Adis Arapovic
- cyprus
#801 Re: Adis Arapovic
Kako mislite "kurac zna"... Zna kurac

-
zrakomlat
#802 Re: Adis Arapovic
Leverage wrote:Koja akademska rasprava
- omega369
#803 Re: Adis Arapovic
Ljudi, dzeee adiiis??? 
-
convict
#804 Re: Adis Arapovic
fudbalskim rjecnikom, moze okaciti kopacke o klin. potpuno je pogrijesio u procjeni i sad je gotovo sa ubleharenjem.
-
palermo
#805 Re: Adis Arapovic
Izroniće Adis za sve one što ga voleconvict wrote:fudbalskim rjecnikom, moze okaciti kopacke o klin. potpuno je pogrijesio u procjeni i sad je gotovo sa ubleharenjem.
mislim ko se sve nije vratio na političku scenu, i to nakon kakvih poteza......ne vidim što ne bi i Adis........potreba za slušanjem ubleha je nasušna ljudska potreba, zaboravlja se to.
- Leverage
#806 Re: Adis Arapovic
Nije svako Arnaut. Ni Genjac.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#807 Re: Adis Arapovic
dže nam je vrsni halanitićar?!
prića mi raja kako je SBB slagao kockice za pobjedu
to je za nepovjerovati kakav skup kloceva
kažu pravili spiskove svoje "raje", ko koga zna i 100% uvjereni da če ti ljudi glasati za SBB
i bili likovi uvjereni da če sve satrat na izborima 
nije iskljućeno da kad se SDAćići doćepaju tih spiskova sve proglase Gulenovcima
prića mi raja kako je SBB slagao kockice za pobjedu
kažu pravili spiskove svoje "raje", ko koga zna i 100% uvjereni da če ti ljudi glasati za SBB
nije iskljućeno da kad se SDAćići doćepaju tih spiskova sve proglase Gulenovcima
- starii
#808 Re: Adis Arapovic
jel istina da je fahro otjerao familiju arapovic iz sbb_a?
- GandalfSivi
#809 Re: Adis Arapovic
Jock...starii wrote:jel istina da je fahro otjerao familiju arapovic iz sbb_a?
-
criticos
#810 Re: Adis Arapovic
Kada se politički analitičar odluči povući potez, a neostatiti na sigurnoj distanci palamuđenja i analiziranja. Pogodio je izbor stranke, svaka mu čast!
- karanana
#811 Re: Adis Arapovic
ako sam skonto adisa se uvalila u parlament na osnovu onih nekih mandata sad sam zaboravio....kompenzacijskih. koja je i to prevara i lopovluk. ne znam ni u koji parlament, federacije ili bh.
mozda nisam ni skonto dobro.
adis mi je malo kritican, ali snaci ce se on. nace on nesto da analizira.
- Ricken
#812 Re: Adis Arapovic
Po CIKu se nije uvalila.karanana wrote:ako sam skonto adisa se uvalila u parlament na osnovu onih nekih mandata sad sam zaboravio....kompenzacijskih. koja je i to prevara i lopovluk. ne znam ni u koji parlament, federacije ili bh.
- GandalfSivi
#813 Re: Adis Arapovic
Nije ni jedno od njih ni u jednom parlamentu (ako se ko ne povuce).
Nevezano za ovu temu, gdje god odem, na svakoj temi, ljudi bacaju bombe tipa “prica se”. Evo za ovo, ima CIK-ova lista. Maloprije onaj prica da SDP hoce u koaliciju sa SDA u TK, a danas bilo obavjestenje za medije. HDZ-ovce i da ne spominjem.
Na kraju, gledam nekidan intervju sa “analiticarem” Avdom Avdicem, boze dragi koji otrov taj lik prosu bez ijednog dokaza, nego u fazonu “oni znaju o cemu ja pricam” i Latic bi mu pozavidio...
Citajte ljudi, barem danas imaju prave informacije u svakom trenutku...
Nevezano za ovu temu, gdje god odem, na svakoj temi, ljudi bacaju bombe tipa “prica se”. Evo za ovo, ima CIK-ova lista. Maloprije onaj prica da SDP hoce u koaliciju sa SDA u TK, a danas bilo obavjestenje za medije. HDZ-ovce i da ne spominjem.
Na kraju, gledam nekidan intervju sa “analiticarem” Avdom Avdicem, boze dragi koji otrov taj lik prosu bez ijednog dokaza, nego u fazonu “oni znaju o cemu ja pricam” i Latic bi mu pozavidio...
