superiska wrote:Ma jok al' ne bi vjerovao.Paco wrote:Otela se i otkačila sirotinju s ove teme
Hajde na pp da ti sapnem
A sta će narod reć'?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
superiska wrote:Ma jok al' ne bi vjerovao.Paco wrote:Otela se i otkačila sirotinju s ove teme
Hajde na pp da ti sapnem
Ma neka, samo nek' ne pucaEuridika wrote:Ne brini, Paco, za svakog novog koji se ispiše s ove teme, neko novi se upiše...Paco wrote:Otela se i otkačila sirotinju s ove teme
Ti si mi najdraza na forumuEuridika wrote:Nemoj na PP, šapni svima nama, nećemo nikom reći, časna pionirska!superiska wrote:Ma jok al' ne bi vjerovao.Paco wrote:Otela se i otkačila sirotinju s ove teme
Hajde na pp da ti sapnem
Pa kao i uvijekPaco wrote:superiska wrote:Ma jok al' ne bi vjerovao.Paco wrote:Otela se i otkačila sirotinju s ove teme
Hajde na pp da ti sapnem![]()
A sta će narod reć'?
Brak je uvijek rizik, a meni ne da fali daska u glavi nego skladiste daske tako da me ne bi iznenadilo da upadnem u brak samo jer volim riskirati.Paco wrote:@Crni Labud
Ma uredu je to. Oduvijek je vazila ona - "Ko ne rizikuje taj i ne profitira".
S druge strane, ne bih rekao da je ulazak u bracnu zajednicu rizik. Prilicno dobro je to @Marlboro objasnio kada je rekao da je brak institucija. A to sto se u brak olako ulazi (a evo izgleda da se u modernom vremenu jos lakse izlazi) i pristupa braku je do samih supruznika koji misle da su zreli i spremni (kao sto sam i ja mislio sa svojih 20). Na vjencani i zarucnicki prsten se gleda kao na modni detalj, a javne prosidbe s ciljem objave snimaka i fotografija istih na drustvenim mrezama i portalima su sve cesce, umjesto da to bude neki licni, intimni cin.
Oh Bože, po čemu me pamti...Paco wrote:Ma neka, samo nek' ne pucaEuridika wrote:Ne brini, Paco, za svakog novog koji se ispiše s ove teme, neko novi se upiše...Paco wrote:Otela se i otkačila sirotinju s ove teme![]()
Inače Euridika, kad vidim tvoj nick i bilo koji post, odmah mi pred ocima slika končića, igle, bijelog luka...
Ko da se šejtan iŠĆeruje odozdo
superiska wrote:Ti si mi najdraza na forumuEuridika wrote:Nemoj na PP, šapni svima nama, nećemo nikom reći, časna pionirska!superiska wrote: Ma jok al' ne bi vjerovao.
Hajde na pp da ti sapnem
Ma sve u zivotu je rizik, pa eto pretpostavimo onda da je i brak neka vrsta rizika (iako sam ranije napisao da ne mislim tako - ovo je samo pretpostavka), ali ako cemo kategorisati onda je pri samom dnu ljestvice, odnosno neka najniza kategorija rizika. U bracnu zajednicu ulazis dobrovoljno (u vecini slucajeva), mozes izaci kada god pozelis, a najveci gubici su vrijeme i zivci. Mozda u pocetku mislis da si sa supruznikom izgubio/la "pola sebe", ali vremenom uvidis da si se samo oslobodio/la necega sto nije funkcionisalo. Posebno kad sretnes nekoga s kim su cak i sumorna januarska jutra suncana, a hladne noci toliko lijepe i ugodne da pozelis da je zauvijek januarRamzess Veliki wrote: Brak je uvijek rizik, a meni ne da fali daska u glavi nego skladiste daske tako da me ne bi iznenadilo da upadnem u brak samo jer volim riskirati.
Pričaj sad ti!Paco wrote:Ma sve u zivotu je rizik, pa eto pretpostavimo onda da je i brak neka vrsta rizika (iako sam ranije napisao da ne mislim tako - ovo je samo pretpostavka), ali ako cemo kategorisati onda je pri samom dnu ljestvice, odnosno neka najniza kategorija rizika. U bracnu zajednicu ulazis dobrovoljno (u vecini slucajeva), mozes izaci kada god pozelis, a najveci gubici su vrijeme i zivci. Mozda u pocetku mislis da si sa supruznikom izgubio/la "pola sebe", ali vremenom uvidis da si se samo oslobodio/la necega sto nije funkcionisalo. Posebno kad sretnes nekoga s kim su cak i sumorna januarska jutra suncana, a hladne noci toliko lijepe i ugodne da pozelis da je zauvijek januarRamzess Veliki wrote: Brak je uvijek rizik, a meni ne da fali daska u glavi nego skladiste daske tako da me ne bi iznenadilo da upadnem u brak samo jer volim riskirati.. Eh, tada shvatis da razvodom nisi izgubio nista. Naprotiv - dobio si! I to mnogo toga.
