Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Paco

#801 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Paco »

superiska wrote:
Paco wrote:Otela se i otkačila sirotinju s ove teme :shock:
Ma jok al' ne bi vjerovao.
Hajde na pp da ti sapnem :suplja:
:shock:

A sta će narod reć'? :mrgreen:
Paco

#802 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Paco »

Euridika wrote:
Ne brini, Paco, za svakog novog koji se ispiše s ove teme, neko novi se upiše... :zoka:
Ma neka, samo nek' ne puca :mrgreen:

Inače Euridika, kad vidim tvoj nick i bilo koji post, odmah mi pred ocima slika končića, igle, bijelog luka...

Ko da se šejtan iŠĆeruje odozdo :mrgreen:
superiska

#803 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by superiska »

Euridika wrote:
superiska wrote:
Nemoj na PP, šapni svima nama, nećemo nikom reći, časna pionirska! :D
Ti si mi najdraza na forumu :srce:
superiska

#804 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by superiska »

Paco wrote:
superiska wrote:
:shock:

A sta će narod reć'? :mrgreen:
Pa kao i uvijek :sabur:
Paco

#805 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Paco »

De ti, koleginice :D, onda to Euridiki (kao najdražoj na forumu) šapni, a ona će na sebi svojstven način (konac, igla, bijeli luk :lol: ) to nama prenijeti :roll: :mrgreen:
Ramzess Veliki

#806 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Ramzess Veliki »

Paco wrote:@Crni Labud
Ma uredu je to. Oduvijek je vazila ona - "Ko ne rizikuje taj i ne profitira".

S druge strane, ne bih rekao da je ulazak u bracnu zajednicu rizik. Prilicno dobro je to @Marlboro objasnio kada je rekao da je brak institucija. A to sto se u brak olako ulazi (a evo izgleda da se u modernom vremenu jos lakse izlazi) i pristupa braku je do samih supruznika koji misle da su zreli i spremni (kao sto sam i ja mislio sa svojih 20). Na vjencani i zarucnicki prsten se gleda kao na modni detalj, a javne prosidbe s ciljem objave snimaka i fotografija istih na drustvenim mrezama i portalima su sve cesce, umjesto da to bude neki licni, intimni cin.
Brak je uvijek rizik, a meni ne da fali daska u glavi nego skladiste daske tako da me ne bi iznenadilo da upadnem u brak samo jer volim riskirati. :shock:
Euridika
Globalna šefica

#807 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euridika »

Paco wrote:
Euridika wrote:
Ne brini, Paco, za svakog novog koji se ispiše s ove teme, neko novi se upiše... :zoka:
Ma neka, samo nek' ne puca :mrgreen:

Inače Euridika, kad vidim tvoj nick i bilo koji post, odmah mi pred ocima slika končića, igle, bijelog luka...

Ko da se šejtan iŠĆeruje odozdo :mrgreen:
Oh Bože, po čemu me pamti... :lol: :lol: :lol:
A ideja o bijelom luku i nije moja, moje je bilo samo ono kreativno objašnjenje. :D
Euridika
Globalna šefica

#808 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euridika »

superiska wrote:
Euridika wrote:
superiska wrote: Ma jok al' ne bi vjerovao.
Nemoj na PP, šapni svima nama, nećemo nikom reći, časna pionirska! :D
Ti si mi najdraza na forumu :srce:
:kiss:
I ti si meni veoma draga, iako slabije pišeš, osim na ovoj temi.
Nego, šapni... :D
Paco

#809 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Paco »

