Doslo ih je dosta preko Drine i dolazi ih jos. Takvi sigurno prave belaj, boli njih kurac i za jedne i za druge sto zive u SrebreniciseoBIH wrote:Kakvog ba belaja? Znate li vi kako ljudi zive u Srebrenici? Nije im do njih samih, a kamo li da se rokaju izmedju sebe. Jbte, pa to je grad koji NEMA NITI JEDNU PEKARU ILI MESNICU.megaman4 wrote:valjda neće biti belaja?mO k3 wrote:Sta se dešava u Srebrenici , policija na ulici ?
Rezultati izbora 2016
- Omar500
#801 Re: Rezultati izbora 2016
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#802 Re: Rezultati izbora 2016
Rekose i na RTRS-u, to sa Srebrenicom je preuzimanje velike odgovornosti (misleci na situaciju sa genocidom), ali sigurno je i da su mislili i na tesku ekonomsku situaciju. Grad duhova. Doci ce Dodik da trijumfalno proslavi pobjedu i to je to. Poslije toga mrak.seoBIH wrote: Kakvog ba belaja? Znate li vi kako ljudi zive u Srebrenici? Nije im do njih samih, a kamo li da se rokaju izmedju sebe. Jbte, pa to je grad koji NEMA NITI JEDNU PEKARU ILI MESNICU.
-
dezurni_ucenik
#803 Re: Rezultati izbora 2016
Ne znam sta bih ti rekao. Nije to bas lijepo za cuti ko je tamo pobjedio. Ali ne mogu da vjerujem da je Fikret Abdic pobjedioIt_is_a_Leclerc wrote:Srebrenica je izgubljena. Treba to konačno reći.
Duraković je pobijedio 2012. na stravično nategnutom i forsiranom konceptu registracije onih povratnika. Bilo je evidentno da to neće biti moguće proizvesti i sada. Čak ni pokušaj da se Desnicom Radivojevićem zbune Srbi, nije dala rezultat.
Ipak - ne treba dramatizirati previše.
- Progressive House
#804 Re: Rezultati izbora 2016
aj kaplana legende.dobit će poziv za UFC 204 main card

-
TomANDJerry
#805 Re: Rezultati izbora 2016
vjeruj mi , ovi filozofski razlozi su puno jaci od matematike (koja mi je na neki nacin i zanimanje) ... ako nadjes jednu opstinu gdje se gradonacelnik odlucivao zbog jednog glasa (moga zamislimo) reci cu da si upravu ... ali toga nema , to je ona surova matematika ako cemo postenoleo karan wrote:Imaš ti pravo na to,TomANDJerry wrote:mislim da pretjerujete sa pljuvanjem ljudi koji nisu izasli na izbore. Evo ja nisam izasao , mogao sam recimo izaci i zaraditi 20KM za glas - ali nisam iz nekog samopostovanja. Ne izlazak na izbore je jedna vrsta demokratskog prava i izrazavanja (dakle suzdrzan si , nema kandidata kojem bi dao svoj glas) ... ako nisam siguran da mogu da donesem pravilnu odluku a imam mogucnost da uopste ne donosim odluku , onda je valjda racionalno razmisljanje da ne izazim na izbore
al budi svjestan da u statistiku izbornog rezultata ulaze samo važeći listići.
Ako je biračko tijelo u tvojoj općini 50.000, mi imamo izlaznost 50% (25.000 ljudi).
Pobjednik dobije 7.000 glasova npr. On faktički ima podršku tek svakog 7. Čovjeka s pravom glasa (14%) ali njegov izborni rezultat će biti ipak 28% osvojenih glasova jer se računaju samo važeći (ne računaju se ni oni uništeni) listići.
Znaci paša moj, ti i ostalih 50% apstinenata ste svojim neizlaskom uduplali vrijednost svakog glasa koji je dobio ovaj pobjednik.
(Pretpostavimo da ovi sto ne glasaju ni bi glasali za SDA).
Eto, a ti i dalje traži filozofske izgovore zašto ne glasati. Nema filozofije, matematika je najbolja nauka
Pozdrav.
Ne radi se o tome da mene stanje u drzavi ne brine , da su bili opsti izbori sigurno bih izasao (osim ako bas nebi bio sprijecen iz nekog razloga) ... ali ovi opstinski su lokalna politika i upravu si da gradonacelnici imaju podrsku debelo ispod 50% stanovnika svojih opstina , ali ako bi mi svi koji ne glasamo - glasali = onda bi dobili i vecu politicku podjeljenost u opstini ... ovako mi koji ne glasamo precutno dajemo podrsku onome koga izaberu ovi koji glasaju
-
Dr Baltazar
#806 Re: Rezultati izbora 2016
Kao što i rekoh, onda nas ima više nego na popisu i to ne baš mali broj. Al šta će forumaši najpametniji na svijetu. Kupe samo ono što im serviraju na tanjir, mozak da uključe to kod njih ne ide. Bitno je da mrtvi na izborima glasajuchannel10 wrote:Odat ću vam jednu tajnu. Na zadnjem popisu, maloljetnih osoba je bilo cca 700-750k. Dalje računajte sami ako vas zanima.
