Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post Reply
problemnatravunu

#801 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by problemnatravunu »

putokaz1 wrote:U jednoj ulici živi 10 Bošnjaka
6 Ljevičara
4 SDA
2 Ostala
2 Ljevičara glasaju za Komšića,2 za Bećirevića 1 za Suljagića 1 za Mirsada H.
Svi SDA za Zvizdića
1 za Fahru a 1 za Šepića
Ko profitira?
Tako nesto je govorio veceras Hadžifejzović, pogotovo kad je razgovarao sa Bećirevićem, e sada ako je ljevica opet glupa i puna sujete, i ne uspiju se dogovoriti, onda nema nista od smjene nacionalista
apsidejzi

#802 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by apsidejzi »

problemnatravunu wrote:
putokaz1 wrote:U jednoj ulici živi 10 Bošnjaka
6 Ljevičara
4 SDA
2 Ostala
2 Ljevičara glasaju za Komšića,2 za Bećirevića 1 za Suljagića 1 za Mirsada H.
Svi SDA za Zvizdića
1 za Fahru a 1 za Šepića
Ko profitira?
Tako nesto je govorio veceras Hadžifejzović, pogotovo kad je razgovarao sa Bećirevićem, e sada ako je ljevica opet glupa i puna sujete, i ne uspiju se dogovoriti, onda nema nista od smjene nacionalista
Zalosno je sto se u ovoj drzavi automatski otpisu dva clana predsjednistva jer su "predodredjeni" a onda se ko fol svi fokusiraju na jednog clana. Sta ako se desi ono sto Denis zeli. Evo recimo, dogovori se ljevica da Denis bude clan, Zeljko odstupi i Denis zaista pobjedi. Nista on nece biti u boljoj poziciji od Bakira. Opet ce biti 2:1. S druge strane, ako Komsic pobijedi onda bosnjacki clan moze biti bilo ko. Tada ce biti 2:1 za probosanski blok. Iako taj bosnjak moze biti SDA clan, ili Radoncic, ili Lagumdzija oni ce opet biti vise probosanski nego HDZ i SNSD/SDS.

Po meni je pametnije sa aspekta BiH Komsica pogurati nego Denisa.
ultima_palabra

#803 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by ultima_palabra »

A kakva je razlika ako je 2:1 za 'nas' ili za 'njih'? Ima li ikakve razlike? Valjda sve mora biti jednoglasno.
putokaz1

#804 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by putokaz1 »

Moja poenta je da moramo smijeniti one koji udaraju borce na Petlji kod Tuzle
MORAMO
Od jutros sam novi član SDP
Živjeli SDP DF NZBLOKNS oni su kritikovali MUP i SDA pda sbb KOALICIJU
mrgreen

#805 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by mrgreen »

....
Last edited by mrgreen on 09/03/2018 13:30, edited 1 time in total.
putokaz1

#806 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by putokaz1 »

Šta me briga ko je Hrvatski član Predsjedništva
Ja Hoću da se SDA SMAKNE S LICA ZEMLJE
SDA nas je tukla danas
SDA+SBB+PDA+SBIH+PBS+
Nije nas Tuko HDZ
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#807 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by malakh »

putokaz1 wrote:Šta me briga ko je Hrvatski član Predsjedništva
SDA nas je tukla danas
SDA+SBB+PDA+SBIH+PBS+
Nije nas Tuko HDZ
vlast u zdk čine sda, sbb i HDZ, a ako ćeš preciznije, ministar unutrašnjih poslova zdk je iz sbba.

kani se tih bespotrebnih trolovskih postova iz dana u dan, jer za te stvari služe društvene mreže, a ne forum.
apsidejzi

#808 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by apsidejzi »

SDA nas je tukla danas
SDA+SBB+PDA+SBIH+PBS+
Nije nas Tuko HDZ
JESTE, TUKLA TE JE I HDZ izmedju ostalog. TUKLA TE JE VLAST a vlast cine SDA + HDZ + SBB.
problemnatravunu

