Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sadie_forever wrote:jel ovo ljevicarska ili desnicarska partija'?
Jel ti ovo ozbiljno ?
To ti je ko da se dvojica kočijaša na Vrelu bosne pitaju čija kočija ispunjava Euro 6 normu. U našem primitivno političkom društvu ćemo se još načekati kad će ta podjela imati smisla.
Jedina je jasna rigidna desnica, a ostalo je sve ni tamo ni ovamo.
Velkoski wrote:Pa s kim će? On je čistokrvni SDA sviđalo se nekome ili ne, baš me zanima kako će preko toga preći fanovi NS-a i SDP-a ako dođe do koalicije
Mislim da je vecina glasaca NS za koaliciju sa NiP. Vrijeme je za preuzimanje odgovornosti u vlasti, a stranka poput NS bi doprinijela vise nego ijedna druga kvalitetnoj izvrsnoj vlasti u kantonu.
tutku wrote:Mislim da je vecina glasaca NS za koaliciju sa NiP. Vrijeme je za preuzimanje odgovornosti u vlasti, a stranka poput NS bi doprinijela vise nego ijedna druga kvalitetnoj izvrsnoj vlasti u kantonu.
A tek što bi se Mustafa Busuladžić obradovao koaliciji sa ženama u izvršnoj vlasti na ekstremno liberalnim principima ?
A tek potomci onih koji su streljali Busuladžića zbog izdaje naroda i saradnje s okupatorom...suze radosnice bih ih oblile....
tutku wrote:Mislim da je vecina glasaca NS za koaliciju sa NiP. Vrijeme je za preuzimanje odgovornosti u vlasti, a stranka poput NS bi doprinijela vise nego ijedna druga kvalitetnoj izvrsnoj vlasti u kantonu.
A tek što bi se Mustafa Busuladžić obradovao koaliciji sa ženama u izvršnoj vlasti na ekstremno liberalnim principima ?
A tek potomci onih koji su streljali Busuladžića zbog izdaje naroda i saradnje s okupatorom...suze radosnice bih ih oblile....
Inače smo mi kao društvo sve probleme riješili pa nam sad ostaje samo da se globimo oko tih tema svojstvenih Australiji i Kanadi.
Nemamo ba tramvaja, pustite se gender i LGbt tema.
Inače smo mi kao društvo sve probleme riješili pa nam sad ostaje samo da se globimo oko tih tema svojstvenih Australiji i Kanadi.
A šta je Konaković čekao preko 1000 dana da pokrpi te tramvaje sa preko 800 miliona budžeta ?
Svaka koalicija nudi neku cijenu, tu se i pokazuje politicka zrelost. Takvim razmisljanjem NS nikada nece biti u vlasti, a nadam se da tako ne razmisljaju rukovodeci ljudi stranke.
Svaka koalicija nudi neku cijenu, tu se i pokazuje politicka zrelost. Takvim razmisljanjem NS nikada nece biti u vlasti, a nadam se da tako ne razmisljaju rukovodeci ljudi stranke.
Ja sam nažalost sigurna da će rukovodeći ljudi Naše stranke halaliti petoricu Mustafa Busuluadžića za fotelje.
Ali onog dana kad se sve završi ostaće pune samo autobuske stanice i aerodromi.
sabina1 wrote:Mislim da je vecina glasaca NS za koaliciju sa NiP. Vrijeme je za preuzimanje odgovornosti u vlasti, a stranka poput NS bi doprinijela vise nego ijedna druga kvalitetnoj izvrsnoj vlasti u kantonu.
A šta je Konaković čekao preko 1000 dana da pokrpi te tramvaje sa preko 800 miliona budžeta ?
Našu stranku ?
Taman će NS riješit GRAS
Tamo one Sandzaklije naoružani hodaju po krugu, spremni na državni udar ako im neko dirne u GRAS.
Ne boj se niko ne očekuje da Naša stranka to razjebe tamo. Mislim s kojim ljudima?
baxus wrote:
Taman će NS riješit GRAS
Tamo one Sandzaklije naoružani hodaju po krugu, spremni na državni udar ako im neko dirne u GRAS.
Ne boj se niko ne očekuje da Naša stranka to razjebe tamo. Mislim s kojim ljudima?
Mislim čitaj prvo svoje postove , ti si tražio da se "riješe tramvaji".
baxus wrote:
Taman će NS riješit GRAS
Mislim čitaj prvo svoje postove , ti si tražio da se "riješe tramvaji".
Šta je Dino dosada čekao ?
?
?
Našu stranku ?
Može makar inicijativa s vaše strane da se riješi problem
A onda velikodušno im prepustite taj resor, oni se svakako hvale da su hrabri i da vole radit.
Forumasi lako zaboravljaju da za provedbu vlasti nedostaju i ljudi po institucijama, javnim kompanijama, zavodima, skolama itd koji se nece oglusivati na komandnu vertikalu i nece na svaku udarati tuzbama. Jedino gdje NS ima taj vid autoriteta je u kulturi, umjetnosti i donekle u obrazovanju (privatni sektor). Bez politickih operatera poput Lagumdzije, Marina Ivanisevica, Kifle, Efendica i slicnih tu nema prodje pa taman da NS dobije 32 mandata od 35.
Veci haos po uhljebistanu izazvao je sukob dvije struje SDA nego "smjena vlasti" 2010., a to puno govori o tome ko je sta i kako provodio.
sabina1 wrote:
Našu stranku ?
Ta politika radim i poslujem kako hocu, jer budzet KS ce pokriti gubitke, je i dovela javna preduzeca u ovu situaciju.
Ti mislis da bi stranka liberalne orijentacije trebala podrzavati javasluk u jp i uskakati u pomoc po svaku cijenu.
Ja mislim da Naša stranka i Konaković nemaju niti jednu zajedničku tačku osim ove teme i želje lidera i jedne i druge stranke da se po svaku cijenu domognu vlasti.