-
putokaz1
#807 Re: Rezultati izbora 2016
ked će rezultati na ciku
-
belfy
#808 Re: Rezultati izbora 2016
nakon reakcija i desavanja koja su uslijedila nije uopste cudno.madner wrote:Ono sto cudi jeste da operacija referendum nije dovela do ocekivanog efekta u Bosnjackom birackom tjelu.
- Blek Stena
#809 Re: Rezultati izbora 2016
Dje, jel u komunalcu i vodovodu?sjedi 1 wrote:Pa gotovo sve ih pozapošljavao,otvoreno na hiljade novih radnih mjesta u zadnjih par godinaBlek Stena wrote:Postade doktor Baltazar maskota i na ovoj temi![]()
![]()
jarane kandiduj se za izbore 2020 imas moj glas
btw, na koju foru Rambo prodje opet u Gorazdu a svi kukaju na njega kako svaki vikend leti u Istanbul o buzetskom trosku.Nista mi nije jasno
- basicm
#810 Re: Rezultati izbora 2016
Pa koji k onda drama oko propalog grada, niko nece da zivi tamo, jedan dan info kako se otvara milion firmi a drugi kako nema nista tamo. Para za nju dao citav globus, tamo nigdje nista. I nacelnici im zive van nje.seoBIH wrote:Kakvog ba belaja? Znate li vi kako ljudi zive u Srebrenici? Nije im do njih samih, a kamo li da se rokaju izmedju sebe. Jbte, pa to je grad koji NEMA NITI JEDNU PEKARU ILI MESNICU.megaman4 wrote:valjda neće biti belaja?mO k3 wrote:Sta se dešava u Srebrenici , policija na ulici ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- madner
#811 Re: Rezultati izbora 2016
Pa upravo blaga reakcija i osjecaj nesigurnosti je trebao da dovede do okupljanja oko pastira.belfy wrote:nakon reakcija i desavanja koja su uslijedila nije uopste cudno.madner wrote:Ono sto cudi jeste da operacija referendum nije dovela do ocekivanog efekta u Bosnjackom birackom tjelu.
- Blek Stena
#812 Re: Rezultati izbora 2016
Mogu ti jedino obecat sve glasove velikosrba iz uze porodiceDr Baltazar wrote:Niko da zamjeni tebe i Kenjca. Što se prijedloga tiče, jedino ako ćeš mi srediti glasove velikosrpskih navijača Novaka Đokovića koji Srbiju sanjaju u polucijiBlek Stena wrote:Postade doktor Baltazar maskota i na ovoj temi![]()
![]()
btw, na koju foru Rambo prodje opet u Gorazdu a svi kukaju na njega kako svaki vikend leti u Istanbul o buzetskom trosku.Nista mi nije jasno
- Vitezanin
#813 Re: Rezultati izbora 2016
CIK je odron odrona. Je li moguće da nemaju još nikakve rezultate? Fuck off.
-
Dr Baltazar
#814 Re: Rezultati izbora 2016
Može li bar da po dva listića ispunjavate ko ovi što su probali u StocuBlek Stena wrote:Mogu ti jedino obecat sve glasove velikosrba iz uze porodiceDr Baltazar wrote:Niko da zamjeni tebe i Kenjca. Što se prijedloga tiče, jedino ako ćeš mi srediti glasove velikosrpskih navijača Novaka Đokovića koji Srbiju sanjaju u polucijiBlek Stena wrote:Postade doktor Baltazar maskota i na ovoj temi![]()
![]()
- p206
#815 Re: Rezultati izbora 2016
Mislim da će takva priča sve manje imati efekta, starije generacije još pali nacionalizam, ali ovim mlađim je važniji bolji život. Stariji su osjetili bar malo kako je pristojno živjeti u Jugoslaviji, mlađi nisu. Ružno je reći, ali kad stariji umru, na drugim stvarima će se dobijati izbori barem kod Bošnjaka. Srbi su više zadojeni nacionalizmom, jer ih bombarduju tim svaki dan kroz medije,i daju im lažnu nadu da će se kad tad ovojiti, i to će kod njih potrajati. A Hrvati..HDZ svakako ne mora ni imati kampanju jer nema opoziciju.madner wrote:Ono sto cudi jeste da operacija referendum nije dovela do ocekivanog efekta u Bosnjackom birackom tjelu.
- jasko_ba
#816 Re: Rezultati izbora 2016
Ovaj tip ljudi zasluzuje sve najgoer u zivotu.