#809 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by problemnatravunu »

apsidejzi wrote:
SDA nas je tukla danas
SDA+SBB+PDA+SBIH+PBS+
Nije nas Tuko HDZ
JESTE, TUKLA TE JE I HDZ izmedju ostalog. TUKLA TE JE VLAST a vlast cine SDA + HDZ + SBB.
Sve je to tako, ali tukli ste sami sebe, jer, ko god da je u vlasti, ovo sta se radi, blokada puteva i uzimanje neduznih ljudi za taoce , bićete bijeni, pa se ti ljuti koliko hoćeš
putokaz1

#810 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by putokaz1 »

Pa dobro i HDZ
mrgreen

#811 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by mrgreen »

tuče HDZ od 92-e ;-)
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#812 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by malakh »

problemnatravunu wrote: Sve je to tako, ali tukli ste sami sebe, jer, ko god da je u vlasti, ovo sta se radi, blokada puteva i uzimanje neduznih ljudi za taoce , bićete bijeni, pa se ti ljuti koliko hoćeš
za sve postoje opravdani razlozi. sa današnje tačke gledišta ovo se trebalo raditi prije 23 godine i izboriti se za svoja prava. nepobitna činjenica jeste da borci 23 godine imaju strpljenja da se počnu, kažem počnu rješavati problemi koje danas imaju, a oni su im pritom natovarili 150 hiljada lažnih boraca, nabili udruženjima primanja i napravili obrambeni mehanizam u slučaju da dođe do protesta.

borci su 23 godine taoci ugnjetavačke politike i oni trebaju biti, a ne biti bijeni...
Teniser

#813 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by Teniser »

Hrvat po rođenju i Hrvat po profesiji.Šta si ti Komšiću.
Onaj mitraljez što si govorio kod Senada okreni prema plavim neboderima u blizini Face tv pa pucaj.
saale

#814 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by saale »

Prosto je nevjerovatna kolicina gluposti i suplje price kod Komsica, kao on hoce da stane u kraj Covicu HNs i RUsenju drzave,,hajde na stranu sto je vec dva puta covjek bio u predsjednistvu i sto zna kakve su ustavne ovlasti predsjednistva i da se odluke donose konsenzusom radi mira u kuci! Posto ovo on sve zna, covjek i dalje sere i laze narod, jer svi normalni ljudi znaju da se ustav i zakoni jedino mjenjaju u parlamentu! I neka mi samo neko kaže plan i strategiju ove njegove stranke, o ozbiljnosti njegove stranke i njegove politike dovoljno govori cinjenica da je covjek sam i iz nekog kaprica na tv objavio kandidaturu za clana predsjednistva :? :lol: :lol:
Mohamad Sissoko

#815 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by Mohamad Sissoko »

DOSLJEDNI ŽELJKO KOMŠIĆ
POLITIKA Nedim HASIĆ 06.03.2018.
Komšić je zaista dosljedan, ali u zaboravljanju. On dosljedno zaboravlja pa napada novinare kada ga podsjete na sastanak u Širokom Brijegu. Dosljedno zaboravi o čijem je trošku išao skijati u Austriju pa napadne novinare i prijeti im tužbom kada novinari, ilustrirajući članak dokumentima i računima, o tome izvijeste. Onda dosljedno ušuti i zaboravi na tužbu.
Image

Ko o čemu, Željko Komšić o principima i dosljednosti. Nije mu trebalo dugo da reagira nakon što mu je bivši predsjednik Zlatko Lagumdžija poručio da je “zabio nož u leđa” “levici” istupajući samostalno s kandidaturom.