Ramzess Veliki wrote: Brak je uvijek rizik, a meni ne da fali daska u glavi nego skladiste daske tako da me ne bi iznenadilo da upadnem u brak samo jer volim riskirati. :shock:
Ma sve u zivotu je rizik, pa eto pretpostavimo onda da je i brak neka vrsta rizika (iako sam ranije napisao da ne mislim tako - ovo je samo pretpostavka), ali ako cemo kategorisati onda je pri samom dnu ljestvice, odnosno neka najniza kategorija rizika. U bracnu zajednicu ulazis dobrovoljno (u vecini slucajeva), mozes izaci kada god pozelis, a najveci gubici su vrijeme i zivci. Mozda u pocetku mislis da si sa supruznikom izgubio/la "pola sebe", ali vremenom uvidis da si se samo oslobodio/la necega sto nije funkcionisalo. Posebno kad sretnes nekoga s kim su cak i sumorna januarska jutra suncana, a hladne noci toliko lijepe i ugodne da pozelis da je zauvijek januar :mrgreen: . Eh, tada shvatis da razvodom nisi izgubio nista. Naprotiv - dobio si! I to mnogo toga.

I znas sta, Ramo...mislim da ti ne bi bas rizikovao jer i ako bi uletio u brak, to bi bilo bez emocija (barem u pocetku) i svjestan si da bi u slucaju kraha izgubio i manje od onoga sto sam naveo na pocetku ovog posta 8)
Euridika
Globalna šefica

#810 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euridika »

Paco wrote:
Ramzess Veliki wrote: Brak je uvijek rizik, a meni ne da fali daska u glavi nego skladiste daske tako da me ne bi iznenadilo da upadnem u brak samo jer volim riskirati. :shock:
Ma sve u zivotu je rizik, pa eto pretpostavimo onda da je i brak neka vrsta rizika (iako sam ranije napisao da ne mislim tako - ovo je samo pretpostavka), ali ako cemo kategorisati onda je pri samom dnu ljestvice, odnosno neka najniza kategorija rizika. U bracnu zajednicu ulazis dobrovoljno (u vecini slucajeva), mozes izaci kada god pozelis, a najveci gubici su vrijeme i zivci. Mozda u pocetku mislis da si sa supruznikom izgubio/la "pola sebe", ali vremenom uvidis da si se samo oslobodio/la necega sto nije funkcionisalo. Posebno kad sretnes nekoga s kim su cak i sumorna januarska jutra suncana, a hladne noci toliko lijepe i ugodne da pozelis da je zauvijek januar :mrgreen: . Eh, tada shvatis da razvodom nisi izgubio nista. Naprotiv - dobio si! I to mnogo toga.

I znas sta, Ramo...mislim da ti ne bi bas rizikovao jer i ako bi uletio u brak, to bi bilo bez emocija (barem u pocetku) i svjestan si da bi u slucaju kraha izgubio i manje od onoga sto sam naveo na pocetku ovog posta 8)
Pričaj sad ti! :D
Paco

#811 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Paco »

Koja si ti vjestica :lol:
Euridika
Globalna šefica

#812 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euridika »

Moram malo, pošli ste se svi ispisivati s teme, a niko da se pohvali... :D
Ramzess Veliki

#813 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Ramzess Veliki »

Paco wrote: I znas sta, Ramo...mislim da ti ne bi bas rizikovao jer i ako bi uletio u brak, to bi bilo bez emocija (barem u pocetku) i svjestan si da bi u slucaju kraha izgubio i manje od onoga sto sam naveo na pocetku ovog posta 8)
Vidi, uvijek se nadje neka zgodna bogata i utjecajna zena model sa kojom vrijedi riskirati ako ona placa pivu. 8-)
Paco

#814 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Paco »

Euridika wrote:Moram malo, pošli ste se svi ispisivati s teme, a niko da se pohvali... :D
Ma kakav ja i ispisivanje. Sve dok mi je u rodnom listu u napomeni ono da sam razveden, neka me ovdje :D. Za @superiska ne znam, ali mislim da ni ona neće niđe, samo nas trza 8-) :mrgreen:

Ramzes Veliki wrote: Vidi, uvijek se nadje neka zgodna bogata i utjecajna zena model sa kojom vrijedi riskirati ako ona placa pivu. 8-)
A nije valjda da bi je pustio da plati pivu? :shock: :mrgreen:
Ramzess Veliki

#815 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Ramzess Veliki »

