zoomba wrote:Fina sarajevska raja iz kantona
Može slijedeća tema: "koga bi sa foruma ispalili?"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
zoomba wrote:Fina sarajevska raja iz kantona
Matzan wrote:zoomba wrote:Fina sarajevska raja iz kantona
Može slijedeća tema: "koga bi sa foruma ispalili?"
Zar sumnjas , macice valjam ispod lavorayoyo13 wrote:Zoombonja je kolovodja ovdje vidim ja.... nema fule... svaka igra svaka dobija
Paranoja, ko veli da ne prodajem istu pricu dva putalijepa u dusi wrote:Sad si me uvrijedio, zar me moguce zamijenitiMatzan wrote:
Jesam. Oprosti.
Skakućem s teme na temu pa mi se pomiješali tvoji postovi postovi i lijepe u duši ...
Eh, a jedan od mojih prvih postova na ovom forumu je bio bas taj "dugo vas citam i odlucih se prijavit". Sva raja sto je bila na temi u plac od smijeha, a ja ne kontam sto. Pola godine provjeravali ciji sam klon, dok ne skontase da sam fkt novi kolacic
Jbg, tad nisam znala cega sve ima na ovom forumu. Sad mi je jasno i razumijem ljude koji ni sami sebi ne vjeruju, a kamoli nekome novomzoomba wrote:Paranoja, ko veli da ne prodajem istu pricu dva putalijepa u dusi wrote:Sad si me uvrijedio, zar me moguce zamijenitiMatzan wrote:
Jesam. Oprosti.
Skakućem s teme na temu pa mi se pomiješali tvoji postovi postovi i lijepe u duši ...
Eh, a jedan od mojih prvih postova na ovom forumu je bio bas taj "dugo vas citam i odlucih se prijavit". Sva raja sto je bila na temi u plac od smijeha, a ja ne kontam sto. Pola godine provjeravali ciji sam klon, dok ne skontase da sam fkt novi kolacic
Vidis koliko imamo postova, skoro smo svi postali familija.frosty wrote:Bas romanticno
Vi se ovdje izgleda svi znate, samo ja upala ko padobranac
Zavisi koliko si sposoban. Kafa je poziv na druzenje, pa ko jami, jamio je. Nece ti niko dati servirano.yoyo13 wrote:Pa kakvo je stanje....potrbusil ko koga ovdje il se sve na kafama zavrsava![]()
![]()
Tata kupi mi autoooooo, bicikloo i romoobillllRamzess Veliki wrote:Vidis koliko imamo postova, skoro smo svi postali familija.frosty wrote:Bas romanticno
Motor, bona, motor traži. I onda me vozaš po gradu.Bloo wrote:Tata kupi mi autoooooo, bicikloo i romoobillllRamzess Veliki wrote:Vidis koliko imamo postova, skoro smo svi postali familija.frosty wrote:Bas romanticno
Dobro kazes, ja ih vec vidim kako ih lopatama skupljaju ispod tramvaja ...Tomahawk11 wrote:Jes, da se đe slupate
S nekimRamzess Veliki wrote:Ja bih prvo sebe spario, da ne muljam bezveze.
E ... jednom ili vise njih, ne mora sa foruma ...Tomahawk11 wrote:S nekimRamzess Veliki wrote:Ja bih prvo sebe spario, da ne muljam bezveze.Mislim, nekom?
Jasta je , ne mozemo ih sad odljepitiMajana_sa wrote:Jel se neko spario u medjuvremenu? Ja koliko vidim, nesto okolo, pa krene, pa stane i na kraju nista
ma jok ... sve il levi il desniMajana_sa wrote:Jel se neko spario u medjuvremenu? Ja koliko vidim, nesto okolo, pa krene, pa stane i na kraju nista