Ta politika radim i poslujem kako hocu, jer budzet KS ce pokriti gubitke, je i dovela javna preduzeca u ovu situaciju.

Ti mislis da bi stranka liberalne orijentacije trebala podrzavati javasluk u jp i uskakati u pomoc po svaku cijenu.
Ja mislim da Naša stranka i Konaković nemaju niti jednu zajedničku tačku osim ove teme i želje lidera i jedne i druge stranke da se po svaku cijenu domognu vlasti.
statixx

#825 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by statixx »

Pa kako promjeniti nesto, ako se ne domognes vlasti. Uvijek se mogu definisati neki uslovi saradnje.
Post Reply