Jest vala. Jos onim dijelom gdje je kopca zamahivati. Dzennet.Gojeni H wrote:Meni samo na umu jadno musko.sheilak wrote:
Prvo, ne bi pristavljale random muskarcu ili zeni, nicim izazvane, kao protuargument.
Drugo, ne kontam zasto je matrijarhat ako trazis da ti je kod muska razvijen i um i ud(super ovaj izrazaz
). kad sebi biram, biram tako. drugo zensko trazi vise uda, trece veci um...sve za insane
but sorry, sto si se ti nasao uvrijedjenim. na kojoj strani je zapelo u tebe?![]()
Dobra stara vremena istjerivanja zla iz zene kaisem ... po mogucnosti u alloholisanom stanju.
Šale na račun feministkinja i ljevičara
- sheilak
#801 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Last edited by sheilak on 20/12/2017 13:23, edited 1 time in total.
- sheilak
#802 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
al jbte zamislite sjednicu UN-a. I govori predstavnik sta ja znam Japana. A iz pozadine se cuju povici predstavnice Venecuele, lujka je, al kako bih mu ga pristavila. 
mislim, ludjacko ponasanje bas.
ali vrlo cesto musko ponasanje. Ili koliko puta, drzis prezentaciju, muske kolege (a u mojoj profesiji su nerdovi btw
) ti bulje u sise (a ja do grla zakopcana) ili ti kazu da im doneses kafu, a ti jefnako ili vise obrazovana od njih.
de se presaberite malo.
mislim, ludjacko ponasanje bas.
de se presaberite malo.
- Gojeni H
#803 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Dovoljno je sto muzjak postoji ... zeno!wewa wrote:pa nije matrijarhat mjera, zahmet je i to. de da mi malo podijelimo terete i udvostrucimo zadovoljstvo
- Gojeni H
#804 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Pa dobro, Weinstein nije buljio. Frajer namah kaze sta je raditi ako zenka hoce ulogu. Holivudski i kulturno, ha jah.sheilak wrote:al jbte zamislite sjednicu UN-a. I govori predstavnik sta ja znam Japana. A iz pozadine se cuju povici predstavnice Venecuele, lujka je, al kako bih mu ga pristavila.
mislim, ludjacko ponasanje bas.ali vrlo cesto musko ponasanje. Ili koliko puta, drzis prezentaciju, muske kolege (a u mojoj profesiji su nerdovi btw
) ti bulje u sise (a ja do grla zakopcana) ili ti kazu da im doneses kafu, a ti jefnako ili vise obrazovana od njih.
de se presaberite malo.
- wewa
#805 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
mea culpa, mea maxima culpaGojeni H wrote:Dovoljno je sto muzjak postoji ... zeno!wewa wrote:pa nije matrijarhat mjera, zahmet je i to. de da mi malo podijelimo terete i udvostrucimo zadovoljstvo
- Banksy
#806 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
mijenjaš prioritete i pdf...John Cleese wrote: Drugarice i drugovi... zaista, zaista vam kazem - seks je precijenjen.
(Nemojte me pogresno shvatiti - ja, naravno, volim seks i rado ga se sEcam.)
- sheilak
#807 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
ovo pocnu govoriti muskarci krajem 30tih vec, a u 40tim pretpostavljam da vec vriste.John Cleese wrote: Drugarice i drugovi... zaista, zaista vam kazem - seks je precijenjen.
(Nemojte me pogresno shvatiti - ja, naravno, volim seks i rado ga se sEcam.)
- sheilak
#808 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Posteno i hrabro. A ne onako hinjski i kukavicki viriti. :DBe a man, grab them by the pussy.Gojeni H wrote:
Pa dobro, Weinstein nije buljio. Frajer namah kaze sta je raditi ako zenka hoce ulogu. Holivudski i kulturno, ha jah.
- hadzinicasa
#809 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
'vako ces i meni je'nom: "haj' mrs ukuh'nju"!Banksy wrote:mijenjaš prioritete i pdf...John Cleese wrote: Drugarice i drugovi... zaista, zaista vam kazem - seks je precijenjen.
(Nemojte me pogresno shvatiti - ja, naravno, volim seks i rado ga se sEcam.)sta-ste-danas-vi-licno-kuhali-s-fotogra ... 14950.html
![]()
- Banksy
#810 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Neću
Muzikom komentiram klizu koji se, glede biologije i foruma, već izjasnio i pozicionirao
tebe krišom čitam i divim se :dubokinaklon: ali nogom i rukom tamo još ne smijem kročiti...
Muzikom komentiram klizu koji se, glede biologije i foruma, već izjasnio i pozicionirao
tebe krišom čitam i divim se :dubokinaklon: ali nogom i rukom tamo još ne smijem kročiti...