Paco wrote:
Ramzes Veliki wrote: Vidi, uvijek se nadje neka zgodna bogata i utjecajna zena model sa kojom vrijedi riskirati ako ona placa pivu. 8-)
A nije valjda da bi je pustio da plati pivu? :shock: :mrgreen:
Ne bih se uvrijedio ni da plati gajbu. To je fina I kulturna gesta. :-D
klixoris

#816 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by klixoris »

Ramzess Veliki wrote:
Paco wrote: I znas sta, Ramo...mislim da ti ne bi bas rizikovao jer i ako bi uletio u brak, to bi bilo bez emocija (barem u pocetku) i svjestan si da bi u slucaju kraha izgubio i manje od onoga sto sam naveo na pocetku ovog posta 8)
Vidi, uvijek se nadje neka zgodna bogata i utjecajna zena model sa kojom vrijedi riskirati ako ona placa pivu. 8-)
Jarane, kakvo je stanje sa pivama kod tebe, u toj stranoj zemlji ?
Na Tajlandu je bilo kriticno. Jedva nasao nesto da je pitko, Singha se zvala ta piva
superiska

#817 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by superiska »

Paco wrote: Ma sve u zivotu je rizik, pa eto pretpostavimo onda da je i brak neka vrsta rizika (iako sam ranije napisao da ne mislim tako - ovo je samo pretpostavka), ali ako cemo kategorisati onda je pri samom dnu ljestvice, odnosno neka najniza kategorija rizika. U bracnu zajednicu ulazis dobrovoljno (u vecini slucajeva), mozes izaci kada god pozelis, a najveci gubici su vrijeme i zivci. Mozda u pocetku mislis da si sa supruznikom izgubio/la "pola sebe", ali vremenom uvidis da si se samo oslobodio/la necega sto nije funkcionisalo. Posebno kad sretnes nekoga s kim su cak i sumorna januarska jutra suncana, a hladne noci toliko lijepe i ugodne da pozelis da je zauvijek januar :mrgreen: . Eh, tada shvatis da razvodom nisi izgubio nista. Naprotiv - dobio si! I to mnogo toga.

Ti si gotov! Vidi ga što se zaljubio :D
Paco

#818 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Paco »

Jesi li ti ono bila krenula negdje, a? :roll: :pusi2:

I eto, kad muskarac pise ovako malo "mekse" stvari odmah je zaljubljen...kad ne pise ili ne kaze nista onda je bezosjecajno djubre...
e stvarno ste komplikovane :skoljka:
superiska

#819 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by superiska »

Jesam, spremam se na put :D

Ma neeeee, to je najljepši osjećaj - biti zaljubljen :thumbup: Nego, ne zaboravi da si (vjerovatno) to isto osjećao i za bivšu, kao i svi mi uostalom, pa šta bi .... mrka kapa :D :run:
Paco

#820 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Paco »

Joj sto vuces sheytana za bradu :evil:
superiska

#821 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by superiska »

Paco wrote:Joj sto vuces sheytana za bradu :evil:
Dobro, evo neću više :thumbup:
Ramzess Veliki

#822 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Ramzess Veliki »

klixoris wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Jarane, kakvo je stanje sa pivama kod tebe, u toj stranoj zemlji ?
Na Tajlandu je bilo kriticno. Jedva nasao nesto da je pitko, Singha se zvala ta piva
Ima svega. Haineken, Guinnes, Budwaiser ...
Ja nesto volim domaci Tiger, a nedavno sam probao kinesko pivo, popio dvije klipace i pocelo me nohat' ... :shock: ... odlicna. :thumbup:
eluna

#823 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by eluna »

Ramo Ramo druže mooooj
Ramzess Veliki

#824 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Ramzess Veliki »

eluna wrote:Ramo Ramo druže mooooj
Ziva? :shock:
Ja sam mislio da si preselila u Valhalu I Vjecna lovista koliko te nema ... :lol:
Paco

#825 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Paco »

Tuspasi se, Emina :bih:

Image
Post Reply