Opet lazes ko mentor ti Dobrica Cosic. Ah stotine auta velis, et vidis da lazes ko pas. Bio sam jednom prolazio kroz tvoju mahalu, tj Istocno Sarajevo i nikad vise. Krompirastih faca i konjske balege na sve strane, cudo jedno.NajdraziVodjaa wrote:Ponovi jos jednom laz o 30 auta i to ce postati istina, na snimku od dvije minute vidis stotine privatnih automobila i ti nas hoce ovde ubjediti da su to sve od vojnih lica?![]()
Za razliku od tvoje vukojebine u koju si izgmizao na zapad ovde kod mene je ipak civilizacija a vidim i upoznat si sa gledanjem konja u supak vidis za taj seoski obicja nisam znao sta ti je rec iskustvo...Ma naravno jeftina farba, je li ti to rekao neki bloger novinar sa zapada koji je krijuci vrsio ispitivaje kvalitete zgrada u Sj. Koreji?
![]()
Naravno da je bio referendum, nego cek je li ti hoces da kazes da stanovnici Krima nisu zeljeli da napuste Ukrajini nego ih Ruska vojska natjerala i lazirala rezultate referenduma?Na jebenom Krimu metak nije ispaljen zar se ne bi neko od te vecine sto hoce Ukrajinu pobunio sto ih Rusi uzimaju?
Nije meni nikakav bloger nista rekao, gledam Russian Today ko i ti svaki dan i skupljam alternativne istine.
Bili su i predsjednicki izbori u Sj Koreji, 99,98% posto debeli pobijedio, sve fer i posteno, eh na tom nivou je bio i takozvani referendum na Krimu. I opet ostajemo na cinjenici da Ameri jos nisu pripojili dio neke zemlje u kojoj su vojno angazovani, dok tvoja braca Rusi jesu. Ah da, to je bila Rusija za vrijeme vladavine porodice Romanov, zaboravio sam.