- navedi jedno srpsko selo ili naselje koje je etnicki ocisceno a da nisu imali oruzje i pruzali otpor?markomilanov wrote:svestan sam da je izjednačavanje žrtava nemoguće,jer ih je na bosanskoj strani višestruko više- to sam napisao
je li normlana tvrdnja da su u svim srpskim selima žene i deca bila pod puškama,i da su bili legitimni cilj ili tvrditi da je dokumentarca o silovanoj devojčici propaganda.
- mozda je stvarno ova djevojcica silovana. ima li igdje neki sud da da svoje misljenje/presudu o ovom slucaju
rekoa sam, kroz svoju laznu propagandu izmijesalo se i sto jeste i sto nije(od hanke paldum, nedzada salkovica do lavova u pionirskoj i 126 logora u sarajevu) a mozda su neke stvari zaista istinite ali se to utopi u srpskoj mitologiji i propagandi. isto je i sa jasenovcem. desili su se strasni zlocini za koje je cuo cijeli svijet ali je li to 700k ili 70k i je li 500k srba tamo tradalo. jeda da je stradao strasno je ali zasto pretjerivati i licitirati sa brojem zrtava. toliko istorijske gradje ima da nema potrebe licitirati brojkama.