Naravno da idu, kad su za dom spremni ko i titututuuuu wrote:i naravno potpuno u pravu. BiH je dala sasvim dosta boraca u redove ISIL-a, i dobar dio ih se vratio, ili ce se vratiti. Pa sad kako kome smeta ta istina kad se kaze javno, al to nije Kolindin problem. Njena duznost je nas ostale zastiti od tih pomahnitalih divljaka, ubojica i terorista.
Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
-
Mohamad Sissoko
#801 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
-
prog321
#802 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Ima i Hrvatska majmune koje vole rat. Eno ih u Ukrajini.
Last edited by prog321 on 08/12/2016 21:33, edited 1 time in total.
-
PM72
#803 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Ja znam tipa koji je otišao u Siriji da se bori.Dobar momak skroz,nije ni vehabija niti terorista.Gledao slike pobijene djece,uzeo kartu za Istambul i otišao.Nije ni ubica niti divljak.Pročitao je više knjiga nego što si ti vidio.Hoćemo li ga streljat kad se vrati? Ako se vrati.tututuuuu wrote:i naravno potpuno u pravu. BiH je dala sasvim dosta boraca u redove ISIL-a, i dobar dio ih se vratio, ili ce se vratiti. Pa sad kako kome smeta ta istina kad se kaze javno, al to nije Kolindin problem. Njena duznost je nas ostale zastiti od tih pomahnitalih divljaka, ubojica i terorista.
- tututuuuu
#804 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
jeste. zato ti i ne vidis svoju glupost i svoj sovinizam, tzv. Bosnjace. A ja tu tvoju tzv. naciju necu komentirati generalno, ostat cu bar toliko pristojan. Ali ako su rezultati pokazatelj pameti, onda ne sluti na dobro.Hamolj wrote:Znaš onu čuvenu: "Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup."tututuuuu wrote:
Kolinda je cool.I toliko od mene.
Mi se ne borimo sa jednim ovakvim, nego sa čitavom tzv. hrvatskom nacijom glupana.
-
tnnt
#805 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
jebote kad ovo sve pročitam Bošnje su gore od Srba, mogu sada shvatiti naše Hrvate iz BiH
da sam Kolinda dao bi sada punu podršku Dodiku da sruši ovu nakaradnu državu, mislim da bi svima u BiH bilo bolje
uživajte onda u svojih 23%, malom Afganistanu
da sam Kolinda dao bi sada punu podršku Dodiku da sruši ovu nakaradnu državu, mislim da bi svima u BiH bilo bolje
- tututuuuu
#806 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
kakvih knjiga? je li se u to broje razna izdanja iz Maoce a ako da, onda O.K:, proćitao je vise.PM72 wrote:Ja znam tipa koji je otišao u Siriji da se bori.Dobar momak skroz,nije ni vehabija niti terorista.Gledao slike pobijene djece,uzeo kartu za Istambul i otišao.Nije ni ubica niti divljak.Pročitao je više knjiga nego što si ti vidio.Hoćemo li ga streljat kad se vrati? Ako se vrati.tututuuuu wrote:i naravno potpuno u pravu. BiH je dala sasvim dosta boraca u redove ISIL-a, i dobar dio ih se vratio, ili ce se vratiti. Pa sad kako kome smeta ta istina kad se kaze javno, al to nije Kolindin problem. Njena duznost je nas ostale zastiti od tih pomahnitalih divljaka, ubojica i terorista.
-
PM72
#807 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
da si Kolinda i ja bi ti nešto dao...
- House
#808 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
tnnt wrote:jebote kad ovo sve pročitam Bošnje su gore od Srba, mogu sada shvatiti naše Hrvate iz BiH

- tututuuuu
#809 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
laku noc moji prijatelji jos jednom.
moram ca. 
-
PM72
#810 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
tututuuuu wrote:kakvih knjiga? je li se u to broje razna izdanja iz Maoce a ako da, onda O.K:, proćitao je vise.PM72 wrote:Ja znam tipa koji je otišao u Siriji da se bori.Dobar momak skroz,nije ni vehabija niti terorista.Gledao slike pobijene djece,uzeo kartu za Istambul i otišao.Nije ni ubica niti divljak.Pročitao je više knjiga nego što si ti vidio.Hoćemo li ga streljat kad se vrati? Ako se vrati.tututuuuu wrote:i naravno potpuno u pravu. BiH je dala sasvim dosta boraca u redove ISIL-a, i dobar dio ih se vratio, ili ce se vratiti. Pa sad kako kome smeta ta istina kad se kaze javno, al to nije Kolindin problem. Njena duznost je nas ostale zastiti od tih pomahnitalih divljaka, ubojica i terorista.Svejedno mi. Kako god, za njega je prdekana s obzirom da krsi zakon.
ne glupiraj se.Ako nemaš šta pametnije reći onda se poklopi.
