Nego, gl'aj Bob...Abdurahmana
SRBIN U SLUŽBI DŽIHADISTA Ko je Boban, preobraćeni fanatik iz Nemačke? http://www.blic.rs/z0zc1gq
crni bobiJoš su 10. kolovoza pretražili stan ovog njemačkog Srbina koji, navode njemački mediji, ima putovnice obje zemlje, i Njemačke i Srbije.
A budale, koje misle da ce promjeniti nesto..insomnia78 wrote:De manite se toga
SRBIN U SLUŽBI DŽIHADISTA Ko je Boban, preobraćeni fanatik iz Nemačke? http://www.blic.rs/z0zc1gq
"Povodadzija" Bobi ce kostat Vucica vise nego oupine iz majcice....insomnia78 wrote:De manite se toga
Ma nikoga ne protjeruju..insomnia78 wrote:I kaze desnica pobjedjuje. Pa vidis ti ovih debilnih zakona. Ljude hapse, pritvaraju, osudjuju, prate i oni jos uvijek borave u zemlji, traze i dobijaju azile, boravke. I u Fr si isto vako debilni zakoni
to sto si napisao ja nazivam elementarnim izvrcanjem realnosti...animals wrote:
Kakve onda svrhe imaju teroristicki napadi u Njemackoj..
Njemacka primila izbjeglice, Njemacka pomaze tim narodima...
i sad te budale, zele Njemackoj da se svete..
ko je tu lud..

I ja ali ako se ukljucim ne gine mi rudnik.Dovoljno je vidjet ovo podebljano da se vidi ko je sugovornik.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Da ne idemo dalje u off topic mada bih imao štošta reći.ze kalanga wrote:
Nije.
Razlog je jer nekima ne odgovara. Možemo pretpostaviti kome.
I to je veoma ružno jer je prošlo 20 godina od rata.
Drugaricinog oca, inače porijeklom iz Kalesije, koji je bio na tom ratištu, nakon ubistva su našli u grobnici u Konjicu... To je samo jedan od primjera.
Jednostavno tokom rata praksa je bila prenositi ubijene sa jednog na drugo mjesto, valjda kako bi se prikrili zločini. Naravno neki su na licu mjesta ubijani i zakopavani i tako pravljenje masovne grobnice.
Konkretno Buća potok kada se i omogućila eshumacija postavljene su neodgovarajuće mašine, na apel porodica apsolutno svi su se pravili nijemi. Da ne pominjemo da su i predstavnici Instituta nestalih Srba reagovali kako se pretraživanje vršilo na lokaciji reona Buća potok koji oni nisu stavili kao prioritetan. Kao što rekoh suprugi jednog Srbina su do detalja rekli gdje su joj zakopani, međutim, do dana današnjeg niko tu lokaciju na Buća potoku nije pretražio. Uostalom i sam Ćelo je isticao da je viša lica srpske nacionalnosti bačeno na deponiju.
Slažem se ja s tobom da su grobnice brojne i da nažalost mnoge porodice i danas tragaju za ostacima. Međutim, nadležni organi se moraju prema ostacima odnositi jednako. Dozvoliti da se pretraži svaki milimetar područja za koje se sumnja da je grobnica, a to na lokaciji Buća potok nije slučaj.
alijas Avduka....ali u dokumentima se vodi pod Boban, tako daaa....nista od iftara...insomnia78 wrote:Istini za volju. Bobo je sada Abdurahman.
Neki bi rekli prod'o vjeru za veceru
Da su neke druge okolnosti, Bobo bi imao posvećen članak u Saffu o još jednom nevjerovatnom povratku u islam.insomnia78 wrote:Istini za volju. Bobo je sada Abdurahman.
Neki bi rekli prod'o vjeru za veceru
Ebemu terma, kako uvijek ovi teroristi (naravno islamski) uvijek izgube dokumente na mjestu zlocinainsomnia78 wrote:
100 hiljada eura,oj da ga bi gdje vidjet,nebi ga pito jel kriv il nijechannel10 wrote:Ebemu terma, kako uvijek ovi teroristi (naravno islamski) uvijek izgube dokumente na mjestu zlocinainsomnia78 wrote:![]()
A gdje je ta "lokacija" u Buca Potoku?ze kalanga wrote: Nije.
Razlog je jer nekima ne odgovara. Možemo pretpostaviti kome.
I to je veoma ružno jer je prošlo 20 godina od rata.
Drugaricinog oca, inače porijeklom iz Kalesije, koji je bio na tom ratištu, nakon ubistva su našli u grobnici u Konjicu... To je samo jedan od primjera.
Jednostavno tokom rata praksa je bila prenositi ubijene sa jednog na drugo mjesto, valjda kako bi se prikrili zločini. Naravno neki su na licu mjesta ubijani i zakopavani i tako pravljenje masovne grobnice.
Konkretno Buća potok kada se i omogućila eshumacija postavljene su neodgovarajuće mašine, na apel porodica apsolutno svi su se pravili nijemi. Da ne pominjemo da su i predstavnici Instituta nestalih Srba reagovali kako se pretraživanje vršilo na lokaciji reona Buća potok koji oni nisu stavili kao prioritetan. Kao što rekoh suprugi jednog Srbina su do detalja rekli gdje su joj zakopani, međutim, do dana današnjeg niko tu lokaciju na Buća potoku nije pretražio. Uostalom i sam Ćelo je isticao da je viša lica srpske nacionalnosti bačeno na deponiju.
Slažem se ja s tobom da su grobnice brojne i da nažalost mnoge porodice i danas tragaju za ostacima. Međutim, nadležni organi se moraju prema ostacima odnositi jednako. Dozvoliti da se pretraži svaki milimetar područja za koje se sumnja da je grobnica, a to na lokaciji Buća potok nije slučaj.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:kršćanski talibanat na djelu...još na kraju kao pozzz
![]()
Usvoji novi jebeni zakon kada se okrenes protiv nase drzave i njeniH zakona vozi.animals wrote:Ma nikoga ne protjeruju..insomnia78 wrote:I kaze desnica pobjedjuje. Pa vidis ti ovih debilnih zakona. Ljude hapse, pritvaraju, osudjuju, prate i oni jos uvijek borave u zemlji, traze i dobijaju azile, boravke. I u Fr si isto vako debilni zakoni
jer niti ih njihove zemlje zele primiti, niti imaju
navodno zakonski mogucnosti da ih protraju,
jer ovi odmah uloze zalbu, pa to traje godinama..
i kad jednog uspiju liferovati, on se za dva dana opet vrati![]()
ma zakoni su samo za postene i radnike napravljeni, da njih jebu..
Pandakonda wrote:Van Explodes After Ramming Australian Christian Lobby Office in Canberra
http://www.breitbart.com/national-secur ... -canberra/
Da vidimo koga će sad okrivit
Drvosjeca iz Dejcica wrote:animals wrote:
Kakve onda svrhe imaju teroristicki napadi u Njemackoj..
Njemacka primila izbjeglice, Njemacka pomaze tim narodima...
i sad te budale, zele Njemackoj da se svete..
ko je tu lud..
Pa ti misliš da je tim budala bitno da li je to Njemačka, Austrija, Italija ili Francuska?Nema tu svakako zrno logike pa je ne treba ni tražiti moj Animals.
pa to jeste posao medijaanimals wrote:Ovo je postalo strasno, kako nam ispiru mozgove
i kako se manipulise, sa svime i svacim..