I znas sta, Ramo...mislim da ti ne bi bas rizikovao jer i ako bi uletio u brak, to bi bilo bez emocija (barem u pocetku) i svjestan si da bi u slucaju kraha izgubio i manje od onoga sto sam naveo na pocetku ovog posta
Vidi, uvijek se nadje neka zgodna bogata i utjecajna zena model sa kojom vrijedi riskirati ako ona placa pivu.Paco wrote: I znas sta, Ramo...mislim da ti ne bi bas rizikovao jer i ako bi uletio u brak, to bi bilo bez emocija (barem u pocetku) i svjestan si da bi u slucaju kraha izgubio i manje od onoga sto sam naveo na pocetku ovog posta
Ma kakav ja i ispisivanje. Sve dok mi je u rodnom listu u napomeni ono da sam razveden, neka me ovdjeEuridika wrote:Moram malo, pošli ste se svi ispisivati s teme, a niko da se pohvali...
A nije valjda da bi je pustio da plati pivu?Ramzes Veliki wrote: Vidi, uvijek se nadje neka zgodna bogata i utjecajna zena model sa kojom vrijedi riskirati ako ona placa pivu.![]()
Ne bih se uvrijedio ni da plati gajbu. To je fina I kulturna gesta.Paco wrote:A nije valjda da bi je pustio da plati pivu?Ramzes Veliki wrote: Vidi, uvijek se nadje neka zgodna bogata i utjecajna zena model sa kojom vrijedi riskirati ako ona placa pivu.![]()
![]()
Jarane, kakvo je stanje sa pivama kod tebe, u toj stranoj zemlji ?Ramzess Veliki wrote:Vidi, uvijek se nadje neka zgodna bogata i utjecajna zena model sa kojom vrijedi riskirati ako ona placa pivu.Paco wrote: I znas sta, Ramo...mislim da ti ne bi bas rizikovao jer i ako bi uletio u brak, to bi bilo bez emocija (barem u pocetku) i svjestan si da bi u slucaju kraha izgubio i manje od onoga sto sam naveo na pocetku ovog posta
Ti si gotov! Vidi ga što se zaljubioPaco wrote: Ma sve u zivotu je rizik, pa eto pretpostavimo onda da je i brak neka vrsta rizika (iako sam ranije napisao da ne mislim tako - ovo je samo pretpostavka), ali ako cemo kategorisati onda je pri samom dnu ljestvice, odnosno neka najniza kategorija rizika. U bracnu zajednicu ulazis dobrovoljno (u vecini slucajeva), mozes izaci kada god pozelis, a najveci gubici su vrijeme i zivci. Mozda u pocetku mislis da si sa supruznikom izgubio/la "pola sebe", ali vremenom uvidis da si se samo oslobodio/la necega sto nije funkcionisalo. Posebno kad sretnes nekoga s kim su cak i sumorna januarska jutra suncana, a hladne noci toliko lijepe i ugodne da pozelis da je zauvijek januar. Eh, tada shvatis da razvodom nisi izgubio nista. Naprotiv - dobio si! I to mnogo toga.
I znas sta, Ramo...mislim da ti ne bi bas rizikovao jer i ako bi uletio u brak, to bi bilo bez emocija (barem u pocetku) i svjestan si da bi u slucaju kraha izgubio i manje od onoga sto sam naveo na pocetku ovog posta
Dobro, evo neću višePaco wrote:Joj sto vuces sheytana za bradu
Ima svega. Haineken, Guinnes, Budwaiser ...klixoris wrote:Jarane, kakvo je stanje sa pivama kod tebe, u toj stranoj zemlji ?Ramzess Veliki wrote:Vidi, uvijek se nadje neka zgodna bogata i utjecajna zena model sa kojom vrijedi riskirati ako ona placa pivu.Paco wrote: I znas sta, Ramo...mislim da ti ne bi bas rizikovao jer i ako bi uletio u brak, to bi bilo bez emocija (barem u pocetku) i svjestan si da bi u slucaju kraha izgubio i manje od onoga sto sam naveo na pocetku ovog posta
Na Tajlandu je bilo kriticno. Jedva nasao nesto da je pitko, Singha se zvala ta piva
Ziva?eluna wrote:Ramo Ramo druže mooooj