- House
#811 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
i ne vraćaj se
tako ti gospe
tako ti gospe
- tututuuuu
#812 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
ma ti si cobancina obicna.PM72 wrote:da si Kolinda i ja bi ti nešto dao...
-
Mirza007
#813 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Nemoj zaboraviti lijekove popiti!tututuuuu wrote:laku noc moji prijatelji jos jednom.moram ca.
-
PM72
#814 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
tututuuuu wrote:ma ti si cobancina obicna.PM72 wrote:da si Kolinda i ja bi ti nešto dao...jos uz to radis u ViK-u pa i ne cudi zapravo.
ovce nisam nikad čuvao...
-
Ripicipi
#815 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Ja bih vise volio da se ne vrati.PM72 wrote:Ja znam tipa koji je otišao u Siriji da se bori.Dobar momak skroz,nije ni vehabija niti terorista.Gledao slike pobijene djece,uzeo kartu za Istambul i otišao.Nije ni ubica niti divljak.Pročitao je više knjiga nego što si ti vidio.Hoćemo li ga streljat kad se vrati? Ako se vrati.tututuuuu wrote:i naravno potpuno u pravu. BiH je dala sasvim dosta boraca u redove ISIL-a, i dobar dio ih se vratio, ili ce se vratiti. Pa sad kako kome smeta ta istina kad se kaze javno, al to nije Kolindin problem. Njena duznost je nas ostale zastiti od tih pomahnitalih divljaka, ubojica i terorista.
- tututuuuu
#816 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Necu, Allaaaaaaaaaha mi. A ma Allaaaaaah mi necu hahahahahaHouse wrote:i ne vraćaj se
tako ti gospe
-
Mirza007
#817 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Eto vama vasih Hrvata iz BiH stizu u Hrvatsku i dalje svakim danom sve vise. Nema ko srusiti nakaradnu drzavu. Poduzmite nesto sto prije!tnnt wrote:jebote kad ovo sve pročitam Bošnje su gore od Srba, mogu sada shvatiti naše Hrvate iz BiH
- House
#818 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
tututuuuu wrote:Necu, Allaaaaaaaaaha mi. A ma Allaaaaaah mi necu hahahahahaHouse wrote:i ne vraćaj se
tako ti gospeImas zvaku? Nemam, Allaha mi, ajde zakuni se Allahom, a ma nemam Allahaaaha mi, vidi stvarno nema zvaku Allahaaa mi, pa kad ti kazem Allaha mi...
a joj
koji je tebi kurac? al iskreno
idi pojebi nešto i smiri hormone
- tututuuuu
#819 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
ja ti recimo ne vjerujem. djelujes mi kvalificirano za taj posao. daji ga ti nani svojoj Hatidzi.PM72 wrote:tututuuuu wrote:ma ti si cobancina obicna.PM72 wrote:da si Kolinda i ja bi ti nešto dao...jos uz to radis u ViK-u pa i ne cudi zapravo.
![]()
![]()
![]()
ovce nisam nikad čuvao...
-
Mirza007
#820 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Zaboravio si lijekove. Sjeti se sta ti je doktor rekao.tututuuuu wrote:Necu, Allaaaaaaaaaha mi. A ma Allaaaaaah mi necu hahahahahaHouse wrote:i ne vraćaj se
tako ti gospeImas zvaku? Nemam, Allaha mi, ajde zakuni se Allahom, a ma nemam Allahaaaha mi, vidi stvarno nema zvaku Allahaaa mi, pa kad ti kazem Allaha mi...
a joj
- GeeTnT
#821 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
...sine, Allah ti pomog'o....tututuuuu wrote:Necu, Allaaaaaaaaaha mi. A ma Allaaaaaah mi necu hahahahahaHouse wrote:i ne vraćaj se
a joj
-
PM72
#822 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Kako nas je majstorski navukao...šaner sa Koševskog. 
- House
#823 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
saso mange u božijoj bašti
- tututuuuu
#824 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
vidim da je na temi zabava, pa rekoh onda da se zabavimo kako spada. 
-
prog321
#825 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?
Nadrogiran kamenjarko.
Ima li šta gore?
Ima li šta gore?