Citajte ljudi, barem danas imaju prave informacije u svakom trenutku...
- JoseMujica
#814 Re: Adis Arapovic
nemojte živi bili naših halanitićara tipa Avdiča, pa onog Terziča...evo vam ovog Arapoviča nek škola bidne
lahko ih je prepoznati jer u ovijeh naših halanitićara kolićina samoljublja i prepotencije je proporcionalna praznini i glove i duše
lahko ih je prepoznati jer u ovijeh naših halanitićara kolićina samoljublja i prepotencije je proporcionalna praznini i glove i duše
- MaxPayne
#815 Re: Adis Arapovic
što neko reče lik ostario ne radeći čitav život nešto konkretno
respect
respect
- dulekrele
#816 Re: Adis Arapovic
umjesto da je ostao za dobre pare u NVO on se pridruzio graditelju i maffijasu.convict wrote:fudbalskim rjecnikom, moze okaciti kopacke o klin. potpuno je pogrijesio u procjeni i sad je gotovo sa ubleharenjem.
- JoseMujica
#817 Re: Adis Arapovic
ihhh kako gladne oći zinu kad im se obeča svaštadulekrele wrote:umjesto da je ostao za dobre pare u NVO on se pridruzio graditelju i maffijasu.convict wrote:fudbalskim rjecnikom, moze okaciti kopacke o klin. potpuno je pogrijesio u procjeni i sad je gotovo sa ubleharenjem.
- Point.
#818 Re: Adis Arapovic
Obećanje ludom radovanje.
- GandalfSivi
#819 Re: Adis Arapovic
Radi li se jos u drzavnom parlamentu, koliko je teletina ispod saca ovih dana (znam da ne smijes, samo pitam)...JoseMujica wrote:
ihhh kako gladne oći zinu kad im se obeča svašta
-
The 51st State
#820 Re: Adis Arapovic
Auu.GandalfSivi wrote:Radi li se jos u drzavnom parlamentu, koliko je teletina ispod saca ovih dana (znam da ne smijes, samo pitam)...JoseMujica wrote:
- svjezi_ustipak
#821 Re: Adis Arapovic
Izborom stranke je najbolje pokazao svoje analitičke sposobnosti ...criticos wrote:Kada se politički analitičar odluči povući potez, a neostatiti na sigurnoj distanci palamuđenja i analiziranja. Pogodio je izbor stranke, svaka mu čast!
- MaxPayne
#822 Re: Adis Arapovic
dobro je izanalizirao fahrin pakaš,to mu se mora priznati
- JoseMujica
#823 Re: Adis Arapovic
as usual kad nemaš šta pametno retji pucaš čorcimaGandalfSivi wrote:Radi li se jos u drzavnom parlamentu, koliko je teletina ispod saca ovih dana (znam da ne smijes, samo pitam)...JoseMujica wrote:
#sladaklijeTornjakovćmarnikolutič
- GandalfSivi
#824 Re: Adis Arapovic
Napise se ponekad ponesta i pametno, tamo gdje ima smisla. Kada vidim fino uhljebljenog lika koji je penziju zaradio radeci po drzavnim institucijama, kako se nasladjuje jer neko nije (trenutno) uspio u svojim ambicijama, onda je bolje da napisem i poneku glupost, nego sa se bakcem psiholoskim porijeklom ljudske zlobe...JoseMujica wrote:as usual kad nemaš šta pametno retji pucaš čorcimaGandalfSivi wrote:Radi li se jos u drzavnom parlamentu, koliko je teletina ispod saca ovih dana (znam da ne smijes, samo pitam)...JoseMujica wrote:
ihhh kako gladne oći zinu kad im se obeča svašta![]()
#sladaklijeTornjakovćmarnikolutič
- JoseMujica
#825 Re: Adis Arapovic
GandalfSivi wrote:
Napise se ponekad ponesta i pametno, tamo gdje ima smisla. Kada vidim fino uhljebljenog lika koji je penziju zaradio radeci po drzavnim institucijama, kako se nasladjuje jer neko nije (trenutno) uspio u svojim ambicijama, onda je bolje da napisem i poneku glupost, nego sa se bakcem psiholoskim porijeklom ljudske zlobe...
daj napiši bilo kakav rezultat rada dotićnog prodavaća ubleha?