-
leo karan
#817 Re: Rezultati izbora 2016
Ako je to cilj, onda je skroz ok.TomANDJerry wrote:vjeruj mi , ovi filozofski razlozi su puno jaci od matematike (koja mi je na neki nacin i zanimanje) ... ako nadjes jednu opstinu gdje se gradonacelnik odlucivao zbog jednog glasa (moga zamislimo) reci cu da si upravu ... ali toga nema , to je ona surova matematika ako cemo postenoleo karan wrote:Imaš ti pravo na to,TomANDJerry wrote:mislim da pretjerujete sa pljuvanjem ljudi koji nisu izasli na izbore. Evo ja nisam izasao , mogao sam recimo izaci i zaraditi 20KM za glas - ali nisam iz nekog samopostovanja. Ne izlazak na izbore je jedna vrsta demokratskog prava i izrazavanja (dakle suzdrzan si , nema kandidata kojem bi dao svoj glas) ... ako nisam siguran da mogu da donesem pravilnu odluku a imam mogucnost da uopste ne donosim odluku , onda je valjda racionalno razmisljanje da ne izazim na izbore
al budi svjestan da u statistiku izbornog rezultata ulaze samo važeći listići.
Ako je biračko tijelo u tvojoj općini 50.000, mi imamo izlaznost 50% (25.000 ljudi).
Pobjednik dobije 7.000 glasova npr. On faktički ima podršku tek svakog 7. Čovjeka s pravom glasa (14%) ali njegov izborni rezultat će biti ipak 28% osvojenih glasova jer se računaju samo važeći (ne računaju se ni oni uništeni) listići.
Znaci paša moj, ti i ostalih 50% apstinenata ste svojim neizlaskom uduplali vrijednost svakog glasa koji je dobio ovaj pobjednik.
(Pretpostavimo da ovi sto ne glasaju ni bi glasali za SDA).
Eto, a ti i dalje traži filozofske izgovore zašto ne glasati. Nema filozofije, matematika je najbolja nauka
Pozdrav.![]()
Ne radi se o tome da mene stanje u drzavi ne brine , da su bili opsti izbori sigurno bih izasao (osim ako bas nebi bio sprijecen iz nekog razloga) ... ali ovi opstinski su lokalna politika i upravu si da gradonacelnici imaju podrsku debelo ispod 50% stanovnika svojih opstina , ali ako bi mi svi koji ne glasamo - glasali = onda bi dobili i vecu politicku podjeljenost u opstini ... ovako mi koji ne glasamo precutno dajemo podrsku onome koga izaberu ovi koji glasaju
Ja sam vise mislio na ove sto nisu zadovoljni predstavnicima na vlasti, a ne glasaju.
- Vitezanin
#818 Re: Rezultati izbora 2016
Vijest na Avazu: Radončić: napravili smo sjajan rezultat. Je li on normalan?
-
megaman4
#819 Re: Rezultati izbora 2016
Ma budala. Pusti ga bolan. Bunca lik. Stranka mu nestaje kao nekadašnji SKBiH.Vitezanin wrote:Vijest na Avazu: Radončić: napravili smo sjajan rezultat. Je li on normalan?
-
belfy
#820 Re: Rezultati izbora 2016
kako mislis blaga reakcija? pozivanje Baje u Tuzilastvo je blaga rekacija? koja bi onda bila razmjerna?madner wrote:Pa upravo blaga reakcija i osjecaj nesigurnosti je trebao da dovede do okupljanja oko pastira.belfy wrote:nakon reakcija i desavanja koja su uslijedila nije uopste cudno.madner wrote:Ono sto cudi jeste da operacija referendum nije dovela do ocekivanog efekta u Bosnjackom birackom tjelu.
i kakav osjecaj nesigurnosti? ako se radi o akcijama, a one se rade, zasto bi se stado skupljalo ako je jasno da ono nije potrebno. imamo i kontra primjer gdje je Baji potrebno stado, pa ih sakuplja potpisima na pripremljenu izjavu. ili kazes da se takvo nesto trebalo desiti i s ove strane...?
- sjedi 1
#821 Re: Rezultati izbora 2016
Sve proizvodnja i sve ide za izvozBlek Stena wrote:Dje, jel u komunalcu i vodovodu?sjedi 1 wrote:Pa gotovo sve ih pozapošljavao,otvoreno na hiljade novih radnih mjesta u zadnjih par godinaBlek Stena wrote:Postade doktor Baltazar maskota i na ovoj temi![]()
![]()
Uglavnom Njemačka(VW) i Austrija ako se ne varam
Ne mogu da vjerujem da ne znaš i da nisi čuo
-
putokaz1
#822 Re: Rezultati izbora 2016
2 načelnika za njih ekstra u dvije općine sa po 1000 stavnika....Vitezanin wrote:Vijest na Avazu: Radončić: napravili smo sjajan rezultat. Je li on normalan?
- sjedi 1
#823 Re: Rezultati izbora 2016
Pa vidiš da svi slave sem BosićaVitezanin wrote:Vijest na Avazu: Radončić: napravili smo sjajan rezultat. Je li on normalan?
Uglavnom su svi pobjedili
-
radostan dan
#824 Re: Rezultati izbora 2016
Ne valja ovo nista...ajmo na onu temu -referendum-, dje bakir dere guzove miloradu...
- It_is_a_Leclerc
#825 Re: Rezultati izbora 2016
Pa SBB jeste ostvario sjajan rezultat. I to onog momenta kad je ušao u koaliciju sa SDA.
Ovo ostalo je na talasu tog koalicionog sporazuma.
Ovo ostalo je na talasu tog koalicionog sporazuma.