“Što se tiče gospodina Lagumdžije, on je zaista dosljedan. Dosljedan u podršci Draganu Čoviću. Podsjećam vas da sam se s pomenutim gospodinom razišao 2012. upravo zbog njegovog sporazuma s Draganom Čovićem, kojim je davao Čoviću sve ono što on danas traži. Da ne pominjem druge ‘sportske aktivnosti i rekvizite koji se koriste u sportu zvanom tenis’, a čemu je gospodin veoma sklon. Upravo je to bacilo ljevicu na koljena i uništilo historijsku šansu, ne Lagumdžije, Komšica ili SDP-a, nego Bosne i Hercegovine”, izjavio je Komšić za Klix.

Komšić je zaista dosljedan, ali u zaboravljanju. On dosljedno zaboravlja pa napada novinare kada ga podsjete na sastanak u Širokom Brijegu. Dosljedno zaboravi o čijem je trošku išao skijati u Austriju pa napadne novinare i prijeti im tužbom kada novinari, ilustrirajući članak dokumentima i računima, o tome izvijeste. Onda dosljedno ušuti i zaboravi na tužbu.

Dosljedno zaboravi i da je, kada su “sportske aktivnosti” u pitanju, baš on bio jedan od trojice potpisnika tužbe protiv Slobodne Bosne, koja je prva napisala izvještaj sa sportske aktivnosti nazvane afera “Reket”, u čijem su se središtu našli Lagumdžija i Damir Hadžić.

Tada je sutkinja Lejla Fazlagić, koja se već godinu dana u Rijeci krije od bh. pravosuđa, zbog fotografije s Facebooka na kojoj su, na nekoj jahti na Jadrani, fotografirani Komšić, Lagumdžija i Hadžić sa svojim suprugama, presudila Slobodnoj Bosni i naredila da trojki plati po tri hiljade maraka odštete. Ukupno, devet hiljada maraka. Komšić je tada dosljedno istrajavao u podršci Lagumdžiji i Hadžiću tokom suđenja za klevetu, baš kao što ih sada dosljedno podsjeća na tu aferu.

.
malakh

#816 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by malakh »

koja hajka na komšića. zanimljivo je kako je hajku pokrenuo hdz, a sada je loptica prebačena na sda. žalosno je gledati kako sda izigrava marionetu dragana čovića.

ako nastave ovako, komšić će ponovo imati 300 hiljada glasova. nisu ni svjesni šta i kako rade.
Hafis

#817 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by Hafis »

Ma dajte nam ga više da se igramo :meza1:
Banksy

#818 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by Banksy »

Image

Tačno me želudac zavrne... :(
criticos

#819 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by criticos »

Malo statističkih podataka o Komšiću za mandata od 2014 - 2018.
Image

Image
volta dzontra

#820 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by volta dzontra »

Hafis wrote:Ma dajte nam ga više da se igramo :meza1:
Ova prijetnja Komsicem je strasna...jeziva...sta ce biti ako se ostvare najcrnji scenariji i bosnjacki pinokio zavrsi u predsjednistvu??? nisam ovakvu tremu osjecao otkad sam se zadnji testirao na spolno prenosive bolesti..

Forumlije nikako da skuze da je Sejdo unutarbosnjacko politicko pitanje. bosnjacka stranka, bosnjacki glasovi, razvalio 2012 vodecu bosnjacku opozicijsku stranku, i sad njegova kandidatura izaziva potrese na bosnjackoj politickoj sceni
Hafis

#821 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by Hafis »

Mitraljezac :lol:
Pa stvarno nisu normalni.
Banksy

#822 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by Banksy »

Komšić: Predložit ću plan ujedinjenja ljevice, ali da se predsjednici stranaka povuku s funkcija
https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic- ... /180315044
Kakav nesklad između sopstvenog doživljaja i realnosti...
malakh

#823 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by malakh »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/borisa- ... /180417064

sada već i zvanično. protiv komšića su oba kandidata. čović direktno, a falatara indirektno.

što bi se reklo, pametnom i išaret dosta.
putokaz1

#824 Re: Željko (opet) za člana Predsjedništva

Post by putokaz1 »

Da Jasno i Komšić i Faletar su za
KANDIDATA SDA ili još bolje KANDIDATKINJU
Post Reply