- hadzinicasa
#811 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
ne pada napamet ni meni tamo vise. K'o Mujo iz onog vica - ne bih da kvarim ocjenu.
falavi
falavi
-
Heller
#812 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Jel to ti mene majke ti uporedi s nekim diplomatom iz UN-a.sheilak wrote:al jbte zamislite sjednicu UN-a. I govori predstavnik sta ja znam Japana. A iz pozadine se cuju povici predstavnice Venecuele, lujka je, al kako bih mu ga pristavila.
mislim, ludjacko ponasanje bas.ali vrlo cesto musko ponasanje. Ili koliko puta, drzis prezentaciju, muske kolege (a u mojoj profesiji su nerdovi btw
de se presaberite malo.
A to za buljenje u sise je primarni instinkt
- sheilak
#813 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Heller wrote:Jel to ti mene majke ti uporedi s nekim diplomatom iz UN-a.sheilak wrote:al jbte zamislite sjednicu UN-a. I govori predstavnik sta ja znam Japana. A iz pozadine se cuju povici predstavnice Venecuele, lujka je, al kako bih mu ga pristavila.
de se presaberite malo.![]()
da, s horny predstavnicom venecuele
-
Heller
#814 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
A ove sto su se jebavale za uloge pa su sad ko zlostavljane neću ni komentarisat
-
John Cleese
#815 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Da, da...sheilak wrote:ovo pocnu govoriti muskarci krajem 30tih vec, a u 40tim pretpostavljam da vec vriste.John Cleese wrote: Drugarice i drugovi... zaista, zaista vam kazem - seks je precijenjen.
(Nemojte me pogresno shvatiti - ja, naravno, volim seks i rado ga se sEcam.)sto li, Boze, ...
O tome i svemu ostalom sto bi vas o muskarcima moglo zanimati, citajte u najnovijoj uspjesnici Sejle K. pod naslovom - "Kritika cistog uda"
- Bloo
- Globalna šefica
#816 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
John Cleese wrote: Da, da...
O tome i svemu ostalom sto bi vas o muskarcima moglo zanimati, citajte u najnovijoj uspjesnici Sejle K. pod naslovom - "Kritika cistog uda"![]()
![]()
![]()
Ili sci fi klasik Pohvala cistog muda
- dale cooper
#817 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Ah...the classics.Bloo wrote:John Cleese wrote: Da, da...
O tome i svemu ostalom sto bi vas o muskarcima moglo zanimati, citajte u najnovijoj uspjesnici Sejle K. pod naslovom - "Kritika cistog uda"![]()
![]()
![]()
![]()
-
John Cleese
#818 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Ne, ne... dopusti - prioriteti se ne mijenjaju.Banksy wrote:mijenjaš prioritete i pdf...John Cleese wrote: Drugarice i drugovi... zaista, zaista vam kazem - seks je precijenjen.
(Nemojte me pogresno shvatiti - ja, naravno, volim seks i rado ga se sEcam.)sta-ste-danas-vi-licno-kuhali-s-fotogra ... 14950.html
![]()
Ljubav i hrana neodvojivi su, neodvojivi!
A sad svi zajedno, allegro giocoso, ma non troppo:
-
John Cleese
#819 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Bloo wrote:John Cleese wrote: Da, da...
![]()
![]()
![]()
Sugerirao bih, ipak - "Pohvala mudosti".
Cak i zvuci kao nesto sto bi Erazmo napisao
- arzuhal
#820 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Ja bih mu na tvom mjestu štiklu zabila u čelemparu, k'o onomad Pamela kad je onaj nesmotreni blento zovnu: bejbi.sheilak wrote:al jbte zamislite sjednicu UN-a. I govori predstavnik sta ja znam Japana. A iz pozadine se cuju povici predstavnice Venecuele, lujka je, al kako bih mu ga pristavila.
de se presaberite malo.
-
John Cleese
#821 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
hadzinicasa wrote:'vako ces i meni je'nom: "haj' mrs ukuh'nju"!
![]()
Da se zna - nikad i nikoga ne bih zakljucao u kuhinju
-
Heller
#822 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
A Vječni sjaj besprijekornog udaJohn Cleese wrote:Bloo wrote:John Cleese wrote: Da, da...
![]()
![]()
![]()
Sugerirao bih, ipak - "Pohvala mudosti".
Cak i zvuci kao nesto sto bi Erazmo napisao
- Bloo
- Globalna šefica
#823 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Zene trebaju biti u kuhinji
I muskarci
I djeca
Svi
Tamo je hrana
I pivo
I kolaci
I muskarci
I djeca
Svi
Tamo je hrana
I pivo
I kolaci
- arzuhal
#824 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Živ je još ludistički pokret, umro nije!
-
omar little
#825 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
a i toplo je. od rerne.